- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #3.661
günaydıııınn..herkese hayırlı cumalar canlarıııımm..nassunuuuzz bakeeeemm..iyisinizdir gariii..öptüm hepünüzü..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asucum çok sevindim allah tamamına erdirsin, bizim için de bol bol dua et, hamişlerin duaları kabul olurmuş:))
Ya kızlar bu arada bi sorunumuz var. Fikir almak istiyorum, oğluşum son iki haftadır her gece kurulmuş saat gibi 3,5 ta bi öksürük nöbetine yakalanıyo ve bi saat falan sürüyo, hangi öksürük şurubunu kullandıysam işe yaramadı. Sonunda bi internet sitesinde " kara turpu oyup içine bal doldurun bi gece beklesin onu içirin " gibi bişeyler okudum onu da yaptım ama nafile. Bi fikri olan varmı bu kronik öksürüğe iyi gelecek olan bişey bilen varsa lütfen yardımcı olsun. öpüyorum hepinizi canlarım
sağol canım. böyle söylenince umudum kabarıyor. ikinci çizgi çok geç yaklaşık bir saat sonra hayali belirdi. dünden beride lekelenmem var. bu lekeler adet öncesi hep oluyor bende. asıl adet tarihim 1 mart. sabırla bekliycem. korkum negatif çıkması değil, pozitif çıkarsa bu seferde bebişime birşey olmasından çok korkuyorum. 3 tane kaybım var.senağlama
selam kızlar nasılsınız? uzun zamandır ziyeret edemedim sizi umarım herkesin güzel haberlerini tez zamanda alırız.
buarada ben ve bebiş iyiyiz teyzeleri 5 aya girdik ama ben hala kilo almadım zaten kiloluyum ama almayıncada bebegimi besliyemiyormuyum diyede düşünüyorum ama bebeiş arada migde bulantısıyla anne ben burdayım diyor aradada kıpır kıpır oynuyor ama keyfini çıkaramıyorum diş sorunum var hamile kalınca dişimin biri agrıyor geceleri bile uyuyamıyorum çektirmek istiyorum annem kızıyor acıylada yaşanmazki kızlar ayaklarım beni birgün ansızın dişçiye götürücek ama ne zaman bilmiyorum neyse herkesi öpüyorum kzılar sizleri unuttum sanmayın ha kızarım sonra
selam kızlar hala beklemedeyim bugun kan verecektim sabah işe geç kaldım veremedim akşama artık..
bu arada adetim 7 gün geçti:)))
sağol canım. böyle söylenince umudum kabarıyor. ikinci çizgi çok geç yaklaşık bir saat sonra hayali belirdi. dünden beride lekelenmem var. bu lekeler adet öncesi hep oluyor bende. asıl adet tarihim 1 mart. sabırla bekliycem. korkum negatif çıkması değil, pozitif çıkarsa bu seferde bebişime birşey olmasından çok korkuyorum. 3 tane kaybım var.senağlama
CANIM İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR AMA BENCE YARRIN BİR KAN TESTİ YAPTIR HEM HAFTA SONU GİRİYO ARAYA ............süprizzzzz
asucum gözün aydın canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..
wannacım canım bi kan tahlili yaptır yarın da güzel güzel halayımızı çekelim..inşallah hamilesindir canım..dualarımız seninle..
zelişcim canım kusura bakma iki gündür pek giremiyorum..canım sen ne iyi adet olmuşsun ben hala olmadım..yarın hastaneye diyetisyene gidecem önce kilo vereyim sonra tedaviyi başlatacam inşalla.. canım moralini bozma inşallah Rabbim hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürecek...
krispi aramıza hoşgeldin canım..:1hug:a.s.
hepinizi öpüyorum canlarııımmm...a.s.
kızlar herkesin cuması mubarek olsun şimdi doktoordan geldim hormon testlerimi yazıyorum doktorun dediğine göre güzel çıkmış bide siz yorumlarmısınız TSH 2,16 ESTRADİOL 80,63 LH 8,91 FSH 5,41 PROLAKTİN 26,79 bide dehidroepiandrosteron sulfat diye bişey var oda 504,4
canım bu seneye has virütik bi öksürük bu..birkaç gün önce bende yazdım kızım için farketmişsindir belki..gece 3-4 arası mutlaka bizde uyanıyorduk öksürerek ama çok şükür 2 gecedir yok canım..göğsüne viks sürüp yatırabilirsin canımm, rahatlatıyor derler.ben biraz daha sürse yapacaktım..geçmiş olsun canımm...
canım lütfen negatif düşünme sen yine de..hep söylüyorum ben kızımı doğurana kadar regl oldum resmen.her ay yaşadım kaybetme korkusunu ama yiyeceği ekmek varsa ve hayırlıysa geliyorlar canım hiç merak etme..3 tane kaybettin diye hep kaybedeceksin diye bişii mi var canım yapma...çok öpüyorumm.
başakcım hoşgeldin canımm..demek 5 aya girdin ha..zaman nasıl geçip gidiyor..ne güzel kilo almamışsın..darısı bizee:)) önce bebiş ve sonra zayıf hamilelik hayırlısıyla..:)))dr una danışmadan dişçiye gitme canım..benim kuzenim gebeyken diş çektirdi ama antibiyotik içmeden çektirdiği için günlerce ağrı yaşadı..çok geçmiş olsun.. annem her bebek 1 diş der hep.öyleymiş..gebelikteki kalsiyum ihtiyacı fazlalığından ve bunu sağlayamayışımızdan dolayı oluyormuş canım..bol bol süt iç, yoğurt ve peynir ye...brokoli de çok iyi oluyormuş..öptümmm
canım sen bizi kalpten öldürecek misin..aaa...hadi koş bi çırpıda yaptır şu testini lütfeeen..hafta sonuna moralli girelim senden pozitif haberi alıp..
gülücüüüük ödüm çıtladı benim adımı unutup yazmadın diyeee:)))) canım arkadaşım iyiyiz ve burdayız ama bugün nedense hep sorun yaşadım kk ya girebilmek için..yoğundu sanırım..mucuxx
canım eğer bir saat sonra çıktıysa üzgünüm ama testin geçerliliği yok.15 dak sonra okuman lazım.hayırlısı olsun canım hakkında.üzülme lütfen:1hug::1hug:
canım evet ben trabzonluyum rizeyide iyi bilirim benim ablamda rizelilere evli,inşallah dediğin gibi hepimiz ikinci yavrularımıza tez zamanda kavuşuruz....
selam kızlar bende ikinci çocuğu isteyen lerdenim inşallah kavuşurum ikinci meleğime 3.5 yıllık evliyim 2.5 yaşında buse adında bir kızım var çok şükür şimdi ikinci bebek istiyorum 6 ay oldu korunmayı bırakalı olmadı şimdiye kadar korkmaya başladım artık 7. aydayım bilinen bir sorunumuzda yok ama herşey nasip kısmet doktorada gittim bir sorun görünmüyor dedi 4 , 5 ay daha dene olmazsa gel dedi
umarım rabbim bana en kısa zamanda bir bebek vermeyi nasip eder ve isteyen herkese verir inşallah
aranıza katılmak isterim beni topiğinize kabul edermisiniza.s
krispi aramıza hoşgeldin,