- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #2.121
ben az önce hastalandım tarihimi 12 ocak diye yazarsanız sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esrako canım dünden beri iki doktora göründüm ilk doktor ultrasyonla alttan baktı kese göremedi kan testi istedi kan testim 34 çıktı bu arada kahverengi akıntılar gelmeye başladı sonra başka doktora gittim o doktor değere takılmamamı ne zaman hamile kaldığımı bilemeyeceğimi belki geç döllenme olduğunu söyledi kahverengi akıntı içinde kırmızıya dönüşmedikten sonra korkma dedi amöa benim bu akıntılar dünden beri biraz daha çoğaldı çok korkuyorum...
selam kızlar..nihayetinde evime gelebildim..ama maalesefki güzel haberim yok sizlere..bayramın ilk günü adet oldum..çok erken gelen bir adet oldu ve çabucakta bitti..çokk ümitliydim biliyorsunuz üzülmedim diyemeyecegim maalesefki çok üzüldüm..çokda hastayım..hani ağrılarım vardıya hala devam ediyor..hatta dahada fazlalaştı..kasıklarım belim çok agrıyor..hemen hemen 4-5 gündür parol içiyorum dayanamıyorum agrıya..pazartesi ilk işim dr. gitmek olacak bu kadar agrı normal mi sizcede..ha birde ben oğlumdada boş gebelik geçirdiğimdede üste görüyorum..bu adetimde 5 günde bitti acebaa diye hala umutlanıyorum..kendimede çok kızıyorum ..bu arada yeni hamişleri tebrik ederim..Allah kucagınıza almayı nasip eder inşallah..zelişim çok sevindim canım..başakcım tabiki sanada çok sevindim ..inşallah sıra bizlerde..
esrako canım dünden beri iki doktora göründüm ilk doktor ultrasyonla alttan baktı kese göremedi kan testi istedi kan testim 34 çıktı bu arada kahverengi akıntılar gelmeye başladı sonra başka doktora gittim o doktor değere takılmamamı ne zaman hamile kaldığımı bilemeyeceğimi belki geç döllenme olduğunu söyledi kahverengi akıntı içinde kırmızıya dönüşmedikten sonra korkma dedi amöa benim bu akıntılar dünden beri biraz daha çoğaldı çok korkuyorum...
gülücük, bayram sonrası sende bir sürpriz yaparsın diye düşünmüştüm ama hayırlısı. bu arada madem üstüne görüyorsun test yaptın mı?
selam kızlar..nihayetinde evime gelebildim..ama maalesefki güzel haberim yok sizlere..bayramın ilk günü adet oldum..çok erken gelen bir adet oldu ve çabucakta bitti..çokk ümitliydim biliyorsunuz üzülmedim diyemeyecegim maalesefki çok üzüldüm..çokda hastayım..hani ağrılarım vardıya hala devam ediyor..hatta dahada fazlalaştı..kasıklarım belim çok agrıyor..hemen hemen 4-5 gündür parol içiyorum dayanamıyorum agrıya..pazartesi ilk işim dr. gitmek olacak bu kadar agrı normal mi sizcede..ha birde ben oğlumdada boş gebelik geçirdiğimdede üste görüyorum..bu adetimde 5 günde bitti acebaa diye hala umutlanıyorum..kendimede çok kızıyorum ..bu arada yeni hamişleri tebrik ederim..Allah kucagınıza almayı nasip eder inşallah..zelişim çok sevindim canım..başakcım tabiki sanada çok sevindim ..inşallah sıra bizlerde..
birde adetim 5 günde çabucak bitti demişsin. normalde kaç gün sürüyor canım?
herkese merhaba
aranıza yeni katıldım
bende 2. bebek için uğrasanlardanım.
1. bebegim çoz zor oldugu için umutsuzum
bu ay olmadı, dun regl oldum.
fsh değerimin yüksek olduğunu öğrendiğimden beri benim adetlerimin günüde miktarıda azaldı. seninde yüksek ya, ondan merak ettim. yarın dr'da test yaparlarsa netleşir en azından.
valla canım benim normalde 10 gün sürer adetim bak bugün hiç gelmedi çok az bir bulanık gibi bişey geldi akıntıyla karışık o kadar..bu kadar kısa sürmez normalde bilemiyorum neden aceba..ümitlenmekte istemiyorum bu ay çokk umutluydum hayırlısı ne diyeyimki..yarın dr. gitsem idrar testi yapar kan testi yaptırmam için hastahaneye gitmem gerek..uzak kış oğlum yanımda perişan oluyor aman yaa..servisle gidip geliyoruz ama yinede soğuk nihayetinde..lojmandayız burada sadece dispanser var kan testi için hastahaneye gitmem gerekiyor maalesefki..2 gün ggitmem gerekiyor..valla ne yapacagımı şaştım..şu agrılarım olmasa hiç gidesim yok hastahaneye..