kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ben bu ay hamile kalamam eminim kızlar eşim rahatsız bir ay önce talihsiz bir olay geldi başımıza eşim taksici bıçaklandı hastaneden çıkalı daha iki hafta oldu karnında 42 dikişlik bi kesi var kalbinin ordan kasığına kadar daha tam iyileşemedi yarasının çoğu açık benimde ayaklarımda sorun var ortopediye gidicem ameliyat olabilirim bu yüzden bu ay bebiş olmaz öbür ay inşallah

ah canım çok geçmiş olsun allah kurtarmış...inşallah birdaha başınıza böyle kötü bir olay gelmez...en önemli sağlığınız bebek gelir elbet bir gün allahın izniyle...etraf cani sapık deli insanlarla dolu...allah kimseyi böylelerle karşılaştırmasın...a.s.

zeynep değerim 104 olmuş inşallah haftaya keseyi görmeye gitcez.umarım herkeze ikinci bebişleri annişleri üzmeden gelir.:1hug:

kızlar çok başım dönüyor midem bulanıyor adetimede 3 gün var ağzımın tadıda bozuk yoksa geliyormu bizimde ikinci.memişlerde kafam kadarsırnaşık şey sakın gülmeyin ama okadar oldular:roflol:.aslında heray büyürler acırlar ama bukadar olmaz .birde sivilce falan çıkardı çıkmadı.ay çok heyecanlıyım:Saruboceq:

hadi bakalım belki yoldadır bebiş sabredemessen kan tasti yaptır çıkar erken ögrenmiş olursun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz sakaleynmaster habersiz bırakma ha tamammı

zeynep değerim 104 olmuş inşallah haftaya keseyi görmeye gitcez.umarım herkeze ikinci bebişleri annişleri üzmeden gelir.:1hug:

canım o üzmiycek annesini... ben daha adetin geciktiği günden beri inanıyordum hamile olduğuna canım...:CüvCüv: bizlerede bol bol dua et canım....

kızlar çok başım dönüyor midem bulanıyor adetimede 3 gün var ağzımın tadıda bozuk yoksa geliyormu bizimde ikinci.memişlerde kafam kadarsırnaşık şey sakın gülmeyin ama okadar oldular:roflol:.aslında heray büyürler acırlar ama bukadar olmaz .birde sivilce falan çıkardı çıkmadı.ay çok heyecanlıyım:Saruboceq:

kız yoksa sıra sendemi inşallah senin bebişte yoldadır:CüvCüv:...3 gün sonra mutlaka test yap olurmu canım...

ben bu ay hamile kalamam eminim kızlar eşim rahatsız bir ay önce talihsiz bir olay geldi başımıza eşim taksici bıçaklandı hastaneden çıkalı daha iki hafta oldu karnında 42 dikişlik bi kesi var kalbinin ordan kasığına kadar daha tam iyileşemedi yarasının çoğu açık benimde ayaklarımda sorun var ortopediye gidicem ameliyat olabilirim bu yüzden bu ay bebiş olmaz öbür ay inşallah

canım çok geçmiş olsun..rabbim tez zamanda iyileştirsin inşallah..canını sıkma önemli olan senin ailenin sağlığı tabiki..hakkında hayırlısı olsun..rabbim yar ve yardımcınız olsun..amiiinnn..

kızlar hepinize ilginizden dolayı çook teşekkür ederim şöyle bi bakıyorumda bu yıl bana hiç uğurlu gelmedi başıma ne gelebilerse hepsi geldi sanırım yazın ilk yumurtalıklarımın çatlamadığını öğrendim üzüldüm sonra beni küçükken terk eden babamın öldüğünü öğrendim sonra ayağım ağrıyo diye doktora gittim ileride ameliyat olmam gerektiğini söyledi peşinden hamile kaldım daha sevinmeye bile fırsat bulamadan kanamam başladı iki hafta sonra düşükle sonuçlandı peşinden grip oldum ev tadilata girdi baya bi yoruldum en sonda eşimi bıçakladılar çok ağırdı durumu hatta kalbi iki dakika durmuş doktorlar çalıştırmış ben hastanedeyken oğlumu çok ihmal ettim ister istemez okulundan soğudu huyu değişti şimdide onu düzeltmek için uğraşıyorum
kızlar biraz uzun oldu ama inanın içim o kadar doluki bi şekilde beynimi boşaltmalıyım

Canım inşallah hamilesindir..hadi bakalım önce sizi sonrada bizleri sevindir..hakında hayırlısı olsun canım...:1hug:a.s.

kızlar hepinize ilginizden dolayı çook teşekkür ederim şöyle bi bakıyorumda bu yıl bana hiç uğurlu gelmedi başıma ne gelebilerse hepsi geldi sanırım yazın ilk yumurtalıklarımın çatlamadığını öğrendim üzüldüm sonra beni küçükken terk eden babamın öldüğünü öğrendim sonra ayağım ağrıyo diye doktora gittim ileride ameliyat olmam gerektiğini söyledi peşinden hamile kaldım daha sevinmeye bile fırsat bulamadan kanamam başladı iki hafta sonra düşükle sonuçlandı peşinden grip oldum ev tadilata girdi baya bi yoruldum en sonda eşimi bıçakladılar çok ağırdı durumu hatta kalbi iki dakika durmuş doktorlar çalıştırmış ben hastanedeyken oğlumu çok ihmal ettim ister istemez okulundan soğudu huyu değişti şimdide onu düzeltmek için uğraşıyorum
kızlar biraz uzun oldu ama inanın içim o kadar doluki bi şekilde beynimi boşaltmalıyım

canım sizede çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar göstermesin.

çokkkkkkkkkkk sevindim canım..Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşallah sağlıkla gelir bebeişin..darısıda bizlerin başına inşallah..:nazar::nazar:

slm kızlar bugün doktora gittim ve sağ overde 7-4 kist var dediler tedavi başlandı 4 ay önce yoktu nasıl moralım bozuldu inşallah tedavisi çok sürmez de kaybolur

ah be canım ne kadar çok şeylerle uğraşmışsın öyle allah sana sabır ve dayanma gücü versin...dayanmaya çalış canım...umarım herşey yakında çok güzel olur...isyan etmeden dayanmamız lazım...eminim sonunda mükafatını alıcaz...

slm kızlar bugün doktora gittim ve sağ overde 7-4 kist var dediler tedavi başlandı 4 ay önce yoktu nasıl moralım bozuldu inşallah tedavisi çok sürmez de kaybolur

geçmiş olsun canım...bak sana tavsiyem soğan kürünü çok övüyolar ben başladım istersen sende başla çünkü kistleri atıyomuş...umarım bu ayki adetinle hepsi gider...

zeynepcim ne kadar güzel konuşuyosun öyle allah gönlüne göre versin canım
senin çocuğun normal yolla oluyomu yoksa tedaviylemi oluyo canım

Lolo yazdıklarını okudum ve çokk üzüldüm.Allah sana sabırlar versin..eşinede sağlık versin inşalah. ne çok şey yaşamışsın canım ya inan çok üzüldüm..

canım allah derdi verince peşinden sabrınıda veriyo yoksa nasıl dayanabilirdik acılara allahıma şükürler olsunki geçmişte kaldı herşey şimdi önümüze bakma zamanı beni şu an tek korkutan eşimin aldığı yaradan dolayı ilerde başka bi sorun çıkması ama inşallah allahın izniyle öyle bişey olmucak
ben bu ay soğan kürünü denemeyi düşünüyorum zaten bu ay bebiş çalışması yok en azından iltihap varsa gider içim temizlenir önümüzdeki ayda yumurtlama ilacı kullanırım

zeynepcim ne kadar güzel konuşuyosun öyle allah gönlüne göre versin canım
senin çocuğun normal yolla oluyomu yoksa tedaviylemi oluyo canım

canım teşekkür ederim...a.s. benim oğlum normal yolla oldu..4. ayımda hamile kalmıştım...ama şimdi 1,5 yıldır olmuyo...ilk başta eşimde hareket sorunu vardı biraz...son testlerde onlarda normal seviyeye gelmişlerdi ama yinede olmuyo...yaza kadar bekleyip sonra aşılamayla başlamayı düşünüyorum canım...hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...:Saruboceq:

Back
X