kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

arkadaşlar bazılarınız bilir bende bir senedir ikinci çocuk için uğraşıyom eylül 7 adet tarihimdi fakat hala daha olmadım ümitlenmek istemiyorum belime karnıma ağrılar vuruyo çünkü daha önceki aylardada 2 3 gün gecikmelerim olmuştu yarın sabah test yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı zaten bu ayda olmasa önümüzdeki ay klomene başlıycam inşallah çok beklemem beklemeyiz

ah zelişçim inşallah hamişsindir....mutlaka haber ver olurmu merakta bırakma bizi...a.s.

:ecrin_bebek:
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH TABİKİ HABER VERECEM SİZLERE SİZLER BENİM YOL ARKADAŞLARIMSINIZ AMA İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR:CüvCüv:

Canım benim o kadar çok istiyorum ki seninde hamile kalmanı .İnşallah bu mübarek ayda o mucize sevinci sanada yaşatır rabbim amınnn :ecrin_bebek:

:ecrin_bebek:

canım benim o kadar çok istiyorum ki seninde hamile kalmanı .inşallah bu mübarek ayda o mucize sevinci sanada yaşatır rabbim amınnn :ecrin_bebek:

ah balim inşallah canim ağzindan bal damliyo ben inaniyorumki sende en kisa zamanda hamiş kalicaksin...

Zeyneppppp canım benimm bugün Rahim flimin çekilicektii .Allahım inşallah kolay bir şekilde ,acı ağrı hissetmeden ,kısa sürede hiçbirşey anlamadan flimin çekilirrr Dularım seninlee güzel haberlerler dönmeni bekliyorum Şeniz

Zeyneppppp canım benimm bugün Rahim flimin çekilicektii .Allahım inşallah kolay bir şekilde ,acı ağrı hissetmeden ,kısa sürede hiçbirşey anlamadan flimin çekilirrr Dularım seninlee güzel haberlerler dönmeni bekliyorum Şeniz

balım canım benim çok saol canım düşündüğün için....Şeniz çok kolay geçti hiç korkulacak bişey yokmuş...bu kadar basit olduğunu bilseydim çok önce çektirirdim...VEE ÇOK ŞÜKÜRKİ TÜPLERİM AÇIKMIŞ

Inş canim allah kolaylik versin inşş kolay geçerrrrrrrrrr

saol canım allaha şükür çekimde sonuçta iyiydi..kimse korkmasın filmden...

zelişçim seni merak ettim test yapacaktın ne oldu varmı güzel haberler....

çok geçmiş olsun zeynepcim gözün aydın ben malesef 3 gün gecikmeli olarak bugün adet oldum yarın doktoruma gidiyorum ve bu ay klomene başlıyorum inşallah önümüzdeki ay bizde burdan hamişliğimizi ilan ederiz...:ecrin_bebek:

çok geçmiş olsun zeynepcim gözün aydın ben malesef 3 gün gecikmeli olarak bugün adet oldum yarın doktoruma gidiyorum ve bu ay klomene başlıyorum inşallah önümüzdeki ay bizde burdan hamişliğimizi ilan ederiz...:ecrin_bebek:

üzülme canım belkide klomeni kullandığın gibi hamiş kalırsın...ben boşu boşuna 3 ay kullandım ama eşimde sorun olduğu için fayda etmedi...inşallah sana faydası olur...

pınar77...............................8 Eylül
WANNABABY....................8 Eylül
crazybaby.........................11 Eylül
savarona7778....................16 Eylül
tugbamurat........................15 Eylül
BTRKLC............................18 Eylül
pelosh...............................18 Eylül
esrako...............................19 Eylül
raebzeh..............................20 Eylül
başak35.............................21 Eylül
enteresan...........................23 Eylül
zynp.ZEYNEP....................24 Eylül
heja...................................28 Eylül
gwert..................................3 Ekim
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn
bengii
Dilara80
nilhan
handefe

HAMİŞLER

selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

kızlaaaaarr şu resimleri nerden ve nasıl bulup koyuyoruz.merak ettim bende koymak istiyorum..zeynepcim nasılsın rahim filmini çektirmişsin geçmişolsun canım.kusura bakma dün annem davetliydim kulübe giremedim.kolay geçmiş demişsin çok sevindim canım..ama ben çok zor diye duymuştum acaba bu kişiden kişiye değişiyor mu?

kızlaaaaarr şu resimleri nerden ve nasıl bulup koyuyoruz.merak ettim bende koymak istiyorum..zeynepcim nasılsın rahim filmini çektirmişsin geçmişolsun canım.kusura bakma dün annem davetliydim kulübe giremedim.kolay geçmiş demişsin çok sevindim canım..ama ben çok zor diye duymuştum acaba bu kişiden kişiye değişiyor mu?

canım profilinden avatar resmini onaylayıp oraya koyabilirsin...orda ebatları var o ebatlarda bi resmin adresini kopyalayıp oraya yapıştır olur o zaman...filmim gerçekten çok kolaydı..belki kişiden kişiye değişiyordur bilemem...ama bana sorarsan hiç zor deildi...a.s.

canım profilinden avatar resmini onaylayıp oraya koyabilirsin...orda ebatları var o ebatlarda bi resmin adresini kopyalayıp oraya yapıştır olur o zaman...filmim gerçekten çok kolaydı..belki kişiden kişiye değişiyordur bilemem...ama bana sorarsan hiç zor deildi...a.s.

balım canım benim çok saol canım düşündüğün için....Şeniz çok kolay geçti hiç korkulacak bişey yokmuş...bu kadar basit olduğunu bilseydim çok önce çektirirdim...VEE ÇOK ŞÜKÜRKİ TÜPLERİM AÇIKMIŞ

zeynep geçmis olsun ya atlattın bak dedim ben gayet kolay birseyyy biraz sıkmak gerek disi okadar

zelis uzuldum ya :(( klomeni ilk kez mi kullanacaksın ??

zeynep geçmis olsun ya atlattın bak dedim ben gayet kolay birseyyy biraz sıkmak gerek disi okadar

zelis uzuldum ya :(( klomeni ilk kez mi kullanacaksın ??

esracım evet klomene ilk kez bu ay başlıyom yarın ayani adetimin 3. günü başlıycam ve 13. günü kontrole gidicem inşallah faydasını görürüm:ecrin_bebek:

aloooo... bende ikinci bebişi istiyorum 10 yaşında bir kızım var ve tekrar anne olmak istiyorum allah isteyen herkese nasip eder inşalllllllllah

evet esracım gerçektende korkulacak bişey yokmuş çok şükür atlattım ve bitti....a.s.

kızlar merhaba zeynepçim ilk adetimi oldum bir dahaki adetim 08.10.2008
grşrz

hadi canım hayırlısı tekrar hoşgeldin aramıza inşallah bu sefer bebişin sağlıkla gelir

aloooo... bende ikinci bebişi istiyorum 10 yaşında bir kızım var ve tekrar anne olmak istiyorum allah isteyen herkese nasip eder inşalllllllllah

inşallah sende tez zamanda kavuşursun bebeğine

Back
X