kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar biz yarın yola çıkıyoruz..hiç gidesim yok ama mecbur işte koca hatırı..ıspartaya kayınvalidemlere gidiyoruz..çocuk hasta benim zaten rahmim agrıyor ara ara hava soğuk 6 saat yolculuk amann yaa..günümede az kaldı ya dönüşte sizlere müjde getiririm yada söylemek bile istemiyorum ..nedense çokkk umutluyum bu ay ..rahim agrılarım bile kesin bebiş var ondan arıyor diye yorumluyorum..herşeyin hayırlısı ne diyeyimki nasipp..hepinizin şimdiden bayramı mubarek olsun..valiz felan hazırlıyorum akşama belki giremeyebilirim şimdiden kutlamak istedim..sağlıcakla kalın..

selam kızlar hayırdır kimsecikler yok beni yanlızmı bıraktınız bakın ben çok hassasım üzgünüm kalbim kırık teselli edin canım biraz şımarıyım :roflol: :roflol:
yokmu güzel haberi olan kızlar :Saruboceq:

günaydın kızlar ben hala adet olmadım bekliyorum bakalım ne olur ama ara ara adet sancıları vurup geçiyor başakcım sende adet olmadın dimi ne güzel olurdu hamile olsak dimi ama eğer hamile olsaydık kan testinde mutlaka çıkardı dimi

evet zelişim çıkardı bende sanki bugün olucakmışım gibi hissediyorum belirtiler çogaldı hiç yanılmam bu konuda hamile olsaydım bu kadar kasık agrısı olmazdı belli bir süreden sonra geçemesi gerekmiyormuydu neyse saglık olsun ne yapzlım allahın takdiri ol demeden olmuyor işte üzülmenin sıkılmsnın inanki hiç faydası yok boşa stres birkaçgün sonra yine hayatımıza devam ediyoruz şimdi kızlar bana kızıcak ama dogrusu bu

evet zelişim çıkardı bende sanki bugün olucakmışım gibi hissediyorum belirtiler çogaldı hiç yanılmam bu konuda hamile olsaydım bu kadar kasık agrısı olmazdı belli bir süreden sonra geçemesi gerekmiyormuydu neyse saglık olsun ne yapzlım allahın takdiri ol demeden olmuyor işte üzülmenin sıkılmsnın inanki hiç faydası yok boşa stres birkaçgün sonra yine hayatımıza devam ediyoruz şimdi kızlar bana kızıcak ama dogrusu bu

benim adet tarihine bir hafta kala kasık batmalarım sızlamalarım vardı ve bir iki gundur yokasıl adet tarihim bugun mesela hiçbirsey yok agrı sızı vs demek adete bir hafta kala olup geçmesi gerekiyor hamilelerde boyleoluyor oysa adet olana kadar suruyordu eskiden, her geçengun bir detay belirti daha ogreniyoruz

canım benim kasıklarım agrıyor adet sancısı gibi birde üşütmüşüm öksürükten ölüyorum ama ilaç içmiyorum korkudan öksürürken sag kasıgımda çok şiddetli batma oluyur nefes alamıyorum üfff koca karı gibi kendimi dinliyorum

selam kızlar nerelerdesiniz bakıyım kimsenin sesi çıkmıyo ben hala bekliyorum adet olmadım biranönce olsamda bu belirsizlik kalksa yarın arefe günü kızlar biliyorsunuzdur arefe günü 1000 ihlas okuyanın allah bütün dualarını kabul,günahlarını affeder ama hepsi besmele ile okunacak ben yarın okuycam sizede okumanızı tavsiye ederim.........

iyi akşamlar kızlar benim bu ay umudum yüksek hiç adet sancım yok 4 gün kaldı önceden kıvranırdım ara ara batma oluyor kasıklarda bide çok uykum geliyor hı bide belim ağrıyor inşallah bunlar piskolojik değildir esra burdaysan söylesene tam adetine ne kadar vardı test yaptın bide kan mı idrar mı cıkan

iyi akşamlar kızlar benim bu ay umudum yüksek hiç adet sancım yok 4 gün kaldı önceden kıvranırdım ara ara batma oluyor kasıklarda bide çok uykum geliyor hı bide belim ağrıyor inşallah bunlar piskolojik değildir esra burdaysan söylesene tam adetine ne kadar vardı test yaptın bide kan mı idrar mı cıkan

idaye adetime birhafta kala yani adetin tam21. gunu idi kanda bakıldı ve sonuç 10,81 olarakç ıktı,
ertesi gun yani adete 6 gun kala testyaptım evde hemde aksamsaatinde çok çok silik çikti ama yani hiçbir zaman biryıldan fazalzamandır silikmilikhiç çikmiyordu sonuçta belli birsiliklikti tabi

ama beni soyle kendinle kıyaslama diycem çunuk benim yumurtacatlatma igensi 10. gun vuruldu yumurtam hızlı buyuyor benim
oyuzden erken dollenme oldu diye dusunuyorum
ama senin 4gun kalmıs çıkma ihtimali var

dolayısıyla kan ve idrar aynı anda çıktı gibibende

:teytey::teytey:hadi bakalım zeynommm kalk uykudan nan Başakk hamişşşş,

Canım burdanda tebrik ediyorum seni hayırlıı olsunn.Rabbima emanet oll

günaydıınn canlarıııımmm tebrik ederim başakcıııııımm..rabbim hayırlı sorunsuz hamilelik nasip etsin canım benim..Rabbim gönlüne göre versin inşallaaaahhh..hadi başlayalım halaya tey teeeyy teeeeeeyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hayır pınarcım gece yapmıyorlarmış idrar yapıldı negatifti 3 gün gecikmişti 6 tekrar yapıldı pozitif evde yaptım 2 tane 2 çizgi pembe çıkmıştı allahım çifte bayram yaşattı bana

başakcım tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip etsin.okuyunca çokkkkkkkkkkkk sevindim.Allah gönlüne göre vesin.Allah tüm isteyenlere nasip etsin bu mübarek günlerde

Back
X