kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

zeynep ben halen beklemedyim.belki yarın sabah (eğer hasta olmazsam)test yapabilirim.:Saruboceq:

zeynepcim beni silebilirsin listeden canım çünkü bu saat itibariyle hastalandım.kızlar bu ne şimdi ?hastalanmama bir hafta vardı daha.bugün 24.günüm .anlayamıyorum.sinirlerim çok bozuk.o yüzden yeni tarih veremiyorum.

yagmur20 canım benimde 25 günde geldi artık düzenimiz stersten bozuldu bence çok kafamız takıyoruz ondanda olabilir diye düşünüyorum

nazlıbahar bence gebeliğin en büyük işareti göğüsler.umarım hamilesindir canım.günün geçtiyse bir test yapsan iyi olur bence.müjdeli haberini bekliyoruz.:dance:

kızlar ya ıkı aydan berı sıvılcede var bende ama cok ters bır yerım de sıvılceler hayatımda ılk defa...............salı gunune kadar bekleyecegım olmazsam test artık
bgn arkdaslarla konustukta fazla kılo verınce adet gununde deısmeler oluyormus bu sekılde....:(

zeynep ben halen beklemedyim.belki yarın sabah (eğer hasta olmazsam)test yapabilirim.:Saruboceq:

canım benim inşallah olmazsın ya çok sevinirim...bende bugün bekliyorum kırmızılarımı gelirler aksatmadan....

kızlar ya ıkı aydan berı sıvılcede var bende ama cok ters bır yerım de sıvılceler hayatımda ılk defa...............salı gunune kadar bekleyecegım olmazsam test artık
bgn arkdaslarla konustukta fazla kılo verınce adet gununde deısmeler oluyormus bu sekılde....:(

canım inşallah sende olmazsın ama iyi sabrediyon valla ben olsam çoktan test yapardım....

zynp.ZEYNEP.....................11 Kasım
funda72...............................14 Kasım
gülücük...............................15 Kasım
sampuan.............................15 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım
yenigün...............................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35...............................1 Aralık
zeliş82.................................4 Aralık
raebzeh................................5 Aralık
yağmur20
nazlıbahar
baby nurse
ali -ye
BTRKLC
pınar77
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako
dilşahım

HAMİŞLER

Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

GÜNÜ GEÇEN VEYA LİSTEYE UĞRAMAYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN DURUMUNUZU BİLDİRİN

günaydın kızlaaaarrra.s....nasılız bakalım:sm_cool::sm_cool:...bugün benim doğum günüm.:1ninca:.inşallaaaah yeni yılımda hayırlısıyla hamiş kalırım..öptüm canlarım:1hug::dance:

raezbeh dogum gunun kutlu olsun a.s. nice mutlu yıllara allahım gönlüne göre versin hayırlısını versin:1hug:

bende bekliyorum dün dü günüm 3 gündür basım cok agrıyor.
ama göğüslerde acı yok
sizde ne gibi belirtiler var
bende uyku istegi sinirlilik geögüs uclarımda acı karnımda belimde agrı akıntım var bugun kırap gırıyor kasıgıma belim çok agrıyor ve usuyorum bunlar adet belirtiside oluyor ama beklıcez artık esım test almam 1hafta gecmeden dedi bakalım artık hakımızda hayırlısı

slm benim günüm 15 kasım ama kasıklarımda ağrı başladı çok moralim bozuldu oysa kendi kendime söz vermiştim üzülmüyeceğim diye niye böyle oluyor 9 ay oldu hala yok doktora gitmekte istemiyorum

günaydın kızlaaaarrra.s....nasılız bakalım:sm_cool::sm_cool:...bugün benim doğum günüm.:1ninca:.inşallaaaah yeni yılımda hayırlısıyla hamiş kalırım..öptüm canlarım:1hug::dance:

canım doğum günün kutlu olsun umarım yeni yaşında hamiş kalırsın bu arada yaş kaç oldu canım a.s.

Back
X