kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam kızlar nasılsınız bakıyorum aramıza yeni hamiş katılmış canı gönülden tebrik ediyorum darısı diğer arkadaşlarında başına inşallah en yakın zamanda benimde pazartesi günü kanamam oldu acil bi şekilde doktora gittik korktum ilk bebişte yaşamayınca böyle korkuttu beni neyseki bebişim duruyo ama bol bol dinlenme istirat verdi bende anneme gittim bi kaç gündür yoktum hem dinlenme amaçlı iyi geldi şuan iyiyim çok şükür herkese iyi akşamlar sağlıklı günler diliyorum..a.s.:1hug:

canım geçmiş olsun kendine dikkat et aman bebişine bişey olmasın...

zeynepcım gnytdn nasılsın
bu sbh uyuyamadım erkenden kalktım mıdem acaıp bulanıyor
kızımda cok zor gecmıstı cok korkuyorum aynısı olcak dıye :(

zeynepcim saol canım benim ilginden dolayı.. dünden beri klomene başladım cumayada yumurta takibine gidecegim..her gören dr.neden acele ediyorsunuz daha yaşınız çok genç diyordu..bende 30 olmadan doğurmak istiyorum dedim..yaşımı gçstermiyormuşum..22-23 felan sanıyorlar görenler..ama şimdiki dr. elimizi çabuk tutalım dedi..demekki içime doğmuş kızlar..yaşım 28 canım..ama üzülmüyorum o an duygulanmıştım ama şimdi geçti..o anlıktı sanırım..dün arkadaşla o magaza senin bu magaza benim gezdik ..çocuklarıda aldık yanımıza zaten eşlerimiz dün yoktu..sırf evde oturmayayaım düşünmeyeyeim diye gittim.iyide oldu..saol canım benim destegin için çok saol ..

arkadaşlar merabalar bende aranıza yeni katıldım benide listenize eklermisiniz 2. çocuk isteyenlerdenim 4 yaşında bir kızım var adet tarihim 18 kasım. hamilelik belirtilerim var ama hayırlısı

gunaydın kızlarrrr nasılsınız
persembe dr. a gıttım 6haftalık oldupunu soledı
hayırlısı bakalım
dualarım sızlerle ................

:ecrin_bebek::emir_bebek::emir_bebek::teytey: :dance: Çok Sevindimm..Ezanda okunuyor Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin canım..İsteyen tüm arkadaşlarım darısı hepimizin başına:Saruboceq::hooray:

arkadaşlar merabalar bende aranıza yeni katıldım benide listenize eklermisiniz 2. çocuk isteyenlerdenim 4 yaşında bir kızım var adet tarihim 18 kasım. hamilelik belirtilerim var ama hayırlısı

hoşgeldin aramıza..inşallah hamilesindir arkadaşım..hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah..a.s.

kızlar merhaba ben daha öncedende yazmıştım ismim var listede yenilerseniz sevinirim tarihim 10 aralık bende ikinci çocuğu istiyorum 3 ay önce düşük yaptım önümüzdeki ay bende tedaviye başlıcam bakalım hayırlısı ne zaman gelicek benim ikinci meleğim

kızlar merhaba nasılsınız bakalım ben köydeydim yeni geldim....derinlik canım hoşgeldin umarım fazla beklemezsin.... brtklc canım sen kan testini tekrarladınmı canım bence büyük ihtimalle hamilesin.........................

merhaba arkadaşlar adetime 4 kaldı ama gögüslerim felaket ve sürekli ateşim var gibi yanıyorum çok da heyecanlıyım .dünde eltimin 3 aylık hamile olduğunu öğrendim bu arada daha 1.5 yaşında oğlu var .ikinciyi bu kadar çok istediğimi yakınımda hamile biri görünce daha çok anladım.bu arada yeni hamile arkadaşlar katılmış tebrikler allah kucaklarına sağlıkla almayı nasip etsin.

sampuan.............................15 Kasım
derinlik................................18 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
kaymaklım..........................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
yenigün...............................29 Kasım
NazLı..................................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35................................1 Aralık
zeliş82..................................4 Aralık
raebzeh.................................5 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.........................6 Aralık
yağmur20..............................7 Aralık
pınar77................................10 Aralık
lolo.....................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
funda72...............................13 Aralık
idayre..................................14 Aralık
ali -ye
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako
dilşahım

HAMİŞLER

BTRKLC
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

Son düzenleme:
zeynepcım gnytdn nasılsın
bu sbh uyuyamadım erkenden kalktım mıdem acaıp bulanıyor
kızımda cok zor gecmıstı cok korkuyorum aynısı olcak dıye :(

ah canım geçmiş olsun ama bunlar tatlı hastalıklar her şekilde güzel olur bence...biraz sık dişini canım..umarım çabuk atlatırsın...a.s.

zeynepcim saol canım benim ilginden dolayı.. dünden beri klomene başladım cumayada yumurta takibine gidecegim..her gören dr.neden acele ediyorsunuz daha yaşınız çok genç diyordu..bende 30 olmadan doğurmak istiyorum dedim..yaşımı gçstermiyormuşum..22-23 felan sanıyorlar görenler..ama şimdiki dr. elimizi çabuk tutalım dedi..demekki içime doğmuş kızlar..yaşım 28 canım..ama üzülmüyorum o an duygulanmıştım ama şimdi geçti..o anlıktı sanırım..dün arkadaşla o magaza senin bu magaza benim gezdik ..çocuklarıda aldık yanımıza zaten eşlerimiz dün yoktu..sırf evde oturmayayaım düşünmeyeyeim diye gittim.iyide oldu..saol canım benim destegin için çok saol ..

canım umarım klomenle kalırsın...bende kullanmıştım ama sonuç alamadım...seninle yaşlarımız aynı bende 28 yaşındayım...aynı senin gibi çok üzülünce çıkıp alışveriş yapıyorum üstüme başıma bişeyler alınca birazcık olsun deşarj oluyorum..:bbo:..allahım tez zamanda hepimize nasip eder inşallah....:Saruboceq:

canım hoşgeldin aramıza umarım hamilesindir....a.s.

kızlar merhaba ben daha öncedende yazmıştım ismim var listede yenilerseniz sevinirim tarihim 10 aralık bende ikinci çocuğu istiyorum 3 ay önce düşük yaptım önümüzdeki ay bende tedaviye başlıcam bakalım hayırlısı ne zaman gelicek benim ikinci meleğim

lolocum hoşgeldin bende seni merak etmiştim...umarı tedaviye geçmeden hamiş kalıverirsin tekrar canım...:1hug:

merhaba arkadaşlar adetime 4 kaldı ama gögüslerim felaket ve sürekli ateşim var gibi yanıyorum çok da heyecanlıyım .dünde eltimin 3 aylık hamile olduğunu öğrendim bu arada daha 1.5 yaşında oğlu var .ikinciyi bu kadar çok istediğimi yakınımda hamile biri görünce daha çok anladım.bu arada yeni hamile arkadaşlar katılmış tebrikler allah kucaklarına sağlıkla almayı nasip etsin.

tatlım umarım hamilesindir....4 gün sonra beraber kutlarız sevincini burdan..insan yakınlarının hamile haberini duyunca daha bir şevkle istiyo...uamrım bizimde olur tez zamanda....:Saruboceq:

zynp.ZEYNEP teşekkürler canıma.s..inşallah hayırlı haberler alırım.adetimin bi kaç gün geçmesini bekleyeceğim. kızımı iki gün geçince idrarla öğrenmiştim.bakalım hayırlısıkaydirigubbakcemile3

Zeynepp canım delüm benim kız benım adımın aynına yazsana hiç bebesi yok diye okuyanda 2.çocuğu istiyom sanıcak sırnaşık şey:jeyyar::roflol:
2965.gif

ah be canım inşallah öyle olur çokta güzel olurdu...1 ay içinde hepimiz kalsak mucize gibi bişey...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aaaaayyy ne güzel olurdu zeynepciiimm..hep beraber halay çekerdik:teytey:herkese günaydııııınnn.. nasılsınız kızlaarrr..nasıl gidiyo çalışmalar..ben ocağa kadar bırakttım kendi haline.. bakalım böyle hamile kalabilecek miyim..hayırlısıyla inşallaaah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırız hepimiz...amiiiiinnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

ben bu ay hamile kalamam eminim kızlar eşim rahatsız bir ay önce talihsiz bir olay geldi başımıza eşim taksici bıçaklandı hastaneden çıkalı daha iki hafta oldu karnında 42 dikişlik bi kesi var kalbinin ordan kasığına kadar daha tam iyileşemedi yarasının çoğu açık benimde ayaklarımda sorun var ortopediye gidicem ameliyat olabilirim bu yüzden bu ay bebiş olmaz öbür ay inşallah

ben bu ay hamile kalamam eminim kızlar eşim rahatsız bir ay önce talihsiz bir olay geldi başımıza eşim taksici bıçaklandı hastaneden çıkalı daha iki hafta oldu karnında 42 dikişlik bi kesi var kalbinin ordan kasığına kadar daha tam iyileşemedi yarasının çoğu açık benimde ayaklarımda sorun var ortopediye gidicem ameliyat olabilirim bu yüzden bu ay bebiş olmaz öbür ay inşallah

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm,canım yeterki sağlık olsun bebeklerimiz sonrada gelse olur herşeyin başı sağlık mevlam herşeyin hayırlısını versin ..................a.s

Back
X