- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
zeynoşum hamişlerin listesine yaz bakalım canım ..inşallah bu seferki sağlıklı bi şekilde olur hayırlısı artık ..kalp atışını görmeden fazla sevinemiyorum..umarım 9 ay boyunca hep hamişler listesinde kalırım ..a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım önce ilgin için saol gittim gitmezmiyim çok kalbalıktı neyse bekledim dr girdim dr kan testine yolladı laboratuara orasıda saat 10 kadarmış kan alma kapanmış yarın sabah kan verecem sonuçta 2 gün sonraymış yani sizlere perşembe günü haber verecemtuba ne yaptın kan testi yaptırmadınmı bugun ses çıkmamıs senden ??
merakla bekliyorum insallahh hamilesidir
basak sen nasılsın bizim adet gunlerimiz aynı neler hissediyorsun
benim az evel tam rahim bolgesinde bir kaç kere igne batması gibi birseyleroldu nası umutlanıyorinsan en ufak bir farkıllıktan insallahhhhh bu ay yaa
ilk kez klomen kullandım umarım bu ay olur
zeynoşum hamişlerin listesine yaz bakalım canım ..inşallah bu seferki sağlıklı bi şekilde olur hayırlısı artık ..kalp atışını görmeden fazla sevinemiyorum..umarım 9 ay boyunca hep hamişler listesinde kalırım ..a.s.
basak ya sayet gercekten unv hast ucretsiz yapıyorsa bu isi bir çocgu olanlara bile super birsey ama mantıken hiç sanmıyorum![]()
belki sana yakının kendi imkanlarını kullanarak yaptıracaktır herkes için geçerli birsey değildir ugorustugunde sorsan aslında bizler için ne kadar makbule geçer.
canım ben cerrahpaşayla görüştüm aşılamada sadece dr parası alınıyomuş 100 ytl...randevu aldım ayrıca rahim filmide çekeceklermiş...inşallah iyi gider herşey...ayın 26 sına gün verdiler gidip görüşecem...
kızlar ayın 16 sına 5 gün kaldı ben hale karışık duygular içerisindeyim çatlatma iğnesi olalı 12 gün oldu karınımda ara ara hafif arılar dışında bi belirti yok.bide bir iki kere mide bulantısı oldu ama pisikolojikte olabilir.çok heyacanlıyım ve merakla ayın 16 sını bekliyom elimde iki tane idrar testi var ve ben yapmamak için kendimi zor tutuyorum.ofofffffff
basak ya sayet gercekten unv hast ucretsiz yapıyorsa bu isi bir çocgu olanlara bile super birsey ama mantıken hiç sanmıyorum![]()
belki sana yakının kendi imkanlarını kullanarak yaptıracaktır herkes için geçerli birsey değildir ugorustugunde sorsan aslında bizler için ne kadar makbule geçer.
canım ben cerrahpaşayla görüştüm aşılamada sadece dr parası alınıyomuş 100 ytl...randevu aldım ayrıca rahim filmide çekeceklermiş...inşallah iyi gider herşey...ayın 26 sına gün verdiler gidip görüşecem...
zeynep yani çocugu olanlara da indirim ilac ucreti odemesi vs yapılıyor oylemi ??? asılama her isteyene yapılıyomu ama neye gore yapılıyor ?
ay oralarda spermler falan karısırsa benkorkuyorum buyuk unv hastanelerinde birseylre karısacak diye hep ..
zeynep yani çocugu olanlara da indirim ilac ucreti odemesi vs yapılıyor oylemi ??? asılama her isteyene yapılıyomu ama neye gore yapılıyor ?
ay oralarda spermler falan karısırsa benkorkuyorum buyuk unv hastanelerinde birseylre karısacak diye hep ..
valla benim gibi düşünüyorsun sende canım aşılamadan degilde sperler karışır diye çekiniyorum çocuk dogurcaz diye gümbürtüye gitmeyelim düşüncesi bile korkuç hayal edebiliyormusun karıştıgını bebek babaya benzemiyor adam boşar valla elin çocuguyla ortada kaldımızın resmidir yok biz dogal yola devam edelim bir süre daha valla tırsıyorum
valla benim gibi düşünüyorsun sende canım aşılamadan degilde sperler karışır diye çekiniyorum çocuk dogurcaz diye gümbürtüye gitmeyelim düşüncesi bile korkuç hayal edebiliyormusun karıştıgını bebek babaya benzemiyor adam boşar valla elin çocuguyla ortada kaldımızın resmidir yok biz dogal yola devam edelim bir süre daha valla tırsıyorum
kızlar ne diyosunuz ya aklıma kurt düşürmeyin ..bunca insan yaptırıyo oralarda öyle bi işin riskine girerlermi hiç yapmayın allah aşkına....her şeyden böyle korkarsak yandık....hem bu dediğiniz özel yerlerde olmıyacağı ne malum....adam adı duyulsun diye herkesi başka iyi spermlerle hamile bırakırsa ne yapacaksınız yaaa bide işin bu turafı var.... allah kimseye böyle bişey yaşatmasın.....
gelelim ücret kısmına telefonda öğrendiğim kadarıyla ssk karşılıyomuş sadece dr a 100 ytl veriyosunuz dendi....tabi bunu en iyi oraya gidince öğrenicem...hem benim komşumda ilk tüp bebeğini orda yaptırmış...şimdi ikincisine başlıyo orda...öyle bi şüphesi olsa gitmezdi herhalde....
zeynepcim beni sil canım ben adet oldum. nerdeyse ikinciye olucam:))canım biz şimdişlik vazgeçtik.. beni sil yeni tarhi yok(öptüm canım.. bende artık sizlerin haberleriyle sevincem buradan:))
tugbamurat.....................10 ağustos
Apexnasip..................... 16 Ağustos
savarona7778..................16 ağustos
BTRKLC..........................19 Ağustos
WANNABABY.................20 Ağustos
enteresan.........................22 Ağustos
başak35...........................23 ağustos
esrako.............................23 Ağustos
zynp.ZEYNEP..................30 Ağustos
nilhan................................1 Eylül
handefe..............................4 Eylül
sevil 35
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn
heja
HAMİŞLER
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53
neden vazgeçtinki canım ne oldu....inşallah allah hiç ummadığın bi zamanda verir....
ben olsam birini simdi birini bir kaç gun kala yapardım testlerin
benim evdede yaklasık 15 tane test var adete 4-5 gun kala yapmaya baslıyorum eglenceli oluyor:))