kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam kızlar..az önce dr. geldim..fsh değerimi biliyorsunuz 15.57..dr. bu degerle çok zor gebe kalırsın dedi..bırak aşılamayı direk tüp bebek dene ve elini çabuk tut dedi..istiyorsanız elinizi çok çabuk tutun dedi..klomen bitti takibe gelmiştim dedim..pek gerek yok sanmıyorum ama gel bakalım dedi..baktı çok güzel bir yumurtan var inşallah olur dedi..çatlatalım dedi.az önce iğne vuruldum kızlar..bilmiyorum Allahtan herşeyin hayırlısı olsun tabi hakkımda ama ne bileyim ya göz yaşlarıma engel olamıyorum bir türlüsenağlama senağlama içimden neler kopuyor neler geçiyor ahh ahh bir bilseniz..senağlama

canım üzülme hem bak güzel bir yumurtan varmış bakarsın bu ay bir mucize gerçekleşir allah büyüktür ümidini kesme.....a.s.

selam kızlar..az önce dr. geldim..fsh değerimi biliyorsunuz 15.57..dr. bu degerle çok zor gebe kalırsın dedi..bırak aşılamayı direk tüp bebek dene ve elini çabuk tut dedi..istiyorsanız elinizi çok çabuk tutun dedi..klomen bitti takibe gelmiştim dedim..pek gerek yok sanmıyorum ama gel bakalım dedi..baktı çok güzel bir yumurtan var inşallah olur dedi..çatlatalım dedi.az önce iğne vuruldum kızlar..bilmiyorum Allahtan herşeyin hayırlısı olsun tabi hakkımda ama ne bileyim ya göz yaşlarıma engel olamıyorum bir türlüsenağlama senağlama içimden neler kopuyor neler geçiyor ahh ahh bir bilseniz..senağlama

içinden neler kopuyor, neler geçiyor çok iyi anlıyorum. çünkü benim içimde de hergün her saat aynı şeyler kopuyor. sürekli kendime kızım sen bir daha anne olamıycaksın, kendini alıştır ve hayatına böyle devam et diyorum. sonra oturup ağlıyorum, sonra toparlanıyorum. hergün aynı şeyi tekrar tekrar yaşıyorum. ama Rabbim'e sürekli dua ediyorum, belki Rabbim hayırlısıyla nasip eder diye umudumu da kaybetmemeye çalışıyorum.

sakince ne yapmak istediğini düşün ve ona göre hareket et canım. ben çok ağladım ama giden 3 bebeğimi geri getiremedim. demek ki çare diil.a.s.

içinde neler kopuyor, neler geçiyor çok iyi anlıyorum. çünkü benim içimde de hergün her saat aynı şeyler kopuyor. sürekli kendime kızım sen bir daha anne olamıycaksın, kendini alıştır ve hayatına böyle devam et diyorum. sonra oturup ağlıyorum, sonra toparlanıyorum. hergün aynı şeyi tekrar tekrar yaşıyorum. ama Rabbim'e sürekli dua ediyorum, belki Rabbim hayırlısıyla nasip eder diye umudumu da kaybetmemeye çalışıyorum.

sakince ne yapmak istediğini düşün ve ona göre hareket et canım. ben çok ağladım ama giden 3 bebeğimi geri getiremedim. demek ki çare diil. bak güzel bir yumurtan olmuş. belki olur.a.s.

herkese selammm,

ya haftalardır ara ara topigimizi arıyourm yerler değisti birseyler yapıldı yakk da. ondan beri bulamadım. en son aklıma zeynep e yazmak geldi ozelden. onun içinkontrol panele girince burdan bu topikte yapılmıs bir tesekkur mu ne almısım ona bakayım diye tıklayınca bu sayfa çıktı tesadufen yani nası l sevindinm :) sizi bulduguma :)

ben epeydir takip edemiyordum wanna çok uzuldum bebegini kaybetmissin . basak asılama tutmamıs seninle dier topikten yazısmıstık zaten. zeynep senin bu ayda olmamıs kader arkadasım benim 15 ayımız dolduu sanırım seninde.
ayrı ayrı yanıt yazacagım simdi mesajlara once benide listeye ekleyin demek içni yazıyorum:)

7 aralık benimed bu ay yumurtam soldan v yani tupun acık oldugu yonden çok multuyum çok umutluyum geçen ay laproskopi olmustum birzadazda ondan umutluyum ama baaklım.

kızlar ya demin upuzun bir yazı yazdım. birçok kisinin yazınsından alıntılar yaparak ve ekran dondu kapatıp acmak zorunda kaldım ve hepsi gitti. kk mı agır benim pc mi agır bilmiyorum zaten epey zor okumustum 8-10 sayfa geriden geldigim için. tekrar tek tek okuyup yanıtlamaya pek vaktim yok.atladıgım birsey varsa kusura bakmayın aklımda kalan konulara yanıt yazabileeceğim

tek sormak istedigim bir arkadas vardı 20 kasım tup bebek sonucu için tahlil gunum demisti onu merak ettim. sanırım 22 yasında ikini için tup yapan arkadas.

btklrc çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin insallah

wanna bebegin için çok uzuldum. allah tekrar veriri bu sefer saglıkla insallah
fsh yuksek olunca tup yapmak niçin mantıgı anlayamadım. sayet fsh ın yuksek olması yumurtalarının kalitesini dusuruyorsa tup yapınca nasıl tutacakki ? anlalamadım orasını.

lolo size de çok çok geçmis olsun ne yazıkkı taksicilerin kaderi gibi bu tarz olumsuzluklar. allah korumus yinede bunada sukurdemek gerek. senin bacagınde ne sorun var ameliyat falan demissin ama?

fsh yuksek olunca tup yapmak niçin mantıgı anlayamadım. sayet fsh ın yuksek olması yumurtalarının kalitesini dusuruyorsa tup yapınca nasıl tutacakki ? anlalamadım orasını.

sağol canım, takdiri ilahi, diyecek birşey yok. Rabbim benide böyle sınıyor. belkide kaç sene olmasın, istemem deyince Rabbim vermiyor.senağlama herşeyin hayırlısı inşallah.

fsh'nin yüksek olması yumurta kalitesinin düştüğünü gösteriyormuş. ama belli bir seviyeye kadar olan fshlerde ilaçla yumurtaları kuvvetlendirip tüp denenebiliyor. hani sağlıklı gelişmemiş olsada aşılamam tuttu ya, umut dünyası işte. Allah'tan umudumu kesmiyorum, sonuçta Rabbim isterse olur.

herkese selammm,

ya haftalardır ara ara topigimizi arıyourm yerler değisti birseyler yapıldı yakk da. ondan beri bulamadım. en son aklıma zeynep e yazmak geldi ozelden. onun içinkontrol panele girince burdan bu topikte yapılmıs bir tesekkur mu ne almısım ona bakayım diye tıklayınca bu sayfa çıktı tesadufen yani nası l sevindinm :) sizi bulduguma :)

ben epeydir takip edemiyordum wanna çok uzuldum bebegini kaybetmissin . basak asılama tutmamıs seninle dier topikten yazısmıstık zaten. zeynep senin bu ayda olmamıs kader arkadasım benim 15 ayımız dolduu sanırım seninde.
ayrı ayrı yanıt yazacagım simdi mesajlara once benide listeye ekleyin demek içni yazıyorum:)

7 aralık benimed bu ay yumurtam soldan v yani tupun acık oldugu yonden çok multuyum çok umutluyum geçen ay laproskopi olmustum birzadazda ondan umutluyum ama baaklım.

canım hoşgeldin geçmiş olsun bu arada atlattın...inşallah bu ay hamiş kalırsın canım...senin 15 benim 17 ay bitti..ben senden 2 ay önde gidiyorum..yani 1,5 sene oldu bile benim....bende yaza doğru bişeylere başlamayı düşünüyorum...bakalım hayırlısı...a.s.

sampuan.............................15 Kasım
kaymaklım..........................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
yenigün...............................29 Kasım
NazLı..................................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35................................1 Aralık
zeliş82..................................4 Aralık
raebzeh.................................5 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.........................6 Aralık
yağmur20..............................7 Aralık
esrako...................................7 Aralık
pınar77................................10 Aralık
lolo.....................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
ali -ye .................................10 Aralık
idayre..................................14 Aralık
derinlik................................16 Aralık
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
dilşahım

HAMİŞLER

sakaleynmaster
BTRKLC
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

esracım yine günlerimiz çakıştı canım ya.hoşgeldin aramıza sende.bu arada bende senin gibi tüp bebek yaptıran arkadaşı(kaymaklım nickli) merak ettim.onun sanırım 20 kasımdı ama sonucunu yazmıyor neden acaba?inşallah tutmuştur.

wannababy zeliş çok saolun kızlar..engel olamıyorum kendime nasıl birşey anlamadım.gözyaşlarıma bugün engel olamıyorum..iğneyi vurdurmaya giderken bile ordaki hemşire arkadaşımın yanında ağladım..o hemşire arkadaşımla aynı zmanda hamile kaldık ikimziinde takipleri hep aynı gündü..vee en önemlisi 1er gün arayla doğurduk ve aynı doğum odasında kaldık.onun kızı benim oğlum oldu...o biliyor benim ne halde olduğumu saolsun çok teselli etti..ama işte engel olamıyorum bugün kendime..çatlama iğnemi vurdu..şuan iğne yerim çok ama çok agrıyor ve yanıyor..senağlama senağlama

lolo size de çok çok geçmis olsun ne yazıkkı taksicilerin kaderi gibi bu tarz olumsuzluklar. allah korumus yinede bunada sukurdemek gerek. senin bacagınde ne sorun var ameliyat falan demissin ama?

canım ilgin için çok teşekkür ederim benim ayağımda halluks valgus yani ayak baş parmağında çıkıntı parmağın kemiği dışarı çıktıkça parmak diğer parmakların üzerine yatıyo diğer parmaklarıda yamultuyo ameliyettan başka çaresi yok her istediğim ayakkabıyı giyemiyorum ve devamlı ayakta olduğum içinde çok ağrım oluyo diğer ayağımda da aynısı başlamış ve dizlerimdede sorun var kıkırdak kemiği inceliyomuş bu ayın 26 sına kemik hastanesine randevu alıcam bakalım doktor ne dicek a.s.

wannababy zeliş çok saolun kızlar..engel olamıyorum kendime nasıl birşey anlamadım.gözyaşlarıma bugün engel olamıyorum..iğneyi vurdurmaya giderken bile ordaki hemşire arkadaşımın yanında ağladım..o hemşire arkadaşımla aynı zmanda hamile kaldık ikimziinde takipleri hep aynı gündü..vee en önemlisi 1er gün arayla doğurduk ve aynı doğum odasında kaldık.onun kızı benim oğlum oldu...o biliyor benim ne halde olduğumu saolsun çok teselli etti..ama işte engel olamıyorum bugün kendime..çatlama iğnemi vurdu..şuan iğne yerim çok ama çok agrıyor ve yanıyor..senağlama senağlama

canım kendini bu kadar harab etme lütfen allah vereceği zamanı iyi bilir seninki isyan etmek günaha giriyosun böyle yaparak demekki senin ikinci anneliğinin zamanı bu ay değildi öyle kişiler varki defalarca tüp bebek denemiş her türlü tedaviyi uygulamış yıllarca bir tane bile çocuğu olmamış artık pes etmiş ve hiç ummadığı bir anda hiç tedavisiz hamile kalmış insanlar o kadar çokki her şey beyinde bitiyo beynini rahatlat kendine başka meşkuliyetler bul şunada inan o geleceği zaman gelicektir senin beklemene gerek yok sen yaşamaya devam et o kendiliğinden gelicektir

gülücük canım üzülme..inşallah bu iğne vesile olurda dru da yanıltırsın..hadi kızlaaar o zaman gülücük için ayrıca dualarımızı yollucaz rabbime....kızlar bir de aklıma ne geldi..birgün belirleyelim o gündede hepimize uyan belli bir saat kararlaştıralım..tam o saatte ikişer yada onar rekat kılıp rabbime hep birlikte aynı anda dua edelim..ne dersiniz..yüreklerimiz ve ellerimiz aynı anda semaya açılır..inşallaaaahh rabbim dualarımızı tez zamanda kabul eyler geri çevirmez..amiiiinnn ..hıııımm ne dersiniz canlarım..bu arada esrako hoşgeldin canım..

bence olur ben varım hadi kızlar hep beraber başlayalım namaza günümüzü kararlaştıralım ve hep birlikte namazımızı kılıp duamızı içten bir şekilde edelim

canım benim üzülme bu kadar lütfen bak yumurtan güzel büyümüş demekki ilaçla hala umudun var...yumurtaların cevap veriyo ilaca...belkide bu ay hamiş kalacaksın canım...ne olur bırakma kendini..bazen bende senin gibi oluyorum çok tükendiğim zamanlar oluyo...ama sonra çokta ısrarcı olmamak gerektiğini düşünüyorum...allahın bir bildiği vardır mutlaka...:teselli:

canım ilgin için çok teşekkür ederim benim ayağımda halluks valgus yani ayak baş parmağında çıkıntı parmağın kemiği dışarı çıktıkça parmak diğer parmakların üzerine yatıyo diğer parmaklarıda yamultuyo ameliyettan başka çaresi yok her istediğim ayakkabıyı giyemiyorum ve devamlı ayakta olduğum içinde çok ağrım oluyo diğer ayağımda da aynısı başlamış ve dizlerimdede sorun var kıkırdak kemiği inceliyomuş bu ayın 26 sına kemik hastanesine randevu alıcam bakalım doktor ne dicek a.s.

canım geçmiş olsun bence sen önce tedavini ol hem eşinde toparlansın biraz ondan sonra bebek çalışmalarına başlarsın...bu halde hamile kalsan ayaklarına daha çok yük binecek daha zor olacak senin için...bence en iyisi önce tedavini yaptır canım...:1hug:

ben zaten namazımı kılmaya çalışıyom sürekli , elimden geldiğince...2 rekat olsun pazartesi öğlen namazından sonra kılalım...bana uyar..saat 1 de mesela...

Back
X