- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
ben ikinci bebegime hamileyim 19 haftaya girdim bugün isteyen herkese nasip etsin allahim aminnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menekşe69...................28 Haziran
gwert............................7 Temmuz
yeşşim.........................11 Temmuz
zynp.ZEYNEP...............12 Temmuz
morboncuk....................12 Temmuz
Handafe.........................14 Temmuz
Apexnasip.....................17 Temmuz
BTRKLC........................22 Temmuz
WANNABABY...............25 Temmuz
Esrako..........................25 Temmuz
albanian........................26 Temmuz
Başak35........................27 Temmuz
heja..............................30 Temmuz
Armaganım....................30 Temmuz
sevil 35
HAMİŞLER
baby nurse
Gülen yüz
cerez
xnazanx
SAHRE
TATOŞ
BALLIM53
FUNDA 72
16 Eylül
ben seni simdiden listeye ekliyeyim arkadasim.. cift cizgiyi görmüssün nede olsa.. allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. kutlarim
kızlar şimdi bir test daha yaptım buda pozitiffffff.....2 tane test almıştım sabahı bekleyemedim ikisinide yaptım..bundada 2.çizgi gayet net..yavaş yavaş inanmaya başladım test doğruyu söylüyor galiba:)))
çok teşekkür ederimmmm...ekleyebilirsin sanırım doğru testler ikinciyide az önce yaptım pozitif...allahım bu duyguyu herkese yaşatsınnnn aminnn
kızlar şimdi bir test daha yaptım buda pozitiffffff.....2 tane test almıştım sabahı bekleyemedim ikisinide yaptım..bundada 2.çizgi gayet net..yavaş yavaş inanmaya başladım test doğruyu söylüyor galiba:)))
ben ikinci bebegime hamileyim 19 haftaya girdim bugün isteyen herkese nasip etsin allahim aminnnnnn![]()
arkadaşlar ben hamileyim darısı inşallah sizlere olsun
tebrikler arkadaşım allah tamamına erdirsin darısı bizlerin başına nekadardır istiyodun canım.
tebrikler canım darısı başımıza :teytey::teytey::teytey:
tebrikler canım allah kucagına almayı nasp etsin darısı herkesin başına listemiz azalmaya başladı ne güzel hepimiz hamiş olacagız :dance: :dance:
ooo ne güzel sizler çoğalıyorsunuz bizlerde azalıyoruz. allah bizlere de nasip etsin inşallah tebrikler canlar ikinizede baby nurse ve 16 eylül, emiy seninde az kalmış yolu yarılamışsın allah kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
sağol canım inşallah en yakın zamanda sen ve diğer arkadaşlardanda müjde bekliyorum sizlere bol bol dua ediyorumkızlar ikinizide tebrik ederima.s.
allah kucağınıza almayı nasip etsin![]()
teşekkürler canım darısı başına inşallahooo ne güzel sizler çoğalıyorsunuz bizlerde azalıyoruz. allah bizlere de nasip etsin inşallah tebrikler canlar ikinizede baby nurse ve 16 eylül, emiy seninde az kalmış yolu yarılamışsın allah kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
cnm çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 2009 mart annelerine bekliyorum senikızlar şimdi bir test daha yaptım buda pozitiffffff.....2 tane test almıştım sabahı bekleyemedim ikisinide yaptım..bundada 2.çizgi gayet net..yavaş yavaş inanmaya başladım test doğruyu söylüyor galiba:)))
ben ikinci bebegime hamileyim 19 haftaya girdim bugün isteyen herkese nasip etsin allahim aminnnnnn![]()