kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

zeynepcim canım çok geçmiş olsun benim oğlumda rahatsız malesef idrar yollarını üşüttü onlar iyi olsuncanım yeterki başka bişey olmasın yarın cuma namaz işini yapıcaz dimi..a.s.

sakaleynmaster canım tebrikler..rabbbim hayırlı sorunsuz hamilelikler nasip etsin..zeynepcim ve zelişcim geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifasını versin tatlı delikanlılara..öpsün teyzeleriiii..olsun kızlar yavrularınız iyileşsinde sonra aramıza dönersiniz..yarın 11de hep beraber 2 rekat kılıyoruz..tamam mı kızlar..inşallah yönetimdekiler kızmaz..tamam bu yazım sondu..öptüm canlarım...

saolun kızlar çok incesiniz...evet yarın saat 11 de planladığımız gibi yapalım...allahım dualarımızı kabul etsin....

zynp.ZEYNEP geçmiş olsun canım.a.s.Bende bugün doktora gittim ve tam 5 haftalık gebeyim.:CüvCüv::nazar:kan değerimde 4226 olmuş kesemizide gördük :teytey::nazar:.İki hafta sonra gidicem inşallah herhengi bi sorunum olmazsa hepinizi öptüm kızlar.Buarada kaç gündür ilk değere kafayı takmıştım ya bu gece rüyamda bu günkü kan değerimin aynısını gördüm .Kan tahlili kağıdını görünce hemen alıp baktım rüyamdakinin aynısı .Eşimede anlatmıştım oda şaşırdı görünce:kafamçokkarıştı.Bu da bu günün süprizi oldu

canım çok sevindim senin adına ne mutlu sana rüyalarına kadar malum olmuş...ben inanıyorum herşey yolunda gidecek...değerinde çok güzel ikiz olmasın sakın.:CüvCüv::CüvCüv:..

kızlar bugün yumurtlama günüm inşallah bu ay olur gerçi kist için ilaç kullanıyorum ama doktor bunun gebeliği önleyici etkisi yok demişti stresten yüzüm sivilce oldu

canım bugünleri iyi değerlendir streste yapma... bidahaki aya güzel haberlerini verirsin inşallah...:emir_bebek:

kızlar şuan okadar üzgünümki halbuki sevinmem gerekiyo annemlerdeyim şuan bir haber aldım abimin karısı korunmayı bırakmış ve hamile olduğu haberini aldım hemde ilk ay hamile kalmış bir yanım seviniyo çünkü yiğenim olacak bir yanım kan ağlıyo çok mutsuzum isyan etmek istemiyorum ama ağzım bazen saçma sapan laflar ediyo çok mutsuzum çok yalnızım

insan ne kadar yakınıda olsa yinede içi cızz ediyo...daha bir umutsuzluğa kapılıyo...ama işte buna artık alışmamız lazım ben geçen ay nerden baksan öyle yakınımdan 10 tane hamile haberi almışımdır...bi ara iyicene bunalıma girdim ama çok şükür şimdi iyiyim takmamaya çalışıyorum...çok şükürki birer tane evladımız var...sende fazla düşünme canım..yeni hamilelerlede bir müddet aynı ortamda olmamaya çalış canım...durumu kabullenince hamilelerin muhabbetleri o kadarda koymuyo insana...a.s.

insan ne kadar yakınıda olsa yinede içi cızz ediyo...daha bir umutsuzluğa kapılıyo...ama işte buna artık alışmamız lazım ben geçen ay nerden baksan öyle yakınımdan 10 tane hamile haberi almışımdır...bi ara iyicene bunalıma girdim ama çok şükür şimdi iyiyim takmamaya çalışıyorum...çok şükürki birer tane evladımız var...sende fazla düşünme canım..yeni hamilelerlede bir müddet aynı ortamda olmamaya çalış canım...durumu kabullenince hamilelerin muhabbetleri o kadarda koymuyo insana...a.s.

canım çok sağol desteğin için şimdi daha iyiyim hani insan ilk duyduğunda çok acayip oluyo ama şimdi daha rahatım inşallah allah yarın cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul edecek yarın 11 de dualarda bulaşmak dileğiyleŞeniz

yenigün...............................29 Kasım
NazLı..................................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35................................1 Aralık
zeliş82..................................4 Aralık
raebzeh.................................5 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.........................6 Aralık
yağmur20..............................7 Aralık
esrako...................................7 Aralık
pınar77................................10 Aralık
lolo.....................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
ali -ye .................................10 Aralık
idayre..................................14 Aralık
derinlik................................16 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
heja
sampuan
kaymaklım
handefe
sencerderen
crazybaby
pelosh
enteresan
WANNABABY
BTRKLC

HAMİŞLER

sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....a.s.

kızlaaaaarr amanıııııınnn benim adet tarihi yaklaşmış yaaaaa..neyse hayırlısı..inşallah yarın namazı kılıcaz rabbime dularımızı sunacaz..rabbim kabul eyler inşallah..bu arada kaç kişiyiz canlarım..zelişcim canım benim şeytan seni öyle düşündürüyo..bende kızıma hamile kalmadan önce benden bir ay önce düğünü olan arkadaşımın hamile olduğunu öğrenmiştim,nasıl içim içimi yemişti iyi hatırlıyorum..sonra kendi kendime dedimki bu benim için bi sınav o arkadaşımın iyiliğini istemeliyim ki rabbim banada versin..gerçekten öyle oldu.arkadaşımla ilgili kötü düşünceleri kafamdan attığım ilk ay hamile kaldım hemde dr un geç sonuç verebilir ümitlenmeyin dediği bir tedavide hamile kalmıştım.ben yengemle birlikte hamile kalmıştım.kızım 2,5 ay yeğenimden büyük..sen de hayırlı düşün bi bakarsın benim gibi süpriz şekilde hamile kalırsın,yengeni tutarsın arkadan..inşallaaahhh ...amiiinnn..

kızlaaaaarr amanıııııınnn benim adet tarihi yaklaşmış yaaaaa..neyse hayırlısı..inşallah yarın namazı kılıcaz rabbime dularımızı sunacaz..rabbim kabul eyler inşallah..bu arada kaç kişiyiz canlarım..zelişcim canım benim şeytan seni öyle düşündürüyo..bende kızıma hamile kalmadan önce benden bir ay önce düğünü olan arkadaşımın hamile olduğunu öğrenmiştim,nasıl içim içimi yemişti iyi hatırlıyorum..sonra kendi kendime dedimki bu benim için bi sınav o arkadaşımın iyiliğini istemeliyim ki rabbim banada versin..gerçekten öyle oldu.arkadaşımla ilgili kötü düşünceleri kafamdan attığım ilk ay hamile kaldım hemde dr un geç sonuç verebilir ümitlenmeyin dediği bir tedavide hamile kalmıştım.ben yengemle birlikte hamile kalmıştım.kızım 2,5 ay yeğenimden büyük..sen de hayırlı düşün bi bakarsın benim gibi süpriz şekilde hamile kalırsın,yengeni tutarsın arkadan..inşallaaahhh ...amiiinnn..

ah canım ağzından bal damlıyo ne kadarda güzel konuşuyosun ah canım ne güzel olurdu çok mutlu olurdum ama inşallah uzak değil ben inanıyorum bunaŞeniz

tabi zelişcim inanmak başamanın yarısıdır..o tertemiz yüreğine şeytanın kötü vesveselerinin girmesine izin verme canım..inanıyorum ki rabbim hayırlısıyla seni tekrar anne yapacak..yarın birbirimiz için bol bol dua edecez inşallaahh...hepinizi öpüyorum kızlar..kızımı yatıracam biraz sonra kapatırım..yarın görüşmek üzere..hayırlı geceler yavrularınız ve eşlerinizle birlikte talı mutlu huzurlu rüyalar hepinizeee...

kızlarr benim hala rahmim agrıyor..çatlama iğnesi vurulalı yarın 1 hafta olacak ama hala agrıyor..ilk zmanki kadar değil ama yinede hala inceden inceye sancıyor..sizlerinde böyle sancısı oldu mu hiç..

canım çok sağol iyiki varsınız rabbime yalvarıyorum inşallah bizlerede sıra gelecek allahımın sonsuz büyüklüğü var bizide şereflendirecek inşallah çok sağol canım desteğin içina.s.Şeniz

canım benim sende iyiki varsın..herkez kızıyor bana ne tüp bebeği diye..oğlun var işte yeter diyorlar..zaten arada kalmış ve bocalamış durumdayım..dahada kafamı karıştırıyorlar..inşallah Allahım şu aziz mubarek gün hürmetine hayırlısıyla sağlıklı ömürlü 1ewladım daha olur da bu ay hiçbişeye gerek kalmaz..Rabbim darda kalana acırmış banada bizlerede acı Allah'ım..başka sıgınacak kimsemiz yok ..aminnn:Saruboceq:

kızlar merhaba...kaymaklım kendini toparlayıp yeniden yoluna devam etmene çok sevindim...umarım bu sefer her şey daha güzel olur...
benimde oğluşum 1 haftadır hasta ateşler içinde yatıyo...onunla uğraşıyorum... her zaman giremiyorum o yüzden...kendinize iyi bakın...öptüm...

canım çok sevindim pes etmemene tekrar deneme kararı almana. insallah bu sefer olacak.

btrklc sanada geçmis olsun basak ın dedigi gibi en geç uç ay sonra insalah tekrar glecek melegin .

zelis evet ya biz kidemli olduk lolo kadar olmasada benimde 15-16 ay oldu artık tam tamına saymaktan vazgectim ayları.

kızlar şuan okadar üzgünümki halbuki sevinmem gerekiyo annemlerdeyim şuan bir haber aldım abimin karısı korunmayı bırakmış ve hamile olduğu haberini aldım hemde ilk ay hamile kalmış bir yanım seviniyo çünkü yiğenim olacak bir yanım kan ağlıyo çok mutsuzum isyan etmek istemiyorum ama ağzım bazen saçma sapan laflar ediyo çok mutsuzum çok yalnızım

canım benim sende iyiki varsın..herkez kızıyor bana ne tüp bebeği diye..oğlun var işte yeter diyorlar..zaten arada kalmış ve bocalamış durumdayım..dahada kafamı karıştırıyorlar..inşallah Allahım şu aziz mubarek gün hürmetine hayırlısıyla sağlıklı ömürlü 1ewladım daha olur da bu ay hiçbişeye gerek kalmaz..Rabbim darda kalana acırmış banada bizlerede acı Allah'ım..başka sıgınacak kimsemiz yok ..aminnn:Saruboceq:
çok geçmiş olsun zeynepcim oğluşuna dikkat et benimkide hala hasta bir türlü öksürüğünü geçiremedim
a.s.
evet canım en kıdemliniz benmişim gibi görünüyo en azından siz belli bi süre korundunuz ben hep istediğim evlendiğim günden beri oğlumda zaten 4 sene sonra tedaviyle oldu ikincide daha bi nazlı çıktı 9 senedir tık yok

canım ne güzel işte aileniz kalabalıklaşıyo bence sevinmelisin zaten seviniyosundurda pes etmemelisin burda hepimiz teker teker haykırcaz hamileyim diye sadece biraz daha sabır göstermeliyiz

canım milletin ne söylediğine kulak asma kesin doğal yolla istediği zaman hamile kalabilen kişiler böyle söylüyodur umursama milleti sen istiyosan bitti kimsenin ne söylediği önemli değil hamile kalman için ne gerekiyosa yap bide bence herşeyini etrafındakilere söyleme bilmeyiversinler çokmu önemliki millet sen eşin yavrun bilin yeter a.s.

kızlar herkeze günaydın ve hayırlı cumalar allah bütün dualarımızı kabul etsin..AMİN..

vede ben bu ay bebiş için doktora gitmeyi planlıyorum inşallah gene hayal kırıklığına uğramam hepimiz için hayırlısı olsun

günaydın hayırlı cumalar kızlar..Allah dularınızı kabul etsin inşallah..

1959043dab132af1ee8d31ayq8%5B1%5D.jpg

Bendende hepinize günaydınn..Hayırlı Cumalar kızlar ..a.s. a.s.

Lolocum hayırlısı inşallah hayal kırıklığına uğramaman dileğimle a.s.

kızlar herkeze günaydın ve hayırlı cumalar allah bütün dualarımızı kabul etsin..AMİN..

vede ben bu ay bebiş için doktora gitmeyi planlıyorum inşallah gene hayal kırıklığına uğramam hepimiz için hayırlısı olsun

günaydın canım.inşallah allah gönlüne göre verir .
sanada hayırlı cumalar
:1hug:

Back
X