- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #4.101
herkez b urdayken kacırıyorum konusmaları hep yanlız kalıyorum yaaa sonradan okuyorun ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım, kan değerim 2440 olmuş. doktorum çok iyi artmış dedi.gitmişkende gel bir daha bakalım dedi ve 8mm ebatında meleğime tanıştım bugün.
Rabbim sağlıcakla kucağıma aldığım günleride gösterir inşallaaahhhhhh.
Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin canlarım. nasip ettiklerinede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşaaallllaaaahhhhhh.:CüvCüv:
wannacımcanım çok sevindim..ne güzel Rabbim o mutluluğu tekrardan yaşattı..tebrikler canım,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..canım bizler içinde dua et olur mu..Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin..öptüm canlarıım..
canım çok sevindim biz sana demiştik dimi inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah darısı bizlerin başına...
canlarım, kan değerim 2440 olmuş. doktorum çok iyi artmış dedi.gitmişkende gel bir daha bakalım dedi ve 8mm ebatında meleğime tanıştım bugün.
Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin canlarım. nasip ettiklerinede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşaaallllaaaahhhhhh.:CüvCüv:
allahım saglıklı sekılıde tamamına erdırsın kazasız belasız kucagına almayı nasıp etsına.s.
Aminnnnnn canım. Rabbim tez zamanda sizlerede sağlıcakla nasip eder inşallah.
oooo hadi gözün aydın canım şimdi ne kadar mutlusundur tahmin edebiliyorum allah mutluluğunu daim etsin canımcanlarım, kan değerim 2440 olmuş. doktorum çok iyi artmış dedi.gitmişkende gel bir daha bakalım dedi ve 8mm ebatında meleğime tanıştım bugün.
aramıza hoşgeldin canıminşllah en kısa zamanda ikinci bebişlinide alırsın kucağına allah nasip eder inşallah allah tedavilerinde kolaylıklar nasip etsin çünkü tedavi sürecide kolay şeyler değil insan yıpranıyor manevi olarakArkadaşlar ben aranıza bugün katıldım.Yani burda yeniyim.Bir oğlum var.11 yaşında.Oğlumdan sonra hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım.geçen yıl süpriz bir gebeliğim oldu.Fakat kalp atışı çok azdı.Sonrada ex oldu ve kürtaj oldum.3 aydırda uğraşıyoruz.geçen ay çatlatma iğnesi oldum ondan öncede birkez olmuştum ama olmadı.kullandığım yumurtlatma hapını dr 3 er 3 er vermişti kist oluştu.sonra tedavi falan .şimdi adetliyim.bu ay klomene başlayacağız.umarım ALLAH banada sizlerede sağlıklı hayırlı 2.bebeklerimizi nasip eder.üstelik benim yaşımda ilerledi 37.
ben burda yeniyim nereye nasıl yazacağımıda bilemedim kusura bakmayın.öğreneceğim kısmetse.kaydirigubbakcemile3
aramıza hoşgeldin canım pes etmek yok herşeyde vardır bir hayır allahın iznilye 2. bebeginide alırsın kucagına canım hakında hayırlısı olsun sevgilerArkadaşlar ben aranıza bugün katıldım.Yani burda yeniyim.Bir oğlum var.11 yaşında.Oğlumdan sonra hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım.geçen yıl süpriz bir gebeliğim oldu.Fakat kalp atışı çok azdı.Sonrada ex oldu ve kürtaj oldum.3 aydırda uğraşıyoruz.geçen ay çatlatma iğnesi oldum ondan öncede birkez olmuştum ama olmadı.kullandığım yumurtlatma hapını dr 3 er 3 er vermişti kist oluştu.sonra tedavi falan .şimdi adetliyim.bu ay klomene başlayacağız.umarım ALLAH banada sizlerede sağlıklı hayırlı 2.bebeklerimizi nasip eder.üstelik benim yaşımda ilerledi 37.