kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam kızlar malesef ben hamile degilim kan testi yaptırdım kocaman bir negatif çıktı şimdi adetimi bekliycem sonrası ne olcak bende karar vermedim açıkçası

senağlamakızlar benim kırmızılar tefriş ettiler bu ayda olmadı malesef çok üzüldüm....artık tedaviyide bırakıyorum mayısa kadar bekliyecem sonra rahim filimi çekilip aşılamaya geçeceğim artık hiç yumurtlama falanda hesaplamıycam yeni tarihim 4 aralık eklersen sevinirim zeynepcim..............................:a015:

kızlar üzüldüm ama elden gelen bişey yok malesef...inşallah bidahaki aya hep beraber kalırız...ne olur sizde yılmayın kendinizi bırakmayın olurmu canlarım....

nazlıbahar......................... ..1 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
ali -ye ..................................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
başak35...............................9 Kasım
zynp.ZEYNEP.....................11 Kasım
funda72...............................14 Kasım
gülücük...............................15 Kasım
sampuan.............................15 Kasım
yağmur20............................17 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım
yenigün...............................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
zeliş82.................................4 Aralık
raebzeh................................5 Aralık
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako
dilşahım

HAMİŞLER

Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

sagol yagmurcum evet sebebi yok canım ama aşılamayıda deneyeyim dedim aklımda kalmasın şimdide direk tüp bebege geç diyorlar ama benim bir kızım varken devlet dunu karşılamazki bende biraz oluruna bırakayım diyorum destegin için sagol öptüm

başakcım evet tüp bebek masraflı bir işlem ama aşılamaya göre bana daha mantıklı geliyor.bizim gibi sebebi olmayıp ,aşılama olanlarda ben hiç duymadım tuan ama umut dünyası naparsın.ama erkek infertilitesi veya yumurtlama sebebinden dolayı gebe kalamayanlarda ikiz üçüz bile tutan var.ben bir aşılamadan sonra belki tüp bebek düşünebilirdim ama kilolarım korkutuyor beni.geçen gün haberlerde okumuştum kilolu annne adaylarına hangi ülke olduğunu unuttum ama tüp bebek masraflarını devlet karşılamıyormuş bile.bizim için tüp bebek masrafı nerden baksan 6-7 bin ytl yi buluyor bu da az para değil.ben bu ay incir kürünü denemeyi düşünüyorum.kızlar aranızda bunu deneyen var mı?

başakcım evet tüp bebek masraflı bir işlem ama aşılamaya göre bana daha mantıklı geliyor.bizim gibi sebebi olmayıp ,aşılama olanlarda ben hiç duymadım tuan ama umut dünyası naparsın.ama erkek infertilitesi veya yumurtlama sebebinden dolayı gebe kalamayanlarda ikiz üçüz bile tutan var.ben bir aşılamadan sonra belki tüp bebek düşünebilirdim ama kilolarım korkutuyor beni.geçen gün haberlerde okumuştum kilolu annne adaylarına hangi ülke olduğunu unuttum ama tüp bebek masraflarını devlet karşılamıyormuş bile.bizim için tüp bebek masrafı nerden baksan 6-7 bin ytl yi buluyor bu da az para değil.ben bu ay incir kürünü denemeyi düşünüyorum.kızlar aranızda bunu deneyen var mı?

yağmur, ben iki kez aşılama yaptırdım. ilki kimyasal gebelikle sonuçlandı. ikincisi tuttu ama bebek gelişmediği için geçen hafta alındı maalesef. gerçi benim fsh biraz yüksek ama tutacağı varsa tutuyor. sadece bizler tutturupta sonuçlandırabilen şanslılardan değiliz.

kürtaj olalı bir hafta olmadı ama ben incir kürüne başladım. tekrar yumurtlamaya başlarsam şimdiden sağlam olsunlar diye.:))

yagmurcum evet gerçekten pahalı tüp bebek şuan için onu düşünmüyorum ama keçiboynuzu pekmezini düşünmeye başladım

yağmur, ben iki kez aşılama yaptırdım. ilki kimyasal gebelikle sonuçlandı. ikincisi tuttu ama bebek gelişmediği için geçen hafta alındı maalesef. gerçi benim fsh biraz yüksek ama tutacağı varsa tutuyor. sadece bizler tutturupta sonuçlandırabilen şanslılardan değiliz.

kürtaj olalı bir hafta olmadı ama ben incir kürüne başladım. tekrar yumurtlamaya başlarsam şimdiden sağlam olsunlar diye.:))

peki sizin sorununuz neydi canım.ben sebep bulunamayan infertilitileler için demiştim.gerçi benimki sadece bir gözlem

kızlar bu arada ben bu ay yarım yalamlak yani toplamda 5 gün incir kürünü uygulamıştım ve 12.gün doktora gitmiştim doktor muayne sonucu yumurta tam 12.gün olması gereken boyutta demişti.bence incir kürünün faydası olabilir.amane gün başlayacağız peki hanımlar.biliyorsunuz 21 gün kullanılıyor ama acama adetin 1.günü mü başlıcaz

kızlaiybeklr bende incir kürüne başlıcam ama hangi gün başlanıyo bilen söylesin lütfen..inciri aldım öyleyo..birde aç karnına mı içiliyo tok karnına mı..ali_ye cim aramıza hoşgeldin canım...selam kızlar durumlar nasıl..zelişcim hayırlısı olsun canım..yinede adet olmuşsun ya bu da iyi bir gelişme..birde bu kürü dr agitmeyenlerde yapabiliyolar mı..hani ben tedaviyi bıraktım ya..öptüm canlarım..

başakcım sanırım kızlar yazıları görmedi..bende c.tesi başlıycam..adetimin 6.günü oluyo yani bi bakıyım yarın işim var ama belkide yarın başlarım..biz en iyisi kafamıza göre başlayalım canım..senin kaçıncı günün..

kızlar hangi gün başlandığından emin değilim ama sanırım adetin 4 yada 5.gün başlamak gerek aynı yumurtlama hapı gibi.21 gün içilecek sabah ve öğlen aç karnına yemeklerden önce.yarım litre suya 8-9 adet inciri yıkadıktan sonra ikiye bölüp atıyorsunuz ve kaynatıyorsunuz fazla değil 10 dakika filan yani.bunun yarısını açkarnına sabah,yarısınıda öğlen aç karnına içiyorsunuz.hepsi bu kadar.haydi kızlar bu ay başlayalım.umarım işe yarar ben bu iş için 1.5 kg.inciraldım sanırım yeterli olur.umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur canlarım.iyi geceler...

ah sagol yagmurcum ve ali ye ama 1 liter su çok olmazmı belki aliyenin dedigi gibi yarım litre olmasın fala kaynamıyacagına göre suda azalma fazla olmaz bir seferde yaım litre su içilmez bence

peki sizin sorununuz neydi canım.ben sebep bulunamayan infertilitileler için demiştim.gerçi benimki sadece bir gözlem

canım, benim bir düşüğüm, bir boş gebeliğim vardı. fsh seviyemde yüksek çıkınca doktor yumurta geliştirici iğne yapalım demişti. bende madem o kadar hormonu zaten alıcam bari aşılama deneyelim dedim. öyle karar vermiştik. ilki kimyasal gebelik oldu, ikinci tuttu ama sağlıklı gelişmedi maalesef. herşey kısmet.

bu arada sende ikinci için uğraşıyodun di mi?

ben bugun sogan suyunuda duydum iltihap söktürmek akıntısı olanlar pacolulara tüpbebek deneyipte olmayanlara kısacası dogurganlık içinmiş 1tane orta boy soganı 4e bolup 2bardak su klorsuz olcakmış su 5dak kaynatıp gunde 2defe içilecekmiş 15gün süreyle ben bunları deneyecegim tabi soganın suyu nasıl içilir tatı kotu olabilir dayanıcaz artık

kızlar bugün öglende adet oldum şaşırdım erken oldum yani 2 gün herneyse iyi oldu ama aşılamanın tutmadıgı dahada netleşti
zeynepcim yeni tarihim 1 aralık hep 26 günde oluyordum ignelerden düzenim bozuldu bilseydim dün hiç kan vermeye gitmezdim işte 1 gün daha sabredemedi deli gönlüm

bugün tv de İbrahim Saraçoğlu soğan kürünü doğurganlık için öve öve bitiremedi. sadece 15 gün kullanın dedi. adetleride düzene sokuyormuş.

hangisini kullanmalı acaba? incir mi, soğan mı?

Back
X