kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selamlar kizlar..
insallah en yakinda sizdende hayirli haberler aliriz..
kiz zeyno gayretine hayranim senin.. bu gayretle yakinda aliriz senden bi haber eminim ve duacinizim :Saruboceq:
[/QUOTE]

tatlı anniş adayım benim:CüvCüv:..inşallah dediğin gibi olurda azmimin sonucunu artık alırım ve benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarımda alır...hiç olmadı senin kızı gelin edicem biliyosun...kaydirigubbakcemile

tatlı anniş adayım benim:CüvCüv:..inşallah dediğin gibi olurda azmimin sonucunu artık alırım ve benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarımda alır...hiç olmadı senin kızı gelin edicem biliyosun...kaydirigubbakcemile

kizimin aday adaylari cogaldi anacim.. bende herkese mavi boncuk dagitiyorum.. sonumuzu hayirli etsin allahim hihoyyyt

zeynepcim benim yeni tarihim 17 kasım ama ümitli değilim çünkü yumurtlama günlerini kaçırdık malesef.neyse vardır bunda da bir hayır demekten başka çaremiz yok.bu arada incir kürüne başlamayı düşünüyorum önümüzdeki ay.denemekten bir şey çıkmaz heralde.

kan değerim istenilen gibi yükselmemiş. kesem salıdan beri hiç değişmemiş. kesinlikle normal bir gebelik değil, alalım, sana zarar vermesinden korkarım dedi doktorum. bugün aldılar meleğimi benden. daha bir hafta bile olmamıştı. bunda da vardır bir hayır diyorum. oturup ağlayacağıma kaldığım yerden devam ediyorum. daha önce gözlerim çıkasaya ağladım ama gidenler geri gelmedi. yeni işler üreticem kendime. bu sefer düşünüp düşünüp psikolojimi alt üst etmiycem. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.

kan değerim istenilen gibi yükselmemiş. Kesem salıdan beri hiç değişmemiş. Kesinlikle normal bir gebelik değil, alalım, sana zarar vermesinden korkarım dedi doktorum. Bugün aldılar meleğimi benden. Daha bir hafta bile olmamıştı. Bunda da vardır bir hayır diyorum. Oturup ağlayacağıma kaldığım yerden devam ediyorum. Daha önce gözlerim çıkasaya ağladım ama gidenler geri gelmedi. Yeni işler üreticem kendime. Bu sefer düşünüp düşünüp psikolojimi alt üst etmiycem. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.

canim çok üzüldüm allah yardimcin olsun,sabrini versin hakkinda hayirlisi neyse olsun...

kan değerim istenilen gibi yükselmemiş. kesem salıdan beri hiç değişmemiş. kesinlikle normal bir gebelik değil, alalım, sana zarar vermesinden korkarım dedi doktorum. bugün aldılar meleğimi benden. daha bir hafta bile olmamıştı. bunda da vardır bir hayır diyorum. oturup ağlayacağıma kaldığım yerden devam ediyorum. daha önce gözlerim çıkasaya ağladım ama gidenler geri gelmedi. yeni işler üreticem kendime. bu sefer düşünüp düşünüp psikolojimi alt üst etmiycem. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.

canım benim azda olsa bende yaşadım geçen sene ne çok ağlamıştım kürtaj olduğumda ne çok acılar yaşamıştım..ama bak aradan 1 sene geçti ve 8 aydırda korunmuyoruz halada ümidim var..dr. yumurtaların tembel desede ben inanıyorum ki Rabbim hayırlısıyla sağlıklı ömürlü bir ewlat daha verecek bana..nasıl ilk bebeklerimizi kucagımıza aldıysak hayırlısıyla 2.leride alacagız inşallah...canım tabi ne desek boş şuan senin için..istersen bir meşgale bul kendine biraz toparla kendini..ne bileyim örgü olabilir veya elinden ne geliyorsa ona yönel..hatta kurs bile olabilir bişeyler yap ama sadece kendin için yap bunu asla unutma..çok geçmiş olsun canım benim daima yanındayız bunu sakın unutma çok öptüm seni..

canım benim azda olsa bende yaşadım geçen sene ne çok ağlamıştım kürtaj olduğumda ne çok acılar yaşamıştım..ama bak aradan 1 sene geçti ve 8 aydırda korunmuyoruz halada ümidim var..dr. yumurtaların tembel desede ben inanıyorum ki Rabbim hayırlısıyla sağlıklı ömürlü bir ewlat daha verecek bana..nasıl ilk bebeklerimizi kucagımıza aldıysak hayırlısıyla 2.leride alacagız inşallah...canım tabi ne desek boş şuan senin için..istersen bir meşgale bul kendine biraz toparla kendini..ne bileyim örgü olabilir veya elinden ne geliyorsa ona yönel..hatta kurs bile olabilir bişeyler yap ama sadece kendin için yap bunu asla unutma..çok geçmiş olsun canım benim daima yanındayız bunu sakın unutma çok öptüm seni..

2006 ekimde düşük yaptım. 2007 eylülde boş gebelik yüzünden kürtaj oldum. 2008 kasım sağlıksız gebelik yüzünden yeniden kürtaj oldum. hazan mevsimi 3 senedir benim için gerçekten hüzün dolu geçiyor. bugün 3. kaybımı yaşadım ama yinede bunda da bir hayır vardır diyorum. Rabbim neylerse güzel eyler.

banada fsh yüksek, kaliteli yumurta üretemiyorsun deselerde yinede Rabbime sığınıyorum. sonuçta Rabbim "ol" derse olucak zaten di mi?

bir daha aşılama falan uğraşmam herhalde. sadece Rabbime sığınıp, O'nun "ol" demesini bekliycem.

merhaba kızlaaaaarr..sampuancım canım sen bana arkadaşlık iletisi göndermişsin..alamadım kusura bakma..ben yeni üye olurken o bölümü kapatmışım..acaba nasıl tekrardan üyelik bilgilerimi yenileyip arkadaşlardan gelen özel mesajları alabilirim ..bilgisi olan var mıııı?..bu arada kızlar ağrıdan kıvranıyorum..bacaklarım tutmuyo..hayırlısıyla adet olsaydım..bu sancılar beni mahvediyo..hayırlısı bakalım..

2006 ekimde düşük yaptım. 2007 eylülde boş gebelik yüzünden kürtaj oldum. 2008 kasım sağlıksız gebelik yüzünden yeniden kürtaj oldum. hazan mevsimi 3 senedir benim için gerçekten hüzün dolu geçiyor. bugün 3. kaybımı yaşadım ama yinede bunda da bir hayır vardır diyorum. Rabbim neylerse güzel eyler.

banada fsh yüksek, kaliteli yumurta üretemiyorsun deselerde yinede Rabbime sığınıyorum. sonuçta Rabbim "ol" derse olucak zaten di mi?

bir daha aşılama falan uğraşmam herhalde. sadece Rabbime sığınıp, O'nun "ol" demesini bekliycem.

canım benim ya çok üzüldüm çok umutluydum senden ama herşey nasip kısmet öyle düşün...hem demekki hayırlısı böyleymiş....bak sen en azından hamile kalabiliyosun benim oda olmuyo...bakarsın en kısa zamanda doğal yollardan meleğin geliverir ve seni üzmez bu sefer...hakkında hayırlısı neyse o olsun canıma.s.

nazlıbahar......................... ..1 Kasım
zeliş82.................................5 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
ali -ye ..................................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
başak35...............................9 Kasım
zynp.ZEYNEP.....................11 Kasım
gülücük...............................15 Kasım
sampuan.............................15 Kasım
yağmur20............................17 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım
yenigün...............................29 Kasım
mawili..................................1 Aralık
handefe
raebzeh.
funda72
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako
dilşahım

HAMİŞLER

Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

canım benim çok üzüldüm ama dediğin çok doğru..Rabbimin ol demesini beklemek en doğrusu..çok ama çok yıpranmışsın belli ki..çok şükür ki evladın var ya oda olmasaydı daha çok yıpranırdın..ne desem teselli edemem seni biliyorum ama yanındayız ve kendine iyi bak demekten başkada elimden bir şey gelmiyor canım benim..:1hug:

wannabayb sabret hayatım sabret ben basıma kotu bısı geldıgınde nasıl dusunurum bılıyomusun bu olay olmasaydı acaba daha kotu bı olay olurmuydu belkı altından kalkamıyacam bı seyle karsılasacaktımda Rabbım benı boyle korumus oldu.ve o zaman ınsana buyuk bır metanet gelıyo sana tavsıye ederım kendını bu dusunceye bıraz kanalıze et daha rahatlarsın inş.Allah hayattakı evladına saglık sıhhat versın.canım kendıne ıyı bak benden sana kucak dolusu sevgıler.........

canım benim çok üzüldüm ama dediğin çok doğru..Rabbimin ol demesini beklemek en doğrusu..çok ama çok yıpranmışsın belli ki..çok şükür ki evladın var ya oda olmasaydı daha çok yıpranırdın..ne desem teselli edemem seni biliyorum ama yanındayız ve kendine iyi bak demekten başkada elimden bir şey gelmiyor canım benim..:1hug:

kolay değil ki yaşananlar. gerçekten çok yıprandım. düşünmiycem, üzülmiycem diyorum ama elimde değil. uyurken, yemek yerken, oturup kalkarken sürekli kaybettiğim 3 bebeğim aklıma geliyor. Çok şükür bir evladım var. Oda olmasa kafayı yerdim herhalde. Rabbim onu bana bağışlasın, acısını göstermesin.

bazende düşünüyorum, zamanında çok büyük konuşmuşum yada büyük bir günah işlemiş olmalıyım ki Rabbim ikinci nasip etmiyor diyorum. sonrada Rabbim bağışlayan ve esirgeyendir, varsa bir hatam mutlaka beni de affedecektir Rabbim diyorum. İnşallah bu son kez boynumun bükük kalışı olur. Amin.

zenepcım ya ben tarıhımı yanlış soyledım degıstırırmısın 30 kasım sankı ne degısıyo degıstırınce ama olsun ınsanın gozu takılıyo..sevgıler

wannabayb sabret hayatım sabret ben basıma kotu bısı geldıgınde nasıl dusunurum bılıyomusun bu olay olmasaydı acaba daha kotu bı olay olurmuydu belkı altından kalkamıyacam bı seyle karsılasacaktımda Rabbım benı boyle korumus oldu.ve o zaman ınsana buyuk bır metanet gelıyo sana tavsıye ederım kendını bu dusunceye bıraz kanalıze et daha rahatlarsın inş.Allah hayattakı evladına saglık sıhhat versın.canım kendıne ıyı bak benden sana kucak dolusu sevgıler.........

haklısın canım, bende öyle düşünüyorum zaten. şimdi benim şer diye görebileceğim bu olaylarda mutlaka bir hayır vardır diye düşünüyorum. Sonuçta Rabbim kulları için her zaman herşeyin en hayırlısını nasip etmez mi, di mi? Bu yaşadığım olaylarda benim için en hayırlı şekilde sonuçlanıyor diye düşünüyorum.

birde ya ileriki aylarda, ona iyice bağlanmışken birşey olsa. Rabbim yine de kullarına dayanamayacağı acılar vermiyor şükürler olsun ki.

Rabbim hepimizin yavrularını korusun, sağlık, sıhhat ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah.

canım benim ya çok üzüldüm çok umutluydum senden ama herşey nasip kısmet öyle düşün...hem demekki hayırlısı böyleymiş....bak sen en azından hamile kalabiliyosun benim oda olmuyo...bakarsın en kısa zamanda doğal yollardan meleğin geliverir ve seni üzmez bu sefer...hakkında hayırlısı neyse o olsun canıma.s.

canım benim, en azından hamile kalabiliyorsun demek böyle durumda inan hiç teselli olmuyor. öğrendiğimden beri keşke kalamasaydım, en azından negatif aşılama diye düşünürdüm diyorum.

Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

wannabayb maş. sana ne guzel dusunuyosun bunların hepsı ne kadar dogru sık sık kendıne tekrarla tamammı bazen bız kadılar kendımıze acı cektırmeyı ıstıyoruz ama senınkıler yeter daha yenı dıye yogun yasıyosun zaman herseyın ılacı canım hayırlısı olsun herseyın..

nazlıbahar......................... ..1 Kasım
zeliş82.................................5 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
ali -ye ..................................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
başak35...............................9 Kasım
zynp.ZEYNEP.....................11 Kasım
gülücük...............................15 Kasım
sampuan.............................15 Kasım
yağmur20............................17 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım
yenigün...............................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
handefe
raebzeh.
funda72
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako
dilşahım

HAMİŞLER

Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

ya pardon yanlış alıntı yaptım ama anlamışsındır canım

üzülme canım benim sükür rabime verdi bitane yahiç olmasaydı herseyin vakti zamanı vardır Allah en kısa zamanda verir herkeze isteyene tabi dualarımda sizlerde varsınız sizde eksik etmeyin

ah canım benim inanki aynı şeyleri harfi harfine bende düşünüyorum ve sana katılıyorum....oğlumda yaşadığım hataları tecrübesizlikleri yaşamadan doya doya bir çocuğum daha olsun onu büyüteyim istiyorum...inşallah gerçekleşir bu ama sanki bana çok uzak gibi gözüküyo ....yinede allahın takdiri...inşallah bir gün yüzümüze güler....

oy oyyy kıyamam canım..üzülme hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız..bu ay çok heveslendim hatırlıyorsan 10 günde reglim geçti bütün hamişlik belitilerini yaşadım ama hamiş değilmişim..geçen sene bu zamanlar agrıdan sancıda kanamadan ne acılar çekiyordum..düşündükçe halime şükür ediyorum..isyan etme canım asi olma Allah asileri sevmez..şu mübarek cuma hürmetine inşallah nasibimizde varsa hayırlısıyla sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip eder rabbim..bende oğlumu hep annemlerin kaynanamların yanında büyüttüm..inan sinirden kuduruyordum..eşim görevdeydi ben el kadar bebeyle ordan oraya savruldum..şimdi olsa asla gitmem oturur evimde bebegimi büyütürüm..herkez hayatını bir şekilde yaşıyor ama acı ama tatlı..inşallah bizimde nasiplerimizde varsa birer daha evladımız olur..canım sağlıcakla kal çok öpüyorum seni..

bir kez daha anne olmayı istemek hiç suç olabilir mi canım. bende 3 senedir aynı şey için uğraşıyorum. üstelik bir düşük, bir boş gebelik ile yılmadım. şimdi de normal mi değil mi bilmediğim bir hamilelik yaşıyorum. belkide yine alıcaklar onu benden. bende oğlumun yalnız kalmasını istemiyorum. sağlıcakla kucağımıza alamıycaksak nasip etme Rabbim diye çok dua ettim. ama 3. kez aynı acıyla sınanıyorum. şimdi yine dayanabilmek için Rabbim'den sabır diliyorum. Allah'ım hepimizin sesini bir gün hayırlısıyla duyar inşallah.

kızlar mesajlarınız için çoook sağolun.neden tek çocuk demelerinden o kadar çok yıldım.ikinci çocuğa karar verdim.5 yıldır olmuyor şimdide haline şükret demelerinden yıldım çevremin.
BAŞAK35 canım yılma bende eşime çok kızdım bebek olayını kapatmıştım.inan çok üzülmekdentriodit geçiriyorum.yarın psikaytra gitcem.canım üzme kendiniz herşeyden önemli sensin.WANNABABY canım nediyim bilmiyorum.allah sabır versin.umarım tekrar hamile kalırsın ve onu kucağna alaırsın bu sefer.biraz dinlen belki şimdi gelmek istemiyor ufaklık:emir_bebek:

Back
X