kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Menekşe69...................28 Haziran
baby nurse....................4 Temmuz
gwert............................7 Temmuz
yeşşim.........................11 Temmuz
zynp.ZEYNEP...............12 Temmuz
morboncuk....................12 Temmuz
Handafe.........................14 Temmuz
Apexnasip.....................17 Temmuz
BTRKLC.......................22 Temmuz
WANNABABY...............25 Temmuz
albanian........................26 Temmuz
Başak35........................27 Temmuz
heja..............................30 Temmuz
sevil 35

HAMİŞLER

Gülen yüz
cerez
xnazanx
SAHRE
TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72

Son düzenleme:
tebrikler gülen yüzcüm ne kadar zamandır deniyodun....kızlar bu arada 14 kişi kaldık yavaş yavaş listemizde herkes hamiş kalıyo inşallah darısıda bizim başımıza

slm kızlar....bende 2. için uğraşıyorum ..bir kızım var..denememizin 3.ayı olacak..son adet tarihim 7 temmuz..benide eklermisiniz

güya yapmıycakdım bekliycekdim bi kaç gün daha gene dayanamadım:utangac: hemde sabahın 5 30unda o saatde ne işin var diye sorcanız biliyom sıkışmışdım neyse sonuçççç POZİTİFFFF:hooray::nazar::dance: oleyyyyyy öyle mutluyum ki oğluşuma kardeş geliyo :emir_bebek:sakın umudunuzu yitirmeyin hep pozitif düşünün pozitif olsun allah isteyipde olmayan herkese nasip edsin inşallaha.s.

tebrikler canım allahım kucağınıda almayı nasip etsin

tebrikler gülen yüz...darısı bizim başımıza...herkesin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN..Bu gece çok dua edelim inşallah en kısa zamanda hamile kalırız.

16 eylül........................7 Temmuz
BTRKLC.......................22 Temmuz
sevil 35

HAMİŞLER

Gülen yüz
cerez
xnazanx
SAHRE
TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72

güya yapmıycakdım bekliycekdim bi kaç gün daha gene dayanamadım:utangac: hemde sabahın 5 30unda o saatde ne işin var diye sorcanız biliyom sıkışmışdım neyse sonuçççç POZİTİFFFF:hooray::nazar::dance: oleyyyyyy öyle mutluyum ki oğluşuma kardeş geliyo :emir_bebek:sakın umudunuzu yitirmeyin hep pozitif düşünün pozitif olsun allah isteyipde olmayan herkese nasip edsin inşallaha.s.

tebrik ederim hayatım çok sevindim senin adına hayırlısıyla sorunsuz bir gebelik geçirmen dileğiyle
bu arada hepinizin kandili mubarek olsuna.s.

hayırlı olsun canım çok sevindim bende bu ay denemeye başladım hepimiz için hayırlısı olur inşallah allah kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
bizi bırakıp nereye gidiyon.)))
iyi tatiller canım devam ettiririz
benim 4 gün geçti hala beklemedeyim dün kasıklarım ağrıdı bende test almaya korktum biraz daha bekliycem

tebrikler canım allah tamamında erdirir inşallah rahat ve sağlıklı bir hamilelik :teytey:a.s. olur inşallah

hoşgeldin arkadaşım inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın

h.b baby nurse...aslında bu ay pek çalışamadık fazla ümitli değilim ve hiç belirtide yaşamadım..oysaki geçen ay o kadar çok belirtim vardıki kesin hamileyim demiştim..bu ay fazla kafaya takmadığım için belirti olmadı fazla..sadece ateş ölçüyorum aklıma geldikçe..ama bu ateş ölçme olayınada fazla takılmıyorum çünkü bu sabah uyandığımda ateşim çok düşüktü kesin adet olacam bugün dedim..aradan birkaç dk geçti 37.3 ..ya bende bir gariplik var yada ateş ölçer bozuk..adet tarihim yarın..kafamçokkarıştı

h.b baby nurse...aslında bu ay pek çalışamadık fazla ümitli değilim ve hiç belirtide yaşamadım..oysaki geçen ay o kadar çok belirtim vardıki kesin hamileyim demiştim..bu ay fazla kafaya takmadığım için belirti olmadı fazla..sadece ateş ölçüyorum aklıma geldikçe..ama bu ateş ölçme olayınada fazla takılmıyorum çünkü bu sabah uyandığımda ateşim çok düşüktü kesin adet olacam bugün dedim..aradan birkaç dk geçti 37.3 ..ya bende bir gariplik var yada ateş ölçer bozuk..adet tarihim yarın..kafamçokkarıştı
ya birşey diyeyim mi arkadaşım kafana takma ben ilk hamileliğimde çok kafama taktım yumurtlama takibi falan 26 ay olmadı stres yumurtlamayı baskılıyor olacağı varsa bile olmuyor relax olmaya çalış ben ne zaman artık olmuyor olmazsa olmasın dedim tatile çıktım hamile kaldım sende öyle yapmaya çalış hayırlısı olsun

merhabalar
kendimide listeye ekledim.
8 yasında bir oglum var temmuz itibari ile 1 senedir ikinci için ugrasıyoruz. oglum ilk istedigim ay olmustu. ama 6,5 sene spiral kullanmam nedeni ile muhtemelen tek tupum tıkalı. tek sansla bekliyoruz bakalım. onumuzdeki ay yumurta gelistirici ilac kullanmaya baslayacagım.

BTRKLC........................22 Temmuz
Esrako..........................25 Temmuz
sevil 35

HAMİŞLER

Gülen yüz
cerez
xnazanx
SAHRE
TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72

armagancım ekledim
ama liste yi ustlenmisim gibi olmasın ben her daim giremiyorum .
liste yenileme islemi yçok basıt copy paste yapıp kenidinizi ekleyip isteyen arkadasalr guncelleyebilir.

BTRKLC........................22 Temmuz
Esrako..........................25 Temmuz