basak ya sayet gercekten unv hast ucretsiz yapıyorsa bu isi bir çocgu olanlara bile super birsey ama mantıken hiç sanmıyorum
belki sana yakının kendi imkanlarını kullanarak yaptıracaktır herkes için geçerli birsey değildir ugorustugunde sorsan aslında bizler için ne kadar makbule geçer.
bu arada zamanlama kotu olmus arkadasalr bu sene anasınıfına madem çocuklarınız gidecek diyelim hemen hamile kaldınız seneye birinci sinifa baslarken oldukca kuçuk bir bebek ve yeni okula baslayan birç ocgunuz daha olacak.
birnci sinifi çok zorlu atlatmıs bir anne olarak pek tavsiye etmem ama bekleyin de diyemem durumu biliorum zaten olmuyor aylardır artık hayırlısı. ben dahil etrafımdaki ç ocgu okula baslayan pek çok arkadasım çok zormus birinci sinif dediler okuma yazma bolumu gercekten ozellikle ilk donem korkunç.
esler sayet yardımcı ise biri bebekle biri buyuk çocukla mesgul olup olay paylasılacaksa çok yıpranmaz tek taraflı anneler diye dusunoyrum.
bende oglum zorlu 4. sınıfa baslamadan dogurayım ilk bebeklik donemini atlatayım istiyordum ama su an hamile kalsam nisan mayıs gibi dogacak dolayısıyla 4 e baslarken ogulum yine kiçuk bir bebegim olacak. ama herseyin hayırlısı biz ne kadar plan yaparsak yapalım tutmadımı tutmuyor ben ilk aylarda hamile kalacagıma oyle emindim ki alısveris yaparken ogluma bu yaz giymesi için mayo bile almadım seneye bebek olur tatile gidemeyiz diye:) bunları dusundukce dahada uzuluyorum ne salakmısım sanki o kada basit hamile kalmak diye
çok yazdım basınızı agrıttım
herkese iyi akksamlar