kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Selam Kizlar,

@ wannababy ve birsu...
ben tahmin etmistim. icime dogmustu valla. inanki cok cok sevindim. bizlerede gercekten moral oluyor. Rabbim tez zamanda saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip eder insallah :nazar:

@ nasip
hosgeldin sende canim... insallah burda bizimle en kisa zamanda paylasirsin güzel bir haberi

Hepinizi öpüyorum arkadaslar

canlarım, kan değerim 2440 olmuş. doktorum çok iyi artmış dedi.:nazar: gitmişkende gel bir daha bakalım dedi ve 8mm ebatında meleğime tanıştım bugün.:nazar: Rabbim sağlıcakla kucağıma aldığım günleride gösterir inşallaaahhhhhh.

Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin canlarım. nasip ettiklerinede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşaaallllaaaahhhhhh.:CüvCüv:

canımmmm çokk sevindimm maşallahh maşallahhh:nazar::nazar: seni çokkk öpüyorummmkaydirigubbakcemile5

aranızda rahim filmi çektiren varmı?zormu oluyor?yarın kan tahlillerim yapılacak sonrada f ilm çekilecek.Seebsiz kısırlık benimkisi sanırım.Bakalım film çekilince ve kan tahlillerinde neler olacak.Benim gibi bu olayları yaşayanlar varsa cevap yazarsa sevinirim.ya sanırım o hapı ben 2 yani sabah bir akşam bir kullanmıştım.Özür dilerim bunlar benim ilk msjl rım. Herşeyi kısa ama hepsini yazmaya çalıştığımdan bu kadar uzun oldu.

canım hoşgeldin benim oğlan 9 yaşında ...3,5 yıldır uğraşıyomm...bizdede sebebsiz infertilitee...rahim filmi çektirmiştim...benim çok canım yanmıştı..ama kişiden kişiye değişiyoo bazılarınınki çok kolay oluyo..filmi çekmeden önce kas gevşetici vurmuşlardı..ama ben daha önce bel fıtığı olduğum için vücut kas gevşeticilere alışık ondan artık etki etmiyo bana ...sanırımm ondan canım yanmıştıı..hiç korkma zaten uzun bi işlem değill...

merhaba kızlar
aylarıdr okuyorum paylaştıklarınızı.paylaşmak bana da nasip oldu.bende 04.03.2009 da hamile olduğumu öğrendim hcg:87.30 du ..09.03.2009 da doktor kontrolüne gittiğimde alltan ultrasonla görülmedi kese hcg 300.1 çıktı. doktor hiç bir bilgi vermeden düşük yapabilirsin değer çok düşük dedi kestirip attı. 23 ne kontrol dedi. ne olacak şimdi yaaa. ben ümidimi kaybetmek istemiyorum.nolur yorumlarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.insan bu gibi durumlarda herkese herşeyi anlatamıyor.Çünkü bunları yaşamayan bilmez.Rahim filmini neden istediğini bilmiyorum.Sanırım kürtaj olduğum için .Bugün adetimin 3.günü hormontestlerim yapıldı.bakalıom sonuçlar ne çıkacak.Geçen yıl kürtajdan sonra prolaktin 95 çıkmıştı.Onun için tedavi gördüm.Umarım şimdi bir sorun çıkmaz.Her dakika aynı şeyi düşünmek insanın bütün fonksiyonlarınıda bozuyor sanırım.senağlamasenağlama

rahim filmini herkezden istiyolar..hem hafif bi tıkanıklık varsa filmi çektirirken açılyomuşş...filmi çektirdikten sonra kendi kendine hamiş kalan bi sürü insan varr...benimde bi ara prolaktinim t-yükselmiştii..dr stresten dedi ..bi kutu hapla eski seviyeye indii ..prolaktini hiç dert etme bencee tedavisi kolayy zatenn..ayoll şu 3,5 senede başıma gelmeyende kalmamışş benimm -tatlicadiarzu-
sen daha önce hamiş kalmışsınn...allah aynı acıyı bi daha yaşatmaz inşallahh..ama hamiş kalabildiğine göree aslında iyi durumdasınn

kızlar bu arada ben 8 martta adet olacaktımm ...ne olur ne olmaz diye 9 mart demiştim..kahverengi lekelenmelerde durdu ..cuma cumartesi pazar kahverengi leke olmuştuu...hala adet olmadımm...yalnız arada karnımın alt tarafına bi batma oluyoo..gögüslerde acımıyoo......şimdilik test yapmıcamm...önümüzdeki pazartesiye kadar beklicemm...bana kesin adet olurmuşum gibi geliyoo...

kızlar bu arada ben 8 martta adet olacaktımm ...ne olur ne olmaz diye 9 mart demiştim..kahverengi lekelenmelerde durdu ..cuma cumartesi pazar kahverengi leke olmuştuu...hala adet olmadımm...yalnız arada karnımın alt tarafına bi batma oluyoo..gögüslerde acımıyoo......şimdilik test yapmıcamm...önümüzdeki pazartesiye kadar beklicemm...bana kesin adet olurmuşum gibi geliyoo...

inşallah olmazsınn.. :Saruboceq:

merhaba kızlar
aylarıdr okuyorum paylaştıklarınızı.paylaşmak bana da nasip oldu.bende 04.03.2009 da hamile olduğumu öğrendim hcg:87.30 du ..09.03.2009 da doktor kontrolüne gittiğimde alltan ultrasonla görülmedi kese hcg 300.1 çıktı. doktor hiç bir bilgi vermeden düşük yapabilirsin değer çok düşük dedi kestirip attı. 23 ne kontrol dedi. ne olacak şimdi yaaa. ben ümidimi kaybetmek istemiyorum.nolur yorumlarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var.

canım hoş geldin ..hcg değerlerine internetten bi baksanaa...sanki bana bu değer iyi gibi geldii....akşama doğru hamiş arkadaşlarda gelirr onlarr daha iyi bilir...bide ne olur ne olmaz diye başka bi dr yede bi gözük bencee ...ben dr mağduru olduğum için iki dr ye gözükmeden rhat edemiyorumm...sen moralini bozmaa ..moral en gerekli şeyy..inşallah bebişin sıkı sıkı tutunurrr...:nazar:

umarım canım.. doktor o kadar asık suratlıydı ki anlatamam.. 4 günde 87.30 dan 300 e çıkmış hiç mi iyi değil diyorum kanaman olabilir vs.. olumsuz yorum yapıyor hep.
bu arada ikinci hamileliğim bu.. 1 yıldan beri uğraşıyoruz.. moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. destek olduğun için çok sağol

canım hoş geldin ..hcg değerlerine internetten bi baksanaa...sanki bana bu değer iyi gibi geldii....akşama doğru hamiş arkadaşlarda gelirr onlarr daha iyi bilir...bide ne olur ne olmaz diye başka bi dr yede bi gözük bencee ...ben dr mağduru olduğum için iki dr ye gözükmeden rhat edemiyorumm...sen moralini bozmaa ..moral en gerekli şeyy..inşallah bebişin sıkı sıkı tutunurrr...:nazar:

sende mi doktor mağdurusun..üzüldüm canımm. inşallah bu sefer herşey iyi olur hepimiz için..:Saruboceq:

umarım canım.. doktor o kadar asık suratlıydı ki anlatamam.. 4 günde 87.30 dan 300 e çıkmış hiç mi iyi değil diyorum kanaman olabilir vs.. olumsuz yorum yapıyor hep.
bu arada ikinci hamileliğim bu.. 1 yıldan beri uğraşıyoruz.. moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. destek olduğun için çok sağol

yok yok sen başka bi dr ye daha gözükk ..ben 3 dr değiştirdimm...en son doktorumm bazı doktorlar layıkıyla ilgilenmiyo ondan insanı strese sokuyoo...bebeğin olacagı varsada stresten kadın hamile kalamıyo demiştiii...

canım ben adet olmam gerekn gün yaptırmıştım yanş tam 28.günde 69 çıkmıştı. bence değerlerin normale benziyo zaten düşük tehditin varsa ilaç vermedimi. bende hiç öle bir ihtimal olmamasına rağmen bir önceki oğlumda da şimdide 3 ay dr.um düşük önleyici ilaç veriyo. progestan adı...... yani bence sen başka bir dr. a gmörün mümkünde özelden git yok değilse hastanede farklı bir dr.a git tekrar hiçbişi anlatma tekrardan bir muayene ol..... yani öle dedi böle dedi demeden tekrar silbaşdan ilk kez gidiyomuşsun gibi... benim fikrim budur. biran önce yap başka bir forumda farklı arkadaşlarımın kanamaları, düşük tehlikeleri oldu ilaçla hiçbirine bişi olmadı varsa öle bi ihtimal tedaviye başlayıp kalkmadan yatmalısın...... aman kendine dikkat et ama danışmadan üzme canını

oooo toplaştıkk bayağı kalabalık oldukk krispiii ben hala adet olmadımm sen oldunmuu

yıok canım olmadım ama olacakmışım gibi haller var bende adetimin 27.ci gününde kahve rengi akıntım oldu sonra kesti geçen aylardada böyle olmuştu 4,5 gün sonra başlamıştı adetim şu an beklemedeyim canım inşallah ikimizde tuttururuz ama umutlanmak istemiyorum sonradan moralim çok bozuluyor arasıra karnım ağrıyo belimde ağrıyo olacakmışım gibiyim
tuvalet yollarında kaldım ben her akıntıda klozeti boyluyorum psikolojimi bozdu bu akıntılar delirtecekler beni olacaksam olayım artık beklemek çok zor ama yüzde 90 olurum canım
çünkü belirtiler geçen aylarla aynı şekilde devam ediyor

yok yok sen başka bi dr ye daha gözükk ..ben 3 dr değiştirdimm...en son doktorumm bazı doktorlar layıkıyla ilgilenmiyo ondan insanı strese sokuyoo...bebeğin olacagı varsada stresten kadın hamile kalamıyo demiştiii...

haklısın yaaa başka bi doktor bulsam iyi olacak sanırım.. özel doktor ücretleri çok olduğundan gidemiyorum offf ne yapsam bilmiyorum ki

canım ben adet olmam gerekn gün yaptırmıştım yanş tam 28.günde 69 çıkmıştı. bence değerlerin normale benziyo zaten düşük tehditin varsa ilaç vermedimi. bende hiç öle bir ihtimal olmamasına rağmen bir önceki oğlumda da şimdide 3 ay dr.um düşük önleyici ilaç veriyo. progestan adı...... yani bence sen başka bir dr. a gmörün mümkünde özelden git yok değilse hastanede farklı bir dr.a git tekrar hiçbişi anlatma tekrardan bir muayene ol..... yani öle dedi böle dedi demeden tekrar silbaşdan ilk kez gidiyomuşsun gibi... benim fikrim budur. biran önce yap başka bir forumda farklı arkadaşlarımın kanamaları, düşük tehlikeleri oldu ilaçla hiçbirine bişi olmadı varsa öle bi ihtimal tedaviye başlayıp kalkmadan yatmalısın...... aman kendine dikkat et ama danışmadan üzme canını

sağol canım.. sen şimdi kaç aylık hamilesin..bu arada bana hiç hap felan vermedi hakikaten yaa... aklıma geldikçe sinir oluyorum bak

Back
X