kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar çarşamba dr. gidicem..bu kasık ve bel agrılarımıda söyleyecegim çok az adet oldugumuda bakalım neler çıkacak..dualarınızı bekliyorum inşallah herşey yolundadır..bugün 8 .gün ve yumurtlarmış gibi çok sancım var şuan kızlar.normal mi sizce...kendimden korkar oldum hayırlısı olsun bakalım..[/QUOTE,

CANIM KÖTÜ DÜŞÜNME UMARIM DR DAN İYİ HABERLELRLE DÖNERSİN...BELKİDE BU AY BİR ÇOK YUMURTAN OLUŞMUŞTUR...DR DAN GELİNCE BİZİ HABERDAR ET OLURMU CANIM...

KIZLAR BU ARADA BENDE YARIN AKŞAM KALP DR UNA GİDİCEM BU ARALAR KENDİMİ PEK İYİ HİSSETMİYORUM ÇARPINTIM VAR İÇİME SIKINTI BASIYO....AYRICA PANİK ATAĞIMDA VAR AMA UZUN SÜREDİR İYİYDİM...YANİ ŞU ANKİ DURUMUM KALPTENMİ YOKSA PANİK ATAKTANMI BİLEMİYORUM...BANA DUA EDİN OLURMU CANLARIM...

canım sıkma kendini bu kadar. herşey oluruna varır. koyver gitsin.a.s.

bende öyle düşünüyom pazartesiye kadar beklemiycem sen dış gebelikmi geçirdin

zelis pazartesiye kadar beklemiycem ne demek kendi kan tahlilini tekrarmı edecesin ? oyle ise sayet bende bunu sana onercektim sanırım ozeldende yazdım ama emin değilim. bence birkaç gun sonra tekrar kan t ahlili yaptır için rahat etsin en azından dr unuda anlamadım b oyle bir durumda neden iki yada dortg unde bir tahlil istemiyor

KIZLAR BU ARADA BENDE YARIN AKŞAM KALP DR UNA GİDİCEM BU ARALAR KENDİMİ PEK İYİ HİSSETMİYORUM ÇARPINTIM VAR İÇİME SIKINTI BASIYO....AYRICA PANİK ATAĞIMDA VAR AMA UZUN SÜREDİR İYİYDİM...YANİ ŞU ANKİ DURUMUM KALPTENMİ YOKSA PANİK ATAKTANMI BİLEMİYORUM...BANA DUA EDİN OLURMU CANLARIM...[/QUOTE]

zeynepcim geçmis olsun sanada umarım ciddi birsey yoktur
kalp de sorun olmasınadnsa psikolojik hastalık olması sanırım daha iyi birsey. hos panik atak ın illet bir hastalık oldgunu biliyorum cevremden ama yinede kalp sorunundan iyidir insalah her ikiside degildir stresten anlık birseyler olmustur. dr donusu yaz bize

KIZLAR BU ARADA BENDE YARIN AKŞAM KALP DR UNA GİDİCEM BU ARALAR KENDİMİ PEK İYİ HİSSETMİYORUM ÇARPINTIM VAR İÇİME SIKINTI BASIYO....AYRICA PANİK ATAĞIMDA VAR AMA UZUN SÜREDİR İYİYDİM...YANİ ŞU ANKİ DURUMUM KALPTENMİ YOKSA PANİK ATAKTANMI BİLEMİYORUM...BANA DUA EDİN OLURMU CANLARIM...

:Saruboceq::Saruboceq:Zeynepim canım tekrar geçmiş olsunn .Canım benim inşallahh dr dan iyi haberlerle geliceksinn bizee.Allahım inşallahh:Saruboceq:Rabbim sen hepimize herşeyden önce sağlıkk,sıhhat verr

zeynepcim çok geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz .rabbim acil şifalar versin..amiiiinnn..kızlar bu bebek meselesini çok mu kafaya takıyosunuz ne..noluyo böyle :oklava::oklava:lütfen rahat olun bebek falan derken sağlığımızı tehlikeye sokuyoz..hayırlısı inşallah..hepinizi seviyorum kızlar..lütfen kendinize iyi bakın..öptüm canlarım..:1hug:kaydirigubbakcemile3

zeynebim geçmiş olsun canım herşeyi kafamıza taktıgımız için bu tür saglık sorunlarıyla karşılaşıyoruz bende bunalımın eşiginden döndüm düşünmekten üzülmekten canım ama hep kendimize yapıyoruz inşallah hayırlı haberle dönersin canım

zeynepcim canım benim çok geçmiş olsun..inşallah önemli birşey çıkmazda bizde rahat ederiz canım..bizi haberdar etmeyi unutma sakın..bende yarın gidicem..üste gördüysem herhalde kan testinde çıkar..hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

merhaba canlarım ben geldim ...saolun ilginize çok iyisiniz...çok şükür kalpte bir sorun görmedi dr çarpıntım için ilaç verdi...panik atak bu çarpıntıları tetikliyormuş...sanırım bu ara biraz daha relax olmayalım...allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...

tekrar geçmiş olsun zeynepcim..çok şükür bişeyin yokmuş..rabbim sağlık sıhhat versin hepinize..hepimizi yavrularımıza ve eşlerimize bağışlasın rabbim..hepimize ailelerimizle mutlu hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin rabbim....öptüm canlarım..

merhaba canlarım ben geldim ...saolun ilginize çok iyisiniz...çok şükür kalpte bir sorun görmedi dr çarpıntım için ilaç verdi...panik atak bu çarpıntıları tetikliyormuş...sanırım bu ara biraz daha relax olmayalım...allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...

Zeynepimm canım benimm şükürler olsunn ohh bişiycik yok ...Çok sevindim canım nete geç girdimm şimdi sayfaya girdim okudumm ..Allaha emanet ol canımm :lepi:öpüyorumm delümüüüŞeniz

slm canlarım dün tüm gün hastanedeydim kistim 2 cm kücülmüş doktor bazı kan tahlilleri istedi allaha şükür hepsi temiz çıktı benimle beraber bir kişi daha vardı kendimden çok ona üzüldüm 3 yıllık evliymiş gebe kalamamış kaynana eşi herkes sende problem var diyormuş eşi hiç gitmiyormuş doktora doktor kızım sende birşey yok eşin gelsin diyor kız gelmiyor dedi ozaman sende gelme sende bir şey yok dedi ay o kadar üzüldümki bende doktoru bırakmaya karar verdim eşim zaten askere gidecek bir sene sonra o zamanna kadar oldu oldu olmadı dememkki hakkıma böyle hayırlı derim

merhaba kızlar...Zeynepcim şimdi okudum çok geçmiş olsun.Allah önce sağlık versin gerisi zaten hayırlısı ile gelir.Bişeyin olmamasına çok sevindim. Allah bizi çocuklarımıza ve eşimize bağışlasın onlarıda bize tabi... Bu arada zeynepcim benim 15 aralıktı ya günüm hala hastalanmadım ayrıca çok bulantım var. Tabi dayanamayıp dün akşam test yaptım :( malesef tek çizgi çıktı. Ama çok bulantım var hiç böyle olmamıştım.Ayrıca ksıklarımdada ağrı var olcakmışımı gibi.. Anlayamadım bi türlü psikolojikmi yoksa üşüttümmü bilemiyorum. Test yapmadan önce acaba diye düşünüyordum hatta umutluydum ama testten sonra kesin üşüttüm ondan diyorum artık. Ne yapalım..... artık hayırlısı bakalım ne olur. Hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun....

merhaba canlarıııımmm idayrecim geçmiş olsun canım çok şükür kurtulmuşsun kistlerden..çok sevindim canım..kızlar yaaa benim bu ay sanırım yumurtam çatlamıycak..normalde dün ve bugün günümdü çatlaması için..yalnız dün yumurtalıklarımda baya ağrı vardı hatta eşim dr a götüreyim dedi..ve şimdi kahvaltı yaparken sonunda çok kötü midem bulandı..sanırım bende iyice taktım kafaya..allah hayırlısını versin..öptüm canlarım..

geç döllenme olmuş olabilir ondan negatif çıkar yada benim gibi piskolojik olarak bütün belirtileri yaşarsın sonra pat adet olursun hakkına herzaman hayırlısını dile inşallah hamilesindir canım

yumuttalıklarında ağrı varsa çatlamıştır zaten çatlamayacağını nerden çıkardınki ben çocuk olmamasını kesinlikle piskolojik olarak degerlendiriyorum artık fazla stres yapmayalım kızlar boşverin

ama akıntı gelmedi,normalde geliyordu diğer aylar..dün şiddetli ağrılar girdi iki tarafa ara ara..hakkaten doğru söylüyosun canım..çok stres yapıyoruz..

Back
X