kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar benim yumurtlama günüm iki gün önceydi sizlerdede böyle oluyormu bilmiyorum ama ben anlıyorum bu ayda tutmadı heralde hep bütün aylar aynı oluyorum tutmadı adetime çok var ama insan kendi vücüdunu tanıyor artık

merhaba kızlar hepinizi öpüyorum hayırlı cumalar...bu aralar pek giremiyorum oğluşum yine hasta ateşlendi...ama okuyorum yazdıklarınızı...

balum aşkum bu ay en güzelini yaptın yaşasın kırmızılar...üzülmek yok neşeyle yolumuza devam...

interhat....................................16 Aralık
güleser1983.............................22 Aralık
handefe...................................27 Aralık
mawili.....................................30 Aralık
Berknilay.................................30 Aralık
raebzeh.....................................2 Ocak
yağmur20..................................2 Ocak
zynp.ZEYNEP............................2 Ocak
WANNABABY............................2 Ocak
gülücük.....................................6 Ocak
ali -ye ......................................7 Ocak
idayre.......................................8 Ocak
cerot.......................................10 Ocak
lolo.........................................12 Ocak
kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

Son düzenleme:
ooo maşallah canım seninki genç kız olmuş..allah bağışlasın..tedaviyle hamile kaldığım için hemen başlayım çalışmalara dedim...inşallah korktuğun şeylerden uzak tutsun rabbim.daha gençsin canııımm..hemen salma kendini 35 ne ki..hadi kızlar..şimdi halay zamanı tey tey teeeeyyyy...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:öptüm canlarım..:1hug:

sorma gelin edeceğim kızımı:)))) canım ben de 4 senelik tedaviden sonra sahip oldum kızıma..ööle ha diyince olmadı yani benimde..yine başladık bakalım bi maratona:)))

:oklava: 35 değiiil 33... amanın sen iyice beni teyze yaptın yaaa senağlama

ama salmaya salmıyorum çakı gibiyim valla..çatır çatır doğurma isteği var içimde..İnşallah olacak hepimizin dee..lütfen hep ama hep olumlu yazalım olur mu..balsurat gibi:))))
sevgiler herkeseea.s.

sorma gelin edeceğim kızımı:)))) canım ben de 4 senelik tedaviden sonra sahip oldum kızıma..ööle ha diyince olmadı yani benimde..yine başladık bakalım bi maratona:)))

:oklava: 35 değiiil 33... amanın sen iyice beni teyze yaptın yaaa senağlama

ama salmaya salmıyorum çakı gibiyim valla..çatır çatır doğurma isteği var içimde..İnşallah olacak hepimizin dee..lütfen hep ama hep olumlu yazalım olur mu..balsurat gibi:))))
sevgiler herkeseea.s.

bir iyileşeyim vallahi görün siz beni..zati dr. herbişeyi yasak etti.şakkıdı.bu ay kardeş kardeş yattık koçişle valla..yasakmış pehh..yaşım 28 ama yumurtalarım pek yaşlıymış peh..Rabbim verdikten sonra ister yaşlı olsun ister tembel isterse rezervde düşüş desinler..valla hiç umursamıyorum kızlar..hatta bir kırmızılar gelsede şu kist erimişde olsa koçişinde bir gönlünü yapsam diye gün sayıyorum..cerotcum demi ama..hasta hasta fazla zıplamadan haydi kızlarrhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

merhaba kızlar hepinizi öpüyorum hayırlı cumalar...bu aralar pek giremiyorum oğluşum yine hasta ateşlendi...ama okuyorum yazdıklarınızı...

balum aşkum bu ay en güzelini yaptın yaşasın kırmızılar...üzülmek yok neşeyle yolumuza devam...

çok geçmiş olsun bacımm..benimkide öyle şu öksürüğü hiç geçmiyor yaa..birde skolyoz çıktı..güya yüzmeye götürün diyorlar çocuğu..öksürüyo zaten iyice hasta ettirecekler bana..kötükedihüso

kzlar yine bir moral bozukluğuyla geldin son bir aydır eşimin sol testisinde ağrı vardı bugün doktora gitti dr varikosel başlangıcı dedi ilaç verdi ayın dokuzunda film çekicek evet kızlar benim hamile kalmam artık galiba imkansız herşey üst üste geliyo çok çaresizim ya üff eşim ameliyat asla istemez biliyorum onu zaten olursa olur olmazsa olmaz diyodu hep ya niye herşey beni buluyo offf off

kzlar yine bir moral bozukluğuyla geldin son bir aydır eşimin sol testisinde ağrı vardı bugün doktora gitti dr varikosel başlangıcı dedi ilaç verdi ayın dokuzunda film çekicek evet kızlar benim hamile kalmam artık galiba imkansız herşey üst üste geliyo çok çaresizim ya üff eşim ameliyat asla istemez biliyorum onu zaten olursa olur olmazsa olmaz diyodu hep ya niye herşey beni buluyo offf off

canımsın bir tanem benim..sabır ne yapalım sabır elden ne gelirki..inşallah eşinde bir an önce sağlığına kavuşur çok çok üzüldüm..Allah yardımcınız olsun canım..:1hug:

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum :) benim de iki yaşında dünyalar tatlısı bi oğlum var ve ikinci çalışmaları başladı bakalım hayırlısı artık, bu arada adetim tam 5 gün gecikti bu gün test yaptım ve yine negatif niye acaba aynı durumda olan var mı?

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum :) benim de iki yaşında dünyalar tatlısı bi oğlum var ve ikinci çalışmaları başladı bakalım hayırlısı artık, bu arada adetim tam 5 gün gecikti bu gün test yaptım ve yine negatif niye acaba aynı durumda olan var mı?

aramıza hoşgeldin..hala adet olmadıysa daha hemen pes etme bence..idrar testi hemen çıkmıyor biliyorsun..birkaç gün daha bekle o zaman tekrar yap..yada en basit yolu kanda hemen çıkar..kan testi yaptır..valla çok çmrendim halinize 2yaşında oğlunuz 2.yi düşünüyorsunuz maşallah valla..ben oğlum o yaşlardayken hiçççç düşünmüyordum bile..hakkınızda hayırlısı olsun tekrardan hoşgeldiniz..

bir iyileşeyim vallahi görün siz beni..zati dr. herbişeyi yasak etti.şakkıdı.bu ay kardeş kardeş yattık koçişle valla..yasakmış pehh..yaşım 28 ama yumurtalarım pek yaşlıymış peh..Rabbim verdikten sonra ister yaşlı olsun ister tembel isterse rezervde düşüş desinler..valla hiç umursamıyorum kızlar..hatta bir kırmızılar gelsede şu kist erimişde olsa koçişinde bir gönlünü yapsam diye gün sayıyorum..cerotcum demi ama..hasta hasta fazla zıplamadan haydi kızlarrhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım boşver dinlenmiş olursunuz biraz da..valla saçımızın suyu kurumadı yaw gün aşırı
çalışmaktan.:))))canım senin yaşın gençmiş bana göre..30 dememiş daha.dinleme sen..dr ların her söylediğine de kulak asmamak lazım canım ya..ne yaşlısıymış..yumurtalığın yaşlısı mı olurmuş hem..çıtır çıtır yumurtalığın var ben biliyorum:)))) gördüm rüyamda:)))))))
bak sen de kırmızıları hasretle bekliyorsun yeri geliyor dimi..
yani yumurtalar çatlıyor mu çatlamıyor mu bilmiyorum ama biz çatlayacağız kızlar az kaldı..neye sevinip neye üzüleceğimizi şaırdık vallakafamçokkarıştı
canım sevgilerra.s.

canım, çok geçmiş olsun. bir an önce iyi olsun inşallah.

çok geçmiş olsun bacımm..benimkide öyle şu öksürüğü hiç geçmiyor yaa..birde skolyoz çıktı..güya yüzmeye götürün diyorlar çocuğu..öksürüyo zaten iyice hasta ettirecekler bana..kötükedihüso

canım benim kızımda çok kötü öksürüyordu ben kaç gündür harnup pekmezi veriyorum içine bide karabiber katıyorum baya faydasını gördüm tavsiye ederim .

canım, niye hemen kararttın umutlarını. Rabbim o kadar büyük ki, çıkmadık candan ümit kesilmez. asma bakim suratını.:teselli:

canım, niye hemen kararttın umutlarını. Rabbim o kadar büyük ki, çıkmadık candan ümit kesilmez. asma bakim suratını.:teselli:

ya inanırmısın bu sene benim için hep dertli geçti yara çıktı bende peşine doktorum bir değerimin yüksek çıkması sonucu kanserden şüphelendi peşine kistim oldu daha sonra eşim hastanelere düştü ben düşük yaptım şimdide bu benim hayallerim yıkılıyo bebek sahibi olmak bana çok uzak inanırmısınız dünyadan soğumuş durumdayım işte bir yavrum var işte allahım ona uzun ömürler versin...senağlama

canım bozma moralini yaa..o ameliyatı olan bir tanıdığım vardı ve hemen akabinde bebek sahibi oldular..hatta adamın sperm sayısı da oldukça düşüktü yani..seninkinde sadece başlangıç var..karamsar olma hemen..merak etme ve lütfen negatif düşünme..hemen imkansız deme lütfenn..valla kızarım:oklava: noluyoruz bu liste taşacak yaw şaka değil..bak gör hiç önemli bişii çıkmayacak ve bebiş geliceek...

canım hoşgeldin..Allah bağışlasın oğluşunu öncelikle. ve 2 yaşında hemen uzatmadan düşündüğüne çok iyi etmişsin tebrik ederim seni. benimki gelin olacak:)))) 6 yaşında ve tedaviyle bebek sahibi olmama rağmen arayı açmak durumunda kaldım:( neyse ki inancımı yitirmedim ve olacağına inanıyorum..hem bu topikte bi şans var kızlar inanın..herkes patır patır dökülecek gebe haberleriyle..pozitif-pozitif-pozitif düşünce yalnızca, unutmayın...
kanda hemen çıkmayadabilir canım..birkaç gün bekle tekrar yap test..olmadı bir dahaki aya inşallahh...fazla geçmeyecek ..lütfen sen de öyle düşün ve ona inan..
sevgiler..

ya inanırmısın bu sene benim için hep dertli geçti yara çıktı bende peşine doktorum bir değerimin yüksek çıkması sonucu kanserden şüphelendi peşine kistim oldu daha sonra eşim hastanelere düştü ben düşük yaptım şimdide bu benim hayallerim yıkılıyo bebek sahibi olmak bana çok uzak inanırmısınız dünyadan soğumuş durumdayım işte bir yavrum var işte allahım ona uzun ömürler versin...senağlama

canım ilk düşüğümü 2006 da yaşadım. ondan sonra 2007-2008 birer kayıp daha verdim. bunun yanında bir çok başka sorunlarda yaşadım. demek ki benim 3 senedir hayatım dert içinde geçiyor!

böyle düşünme, sen inancı kuvvetli bir insansın. sadece Rabbime sığınarak bunların üstesinden gelebileceğini biliyorsun. başıma gelen her şeye rağmen her zaman daha çok Rabbime sığındım, hep daha çok dua ettim. Allah'a emanet ol.a.s.

herkese iyi hafta sonları kızlarr..evde bilgisayar olmadığı için pazartesi okuyabileceğim yazdıklarınızı.

çok çalışkan bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle herkese sevgilerr:))))

Zelişimm canım geldimi üst üste geliyor herşeyy :(ne yapalım bunada şükür demekten başka birşey yapamıyoruzz.Rabbim büyük ..rabbımden gelen herseyde hayır vardırr :( inşallahh en kısa zamanda tekrar hamiş kalıpp saglıcakla kucagına alıcaksın inanıyorm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

[/COLOR]
ya inanırmısın bu sene benim için hep dertli geçti yara çıktı bende peşine doktorum bir değerimin yüksek çıkması sonucu kanserden şüphelendi peşine kistim oldu daha sonra eşim hastanelere düştü ben düşük yaptım şimdide bu benim hayallerim yıkılıyo bebek sahibi olmak bana çok uzak inanırmısınız dünyadan soğumuş durumdayım işte bir yavrum var işte allahım ona uzun ö
ömürler versin...senağlama
[/QU

canım benim zelişcim geçmiş olsun ..bitanem hemen kendini koyuverme lütfen..biliyorsun rabbim sevdiği kuluna ağır sınavlar verir..sen bizden daha iyi bilirsin canım benim..inşallah eşin tedavisini olursa hayırlısıyla tekrardan başlarsın..yeter ki sen eşin ve oğluşun sağlıklı sıhhatli mutlu olun ..önemli olan bu..şeytan seninle tam bu zamanda çok uğraşır..seni kızdırır allah korusun isyana bile sürükler..rabbim seni vesveselerden korusun bitanem..allah yardımcınız olsun tez zamanda şifasını versin ..senin üzülmeye değil eşine bu konuda destek olman unutturman lazım canım..bilirsin erkekler bizler gibi değil,onlar kendileri hakkında en küçük şeyi sorun haline getirir kafasına takarlar..moralini yüksek tut bitanem..hadi kızlar bizlerde zelişcim ve eşi için ayrıca dua edelim....:Saruboceq:

Back
X