kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ah canım o ümit olmassa içimizde belkide bukadar sabırlı olamazdık degilmi hadi perşembe ikimizde gidip kan testi yaptıralım bakalım bende meraktan ölicem valla

başakcım canım yapalım ne güzel olur kimbilir belkide ikimizde müjdeli haber alırız....rabbim çok büyük belli olmaz...:Saruboceq:

evet kızlar rüyamda hamileydim ama bir bebek degil karnımdaki 2 tane arslan yavrusu imiş kafayı üşütücem böyle giderse valla artık kabuslar görüyorum hataım kabuslar evine döndü

kızlar merhabaaa...dün yine sorun vardı herhalde giremedim kk ne..kızlar benim adet dün teşrif etti..ama çamur renginde ve çok az bugünde..dün drumu aradım..kan tahlili yaptır dedi dış gebelik olabilir dedi. bugün eşim gelince gidip yaptırıcam..hayırlısı bakalım..zelişcim çok sevindim inşallaah rabbim roseme sana ve diğer hamişlerimnize hayırlı sorunsuz hamilelikler,hayırlı doğumlar nasip etsin...darısı bizlera inşallah ...amiiiinnn ..

kızlar merhabaaa...dün yine sorun vardı herhalde giremedim kk ne..kızlar benim adet dün teşrif etti..ama çamur renginde ve çok az bugünde..dün drumu aradım..kan tahlili yaptır dedi dış gebelik olabilir dedi. bugün eşim gelince gidip yaptırıcam..hayırlısı bakalım..zelişcim çok sevindim inşallaah rabbim roseme sana ve diğer hamişlerimnize hayırlı sorunsuz hamilelikler,hayırlı doğumlar nasip etsin...darısı bizlera inşallah ...amiiiinnn ..

canım benimki henüz kesin değil perşembe günü kan testi yaptırıcam bu evde yaptığım teste pek güvenemiyorum

canım merak etme hamilesindir..bende kızımda idrar testi yapmıştım..gerçi tedavi görenler için kan testi en doğrusu diyor dr lar..inşallaaaah o da poziti çıkar canım..sıkma canını testi yaptır müjdeni ver bize hadi.....

evet kızlar rüyamda hamileydim ama bir bebek degil karnımdaki 2 tane arslan yavrusu imiş kafayı üşütücem böyle giderse valla artık kabuslar görüyorum hataım kabuslar evine döndü

mrb ben arnıza yeni katıldım bende 8ay oldu bırakalı durumum aynı senin gibi rüyamda sürekli bebek görüyorum allahım ne zaman kısmet ederse o zaman olurmuş ama insan üzülüyor oğluma hemen hamile kalmıştım sezeryanla doğum yaptım herkez sezeryandan dolayı hamile kalmıyorsun diyor çok üzülüyorum oğlum sürekli karnında bebek varmı diye soruyor yengesi hamile ordan duyuyor heralde rabbim herkese gönlündekini versin

aramıza hoş geldin canım benim kızımda bebek olmadı diye üzülüyor ne garipki hepimizin nedni farklı banada yıllarca spralle korundugum için olmuyor diyorlar ama görünürde hiçbir sorunumuz yok nerdeyse 2 sene olacak hala beklemekteyim umarım en kısa zamanda ogluna bir kardeş gelir

idayre aramıza hoşgeldin canım..inşallah burası sana uğurlu gelir..zeynepcim listeye beni ekler misin...3 aralık..inşallah bu sefer doğru hesaplamışımdır..nerdesiniz kızlaaaarrr...

merhaba arkadaşlar ben 11 haftalık ikiz lerime hamileyim. allah tüm isteyenlere veriri inşallah...
ben biraz tedirginim tüp bebek olduğu için progestan kullanıyorum düzenli olarak(düşük önlemesi için) ondanmıdır bilmiyorum karaciğer enzim değerlerim ikidir yüksek çıkıyor 31 olması gereken değerim 154 çıktı...... benim gibi benzer deneyim yaşayan arkadaşlar varsa lütfen benimle paylaşın şimdiden teşekkürler

nazlıbahar......................... ..1 Kasım
zeliş82.................................5 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
ali -ye ..................................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
başak35...............................9 Kasım
zynp.ZEYNEP.....................11 Kasım
funda72...............................14 Kasım
gülücük...............................15 Kasım
sampuan.............................15 Kasım
yağmur20............................17 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım
yenigün...............................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
raebzeh................................5 Aralık
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako
dilşahım

HAMİŞLER

Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum ama hergün siteye girip herkesin mesajını okuyorum. Herkesin ayrı bir sıkıntısı var.Ama hepimizin amacı aynı.....Umut... yitirmemiz gereken en önemli duygu. Bunu bildiğim halde bazen umutsuzluk yakalıyor beni. Her ne kadar düşünmesemde olmuyor işte. 2 yılı geçti korunmuyorum ama hiç dr. a gitmemiştim taki 2008 temmuz ayına kadar temmuz ayından beri dr. a gidiyorum hiçbir sorunum olmadığını bu çatlamarla kesin hamile kalacağımı söyledi dr. bu ay gün hesabı deniyoruz ve bugün tekrar dr.a gidiceğim eğer hala bişey yoksa eşimden bişeyler isteyeceğini söylemişti. hayırlısı bakalım ne olcak. adetime yaklaşık 10 gün var dün karın ağrısı bel ağrısı yaşadım sanırım bu ayda olmadı :(( oğlum 7 yaşında ve çevrem bana eden yapmıyosun artık bi tane daha yap vs.vs. şeyler....biliyorum hepiniz aynı şeyleri yaşıyorsunuz mutlaka ama herkesede insan anlatamıyorki durumunu.Allah hayırlı evlatlar versin eğer nasibimizde varsa olur. Ama bide şu var allah dert verdiğinde dermanını ararmamızı söyler. Biz yapılması gerekeni yapalım eğer o isterse olur. İnşallah Allah herkesin gönlüne göre verir. İsteklerinizin ve dualarınızın kabul olmasını diliyorum yüce Allahtan. Hepinize hayırlı günler.Bu arada beni dinlediğniz içinde çoook teşekkürler.Hoşçakalın.......

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum ama hergün siteye girip herkesin mesajını okuyorum. Herkesin ayrı bir sıkıntısı var.Ama hepimizin amacı aynı.....Umut... yitirmemiz gereken en önemli duygu. Bunu bildiğim halde bazen umutsuzluk yakalıyor beni. Her ne kadar düşünmesemde olmuyor işte. 2 yılı geçti korunmuyorum ama hiç dr. a gitmemiştim taki 2008 temmuz ayına kadar temmuz ayından beri dr. a gidiyorum hiçbir sorunum olmadığını bu çatlamarla kesin hamile kalacağımı söyledi dr. bu ay gün hesabı deniyoruz ve bugün tekrar dr.a gidiceğim eğer hala bişey yoksa eşimden bişeyler isteyeceğini söylemişti. hayırlısı bakalım ne olcak. adetime yaklaşık 10 gün var dün karın ağrısı bel ağrısı yaşadım sanırım bu ayda olmadı :(( oğlum 7 yaşında ve çevrem bana eden yapmıyosun artık bi tane daha yap vs.vs. şeyler....biliyorum hepiniz aynı şeyleri yaşıyorsunuz mutlaka ama herkesede insan anlatamıyorki durumunu.Allah hayırlı evlatlar versin eğer nasibimizde varsa olur. Ama bide şu var allah dert verdiğinde dermanını ararmamızı söyler. Biz yapılması gerekeni yapalım eğer o isterse olur. İnşallah Allah herkesin gönlüne göre verir. İsteklerinizin ve dualarınızın kabul olmasını diliyorum yüce Allahtan. Hepinize hayırlı günler.Bu arada beni dinlediğniz içinde çoook teşekkürler.Hoşçakalın.......

insanı en çok sinirlendiren de, bir evladın olmasına rağmen etraftaki herkesin sürekli neden ikinci yapmıyorsun, ne zaman yapıcaksın, hadi yap artık demesi. bunu bana her dediklerinde Rabbim veriyoda biz mi istemiyoruz, al işte daha geçen hafta 3. kez kayıp yaşadım diye yüzlerine haykırıp, sonsuza kadar susturmak istiyorum bu insanları. ama olmuyor. sakince, kısmet, ama dünya çok kötüye gidiyor. aman doğurduklarımız iyi bir yere gelsin bu bize yeter gibi laflarla geçiştiriyorum.

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

kızlar bugün evde bir test daha yaptım malesef negatif çıktı galiba bu ayda olmadı normalde adet günüm bugün sancılar vurup vurup gidiyor ben pazartesiye kadar bekleyeceğim büyük ihtimalle adet olurum olmayacak ya allahım sen yardım ewt bize .............senağlama

kızlar bugün evde bir test daha yaptım malesef negatif çıktı galiba bu ayda olmadı normalde adet günüm bugün sancılar vurup vurup gidiyor ben pazartesiye kadar bekleyeceğim büyük ihtimalle adet olurum olmayacak ya allahım sen yardım ewt bize .............senağlama

üzülme canım ya, mutlaka vakti gelince olucaktır. ben ne yapayım? her tamam bu sefer oldu dediğimde yine hüsran yaşıyorum. işte o zaman bari kalamasaydım bu kadar üzülmezdim diyorum. 82 doğum tarihinse daha yaşında genç. benim gibi 35'e merdiven dayamış olanlar ne yapsın? hakkında hayırlısı.

herkese merhaba. bende ikinciyi istiyorum, aslında eşim istemiyor, ama yinede çalışıyoruz oğlum var yedi yaşında, önümüzdeki adet günümü bilemiyorum, düzenli olarak her ayın 15 inde geliyordu, geçen ay 19 da geldi, bu ay bilemiyorum, benim adetimden sonra bel ağrısı, bacaklarıma vuruyor, kasıklarımda ağrı, karnımın sol alt tarafından sanki bir şişlik var, birde adetim öncekinden az ve koyu geldi, benim adetim çok geliyordu, karnım patlayacak gibi, bu ay bakalım ne zaman gelecek bekliyorum, belki de gelmez inşallah :dance::dance:

herkese merhaba. bende ikinciyi istiyorum, aslında eşim istemiyor, ama yinede çalışıyoruz oğlum var yedi yaşında, önümüzdeki adet günümü bilemiyorum, düzenli olarak her ayın 15 inde geliyordu, geçen ay 19 da geldi, bu ay bilemiyorum, benim adetimden sonra bel ağrısı, bacaklarıma vuruyor, kasıklarımda ağrı, karnımın sol alt tarafından sanki bir şişlik var, birde adetim öncekinden az ve koyu geldi, benim adetim çok geliyordu, karnım patlayacak gibi, bu ay bakalım ne zaman gelecek bekliyorum, belki de gelmez inşallah :dance::dance:

inşallah hamileindir canım bizlerde çaresizce bekliyoruz 13 ay oldu ama malesef yok olmuyoa.s

Back
X