- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #3.641
yani alerjik reaksiyonların belirti verme yaşı yaklaşık 2,5- 3 yaş dedi bizim dr. yaşını o yüzden sormuştum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim adet tarihim 1 mart. dün sabah hafif bir leke geldi. hah dedim, 4 gün erken teşrif ediyorlar benimki. öğleden sonra da öylesine bir test yaptım. yaklaşık bir saat sonra çoookkkk hafif ikinci çizgi çıktı. bu çizgi test durdukça daha bi belirginleşti. bugünde ara ara lekelerim geliyor. şimdi adetimin sökmesini bekliyorum. okuduğum her yerde vücutta gebelik hormonu yoksa ikinci çizginin asla çıkmayacağı. öyleyse acaba kimyasal gebelik olabilir mi diye düşünüyorum?
canım seni ümitlendirmek istemem ama belkide üstüne görüyosundur ay canım şimdi hem yemek yiyodum hemde yazılanları okuyodum yazını görünce tepsiyi kenara ittim yemeyi bıraktım ay canım inşallah hamilesindir bence yarın mutlaka doktora git ve kan testi yaptır mutlaka canım hamilelik yoksa o ikinci çizgi çıkmaz bence sen hamişsin ay ne güzel............:teytey:
benim adet tarihim 1 mart. dün sabah hafif bir leke geldi. hah dedim, 4 gün erken teşrif ediyorlar benimki. öğleden sonra da öylesine bir test yaptım. yaklaşık bir saat sonra çoookkkk hafif ikinci çizgi çıktı. bu çizgi test durdukça daha bi belirginleşti. bugünde ara ara lekelerim geliyor. şimdi adetimin sökmesini bekliyorum. okuduğum her yerde vücutta gebelik hormonu yoksa ikinci çizginin asla çıkmayacağı. öyleyse acaba kimyasal gebelik olabilir mi diye düşünüyorum?
selam kızlar bende ikinci çocuğu isteyen lerdenim inşallah kavuşurum ikinci meleğime 3.5 yıllık evliyim 2.5 yaşında buse adında bir kızım var çok şükür şimdi ikinci bebek istiyorum 6 ay oldu korunmayı bırakalı olmadı şimdiye kadar korkmaya başladım artık 7. aydayım bilinen bir sorunumuzda yok ama herşey nasip kısmet doktorada gittim bir sorun görünmüyor dedi 4 , 5 ay daha dene olmazsa gel dedi
umarım rabbim bana en kısa zamanda bir bebek vermeyi nasip eder ve isteyen herkese verir inşallah
aranıza katılmak isterim beni topiğinize kabul edermisiniza.s
selam kızlar bende ikinci çocuğu isteyen lerdenim inşallah kavuşurum ikinci meleğime 3.5 yıllık evliyim 2.5 yaşında buse adında bir kızım var çok şükür şimdi ikinci bebek istiyorum 6 ay oldu korunmayı bırakalı olmadı şimdiye kadar korkmaya başladım artık 7. aydayım bilinen bir sorunumuzda yok ama herşey nasip kısmet doktorada gittim bir sorun görünmüyor dedi 4 , 5 ay daha dene olmazsa gel dedi
umarım rabbim bana en kısa zamanda bir bebek vermeyi nasip eder ve isteyen herkese verir inşallah
aranıza katılmak isterim beni topiğinize kabul edermisiniza.s
mrb arkadaşım.mesleki bilgilerime güvenerek söylüyorum gebelik yoksa asla ikinci çizgi çıkmaz.tam belli olmamasının sebebi ise hcg hormunun düşük seviyede olmasındandır.yani gebelik çok erken olduğu için.bence kanda baktır mutlaka
sağol canım. böyle söylenince umudum kabarıyor. ikinci çizgi çok geç yaklaşık bir saat sonra hayali belirdi. dünden beride lekelenmem var. bu lekeler adet öncesi hep oluyor bende. asıl adet tarihim 1 mart. sabırla bekliycem. korkum negatif çıkması değil, pozitif çıkarsa bu seferde bebişime birşey olmasından çok korkuyorum. 3 tane kaybım var.senağlama
emin ol burda hiçbirimiz farklı cinsiyet aramıyoruz o yüzden başka kapıya ...
canım benimde silik çıktı testim gerçi hemen çıkmıştı ama yinede silikti sen yinede git bir kan testi yaptır yada başka bir testle dene çünkü ben başka testlerlede yaptığımda çok silikte olsa çıkmıştı...en azından varsa bebeğine bişey olmadan ilaç kullanmaya başlayabilirsin...inşallah iyi haberler verirsin canım...
tabi canım senide seve seve aramıza alırız..umarım daha fazla beklemezsin ama beklesen bile umudunu kaybetmek yok ..bak benim meleğim 19 ay sonra geldi ama hep sabrettim...beklenen adet tarihini verirsen senide listeye eklerim canım...a.s.
canım aramıza hoşgeldin umarım daha fazla beklemeden kavuşursun bebeğine bende 17 aydır bekliyorum inşallah hepimiz birgün kavuşuruz meleklerimize.......
asucum gözün aydın canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..
wannacım canım bi kan tahlili yaptır yarın da güzel güzel halayımızı çekelim..inşallah hamilesindir canım..dualarımız seninle..
zelişcim canım kusura bakma iki gündür pek giremiyorum..canım sen ne iyi adet olmuşsun ben hala olmadım..yarın hastaneye diyetisyene gidecem önce kilo vereyim sonra tedaviyi başlatacam inşalla.. canım moralini bozma inşallah Rabbim hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürecek...
krispi aramıza hoşgeldin canım..:1hug:a.s.
hepinizi öpüyorum canlarııımmm...a.s.
canım hoş buldum teşekkür ederim trabzondamısın sen bende rizeliyim ama ist de yaşıyorum rizeden gelin geldim buralara
umarım bende kavuşurum ikinci meleğime rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq: