- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #2.621
zeynepcim canım gözün aydın canım kalbinden bişey çıkmamış panik ataktanda biranönce kurtarırsın inşallah....
a.s.
a.s.canım merhaba öncelikle oglun için çok geçmiş olsun oglun kaç yaşındaydı benimki 4 buçuk olacak martta benim oglumda kardeş diye deliriyo seni çook iyi anlıyorum 2 hamileligimdede çook sevindi yavrum kardeşim olacak diye ilkte dedim oglum kardeşin melek oldu gitti diye 2cide kontrole gittigimde oglum yanımdaydı bebeğimin kalp atışı olmadıgını dr söylediginde ben çook aglayıp maffolmuştum oglum etkısınde kalmış ve arkadaşına diyomuşkı beni kızdırma zaten kardeşimde öldü diye aglamış annesi diyo murat böyle dedi diye ben tekrar yıkıldım 2sindede karnımı seviyodu yavrum elden bişey gelmiyo rabbim böyle nasip etmiş ama pes etmek yok yılmak yok diyorum özellikle oglum için tekrar deneyeğim 4 -5 ay sonra inş. sanada istedigin zaman hayırlısıyla hamile kalmanı ve saglıklı sorunsuz hamilelik geçirmeni nasip etsin canım herşey bizim için sabredip güçlü olacagız sevgilerr
bizde ilk düşüğümde hemen söylemiştik oğluma. ama düşünce çok üzüleceği için yanlış anlamışlar, bebek yokmuş dedik. ona bile o kadar üzüldü ki. ondan sonrakilerden hiç haberi olmadı.
merhaba kızlar...ebrucum umarım eşin test alırda kurtuluruz beklemekten...
btrklc canım umarım değerlerin düşmüştür...
bende kalp dr umdan geldim şimdi..holter sonuçlarımı gösterdim bana bişeyin yok dedi çok rahatladım...sanırım panik atak illeti yine peşimi bırakmıyo...ama olsun ben onu yenerim..yeterki kalbim sağlam olsun...dimi kızlar....
gözün aydın canım. Rabbim daha da iyi etsin inşallah.