kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

inşallah hamilesindir arkadaşım..darısı hayırlısıyla hepimize inşallah..bu arada tuğbamurat a ne oldu zeynepcim.son okuduğumda hamiş olduğunu yazmıştı.

inşallah tşk ederim canım iyi dileklerin için ve inş allah isteyen herkese biraz önce verir

merhaba kızlar arnızda karbonat testini yapan varmı biz akşam bir arkadaşımızla yaptık yakınlarımızada yaptırdık koptuk resmen günü yalaşan arkadaşlar birde siz yapın bakalımne olcak

tuğbamuratçım inşallah seni en kısa zamanda tekrar hamişler listesinde görücez sakın üzülme bitanem olurmu...
inş. canım arkadaşım inş. allahım hayırlısıyla nasip eder en kısa zamanda inş. inanırmısın ismimin hamile listesinden çıkıp bekleyenler listesinde görünce kaynar sular döküldü resmen tepemden aşşagı ama dedimki bunda var bir hayır allahım demek böyle nasip etmiş melegim annesini bırakıp gidecekmiş inş. bundan sonra böyle birşey yaşatmasın allahım amiin :Saruboceq:

inş. canım arkadaşım inş. allahım hayırlısıyla nasip eder en kısa zamanda inş. inanırmısın ismimin hamile listesinden çıkıp bekleyenler listesinde görünce kaynar sular döküldü resmen tepemden aşşagı ama dedimki bunda var bir hayır allahım demek böyle nasip etmiş melegim annesini bırakıp gidecekmiş inş. bundan sonra böyle birşey yaşatmasın allahım amiin :Saruboceq:

tugba çok geçmis olsun canım ya kac haftalıkken kaybettin ? insalah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın :((

tuğbacım çok geçmiş olsun cnm inş. en kısa zamanda hamiş listesine eklenirsin moralini yüksek tut olurmu herşeyde bir hayır vardır cnm . bende bayramın geçmesini bekliyordum dr. ditmek için ama cesaretimi toplayıp gidemedim daha offffff offf kızım için istiyorum ama cesaretimi toplayamıyorum bir türlü 2. bebiş için kararsızım kendim adına ay sonuna kadar bir sonuca varıcam o zaman yazarım zeynepçim benide eklersin bi dr. gideyim korkumu bir yeneyim inş. hayırlısı herkese bol şanss

allah sabır versin. ve böyle acı tekrar yaşatmasın. Allah kucağımızı boş bırakmasın. inşallah hayırlısıyla birini alan Rabbim diğerini de verir. Güçlü olmaya çalış. metanetini kaybetme

canım ya çok özür dilerim inanki maksadım seni üzmek deildi.:1no2:.hatta tam tersi belki dedim hamişlerde ismini görürse kötü olur ama bekleyenlerde olursa bi umutla tekrar yeniden başlar dedim...ne olur kusura bakma...allahım tez zamanda hepimize verir inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

tuğbacım çok geçmiş olsun cnm inş. en kısa zamanda hamiş listesine eklenirsin moralini yüksek tut olurmu herşeyde bir hayır vardır cnm . bende bayramın geçmesini bekliyordum dr. ditmek için ama cesaretimi toplayıp gidemedim daha offffff offf kızım için istiyorum ama cesaretimi toplayamıyorum bir türlü 2. bebiş için kararsızım kendim adına ay sonuna kadar bir sonuca varıcam o zaman yazarım zeynepçim benide eklersin bi dr. gideyim korkumu bir yeneyim inş. hayırlısı herkese bol şanss

canım sen kararını ver istediğin zaman ekleriz senide listeye canım....

canım ya çok özür dilerim inanki maksadım seni üzmek deildi.:1no2:.hatta tam tersi belki dedim hamişlerde ismini görürse kötü olur ama bekleyenlerde olursa bi umutla tekrar yeniden başlar dedim...ne olur kusura bakma...allahım tez zamanda hepimize verir inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:
biliyorum canım niyetinin beni üzmek olmadıgını öyle bian kötü oldum ama şimdi iyiyim dedim ya allahın takdiri nasibimde yokmuş melegim neolur sende üzülme beni üzdügünü düşünerek inş. yine en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırım ve saglıklı sihhatli hamilelik geçirip hayırlısıyla bebegimi kucagıma almak muradım duam o:CüvCüv: sizlerde bana duanızı eksik etmeyin bende hepinizin duacısıyım sevgileer

zeynepcim beni listeden silebilirsin malesef adet oldum bu ayda olmadı yeni tarihim 8 kasım artık ümidim yok olmaya başladı inanırmısın adet oldum eskisi kadar üzülmedim napıyım allahın dediği olur bazende diyorumki rabbime şükürler olsun bitane oğlum var allah ona uzun ömürler versin...

wink sana isik tutarmı bilmiyorum benim hissettiklerim. yıllarca oglum7 yasına gelene kadar bir gun olsun ikinciyi yapmak aklımdan geçmedi hep asla dedim hayalimde hep uç kisilki bir aile vardı. bir anda beynimde simsek caktı istemeye basladım arkarslarım gecici bir heves donemsel hormonal dogurma hissi falan sandılar. ama ustunden 14 ay geçti tabi olmayınca dahada kamcılandım ama tam istemesem çoktanda cayabilirdim demekki tam istiyorum bir suru tahlil yaptırdım para verdim rahim filmine kadar cektirdim ki acılı korkulan bir islem demekki tam istiyorum. ve sunu dusundum. sayet aklıma bu birkere girdi ise yapmassam ilerde p isman olucam yapsamıydım diyeceğim ve is isten geçmisolacak. ama ikinciyi yapıp pisman olan hiç gormedim hayatımda. bunu dusun. aklında kalacak sa yapmak için dene en azından

günaydın kızlaar..aslında hepimizi hamiş listesine yazacağız belki uğur getirirde ard arda hamiş oluruz..hayırlısı inşallaaaah..rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun..amiiiinn

crazybaby...........................6 Ekim
baby nurse..........................8 Ekim
gülücük...............................8 Ekim
esrako...............................10 Ekim
zeliş82..............................11 Ekim
pınar77..............................11 Ekim
ali -ye ...............................15 Ekim
BTRKLC.............................17 Ekim
zynp.ZEYNEP....................19 Ekim
raebzeh..............................20 Ekim
yağmur20...........................20 Ekim
heja....................................21 Ekim
sencerderen........................24 Ekim
Dilara80..............................25 Ekim
handefe...............................27 Ekim
nazlıbahar......................... ..1 Kasım
mawili..................................1 Kasım
başak35...............................9 Kasım
gwert
Balsurat
mbbb
pelosh
funda72
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat

HAMİŞLER

sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

başak35............................13 Ekim
zeliş82.................................8 Kasım
gwert
Balsurat
mbbb
pelosh
funda72
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat

HAMİŞLER

sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

başak35............................13 Ekim
büyükbeyazlale...................18 Ekim
zeliş82.................................8 Kasım
gwert
Balsurat
mbbb
pelosh
funda72
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat

HAMİŞLER

sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

zeynepcim beni listeden silebilirsin malesef adet oldum bu ayda olmadı yeni tarihim 8 kasım artık ümidim yok olmaya başladı inanırmısın adet oldum eskisi kadar üzülmedim napıyım allahın dediği olur bazende diyorumki rabbime şükürler olsun bitane oğlum var allah ona uzun ömürler versin...

canım bende artık aynen senin gibi düşünüyorum olmazssa olmaz demekki herşeyde bir hayır var..allahım çocuklarımıza sağlık versin...

Back
X