kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

good-morning_0-12-6228.gif

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz

funda72...............................14 Kasım
idayre..................................14 Kasım
gülücük...............................15 Kasım
sampuan.............................15 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım
yenigün...............................29 Kasım
NazLı..................................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35...............................1 Aralık
zeliş82.................................4 Aralık
raebzeh................................5 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.......................6 Aralık
pınar77................................10 Aralık
yağmur20
ali -ye
BTRKLC
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako
dilşahım

HAMİŞLER

nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

Zeynepiim canım benim :( İnşallahh önümüzdekii aya rabbim yüzünü güldürür inşallahh .Rabbim bize sabır versinn

canım benim kırmızılardan haber yok.umarım gelmezler ve bebiş belirtisidir.:1hug:

günaydın hepinize bügun hala ara ara sancı giriyor zeynep canım üzüldüm inşallah gelecek aya kalırsın geçen bir komşumla konuştum onun hep çocuğu zor olurmuş bir tarif söyledi onunla hep hamile kalmış bu ay hamile olmazsam onu yapacam

günaydın hepinize bügun hala ara ara sancı giriyor zeynep canım üzüldüm inşallah gelecek aya kalırsın geçen bir komşumla konuştum onun hep çocuğu zor olurmuş bir tarif söyledi onunla hep hamile kalmış bu ay hamile olmazsam onu yapacam

Selam canım bu tarifi bizimlede paylaşırsan sevinirim :):delphin:

slm tarifi yazmam heralde problem olmaz sütü iyice kaynatıyorsun buharı çok cıkacak ocaktan alıp o buhara oturacaksın (yani eğilecen) sonra maydanozu hafif ateşte solduracaksın bir beze sarıp koyacaksın bunu üç gün yapacaksın dedi tıkanıklık varsa iltahap varsa hepsi gider dedi bide ben sağlıkçıyım utanıyorum valla kendimden insan çaresiz kalınca hakikaten neler yapıyor

günaydın kızlar
benimde ağrılarım çok .....oldum olcam gibi aslında ayın 15 inde olmam lazım ama sanki şimdi olcakmış gibiyim :( bu ayda hüsran. Ama olsun ne yapalım vardır bi hayır diyelim. Allah her isteyene tez zamanda verir inşallah

slm tarifi yazmam heralde problem olmaz sütü iyice kaynatıyorsun buharı çok cıkacak ocaktan alıp o buhara oturacaksın (yani eğilecen) sonra maydanozu hafif ateşte solduracaksın bir beze sarıp koyacaksın bunu üç gün yapacaksın dedi tıkanıklık varsa iltahap varsa hepsi gider dedi bide ben sağlıkçıyım utanıyorum valla kendimden insan çaresiz kalınca hakikaten neler yapıyor

vallaha canım denize düşen yılana sarılır misali neyden çare bulacağımızı şaşırıdık...ama bu söylediğin süt tarifini bana annemde anlattı...onun yengesi ebeymiş ve çocuğu olmayanlara bu yöntemi uygularmış...deniyelim bari bu ay...

Bana folic asit dediler ben yine kullanıyorum 1 haftadır..Bu arada ilkinde ne kadar acemilik varmış yaa doktora bile kulak burun boğaza gittim hamile olduğumu öğrendim ben:roflol:

Sonrasında ne dinlendim ne bir iç bulantısı inanamazsınız tek belirti yoktu çok keyifli bir hamilelik geçirdim..

9 Ayda butiğimde kasada mal satıcam diye uğraşıyordum..Hatta doğum sezeryan oldu bebek inmedi aşağıya ozaman bile durun yatağımı sereyim ,aman şu mutfağı düzenliyeyim oyana oyana girdim doğuma son ses müzik açıktı ben kız geldi dedi doktorum:roflol:

O kadar keyifliydi anlatamam size birde baktım meleğim yakışıklı oğluş kucağımda acıkmış bilekaydirigubbakcemile3

2. de güzel olacak inşallah biliyorsunuz yeni yeni istemeye başladım ben aa bu arada Başak 35imde bebek istiyor biz İzmirde görüşüyoruz kızlar toplantılarda inşallah onuda hamiş hamiş görmek nasip olur hepinizide çok merak ediyorum:CüvCüv:

İlk haber hadi BTRKLC Allahım gönlündekini versin sana hayırlısını isteyelim herzaman:1hug:

selam kızlarr..ben kırmızıları gördüm pardon pembeleri gördüm daha..öğleden beri sildikçe pembe pembe geliyor Allah Allah neler oluyorsa..normalde hep 1-2 gün geç gelirdi şimdide erken geldi..geçen ayda 10 gün geç geldi..neler oluyor bana kızlar..şimdide açık pembe renginde geliyor hatta hiç gelmiyor sildikçe bulaşık bir şekilde oluyor..yeni adet tarihim herhalde 13ü mü olur yada 10umu kızlar işte zeynepcim sen kafana göre yaz bişey..zaten benimki kafasına göre takılıyor..bu ay neden bilmiyorum ama hiçç üzülmedim..zaten 2 gün sonra teste gidicem..herşeyin hayırlısı kızlar..inanaın hiç üzgün değilim..Allah oğluma bana ve eşime tabi herkeze sağlık sıhat huzur mutluluk versin ...

merhaba arkadaşlar adetime bir hafta var ama şişkinlikten patlayacağım .acayip gaz ve şişkinliğim var ve geceleri kasıklarıma ağrı giriyor.ilk gebeliğimde hiç birşey hissetmemiştim.ama erken gebelik beilrtilerinde bu gaz probleminden bahsedilmiş.böyle olupta hamile olduğunu öğrenen varmı.BU ARADA ÇOK HEYECANLIYIM.

funda72...............................14 Kasım
idayre..................................14 Kasım
sampuan.............................15 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım
yenigün...............................29 Kasım
NazLı..................................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35...............................1 Aralık
zeliş82.................................4 Aralık
raebzeh................................5 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.......................6 Aralık
pınar77................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
yağmur20
ali -ye
BTRKLC
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako
dilşahım

HAMİŞLER

nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

Back
X