kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım ben bugun evde test yaptım malesef nagatif pazartesi doktora gidicem bakalım nedir kistmidir ooofff iyicene sıkıldım ya bu kadın olmak niye bu kadar zor..

sağlık olsun zelişcim. ama kist olsa çamurumsu akıntın olurdu. pazartesi hayırlı haberlerle dönersin inşallah.a.s.

zeynepimm canım benim kırmızıı karttt bugünn geldii her zamankii gibi biliyodum zaten geliceğiniii:dilcikar:zeynom listeden çıkartırsın beniii sıkıldım artık bu işten şakkıdı

Batuhanım................................20 Şubat
asu1984...................................25 Şubat
diorisimo..................................28 Şubat
WANNABABY...........................1 Mart
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
beratefe......................................4 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
funda72....................................12 Mart
Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
güleser1983..............................25 Mart
raebzeh
zeliş82
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
BTRKLC
derinlik

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

balım sıkıldımda ne demekmiş hiç kendini sıkmak yok..ayneen kaldığın yerden yola devam ediceksin ...listedende çıkartmıyorum ayrıyetten yok öyle yağma...

sampfab1c6b1a5a3ff14ud7.jpg

Civvvv Cİvvv isterim gelecek ay isterimmm
adet oldum yine gelecek ay isterim

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız bal allah iyiliğini versin nerden buluyosun bunları demek sadece biz evlat hasretiyle tutuşmuyoruz..............

:roflol::roflol:delüüüüüüüüü demek hindininde psikolojisi bozulmuş eylem yapıyor...:roflol:

hamiş olanlara gözü aydın olsun diyorum.hayırlı doğumlar diliyorum.
beklemede olanlara çift çizgi görmeyi..
kırmızı kart görenlere ise bir sonraki aya sevinçli haberler diliyorum.
ben uzun bir aradan sonra bu ay deneme çekimlerine başladım :)) bakalım bu ay ne olacak .
tarihim 9 mart
sevgiler

:roflol:kız alah iyiligini versin bizdemi eylem yapsakki kadın dogumculara ....:roflol:

Batuhanım................................20 Şubat
asu1984...................................25 Şubat
diorisimo..................................28 Şubat
WANNABABY...........................1 Mart
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
beratefe......................................4 Mart
sencerderen...............................9 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
funda72....................................12 Mart
Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
güleser1983..............................25 Mart
raebzeh
zeliş82
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
BTRKLC
derinlik

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

ben halen adetimi bekliyorum
gelen yok
ama hamile olmadigim kesin
cünki hic bir belirti yok :(((
napacam ben ya
yine 6 sene beklemek varsa yazimda offf offf
gerci allah ogluma uzun ömür versin
üzülmeyecegim diyorum ama yine sonu hüsran olursada diye korkuyorum :(((
napacam ben kizlar ya

kızlar benide alırmısınız listenizeeeee 21 mart gel meleğim gel pati pati gel babaya doğum günü hediyesi ol hadi gel meleğim gel kuzucum gel pati pati gelde evimiz koksun mis gibi bebiş kokunla 20ay oldu meleğim hadi yeter bekletme anneyi babaya doğum günü hediyesi gel meleğim

fundam canım idare etmeye çalışıyorum akşamları karnım çok şişiyo çok gazım oluyo çatlıycak gibi oluyorum sabah yine normale dönüyorum...şu 3 ayı bir atlatabilsek allahın izniyle...inşallah sizleride görücem böyle...sıkıntısı bile çekiliyo...
çekilmezmi yaa.güzel sıkıntılar bunlar.inş herkese nasip olsun.kendine iyi bak canım benim

kıs delü güldürdün beni.allah iyiliğini versin. :roflol:

benide yazın listeye ilk bebeğim kürtajla alındı ikinci ikizlerim meleklerim kuzucuklarım düştüler haydi benide yazınnnn 21 mart babasının doğum gününe hediye olda pati pati gel meleğim

benide yazın listeye ilk bebeğim kürtajla alındı ikinci ikizlerim meleklerim kuzucuklarım düştüler haydi benide yazınnnn 21 mart babasının doğum gününe hediye olda pati pati gel meleğim

merhaba canım insallah istdigin zamanda gelir melegin konar göbegine sıkısıkı durup dogara.s.

nasilsiniz kizlaaarr..iki gundur net yoktu bilgisayara format atacam derken biraz karistirmisim..harfler yanlis yaziyo klavye..aramiza yeni gelen arkadaslar hos gelmisler sefalar getirmisler..ben hala adet olmadim kizlaarr..optum canlariiiimmm..

günaydın kızlar..hafta sonu ehliyet kursuna başladım çokkk yoruldum..sabahım köründen akşam 4-5 ekadar sürüyor..sonrada eve gel yemekti ütüydü derken bitmiş halde kendimi nere bulduysam attım...zelişim raepzehcik kızzz inşallah hayırlı haberinizi alırız sizinde...hakkında en hayırlsıı inşallah kızlar..öpüyorum hepiciğinizi..

Back
X