kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

insanın artık dışarı çıkasıda gelmiyor. dün oğluşumla azcık gezelim dedik. nereye kafamı çevirsem milletin ya elinde, ya kucağında, yada karnında ikinci bebişleri.:çok üzgünüm: sinemaya gidiyorum yanıma hamile gelip oturuyor. şükürler olsun Rabbim birer tane vermiş, ya hiç olmayanlar napsın diye düşünüyorum ama insanın boynu bükük kalıyor öylece. senağlama

hepinizi çok seviyorum kızlar..Allah razı olsun hepinizden şu zor zmanımda desteginizi esirgemediniz..namazımızı saat kaçta ne zman kılacagız anlamadım hepiniz ayrı ayrı yazmışsınız canlarım..

gülücük, sen fsh düşürmek için birşeyler yaptın mı? mesela ben ilk öğrendiğimde hemen hayıt suyuna başladım. iki ay sonra değerim düşmüştü. şimdide saraçoğlunun sitesinden aldığım birşey var.

fsh için; 1 tutam (2 yemek kaşığı dolusuI) testere dişli aslan pençesini 1 bardak klorsuz kaynamış suya atıp 6 dk. kaynatıp ılınınca içiyormuşsun. süresini bilmiyorum, sitesine bakıp söylerim. olmazsa sende bakabilirsin.

ben yarın soğan ve incir kürüne başlıycam. bunları bir kaç ay yapabiliyorsun zaten. ondan sonrada bunu denemeyi düşünüyorum.

gülücük, sen fsh düşürmek için birşeyler yaptın mı? mesela ben ilk öğrendiğimde hemen hayıt suyuna başladım. iki ay sonra değerim düşmüştü. şimdide saraçoğlunun sitesinden aldığım birşey var.

fsh için; 1 tutam (2 yemek kaşığı dolusuI) testere dişli aslan pençesini 1 bardak klorsuz kaynamış suya atıp 6 dk. kaynatıp ılınınca içiyormuşsun. süresini bilmiyorum, sitesine bakıp söylerim. olmazsa sende bakabilirsin.

ben yarın soğan ve incir kürüne başlıycam. bunları bir kaç ay yapabiliyorsun zaten. ondan sonrada bunu denemeyi düşünüyorum.

canım şuan hiçbirşey yapmadım..sadece bu ay klomen kullandım ve cumada çatlama iğnemi vuruldum..1er gün arayla çalışmalara başladık..hayırlısı bakalım..canım benim fsh çok yüksek ve yumurtalarımda çok tembellik ve yaşlanma varmış..16 ya yakın düşünsene canım..dr.. elini çabuk tut istiyorsanız direk tüp bebek yaptırın dedi..bu ay böyle geçsin bakalım..öbür aya gataya gidecem burada bize sadece orası yapıyor maalesefki..sanırım hepsinide devlatt karşılamıyormuş bayada külfetliymiş..:çok üzgünüm: hayırlısı olsun bakarsın bu ay hamiş kalırımda bunlara hiç gerek bile kalmaz..inşallahh Allahım hayırlısıyla sağlıklı ömürlü vede hayırlı bir ewladım daha olur..nasipimde varsa tez zamandan inşallah..:Saruboceq:

canım şuan hiçbirşey yapmadım..sadece bu ay klomen kullandım ve cumada çatlama iğnemi vuruldum..1er gün arayla çalışmalara başladık..hayırlısı bakalım..canım benim fsh çok yüksek ve yumurtalarımda çok tembellik ve yaşlanma varmış..16 ya yakın düşünsene canım..dr.. elini çabuk tut istiyorsanız direk tüp bebek yaptırın dedi..bu ay böyle geçsin bakalım..öbür aya gataya gidecem burada bize sadece orası yapıyor maalesefki..sanırım hepsinide devlatt karşılamıyormuş bayada külfetliymiş..:çok üzgünüm: hayırlısı olsun bakarsın bu ay hamiş kalırımda bunlara hiç gerek bile kalmaz..inşallahh Allahım hayırlısıyla sağlıklı ömürlü vede hayırlı bir ewladım daha olur..nasipimde varsa tez zamandan inşallah..:Saruboceq:

inşallah gerek kalmaz canım ama kalırsada moralini yüksek tut. sonuçta herşey oluruna varıyor. bak bende bir kaç ay kafamı rahatlatayım sonra belki şansım varsa tüp denerim diyorum. tabi bunu şimdilik kendi kendime diyorum. Rabbim inşallah bize ikinci bebişler nasip etmiştirde, en kısa zamanda sağlıcakla yollar.

sampuan.............................15 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
yenigün...............................29 Kasım
NazLı..................................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35................................1 Aralık
zeliş82..................................4 Aralık
raebzeh.................................5 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.........................6 Aralık
yağmur20..............................7 Aralık
esrako...................................7 Aralık
pınar77................................10 Aralık
lolo.....................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
ali -ye .................................10 Aralık
idayre..................................14 Aralık
derinlik................................16 Aralık
kaymaklım
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
dilşahım

HAMİŞLER

sakaleynmaster
BTRKLC
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

günaydın kızlaaaaaarrrr.a.s...bugün öğretmenler günü wannababy canım senin ve KK daki bütün eğitimci öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.:1hug:a.s..rabbim nice hayırlı yıllar nasip etsin..göreviniz öyle kutsal bir görevki kıymetini bilin..benim eşimde öğretmen ve ben onada her zaman böyle söylüyorum ...o tatlı masum öğrenciler siz öğretmenlerin elinde şekillenecekler,sizleri örnek alıcaklar..tekrar en içten dileklerimle a.s.öğretmenler gününüz kutlu olsun.a.s...öptüm canlarımm..:nazar:.

bendende herkeze günaydın evet bu gün öğretmenler günü bütünöğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun bu gün oğlum çok heyecanlı 1 saat sonra çıkıp öğretmenimize hediye alıcaz gerçi tek oğluma ait bir hediye değil yaklaşık 18 kişinin de hediyesi siz nasıl yapıyosunuz okulda bilmiyorum ama biz yani ben ve bir arkadaşım sınıf annesiyiz birlikte plan yapıp diğer velilere sunuyoruz gerçi bizim fikirlerimizede çokm güveniyolar zevkimizede tabi para topluyoruz aramızda hediye alıyoruz 3 senedir öğretmene verilecek hediyeyi ben seçiyorum üzerinede çocukların düşüncelerinden düzenlenmiş bir mektup iliştiriyorum hatta güzel resimler yapıyorum bazı çocuklarız şiieler okuyor çok güzel vakit geçirmiş oluyor çocuklarımız bence öğretmenler günü çocuklarla öğretmenin arasındaki bağı arttırıyor veliler fazla karışmadığı müddetçe tabi çünkü fazla derside yememeliyiz neyse biz oğluşumla şimdi kahvaltı edicez hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın ...

merhaba kızlar bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.onlar çok güzel kutsal bir görevi yerine getiriyorlar.bir söz var bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diye.gurur verici bir görev.tekrar nice yıllara öğrencilerinizle beraber.

kızlar cuma günü namazımızı kılıp ardındanda hepimiz paylaşıp salatı tunciyeyi okuyalım.arkasından birimiz duasını yapsın.

oluuurrr..hayırlısıyla cuma günü gelseydi..kaç kişiyiz ona göre paylaşırız..cuma kadar aslında duayıda paylaşsakta cuma hepsini dualasak..olmazmı nedersiniz canlarım..

o zaman zeynepcim yeni liste yapma görevi senin bizim tekrardan liste başlatmamız sana ayıp olur..hadi canım neti açınca listeyi hazırla ki ona göre paylaşlım.nete sık giremeyenler oluyo onun için erken davranalımki herkesin haberi olsu..aslında bu konuyu büyütsekte başlık olarak açsak bebek isteyen bütün arkadaşlar katılsa nasıl olur kızlarr...ne dersiniz olur mu?açmadan önce size bi sorayım dedim..öptüm canlarım

canlarım herkese merhaba ...bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun....kızlar burda çok fazla bu dua muhabbetini yapmamız yasak...topic kilitlenebilir...onun ayrı din bölümünde yerini açmamız lazım...bide utananrak söylüyorum ben kuran okumasını bilmiyorum malesef...ama siz okuyup duanızı edin bizlerede yollayın...bende namazımın ardından hepinize yollarım...artık herkes bildiğine göre sürekli bu muhabbeti yapmayalım canlarım olurmu..

günaydın kızlaaaaaarrrr.a.s...bugün öğretmenler günü wannababy canım senin ve KK daki bütün eğitimci öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.:1hug:a.s..rabbim nice hayırlı yıllar nasip etsin..göreviniz öyle kutsal bir görevki kıymetini bilin..benim eşimde öğretmen ve ben onada her zaman böyle söylüyorum ...o tatlı masum öğrenciler siz öğretmenlerin elinde şekillenecekler,sizleri örnek alıcaklar..tekrar en içten dileklerimle a.s.öğretmenler gününüz kutlu olsun.a.s...öptüm canlarımm..:nazar:.

canım ne güzel bir kutlama. kendi adıma çok teşekkür ederim.a.s.

tamam zeynepcim sen nasıl dersen öyle olsun..uyarın için sağol canım..o zaman bi bakıyım o bölümü bulursam orda yazarım..bu arada aymuel aramıza hoşgeldin canım..

kızlar bugün kan testi yaptırdım sonuç 65.51 yani hamişliğim kesinleşti.Ama adetim4 gün geçti değer düşükmü sizce .sonucu eşim aldı doktor üç veya dört haftalıkda oolabilir demiş.anlamdım ben şimdi.bi bilen varsa yardımcı olurmusunuz.

Back
X