kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar herkeze günaydın bu gün bende lekelenme var galiba kırmızılar geliyo aslında daha erken 12 sinde olmam lazım normalde adetimin düzeni bozuluyo galiba yada ara kanama olucak üfff gene olmadı bazen sıkıntı basıyo hiç olmucakmı diye oğlumda anne ne zaman kardeşim olucak deyip duruyo neyse sabır aslında olmasada var bi tane ama işte oğlum çok üzülüyo kardeşim yok diye 9 yaşına girdi kocaman oldu anne ben bakarım kardeşime diyo bakar bakmasınada bende tık yok anlamıyo işteçocuk ne bilsin kardeşi olanlara heves ediyo

kızlar herkeze günaydın bu gün bende lekelenme var galiba kırmızılar geliyo aslında daha erken 12 sinde olmam lazım normalde adetimin düzeni bozuluyo galiba yada ara kanama olucak üfff gene olmadı bazen sıkıntı basıyo hiç olmucakmı diye oğlumda anne ne zaman kardeşim olucak deyip duruyo neyse sabır aslında olmasada var bi tane ama işte oğlum çok üzülüyo kardeşim yok diye 9 yaşına girdi kocaman oldu anne ben bakarım kardeşime diyo bakar bakmasınada bende tık yok anlamıyo işteçocuk ne bilsin kardeşi olanlara heves ediyo

günaydın canım valla benim de kızım aynı şekildesorular soruyor anne ne kadar kaldı kardeşimin gelmesine benim kardeşim neden olmuyor artık ne cevap vereceğimi şaşırıyorum en çokta kızım için istiyorum allahım inşallah bize tez zaman da ikinci meleklerimizi gönderir inşallah :Saruboceq:

ebrucum benim adetim 6 gün gecikmişti teste silik 2 çizgi çıktı yani pembeydi inanamadım 2 tane daha yaptım onlardada çıktı belirti ilk başlarda yokdu heo adet sancısı vardı ama ısı ölçümü yapıyordum adet olmama yakın düşerdi ama ısım hep yüksekti onada güvenemedim malum yorganın üstüne battaniyede örtüyordum ondandır dedim ama arada ani migde bulantım oldu 2 kere eşim şüphelenmiş ama belli etmemiş bana birde tuaf olan memişlerdi dogundular hiç adet olcam zaman olmazdı böyle yani kısaca belirti olarak memişlerde dolgunluk ve vücut ısısının yüksek olması vardı tatlım şimdi ise iştahsızlık migde bulantısı halsizlik var 3 kilo vermişim gerçi iyi oldu kilo vermem ilerki aylarda alıcam nasıl olsa ayyy uzunmu oldu ne bende dışarı çıkıcam arkadaşımı bekliyorum size bir bakayım dedim muhabbete daldım neyse herkesi öpüuorum kızlar

sağol başakcım..benim ara ara hafif ağrılar giriyo kasıklarıma..bazen çok hafif bulantı oluyo o da aklıma gelince ama yinede güvenemiyorum..hayırlısı inşallah..rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..tombiş bi oğlun olsun inşallah...amiiinn.haa bi de bulantın için tuzlu kraker ye ben kızımda öyle geçirdim bulantıyı..öptüm canlarım..

kızlar eşimi ikna ettim saat 4 te gelecek..o gelince yaparım inşallah hayal kırıklığına uğramam..rabbim yardımcım olsun..inşallah bebişim tutunmuştur anneciğine..öptüm canlarım..

ebrucum canım benim sabırsızlıkla sonucunu bekliyor olucam ama idrarını tut tamammı bitanem....

ben tam adet günü akşam üzeri yapmıştım ama çıkmıştı.sositosositohadi ebru hayırlı haberini bekliyoruz canım kaydirigubbakcemile5.benimde sol kasığımda batmalar oluyordu birde ateş basmaları ,gögüslerde hassasiyet yardımcı oldumsa ne mutlu:teytey:

selam kızlar..artık inanın ne düşünecegimi ne yapacagımı şaşırmış haldeyim..her dr. ayrı şeyler söylüyor..en son profesörden aldım randevuyu oda taa 29una tarih verdi..ama yinede aldım bakalım ne olacak..çok mu şey istiyorum acaba diye düşünüyorum çok mu zorluyorum diye..Allah sağlık versin herşey boş diye düşünmüyor değilim ama çevremde görseniz herkez ama herkez hamile çoğuda 2.ye hamile..kendimi onların yanında ezik ve eksik hissediyorum çok kötü bir durum ama bunları düşünmedende kendimi alıkoyamıyorum bir türlü..herşey Yaradandan diyorum o ol derse ne birgün sonra ne bir güün önce olur o an olur eminim ve asla inancımı umudumu kaybetmiyorum ama işte gönül bu ne yapayım..başınızı agrıttım kızlar kusura bakmayın..ama inanın gidip başka topikte bunu yazmazdım hepinizi çok seviyorum ve kendime yakın görüyorum inanın ki..

MERHABA KIZLAR...ebrucum hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...gülücük canım bu kadar bitirme kendini lütfen hepimizi böyle dönemler atlatıyoruz saolsun etrafımızdaki insanlarda iyice köstek oluyolar bizlere...herşeyde bir hayır vardır bunu unutma canım ...allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin ya onlarda olmasaydı ne yapardık dimi....inşallah bütün isteyenlerin kucakları tez zamanda dolar...

selam kızlar..artık inanın ne düşünecegimi ne yapacagımı şaşırmış haldeyim..her dr. ayrı şeyler söylüyor..en son profesörden aldım randevuyu oda taa 29una tarih verdi..ama yinede aldım bakalım ne olacak..çok mu şey istiyorum acaba diye düşünüyorum çok mu zorluyorum diye..Allah sağlık versin herşey boş diye düşünmüyor değilim ama çevremde görseniz herkez ama herkez hamile çoğuda 2.ye hamile..kendimi onların yanında ezik ve eksik hissediyorum çok kötü bir durum ama bunları düşünmedende kendimi alıkoyamıyorum bir türlü..herşey Yaradandan diyorum o ol derse ne birgün sonra ne bir güün önce olur o an olur eminim ve asla inancımı umudumu kaybetmiyorum ama işte gönül bu ne yapayım..başınızı agrıttım kızlar kusura bakmayın..ama inanın gidip başka topikte bunu yazmazdım hepinizi çok seviyorum ve kendime yakın görüyorum inanın ki..

gülücük canım seni çok iyi anlıyorum bende bazen karamsarlığa düşer senin gibi düşünürüm niye benim olmuyoda onun oluyo beynimde kurar kaldırırım ama rabbim herşeyin en iyisini bildiği için kendi kendime sus derim sen dahamı iyi bilirsin derim üzülmek yok canım inşallah rabbim bizim meleklerimizide gönderecek inşallah çok fazla bekletmez.....a.s.

Berknilay.................................30 Aralık
tali-tan.......................................2 Ocak
raebzeh.....................................2 Ocak
ali -ye ......................................7 Ocak
idayre.......................................8 Ocak
cerot.......................................10 Ocak
lolo.........................................12 Ocak
kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
handefe...................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
gülücük....................................27 Ocak
zynp.ZEYNEP..........................28 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
mawili......................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82
tugbamurat

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

gülücük üzülme bukadar herşey ALLAH tan o ne derse o olur.bende ikinciden önce bir boş gebelik ve peşinden bir düşük yaşamıştım çevremde hamile olmayan hamile kalmış ve doğurmuştu ben hamileyim diye gezinirken meğer boş gebelikmiş daha çok kötü şeylerde yaşadım çevremde ama ne yapacaksın zaman herşeyin ilacı .ikinciye nasip bu zamanmış.geçen sene bu aylarda o acılarımı düşüğü kürtajı hepsini daha yeni yaşamıştım daha kanamam bile devam ediyordu ama şimdi bu güne bak.ALLAH hepimizin hakkında ne nezaman hayırlıysa ozaman nasip ediyor kendini üzme.

gülücük üzülme bukadar herşey ALLAH tan o ne derse o olur.bende ikinciden önce bir boş gebelik ve peşinden bir düşük yaşamıştım çevremde hamile olmayan hamile kalmış ve doğurmuştu ben hamileyim diye gezinirken meğer boş gebelikmiş daha çok kötü şeylerde yaşadım çevremde ama ne yapacaksın zaman herşeyin ilacı .ikinciye nasip bu zamanmış.geçen sene bu aylarda o acılarımı düşüğü kürtajı hepsini daha yeni yaşamıştım daha kanamam bile devam ediyordu ama şimdi bu güne bak.ALLAH hepimizin hakkında ne nezaman hayırlıysa ozaman nasip ediyor kendini üzme.

canım benim aynı zamanda aynı şeyler yaşamışız..bilmemmi canım bende geçen sene eylül ayında boş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum..3 aylıktı..ne sevinmiştim hemen korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım diye ama maalesef ki boş gebelikmişti..tabiki herşeyin hayırlısı ama insanız nihayetinde bazen gelgitler yaşıyoruz..işte böyle zamanlarda elimizdenin değerini daha iyi anlıyoruz..bunca şeyle uğraşırken birde oğlumda skolyoz(omurga egriliği)çıktı şimdi onunla uğraşıyorum..Allah sağlık versin herşey olur inşallah hayırlısıyla diye dualarımıda eksik etmiyorum tabiki..ama oğlum o kadar çok istiyorki bir kardeşinin olmasını görseniz o hali beni dahada çok üzüyor..senağlamareklamda dahai bebek görse öyle seviyor ki onu..senağlama anne bizimde olacak değilmi hemen keşke olsa diyor..senağlama belkide bu bunalımımın sebepide bu yüzden..hepinizden Allah razı olsun kızlar ilginiz sevginiz için..

:dance:
canım benim aynı zamanda aynı şeyler yaşamışız..bilmemmi canım bende geçen sene eylül ayında boş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum..3 aylıktı..ne sevinmiştim hemen korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım diye ama maalesef ki boş gebelikmişti..tabiki herşeyin hayırlısı ama insanız nihayetinde bazen gelgitler yaşıyoruz..işte böyle zamanlarda elimizdenin değerini daha iyi anlıyoruz..bunca şeyle uğraşırken birde oğlumda skolyoz(omurga egriliği)çıktı şimdi onunla uğraşıyorum..Allah sağlık versin herşey olur inşallah hayırlısıyla diye dualarımıda eksik etmiyorum tabiki..ama oğlum o kadar çok istiyorki bir kardeşinin olmasını görseniz o hali beni dahada çok üzüyor..senağlamareklamda dahai bebek görse öyle seviyor ki onu..senağlama anne bizimde olacak değilmi hemen keşke olsa diyor..senağlama belkide bu bunalımımın sebepide bu yüzden..hepinizden Allah razı olsun kızlar ilginiz sevginiz için..

ya canım inan demekki çocukların hepsi öyle benim kızımda hergün hadi doktora gidelim anne kardeşimi dogur deyip durur artık bıktım ona cevap vermekten kızım artık kardeşini :dance:baban doguracak diyiyorum tıpın gelişmesini bekleyoruz diyom busefer tıp nezaman gelişecek diye soruyo:dance:öffffffff

zeynepcim sağol.sağolun kızlar..eşim sağolsun unutmuş testi..şimdi dişimden perişanım..kırılmıştı dişim sakız çiğnerken araya girdi ağrıdan duramıyorum..ne yapacamı bilmiyom..yarın dişçiye gidicem..bebiş varsa bişey olur mu etkiler mi kızlar bilgisi olan var mı?..öptüm canlarım..

zeynepcim sağol.sağolun kızlar..eşim sağolsun unutmuş testi..şimdi dişimden perişanım..kırılmıştı dişim sakız çiğnerken araya girdi ağrıdan duramıyorum..ne yapacamı bilmiyom..yarın dişçiye gidicem..bebiş varsa bişey olur mu etkiler mi kızlar bilgisi olan var mı?..öptüm canlarım..

canım doktora kesin söyle hamilelik şüphesi oldugunu benim bildigim her doktor tedavi etmiyo ama diş bölümüne bi gir orda bilgiler var canım ..

kızlar merhaba bugün endokrin uzmanında randevum var.
bakalım benim yaramaz tsh .t4 ve anti tpo neler yamış.söz dinleyip düşmüş.
buna göre tedavi programı çizcem.
gerçi bu havalara bakarak hastane kapılarında uğraşmak istemiyorum.
bir adet dönemi daha geçirip mart gibi denemeyi istiyoruma.s.

günaydın kızlarr..inanılmaz derecede kasığım agrıyor..yumurtluyor muyum ki..üşütmeye benzer bir agrı degil..yumurtlarmış gibi ama daha 9.günn bu kaadar erken olur mu..daha abdestlenmedim bile..öğleyi bekliyorum gelmezse abdestlenecem..ama bu kadar erken yumurtlanırmıki..

Back
X