kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar bugün kan testi yaptırdım sonuç 65.51 yani hamişliğim kesinleşti.Ama adetim4 gün geçti değer düşükmü sizce .sonucu eşim aldı doktor üç veya dört haftalıkda oolabilir demiş.anlamdım ben şimdi.bi bilen varsa yardımcı olurmusunuz.

canım bence değerin gayet güzel tebrik ederim...endişelenecek bişey yok merak etme canım...

kızlar bugün kan testi yaptırdım sonuç 65.51 yani hamişliğim kesinleşti.Ama adetim4 gün geçti değer düşükmü sizce .sonucu eşim aldı doktor üç veya dört haftalıkda oolabilir demiş.anlamdım ben şimdi.bi bilen varsa yardımcı olurmusunuz.

geç döllenme falandır. önemli olan katlaması.

kızlar yarın kemik hastanesine gidicem o muayneye görede önümüzdeki ay bebek tedavisine başlayıp başlayamıcam belli olucak belki unutmuşsunuzdur doktorun ameliyat deme olasılığı çok yüksek bu yüzden
yeni gelen arkadaşım hoş geldin aramıza umarım tez zamanda hamile kalır kızına sağlıklı bi kardeş doğurursun
inşallah hepimiz
kızlar bu arada aranızda tedavi gören varmı yoksa normal oluyomu sizinkiler

allah tamamına erdirsin
öyle kötü şeylerde düşünme allahın izniyle yeni meleğini doğurup kucağına alıcaksın

Canım tebriklerrr.Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasıppp etsin inşallahh.Darısı başımızaa:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

günaydın kızlar ben test yaptım malesef negatif buayda olmadı yani anlayacagınız ama alıştım artık üzülmüyorum bile tamamen umudumu kaybetmek üzereyim

zeynepcim üzülmekten ziyade çok çabaladım tedaviler oldum aşılama bile yaptırdım daha fazla yapabilicegim birşey kalmadı böyle olunca çaresizlikten başka birşey hissedemiyorum bakaılım önümüzdeki aylar ne gösterecek bizlere

sakaleynmaster canım gözün aydın rabbim tamtmına erdirsinhayırlı sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallahh..amiiinn..başakcım niye hemen yelkenleri suya indiriyosun..önemli olan fırtınalı havada yelkenlerini açıp daha ileriye gitmek ve sevdiğine ulaşmaktır canım..hadi bakalım yelkenler foraaa...lolocum aynı şey senin içinde geçerli..umudumuzu kırmak yok..gemiden inmekte yok..bu gemi sonunda hepimizi istediğimiz limanlara ulaştıracak ama önce sabır denizini geçicez bunun için birlik beraberlik ve tabiki sabır şart..hepinizi öptüm kızlarrr...

canım tebrikler..Allah hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..İnşallah tez zamandada bize tekrardan nasip eder rabbim..:Saruboceq:

kızlarr yumurtalıklarımda rahmimde hala sancı agrı var..iğneyi vuruldum ertesi gününden beri böyle agrı çekiyorum..hele pazar günü çok agrım vardı..şimdide var..yürüken bile sanki içimde birşey varmış hareket edince agrıyormuş gibi..üşütme felan değil..üşütsem direk kasıklarım agrırdı evimiz öyle sıcakki hala tişört şortla geziyoruz..

günaydın kızlar ben test yaptım malesef negatif buayda olmadı yani anlayacagınız ama alıştım artık üzülmüyorum bile tamamen umudumu kaybetmek üzereyim

canım adet gününmüydü yoksa erken mi yaptın yine testi? hem ne bu karamsarlık. burda pes etmesi gereken biri varsa oda benim. 3 kayıp, yüksek fsh, erken menapoz riski daha sayayım mı?:)) ama hala inatla Rabbim'e sığınıyorum. Rabbim nasip ederse olucak, olmazsada napalım, halimize çok şükür.:))

35 yaşında bir kadının hamile kalma olasılığı, uçak kazasında ölme olasılığından daha azmış, dedi kadının biri az önce dizinin birinde.

yandım ben ya!!:1shok::1shok:

canım adet gününmüydü yoksa erken mi yaptın yine testi? hem ne bu karamsarlık. burda pes etmesi gereken biri varsa oda benim. 3 kayıp, yüksek fsh, erken menapoz riski daha sayayım mı?:)) ama hala inatla Rabbim'e sığınıyorum. Rabbim nasip ederse olucak, olmazsada napalım, halimize çok şükür.:))

hayır adetime 6 gün var daha ama bekliyemedim işte gerçi çıkmamış candan ümit kesilmez misali bakalım kırmızı kartı görünce oyun dışı kalmadım henüz 6 gün var :Saruboceq:

hayır adetime 6 gün var daha ama bekliyemedim işte gerçi çıkmamış candan ümit kesilmez misali bakalım kırmızı kartı görünce oyun dışı kalmadım henüz 6 gün var :Saruboceq:

klomen sayfasında okudum şimdi daha 6 günün olduğunu. ne diyim sana,çok kızdım çok.:oklava::oklava:

sabırla gününü bekle, belki gelmiştir meleğin.:1hug:

35 yaşında bir kadının hamile kalma olasılığı, uçak kazasında ölme olasılığından daha azmış, dedi kadının biri az önce dizinin birinde.

yandım ben ya!!:1shok::1shok:

canım ben 36 ya girdim.hemde doğal hamile kaldım.halamın kızı benden 10 yaş büyük hamile kaldı gerçi aldırdı.sen moralini bozma arkadaşım.a.s.

a.s

başakcım çok erken yaptın testi canım bence hemen yelkenleri suya indirme bekle bakalım belkide meleğin seninledir belli olmaz...........a.s.

Back
X