kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

batuhancim dualarin icin cok tesekkür ederim. Allah hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip eder insallah.

canlarım, kan değerim 2440 olmuş. doktorum çok iyi artmış dedi.:nazar: gitmişkende gel bir daha bakalım dedi ve 8mm ebatında meleğime tanıştım bugün.:nazar: Rabbim sağlıcakla kucağıma aldığım günleride gösterir inşallaaahhhhhh.

Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin canlarım. nasip ettiklerinede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşaaallllaaaahhhhhh.:CüvCüv:

wannacımcanım çok sevindim..ne güzel Rabbim o mutluluğu tekrardan yaşattı..tebrikler canım,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..canım bizler içinde dua et olur mu..Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin..öptüm canlarıım..

canlarım, kan değerim 2440 olmuş. doktorum çok iyi artmış dedi.:nazar: gitmişkende gel bir daha bakalım dedi ve 8mm ebatında meleğime tanıştım bugün.:nazar: Rabbim sağlıcakla kucağıma aldığım günleride gösterir inşallaaahhhhhh.

Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin canlarım. nasip ettiklerinede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşaaallllaaaahhhhhh.:CüvCüv:

canım çok sevindim biz sana demiştik dimi inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah darısı bizlerin başına...

wannacımcanım çok sevindim..ne güzel Rabbim o mutluluğu tekrardan yaşattı..tebrikler canım,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..canım bizler içinde dua et olur mu..Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin..öptüm canlarıım..

canım dua etmezmiyim. her namazımda dualarımdasınız. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah. Tabi bizlerede sağlıcakla kucağımıza almayı inşallah.

allahım saglıklı sekılıde tamamına erdırsın kazasız belasız kucagına almayı nasıp etsın:nazar:a.s.

Arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım.Yani burda yeniyim.Bir oğlum var.11 yaşında.Oğlumdan sonra hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım.geçen yıl süpriz bir gebeliğim oldu.Fakat kalp atışı çok azdı.Sonrada ex oldu ve kürtaj oldum.3 aydırda uğraşıyoruz.geçen ay çatlatma iğnesi oldum ondan öncede birkez olmuştum ama olmadı.kullandığım yumurtlatma hapını dr 3 er 3 er vermişti kist oluştu.sonra tedavi falan .şimdi adetliyim.bu ay klomene başlayacağız.umarım ALLAH banada sizlerede sağlıklı hayırlı 2.bebeklerimizi nasip eder.üstelik benim yaşımda ilerledi 37.

aranızda rahim filmi çektiren varmı?zormu oluyor?yarın kan tahlillerim yapılacak sonrada f ilm çekilecek.Seebsiz kısırlık benimkisi sanırım.Bakalım film çekilince ve kan tahlillerinde neler olacak.Benim gibi bu olayları yaşayanlar varsa cevap yazarsa sevinirim.ya sanırım o hapı ben 2 yani sabah bir akşam bir kullanmıştım.Özür dilerim bunlar benim ilk msjl rım. Herşeyi kısa ama hepsini yazmaya çalıştığımdan bu kadar uzun oldu.

oooo hadi gözün aydın canım şimdi ne kadar mutlusundur tahmin edebiliyorum allah mutluluğunu daim etsin canım
Arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım.Yani burda yeniyim.Bir oğlum var.11 yaşında.Oğlumdan sonra hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım.geçen yıl süpriz bir gebeliğim oldu.Fakat kalp atışı çok azdı.Sonrada ex oldu ve kürtaj oldum.3 aydırda uğraşıyoruz.geçen ay çatlatma iğnesi oldum ondan öncede birkez olmuştum ama olmadı.kullandığım yumurtlatma hapını dr 3 er 3 er vermişti kist oluştu.sonra tedavi falan .şimdi adetliyim.bu ay klomene başlayacağız.umarım ALLAH banada sizlerede sağlıklı hayırlı 2.bebeklerimizi nasip eder.üstelik benim yaşımda ilerledi 37.
aramıza hoşgeldin canıminşllah en kısa zamanda ikinci bebişlinide alırsın kucağına allah nasip eder inşallah allah tedavilerinde kolaylıklar nasip etsin çünkü tedavi sürecide kolay şeyler değil insan yıpranıyor manevi olarak
ben burda yeniyim nereye nasıl yazacağımıda bilemedim kusura bakmayın.öğreneceğim kısmetse.kaydirigubbakcemile3

canım bende pek tecrübeli sayılmam ama bişeyler öğrendim sende öğrenirsin merak etme

slm kızlar hepinize günaydın wannababy canım değerin çok güzel allah sağlıklı bir şekilde kuçağına almayı nasip etsin benim buğün korunmayı bırakalı tam birinci yılım babam geçen sene buğün vefat etmişti ve ben bir çocuğa karar vermiştim doğum yapacak ve inşallah babamın adını koyacaktım ve buğün babama götürecektim ama nasip ve kismet olmadı çok üzülüyorum allahım inşallah hepimizi birer evlet daha nasip eder

aramıza hoşgeldin canım pes etmek yok herşeyde vardır bir hayır allahın iznilye 2. bebeginide alırsın kucagına canım hakında hayırlısı olsun sevgiler

a.s.canım benim adına çook mutlu oldum allah nazarlardan :nazar:korusun seni ve bebişini saglıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirdikten sonra melegini kucagına aldıgın günleride görürsün inş. herşey gönlünce olsun canım

Back
X