- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #2.221
kızlar dr. gittim maalesef hamile değilmişim.sonuç0.68 çıktı..ama çok çok üzgünüm ..oğluma akciğer filmi istediler çektirdim..çok öksürüyordu ve geçmiyordu..akciğerlerinde bişey yokmuş ama..omurga egriliği varmış oğluşumun..senağlama k.b.b dediki ortepediye göster başka hastahanedeki ortopediciye gösterdim oda aynısını söyledi..fizik tedaviye gidin tedavisni yaptırın ileride daha kötü olurmuş..akciğerleri gelişmezmiş..senağlama gatadan randevu alıp birde ordaki prof.gösterecegim..inanın saat sabahın 9undan akşam 4e kadar hastahane hastahane gezdik kendi hastalığımı unuttum..ateşler içinde bütün gece yattım durdum ama oğluşum senağlama senağlama
çok geçmiş olsun canım evet işinde çok uzman bi doktora götürmen iyi olur oğluşunu canım iyi düşün iyi olsun derdi verende allah dermanı verende allaha şükretki erkenden öğrendin şimdi çaresi neyse yaparsınız oğlunda iyileşir allahın izniyle kafaya takıp bide sen hastalanmaki oğluna destek olabilesin
Gülücükk canım rabbım ogluna şifalar versin inşallahhh:Saruboceq:
Zeynepimmm canım evet çok haklısınn inankı rabbim bizi sınıyorrrrr..bu cuma meme usg cekılıcem kistim için bakalım büyümüşmüü sonra genel cerraha gıdıcem onun sıkıntısıı korkusu varr.....Vee şimdide çene çıktı basımaaa dr gıttım bugun trabzona sevk ettı dr çene cerrahına gidicem flim yada temografi çekilicek ..Allahımm çok korkuyorum inşallah çok gec kalmamısımdırrr ınsallah ilaçlarla hallolurrr..,inşallah amelıyata gerek kalmazzz senağlama:1no2:Zeynepim inanıkı şuan çocuk düşüncek halde değilim isterki 1 yıl daha olmasınn bu korkuu bana ibrett olduuu.rabbıme dedımm aklımdan cıkamıyorum yardım et bana dedımm.Bakk karsılıgında hastalılarla karsılastımm ve bebegı gercekten unuttumm ibret alıyorum suanda yaşadıklarımdan..İnankı herseyın başı sağlıkk.Belkidee operesayon gerekıcekk ve ben tüp bebegı ertelemek zorunda kalıcam ne yapammm sağlık buu senağlama
evet çocuğu o kadar çok düşünüyoruzki sağlığımızla sınanıyoruz bende ağustosta bebek düşürdüğümde o kadar çok üzüldümki allahta bana öyle bi dert verdiki hamile bile olsam bebeği düşünemiyecek hale geldim üzüntüden çok kafaya taktığımız zaman bu isyan yerine geçiyo aslında tedavi neyse yapılcak ama bebek olsun diyede kendimizi böyle çok yıpratmıcaz zaten verecek olan allah biz ne yaparsak yapalım allah isterse olur bunu bazen unutuyoruz ve başımıza çok büyük sıkıntılar gelebiliyo
canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz