kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhaba kızlar buraya uyeyım ama bu bolumu ılk defa okuyorum....kısaca kendımı anlatayım...bı tanecık oglum var 3.5 yasında....artık ona bı kardes ıstıyoruz....ben spıralle koruyordum.5 ay once cıkarttırdım.bıraz zor oldu tabı.anestezıyle aldılar..5 aydan berı 2.yı denıyoruz ancak hala tık yok...adetıme 2 gun kaldı...bakalıma artık ne olacak..ama dun bıraz ümıtlerım kırıldı...acaib kasıklarım agrıdı.adetım gelecek gıbı.bu ayda olmazsa doktora gıdegım artık.....işte benım hıkayemde bu kadarrrrrrrr

canım aramıza hoşgeldin..inşallah topiğimiz sana uğurlu gelir..kızlar canlarım nasılsınız..burda da kar yağıyo..eşim ve kızımla kar topu oynadık bizde..sizler nasılsınız canlarım..öptüm hepinizi..:1hug::1hug:a.s.

günaydınnn selam kızlar ben yazmamışdıydım ben adet gördüm hemde geçen çarşamba 26. günümde bidahaki ay kaç günde olur bilmiyorum ama ortalama olarak 19 ocak diyebiliriz:)
27 . güne denk geliyo
3 ay 30 günde olmuştum bu 26 oldu . zaten kontrolümde var bu hafta yakmayla ilgili dr. la bir daha dip bucak konuşayım bakalım

selam kıslarrr....
herkese iyi bir hafta diliyorum önceliklee...sonrasında da bol yumurtalı bir hafta tabi...:))2008 i müjdeli haberle bitirenler olur aramızda İnşallah hayırlısıyla.. olmasa bile sıkmayın canınızı....2009 a müjdeli bir haberle merhaba deriz biz de:)))
ümidinizi asla yitirmeyin canlarım..1. yi veren Rabbim 2. yi de verir..

hepinizi öpüyorum
sevgilerimleea.s.

inşallah cerot cum..benim adetim bu cuma bakalım hayırlısı ne olucak..olursam bizde balsurat gibi kızımla karşılıklı göbek atarız...ne yapalım,kafaya taktıkça psikolojim etkileniyo bu da adeti etkiliyo..öptüm canlarım..ben bu hafta beklemedeyim...

kızlar selam :) ya bi türlü gelemiyorum okulda bu aralar işler çok yoğun. ama bu ay olmadı haber veriyim dedim, gerçi bu ilk aydı ama hayırlısı artık, ana vatan kan ağlıyor yani:)))) hadi bakalım haberlerinizi bekliyorum 2008 in ilk müjdeleri kimlerden gelecek öpüyorum hepinizi

herkese selam kızlar
bende aranıza yeni katıldım
benimde 6 yaşında bir oğlum var ve ona bir kardeş düşünme aşamasındayım henüz tam olarak karar veremedim bazı korkularım endişelerim var ilk doğumum çok zor ve eziyetli geçti üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen hala dün gibi hatırlıyorum sezeryanlada doğurmak istemiyorum ama doğumdanda çok korkuyorum ama oğlumunda artık bi kardeşşi olsun istiyorum nası aşıcam ben bu korkuyu yaaa ne olur yardım edin bana

herkese selam kızlar
benimde 6 yaşında bir oğlum var ve ona bir kardeş düşünme aşamasındayım henüz tam olarak karar veremedim bazı korkularım endişelerim var ilk doğumum çok zor ve eziyetli geçti üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen hala dün gibi hatırlıyorum sezeryanlada doğurmak istemiyorum ama doğumdanda çok korkuyorum ama oğlumunda artık bi kardeşşi olsun istiyorum nası aşıcam ben bu korkuyu yaaa ne olur yardım edin bana

ahhhh sevgili arkadşım bu topikdeki herkez bu korkuyu aşmış.deli gibi ikinci kuzucuklarını bekleyen anne adaylarıyla dolu.ama nazlılarımız biraz bizi üzüp bekletiyor.bence çok doğru zaman hemen harekete geç.bizede güzel haberi ver burdana.s.

herkese selam kızlar

ah canım hani derler ya herkes çektiğini belir bende oğlumun goğumunda okadar çok çektimki ambulanslarla hastane hastane gezdirildim ama şimdi 1,5 seneden beri deli gibi ikinci evladım olsun diye çıldırıyorum canım ilkinde çektin diye ikincisindede böyle bişey çekeceksin diye bişey yok kendini buna şartlandırma va çalışmalara başla bence umarım bizim kadar beklemezsina.s.

canım tabiki haklısın ben biraz kendimi şartlandırdım aslında benim doğum sancısından çok hastanede gördüğüm eziyetten dolayı psikolojikmen bir etki oldu ama elimde değil yani allahhım nası yapcam nası doğurcam yine aynı muamelere maruz kalırmıyım diye düşünüp duruyorum ama ilk doğumum oldugu için hastane ve doktor açısından çok cahildim ve seçici davranmadım 18 saat sancı çektim ve yapılan eziyetlerde cabası tabi kabus gibiydi yani hala hatırladıkça tüylerim diken diken oluyo
ama korkunun ecele faydası yok allah izin verirse bu yazın başında çalışmalara başlıycam işallah allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

benimde ilk hamileleğim çok kötüydü hastanede yata yata serum yemekten mahvolmuştum.şimdi ikicisine hamileyim ve hiç alakası yok.tek üzüntüm ilkinde normal doğum olacakken sancılarımı bile çekmişken acil sezeryan olmuştum ve o beni mahvetmişti.bebişimin doğuşunu göremedim çok etkilenmiştim.Çünkü gebelik boyunca normal doğum denmişti en son muayenemde bile doktor çatın çok iyi çok rahat doğurursun demişti ama bebeşim doğum olayına dayanamadı kalb atışları zayıflamıştı ve acil sezeryan olmak zorunda kaldım .

korkma bence ikincisini daha çabuk doğurursun ilk doğumlarda 12 18 saat normal görülüyor benim bi arkaşım ikinciyi yolda doğuracaktı ne olduğunu anlamadım bile diyor gitti doğurdu geldi korkma canım bence.

sakaleynmaster canım nasılsın snin hamileliğin nasıl gidiyo?bebişi gördün mü usg da..sibelcim aramıza hoşgeldin canım..kararın içinde seni tebrik ediyorum..inan bana korkularını yenip sonardan güleceksin..öptüm kızlar...

slm kızlar...yarın adet gunumdu.malesef bu ayda olmadı hastalandım...cok uzgunum aama yapacak bısey yok.randevu aldım haftaya doktora gıdıyorum...

Raebzeh teşekkür ederim arkadaşım işallah bende yenicem bu korkularımı oğlumu kucağıma ilk aldığımda 20 yaşındaydım biraz cahillik vardı tam anlayamadım anneliğimi şimdi daha bilinçli olacağıma inanıyorum gerçi insanın yaşı kaç olursa olsun bebeğini kucağına ilk aldığında sanki 40 yıllık anne gibi hissediyor kendini
evet doğumda ilgi çok önemli sen zaten orda canından can çıkıyo kolay birşey değil üstüne birde kötü muameleye maruz kaldığında dahada zorlaşıyor benim üstüme 90 kiloluk hizmetli kadını çıkarmışlardı doğum esnasında neymiş bebek çok yukardaymış nefesim kesilmişti ölüyorum zannetmiştim doğumdan sonra 1 hafta kaburgalarım ağrımıştı üstelik hamileliğimin son haftasında 54 kg dım yani resmen kötü kadım muamelesi görmüştüm
ama bu sefer hastane seçiminde çok dikkatli ve seçici davranıcam çünkü insan bebeğini ilk kucağına verdiklerinde oanı o mutluluğu bile yaşıyamıyo umarım kimse böyle bi tecrübe yaşamaz

Raebzeh teşekkür ederim arkadaşım işallah bende yenicem bu korkularımı oğlumu kucağıma ilk aldığımda 20 yaşındaydım biraz cahillik vardı tam anlayamadım anneliğimi şimdi daha bilinçli olacağıma inanıyorum gerçi insanın yaşı kaç olursa olsun bebeğini kucağına ilk aldığında sanki 40 yıllık anne gibi hissediyor kendini
evet doğumda ilgi çok önemli sen zaten orda canından can çıkıyo kolay birşey değil üstüne birde kötü muameleye maruz kaldığında dahada zorlaşıyor benim üstüme 90 kiloluk hizmetli kadını çıkarmışlardı doğum esnasında neymiş bebek çok yukardaymış nefesim kesilmişti ölüyorum zannetmiştim doğumdan sonra 1 hafta kaburgalarım ağrımıştı üstelik hamileliğimin son haftasında 54 kg dım yani resmen kötü kadım muamelesi görmüştüm
ama bu sefer hastane seçiminde çok dikkatli ve seçici davranıcam çünkü insan bebeğini ilk kucağına verdiklerinde oanı o mutluluğu bile yaşıyamıyo umarım kimse böyle bi tecrübe yaşamaz

sibelcim öncelikle aramıza hoşgeldin canım..benim de kızım var 6 yaşında..ben de 2. yi düşünmeye başladığımda beni de bir korku aldı aslında..neden dersen 4 senelik bir tedavi sonunda doğurabildim kızımı ve doğana kadar da regl oldum.ne kadar anormal değil mi..genetikmiş bu bizim sülalede ve sadece annemin teyzesinde var..kadının kendi kızlarında böyle bir durum yokken bende vardı düşünebiliyor musun..her ay regl oldum ..hem de çok afedersin orkitli falan yani.ööle 1 damlacık bişii değildi..ve ben her ay yoğun bakımdaydım kesin ..kanama olunca rahim açılıyormuş diye..canım her ay bebeğimi kaybetme korkusuyla yaşadım ben ve inan bana buna rağmen tekrar bebek düşündüğümde dr um bana her gebelik aynı olacak diye birşey yok..hatta seni rahatsız eden bir gen peşpeşe gelmez gebelikte, bir dahakine daha rahat olursun emin ol demişti. sende lütfen pozitif düşün ve kucağına aldığında zaten herşeyi unutacağını düşün lütfen..
sevgilerra.s.

Back
X