kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar dr. gittim maalesef hamile değilmişim.sonuç0.68 çıktı..ama çok çok üzgünüm ..oğluma akciğer filmi istediler çektirdim..çok öksürüyordu ve geçmiyordu..akciğerlerinde bişey yokmuş ama..omurga egriliği varmış oğluşumun..senağlama k.b.b dediki ortepediye göster başka hastahanedeki ortopediciye gösterdim oda aynısını söyledi..fizik tedaviye gidin tedavisni yaptırın ileride daha kötü olurmuş..akciğerleri gelişmezmiş..senağlama gatadan randevu alıp birde ordaki prof.gösterecegim..inanın saat sabahın 9undan akşam 4e kadar hastahane hastahane gezdik kendi hastalığımı unuttum..ateşler içinde bütün gece yattım durdum ama oğluşum senağlama senağlama

çok geçmiş olsun canım evet işinde çok uzman bi doktora götürmen iyi olur oğluşunu canım iyi düşün iyi olsun derdi verende allah dermanı verende allaha şükretki erkenden öğrendin şimdi çaresi neyse yaparsınız oğlunda iyileşir allahın izniyle kafaya takıp bide sen hastalanmaki oğluna destek olabilesin

Gülücükk canım rabbım ogluna şifalar versin inşallahhh:Saruboceq:
Zeynepimmm canım evet çok haklısınn inankı rabbim bizi sınıyorrrrr..bu cuma meme usg cekılıcem kistim için bakalım büyümüşmüü sonra genel cerraha gıdıcem onun sıkıntısıı korkusu varr.....Vee şimdide çene çıktı basımaaa dr gıttım bugun trabzona sevk ettı dr çene cerrahına gidicem flim yada temografi çekilicek ..Allahımm çok korkuyorum inşallah çok gec kalmamısımdırrr ınsallah ilaçlarla hallolurrr..,inşallah amelıyata gerek kalmazzz senağlama:1no2:Zeynepim inanıkı şuan çocuk düşüncek halde değilim isterki 1 yıl daha olmasınn bu korkuu bana ibrett olduuu.rabbıme dedımm aklımdan cıkamıyorum yardım et bana dedımm.Bakk karsılıgında hastalılarla karsılastımm ve bebegı gercekten unuttumm ibret alıyorum suanda yaşadıklarımdan..İnankı herseyın başı sağlıkk.Belkidee operesayon gerekıcekk ve ben tüp bebegı ertelemek zorunda kalıcam ne yapammm sağlık buu senağlama

evet çocuğu o kadar çok düşünüyoruzki sağlığımızla sınanıyoruz bende ağustosta bebek düşürdüğümde o kadar çok üzüldümki allahta bana öyle bi dert verdiki hamile bile olsam bebeği düşünemiyecek hale geldim üzüntüden çok kafaya taktığımız zaman bu isyan yerine geçiyo aslında tedavi neyse yapılcak ama bebek olsun diyede kendimizi böyle çok yıpratmıcaz zaten verecek olan allah biz ne yaparsak yapalım allah isterse olur bunu bazen unutuyoruz ve başımıza çok büyük sıkıntılar gelebiliyo

canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz

Meraba arkadaşlar 6 ay oldu 2. çocuk için uğraşıyoruz ama olmyor anlamadım dr. da gittim bir problem yok neden olmuyor bilmiyorum. kızıma ilk ayda kalmıştım bu beni rahatsız etti birden bir hırs yaptım neden olmuyor diye bu kadar kafama takmam aslında ama takmamayada çok uğraşıyorum ama elde değil. adet tarihim 18 aralık adet belirtileri yaşıyorum bu ayda olmadı herhalde sil baştan 1 ay daha bekle pfffff çok sıkıcı benide listenize alırsanız sevinirim uzun zamandır girmiyorum iyice kafama takmıyım diye

derinlik bende 16 ay sonunda hamile kalabildim. tum tahlillerini yaptır bir sene dolup hala kalmadı isen ondan sonrası allaha kalmıs. pes etmek için çok erken burda aylardır bekleyen arkadasalr var. benimde oglum ilk ayda olmustu aynen hemen olcak sandım ama olmadı iset hatta geçen ay laproskopi ameliytı bile oldum ikinci isteği için.

kızlar dr. gittim maalesef hamile değilmişim.sonuç0.68 çıktı..ama çok çok üzgünüm ..oğluma akciğer filmi istediler çektirdim..çok öksürüyordu ve geçmiyordu..akciğerlerinde bişey yokmuş ama..omurga egriliği varmış ..senağlama gatadan randevu alıp birde ordaki prof.gösterecegim..inanın saat sabahın 9undan akşam 4e kadar hastahane hastahane gezdik kendi hastalığımı unuttum..ateşler içinde bütün gece yattım durdum ama oğluşum senağlama senağlama

gulucuk çok geçmis olsun ogluna uzuldum :( ihmal etme sakın.

günaydın bende 2. çocuk için uğraşıyorum bu ay olmadı malesef acayip bi akıntı oldu bu ay sarı ve kokulu aceba tekrar korunup bi doktara gitsem ilaç falan verirse korunmayınca normalmi aceba böle akıntılar

kokulu ve sarı akıntı enfeksiyon habercisi olabilir dr a gorun bence

kızlar yine hüsran 34 , 66, olan kantestim 20 düştü galiba düşük yapıyorum sizce dış gebelik riski olabilirmi yoksa düşükmü acba kürtaj olmam gerekirmi çok kötüyüm zaten sevinmedein sevincimi yaşayamadan avuçlarımdan kayıp gitti

slm kızlar ya bugün o kadar neşeliydimki kafama takmıyacaktım güya ama bu siteye girdikten sonra moralim çok bozuluyor doktorumu değişmeye karar verdim artık kime gideceğimide bilmiyorum küçük bir yerde yaşıyorum anlayacağınız yine kafam karıştı

kızlar yine hüsran 34 , 66, olan kantestim 20 düştü galiba düşük yapıyorum sizce dış gebelik riski olabilirmi yoksa düşükmü acba kürtaj olmam gerekirmi çok kötüyüm zaten sevinmedein sevincimi yaşayamadan avuçlarımdan kayıp gitti

senağlamaZelişim canım benimm çok üzüldümm ne diyeceğimi bilemiyorum galiba büyük bir sınavdan geçiyoruz hepimiz:çok üzgünüm:

ay zelişciğim çok üzüldüm büyük ihtimalle düşük yapıyorsun anlamadığım şey sen kanaman varken neden hastaneye almadılar seni evdemi bekledin

zeliş geçmiş olsun canım.biliyorsun benzer şeyi yaşadım.umarı8m rabbim tekrar nasip eder hepimize:Saruboceq:

evet kızlar buraya kadarmış malesef avuçlarımdan kayıp gitti meleğim zaten sevinememiştim doğru dürüst şimdi doktordan geldim doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi bebeğimin tutunamadığını söyledi o an içimden bişeyler koptu gitti 15 gün sonra tekrar beta hcg baktıracam değerimin sıfırlanıp sıfırlanmadığını görecez doktorum bir yönden sevinmelisin dedi hem dış gebelik değil hem tüplerin demekki tıkalı değil dedi bir ay korunmamı istedi mikrop kapılmaması için şubatta tekrar korunmayı bırakmamı sööyledi bu arada bebek aspirini ve vitamin kullanmamı söyledi doktorum bu düşüklerinde tekrardan hamile kalma şansını artırdığınıda söyledi herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı mevlem böyle uygun görmüş ne yapalım boynumuz kıldan ince

evet kızlar buraya kadarmış malesef avuçlarımdan kayıp gitti meleğim zaten sevinememiştim doğru dürüst şimdi doktordan geldim doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi bebeğimin tutunamadığını söyledi o an içimden bişeyler koptu gitti 15 gün sonra tekrar beta hcg baktıracam değerimin sıfırlanıp sıfırlanmadığını görecez doktorum bir yönden sevinmelisin dedi hem dış gebelik değil hem tüplerin demekki tıkalı değil dedi bir ay korunmamı istedi mikrop kapılmaması için şubatta tekrar korunmayı bırakmamı sööyledi bu arada bebek aspirini ve vitamin kullanmamı söyledi doktorum bu düşüklerinde tekrardan hamile kalma şansını artırdığınıda söyledi herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı mevlem böyle uygun görmüş ne yapalım boynumuz kıldan ince

Zelişim çok geçmiş olsunn.Rabbim bizi hakkımızda hayırlı olan şeylerle karşılaştırsınn.:çok üzgünüm:

zelişcim geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Umarım iyi sonuçlarla atlatırsın. Moralini bozma lütfen, biliyorum söylemesi kolay yapması zordur bu gibi durumlarda. Ama nasipten öte bişey olmuyor işte.

Bende 3 günlük gecikmeden sonra bugün hastalandım. Çok umutluydum ne yalan söyleyeyim. Ama kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş ne yapalım... Allah önce sağlık versin gerisi nasipse olur zaten. Bu arada zeynepcim beni 16 ocak yazarmısın :(

zelişcim üzülme canım hayırlısı buymuş demekki bak doktorunda demiş en azından hamile kalabileceğini öğrenmiş oldun

zelisss çok uzuldum yaa..
ama bak guzel yanından bakmaya calıss.
dr unun dedigi gibi tuplerin acık demekki
demekki dollenme sorunun yok yumurtan guzel catlıyor.
bu ay tutunamayan bebegin glecek ay tutunur insalah.
bunada sukret daha sevinemeden diyorsun allahtan erkenden oldu madem saglıkıl olmayacaktı.

kızlar dr. gittim maalesef hamile değilmişim.sonuç0.68 çıktı..ama çok çok üzgünüm ..oğluma akciğer filmi istediler çektirdim..çok öksürüyordu ve geçmiyordu..akciğerlerinde bişey yokmuş ama..omurga egriliği varmış oğluşumun..senağlama k.b.b dediki ortepediye göster başka hastahanedeki ortopediciye gösterdim oda aynısını söyledi..fizik tedaviye gidin tedavisni yaptırın ileride daha kötü olurmuş..akciğerleri gelişmezmiş..senağlama gatadan randevu alıp birde ordaki prof.gösterecegim..inanın saat sabahın 9undan akşam 4e kadar hastahane hastahane gezdik kendi hastalığımı unuttum..ateşler içinde bütün gece yattım durdum ama oğluşum senağlama senağlama

canım çok geçmiş olsun. Rabbim daha büyük dertler vermesin. erkenden tedaviye başlarsınız birşeciği kalmaz merak etme. sen moralini yüksek tut yeter ki.:teselli:

zelişçim canım ya çok üzüldüm ama sağlık olsun inan en önemli şey sağlımız...bak dr da söylemiş hamile kalman bundan sonra daha kolay bencede...çünkü çevremdede çok gördüm hemen hamile kalanları...allahım tez zamanda tekrar nasip etsin canım...

canım, bu acıyı 3 kez yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. üzülmek geri getirmiyor baştan söyliyim. getirse benim üçününde geri gelmesi lazımdı bu kadar üzüntüye.:çok üzgünüm: kendini fazla yıpratma ve kendine iyi bak. geçmiş olsun canım.:teselli:

derinlik................................16 Aralık
interhat................................16 Aralık
heja....................................22 Aralık
handefe...............................27 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili..................................30 Aralık
Berknilay..............................30 Aralık
raebzeh..................................2 Ocak
yağmur20...............................2 Ocak
zynp.ZEYNEP........................2 Ocak
WANNABABY........................2 Ocak
ali -ye ...................................7 Ocak
lolo......................................12 Ocak
pınar77.................................15 Ocak
Hatice alpaslan.....................16 Ocak
baby nurse
gülücük
idayre
sampuan
kaymaklım
sencerderen
crazybaby
pelosh
enteresan
BTRKLC
NazLı

HAMİŞLER

zeliş82
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

zeynep wanna baby canlarım teşekkür ederim çok şükür iyiyim demekki benim için hayırlısı buymuş zeynepcim beni hamişler listesinden silebilirsin bir kaçgünde olsa orda yazılmak güzeldi yeni tarih veremiycem çünkü birdaha ne zaman adet olurum bilemem allah herkese hayırlı sağlıklı gebelikler nasip eylesin...........

zeliş çok geçmiş olsun canım.gerçekten düşükten sonra çabuk gebe kalınıyor.bu arada doktorların bir sözü var gebelik için ya hep ya hiç kuralı diyorlar.bi problem oldumu gebelik otomatikman sonlanıyormuş hakkında hayırlısı canım dinlen ve kendine dikkat et.

Back
X