kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

CADIARZU aslında ben ikinci çocuk kararını bile çok zor verdim...cesaretim yoktu açıkçası ufaklık anasınıfına başladı ve ben tam rahata kavuşmuşken herşeye silbaştan başlamak çok zor kafam çok karışmıştı..ama şimdi iki aydır deniyoruz henüz tık yok buda beni fazla gaza getirmiş olmalı ki ikiz filan düşünüyorum..kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile:lepi:

canım daha yenimiş denemeleriniz ben şahsen 18 aydır deniyorum tık yok baktım kendiliginden olmuyor şimdi tedavi oluyorum bakalım daha ne kadar bekliyicegiz benim kızımda anasınıfına başladı aslında bende rahatım ama benim için ya şimdi olucak yada olmayacak çünki yaşımdan dolayı riskli gebelige giriyorum gerçi 75 yaşındaki ninede anne oldu ama o kadar bekliyemedim :roflol::roflol:

ay bende cok sevınırım ıkız olsa ama korkuyorum da ıkızlerın saglık sorunları olabılıyo dıye neyse 1 tane olsun kız olsun saglıklı olsun mavı gozlu olsun sarısın olsun ayyy ne guzel olur hayalı bıle guzel 1 tane 7 yasında oglum var benım Allah herkezın hayalını duasını gerceklestırsın inşallahkaydirigubbakcemile5

canım ya bende senin gibi sarı saçlı mavi gözlü bir çocugum olsun diye dua ettim 9 ay boyunca aynen öyle bir kızım oldu şimdide bir erkek çocuk istiyorum ama allah çok gördü galiba çabalarım hep boşa çıktı ama hayırlısını istiyorum kız erkek farketmez allah herkesin evladına hayırlı yazılar yazssın ayaklarına taş dokundurmasın :Saruboceq:

canım ya bende senin gibi sarı saçlı mavi gözlü bir çocugum olsun diye dua ettim 9 ay boyunca aynen öyle bir kızım oldu şimdide bir erkek çocuk istiyorum ama allah çok gördü galiba çabalarım hep boşa çıktı ama hayırlısını istiyorum kız erkek farketmez allah herkesin evladına hayırlı yazılar yazssın ayaklarına taş dokundurmasın :Saruboceq:
tatlım ne guzel senın gıbı benımde dualarım ınşallah kabul olur bı kızım olur.sende erkek evlada kavusursun saglıkla sıhatle inş.ılgın ıcın tesekkurler.kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

ben karar veremiyorum ikinci için istiyorum aslında ama eşim askere gitmedi henüz onun için beklemeliyim...

CADIARZU aslında ben ikinci çocuk kararını bile çok zor verdim...cesaretim yoktu açıkçası ufaklık anasınıfına başladı ve ben tam rahata kavuşmuşken herşeye silbaştan başlamak çok zor kafam çok karışmıştı..ama şimdi iki aydır deniyoruz henüz tık yok buda beni fazla gaza getirmiş olmalı ki ikiz filan düşünüyorum..kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile:lepi:

benimkide anasınıfına başladı canım..ben geçen sene boş gebelik geçirdim kürtaj oldum nasip olmadı yani..bizde yaklaşık 7 aydır deniyoruz ve hala tık yok senin dediğin gibi :roflol: :roflol: hayırlısı olsun canım benim herşey Yaradandan..bir kaç gündür çok kötüydüm saolsun bir ablam var onu aradım beni baya rahatlattı..yarında test sonuçlarımı alıp dr. gidecegim.hormon tiroit ve bir sürü test yazdı yaptırdım..yarın dr. gösterecegim..inşallah bir şey yoktur herşey yolundadır..sağlıcakla kal cannım..:1hug:

kızlar bende bugün bütün tetkiklerimi ve eşimin sperm sonuçlarını ünv. dr una gösterdim...herhangi bir sorun bulamadı bizde yani sebepsiz infertilite dedi...aşılama önerdi ama ben temmuza kadar beklemeyi düşünüyorum...

kızlar bende bugün bütün tetkiklerimi ve eşimin sperm sonuçlarını ünv. dr una gösterdim...herhangi bir sorun bulamadı bizde yani sebepsiz infertilite dedi...aşılama önerdi ama ben temmuza kadar beklemeyi düşünüyorum...

zeynepim hayırlı olsun dicem .en son gittiğimizde bizede sebebsiz demişti.umarım ansızın geliverir bebişler.

:1hug::1hug:

raebzeh ılgı ve alakan ıcın cok ama cok tesekkur ederım canım hem senle hemserıde sayılırız benım memleketımde cankırı Bazen ınsan sımartılmak ıstıyo da ondan benım mızmızlıgım ama gectı sımdı ıyıyım. ben dıs gebelık gecırdım 1 sene once sag tupum tıkalı o yuzden yumurta tedavısı goruyorum canım ıste bole herkezde var bı sorun inş.herkezın sorunu tez zamanda cozulur opuyorum senı

a.s.mawili cim canım benim demek hemşeriyiz sevindim canım..geçmiş olsun canım başka çocuğun yok mu?..bende seni öptüm canım...:1hug::dance::1hug:kaydirigubbakcemile5

zeynepcim sen adet oldun mu ki dr aşılama öneriyo.yasakkelime..bu arada kızlar bu aşılama nasıl yapılıyo..bana bilen birisi anlatabilir mi???öptüm canlarım..:1hug:

yok canım henüz adet olmadım pazar günü olucam ama dayanamadım test aldım yarın sabah yapıcam...varsa çıkar zaten....ama dr 1,5 senedir olmadığı için aşılama yaptır dedi bana....

canım aşılama nasıl yapılıyo diye sormuşsun anlatıyım...yumurtalarını geliştirmek için ya iğne yada ilaç tedavisi uygulanıyo sana...sonra çatlatma iğnen yapılıyo...eşinden alınan spermler yıkanıyo ve rahime yumurtalara yakın bir yere bırakılıyo...ondan sonrasıda allaha kalmış...ben yaptırmadım ama bildiklerim bunlar canım...

hayirlicumalarcopywb6egwn5.jpg

hepinize hayırlı cumalar canlarım....ben sabah test yaptım dayanamadım..her zamanki gibi negatif...

üzülmeyin herşeyde bi hayır vardır benim kendi bi akrabağımda 7 sene çocukları olmadı doktorlar bişeyde bulamadı bi sebeb 7 sene sonra kendiliğinden beklemedikleri bi anda olu verdi allah hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere kendini üzme inşallah allah sesimizi duyar sanada hepimize tekrar bebiş sahibi olmayı nasip eder hayat herşeye rağmen güzel...a.s.:Saruboceq:

bunlar okuduktan sonra korkmaya başladım benimde olmazmı acaba
allah hayırlısını nasip etsin hepiniz için inşallah.mübarek cuma gününde açılan eller hürmetine inşallah herkesin gönlündekini versin(amin)

:1hug:
hepinize hayırlı cumalar canlarım....ben sabah test yaptım dayanamadım..her zamanki gibi negatif...

üzülme sakın canım..herşeyin hayırlısı olsun demekki nasip böyleymiş..ne güzel 1 tane de olsa anneliği tatdık yaşadık..ya onlarda olmasydı düşünsene daha kötü olurduk..Allah onlara sağlık sıhat hayırlı uzun ömürler versin inşallah..çok öpüyorum seni canıcım...:1hug::1hug:

zeynepcim canım benim,canın sağ olsun bitanem.:1hug::teselli:.arkadaşların dediği gibi rabbim birer tane gül kokulu evşlatlar vermiş bizlere.şükürler olsun rabbime..:dance::sm_cool:RABBİM önce hiç bebişi olmayanlara versin,daha sonrada bizlere versin..amiinn..:Saruboceq::Saruboceq:bu arada aşılamayla ilgili bilgi verdiğin için çok sağol canım benim:1hug:a.s...benimde kasıklarıma yavaş yavaş ağrılar girmeye başladı..neyse hayırlısı bakalım..:çok üzgünüm:

kızlar dr. gittim..tiroidlerim normal ama yumurtalarım tembelmiş..önümüz ayda testler tekrarlanacak egerki aynı çıkarsa..klomen ve çatlama iğnelerine başlanacak..e sonrada tabiki rahim filmi ..zor bir dönem beni bekliyor anlayacagınız..çok korkmuyorum aslında..oğlumda çok korkuyla gitmiştim ama şuan gayet rahatım..7 ay kullanmıştım klomeni çatlama iğnelerini..sanki klomenle hemen hamile kalacakmışım gibime geliyor içime öyle doğuyor..herşey yaradandan demekki bizlerin nasipide böyleymiş kızlar..herkezi Rabbim bir şekilde sınıyor bizide evlatla sınıyor demekki..hep hasretle sınandım şimdiye kadar..kocaya hasret evlada hasretlik çektim hep..kocaya hala hasretiz o ayrı meselede..bunada şükür 1 tane oğlum var ya oda olmasaydı ne yaprdım ben..çok şükür..isyan et etmeyin sakın kızlar isyan eden asileri Allah hiç affetmez..hep şükür edin halinize..hepinizi çok öpüyorum sağlıcakla kalın..

Back
X