kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

az kaldıııı..hadi bakalım herkes hazırlansın..yaaa kızlar keşke diğer topiktekilerede haber verseydik..vicdanım rahat etmedi..göğüslerim hassaslaştı,sanki hafif bi ağrı giriyo bazen şiştiler iyice..sabahlarıda yataktan kalkarken acayip bi bel ağrısıyla uyanıyorum..sanırım benim adet gelmeye hazırlanıyo..hayırlısı bakalım..öptüm canlarım

az kaldıııı..hadi bakalım herkes hazırlansın..yaaa kızlar keşke diğer topiktekilerede haber verseydik..vicdanım rahat etmedi..göğüslerim hassaslaştı,sanki hafif bi ağrı giriyo bazen şiştiler iyice..sabahlarıda yataktan kalkarken acayip bi bel ağrısıyla uyanıyorum..sanırım benim adet gelmeye hazırlanıyo..hayırlısı bakalım..öptüm canlarım

canım daha dur bakalım nıye bu kadar karamsar oluyosun hem adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benziyomuş belkide hamişsindir:ecrin_bebek:

:utangac:Ben malesef katılamıycam kızlar rabbim dualarınızı bu mübarek günde kabul etsin inşallahh :Saruboceq:

yok canım benim karamsar değilim..aslada karamsarlığı sevmem..benimki kendi kendime psikolojimi hazırlıyorum gibi bişey..amaaaaann bugün hele hiç umutsuzluğa yer yok bugün birbirimize her zamankinden çok ihtiyacımız var..hayılısı zelişcim..önce rabbim sizlere hamileliği nasip etsin..daha sonra bana nasip etsin..benim kızım küçük hem daha yeni düşünmeye başladım ,ama sizlerin baya oldu kızlar..onun için öncelik sizlere..öptüm canlarım..tabi daha öncesi balsurat ve gülücük içiiiinnn..

Eyy Rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendim adıma istiyorum..
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim ,Selim,Alim,Hayali,İmanlı,Edepli,Takvalı,Sana kul,Habibine ümmet üstadlarımıza telebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunde eli yüzü ,gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda,hep hayır yolda olan her şeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle hayırlarla dopdolu olan
EVLATLAR NASİB EYLE TÜM EVLADINI KAYBEDENLERE SABIR VER VE EVLATLARINA CENNETİ A'LA YI NASİB ET
Amin .

ay balsurat canım benim eminim kendinde bal gibi tatlısın..ama şu resmi değiştir lütfen hemde neden depresyondayım diye yazmışsın..hadi canım sen önce resmi değiştir..ne demek katılamıyorum,yüreğin bizlerle ya bu önemli canım benim sende abdesy al güzelce aynı saatte seccadene otur ve duaya katıl canım..hadi hep beraber ...

Allahümme salli ala seyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin...
Ey Alemlerim rabbi olan yüce Allahım
Et Kainatın bir tek yaratıcısı olan yüce Rabbim
Ey yaradılmışların bir tek yaradanı
Et kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi
Ey bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı Yüce Allahım
Sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır..
Rabbim her türlü sıkıntı ve müsübetten sana sığınırız
Sen herşeyi hakkıyla bilen ve duyansız
SANA açılan ellerimizi kapından boş çevirme Rabbim
Hz.Muhammez Mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz.Rabbim sen herşeye kadir olansın.Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle ..Ol emrini bizlerede şun..Rabbim senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur.Rabbim senden geldik dönünüşümüzde sanadır Ya Rabbi bizim dualarımızı kattında eksiksizz ve noksansız bir şekilde kabul buyur Ya Rabbi.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

ay balsurat canım benim eminim kendinde bal gibi tatlısın..ama şu resmi değiştir lütfen hemde neden depresyondayım diye yazmışsın..hadi canım sen önce resmi değiştir..ne demek katılamıyorum,yüreğin bizlerle ya bu önemli canım benim sende abdesy al güzelce aynı saatte seccadene otur ve duaya katıl canım..hadi hep beraber ...

:çok üzgünüm:Canım kırmızı kartı gördüğüm için okuyamam

gunaydin kizlar nolur bana bi cevap verin..gunum 1 gun gecti.once bi kimyasal dusuk oldu.ondaki belirtiler gogus sizlamasi ve kasik agrisiydi ama simdi boyle bisiler yok ve adet te yok.sorum 1.belirtilerle 2. deki belirtiler ayni mi olmali?lutfen cevap yazin kizlar,bekliyorum optum hepinizi

canım biliyorum kırmızıları gördüğünü..okuma sadece dau et,rabbimden dileğini iste hadi..öptüm canım..

gunaydin kizlar nolur bana bi cevap verin..gunum 1 gun gecti.once bi kimyasal dusuk oldu.ondaki belirtiler gogus sizlamasi ve kasik agrisiydi ama simdi boyle bisiler yok ve adet te yok.sorum 1.belirtilerle 2. deki belirtiler ayni mi olmali?lutfen cevap yazin kizlar,bekliyorum optum hepinizi

canım aynıda olabilir farklıda olabilir neden test alıp yapmıyosun canım için rahatlardı...

canım aynıda olabilir farklıda olabilir neden test alıp yapmıyosun canım için rahatlardı...

canim cok sagol cevapyazdigin icin..aslinda korkuyorum biliyomusun ha simdi geldi ha simdi gelecek diye..bilmiyorum bakalim bugun de aksama kadar gelmezse alirim belki..rabbim tum isteyenlerin dualarini yuce katinda kabul etsin insallah..:a015:

rabbim dualarımızı kabul eylesin..mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine,rabbim hepimizin dileklerini kabul eylesin..allah kabul etsin canlarım..hepinizin ağzına yüreğine sağlık..

Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah şu aziz mubarek saattler hürmetine..hepinizi çok öpüyorum kızlar tekrardan cumanız mubarek olsun.be oğluşumu okuldan almaya gidiyorum hazırlanmam gerek bye..

gunaydin kizlar nolur bana bi cevap verin..gunum 1 gun gecti.once bi kimyasal dusuk oldu.ondaki belirtiler gogus sizlamasi ve kasik agrisiydi ama simdi boyle bisiler yok ve adet te yok.sorum 1.belirtilerle 2. deki belirtiler ayni mi olmali?lutfen cevap yazin kizlar,bekliyorum op

canım bazen aynı olur bazen farklı bazende hiçbişey hissetmezsin bence sen test yap öğren bizede yaz bizde öğrenelim merak ettim şimdi

kızlar hiç aranızda over kisti olan olmuşmuydu bende kist var tam yumurtlama haftamda kasıklarım şiddetli oluyor dün yumurtlama günüm bitti bugün hiç ağrım yok tuaf hiç böyle olmazdım

Back
X