kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhaba kızlar
aylarıdr okuyorum paylaştıklarınızı.paylaşmak bana da nasip oldu.bende 04.03.2009 da hamile olduğumu öğrendim hcg:87.30 du ..09.03.2009 da doktor kontrolüne gittiğimde alltan ultrasonla görülmedi kese hcg 300.1 çıktı. doktor hiç bir bilgi vermeden düşük yapabilirsin değer çok düşük dedi kestirip attı. 23 ne kontrol dedi. ne olacak şimdi yaaa. ben ümidimi kaybetmek istemiyorum.nolur yorumlarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var.

hoşgeldin canım
korkmana hgerek yok korkuyla yaşarsan stresten daha kötü şeyler olur canım sen o salak doktora gitme bence en son adet tarihinin ilk günü ne canım ona göre bakalım değerine

hoşgeldin canım
korkmana hgerek yok korkuyla yaşarsan stresten daha kötü şeyler olur canım sen o salak doktora gitme bence en son adet tarihinin ilk günü ne canım ona göre bakalım değerine
son adet tarihimin ilk günü 30 ocak... ona göre hesaplarsam baya anormal sonuç çıkıyor.. offfff yaaaa ...ama hiç bir ağrım sızım kanamam yok ki benim.. değerlerim yükselemez mi bi mucize olamaz mı yaa

hoşgeldin canım

canım son adet tarihimin ilk günü 30 ocak. anormal sonuç çıkıyor ona göre baarsam ben dedim hani geç döllenme olmuştur falan. hiç mi ümit yok yaa belki yüselir değerlerim dimi kızlar ?

canım son adet tarihimin ilk günü 30 ocak. anormal sonuç çıkıyor ona göre baarsam ben dedim hani geç döllenme olmuştur falan. hiç mi ümit yok yaa belki yüselir değerlerim dimi kızlar ?

aaaa niye yükselmesin canım 2 günde katlanıyor hemen geç döllenme olmuş olabilir o yüzden değerin düşük çıkmış olabilir canım korkma herşeyi zamana bırak inan böyle stres yaparsan iyi olmaz kesin geç döllenmedir yani sen şu ana 5 haftalık hamilesin ama 3haftalıkta olabilirsin canım 4 haftalıkta olabilirsin bilemezsişnki ne zaman döllendiğini moralini bozma dua et rabbim kolaylık versin sana

aaaa niye yükselmesin canım 2 günde katlanıyor hemen geç döllenme olmuş olabilir o yüzden değerin düşük çıkmış olabilir canım korkma herşeyi zamana bırak inan böyle stres yaparsan iyi olmaz kesin geç döllenmedir yani sen şu ana 5 haftalık hamilesin ama 3haftalıkta olabilirsin canım 4 haftalıkta olabilirsin bilemezsişnki ne zaman döllendiğini moralini bozma dua et rabbim kolaylık versin sana

çok sağol ya.inan gerçekten iyi bişeyler duymaya çok ihtiyacım vardı.. teşekkür ederim...

biz böyle bebek için çırpınıyoz bazı geri zekalılarda 33 günlük 13 günlük bebekleri öldürüyorlar deli oluyorum kızlar bu gibi haberler duyunca elimde olsa bi kaşık suda boğrım onları ne bi kaşığı bir damla suda boğardım allahım bu gibi insanlara evlat verme diyecem ama rabbimi herşeyin en iyisini bilir onun iline karışmak istemem ama moralim çok bozuluyor yaaa

çok sağol ya.inan gerçekten iyi bişeyler duymaya çok ihtiyacım vardı.. teşekkür ederim...

evet canım hepimizin birbirine moral vermesi ne güzel demi çok farklı bir ortam burası herkesi kız kardeşim gibi görüyorum farklı şehirlerde farklı bölgelerde evli olan kızkardeşlerim gibisiniz hepinizi çok seviyorum

Selam Kizlar,

@ wannababy ve birsu...
ben tahmin etmistim. icime dogmustu valla. inanki cok cok sevindim. bizlerede gercekten moral oluyor. Rabbim tez zamanda saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip eder insallah :nazar:

@ nasip
hosgeldin sende canim... insallah burda bizimle en kisa zamanda paylasirsin güzel bir haberi

Hepinizi öpüyorum arkadaslar

canım çok sağol. Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah.

canımmmm çokk sevindimm maşallahh maşallahhh:nazar::nazar: seni çokkk öpüyorummmkaydirigubbakcemile5

canım benim çok sağol. bana dua edin, sizler hep benim dualarımdasınız. bende öptüm canım.

merhaba kızlar
aylarıdr okuyorum paylaştıklarınızı.paylaşmak bana da nasip oldu.bende 04.03.2009 da hamile olduğumu öğrendim hcg:87.30 du ..09.03.2009 da doktor kontrolüne gittiğimde alltan ultrasonla görülmedi kese hcg 300.1 çıktı. doktor hiç bir bilgi vermeden düşük yapabilirsin değer çok düşük dedi kestirip attı. 23 ne kontrol dedi. ne olacak şimdi yaaa. ben ümidimi kaybetmek istemiyorum.nolur yorumlarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var.

canım, inşallah herşey yoluna girer. ama mutlaka başka doktora gitmelisin. herşey olacağına varıyor. hepimiz için hakkımızda hayırlısı.

kızlar bu arada ben 8 martta adet olacaktımm ...ne olur ne olmaz diye 9 mart demiştim..kahverengi lekelenmelerde durdu ..cuma cumartesi pazar kahverengi leke olmuştuu...hala adet olmadımm...yalnız arada karnımın alt tarafına bi batma oluyoo..gögüslerde acımıyoo......şimdilik test yapmıcamm...önümüzdeki pazartesiye kadar beklicemm...bana kesin adet olurmuşum gibi geliyoo...

canımmm, inşallah olmazsın. biliyorsun bende de belirti olmamıştı. hala bariz belirti yok. sen yap hemen bir test ve bize müjdeli haberi ver hemen.hihoyyyt

evet canım hepimizin birbirine moral vermesi ne güzel demi çok farklı bir ortam burası herkesi kız kardeşim gibi görüyorum farklı şehirlerde farklı bölgelerde evli olan kızkardeşlerim gibisiniz hepinizi çok seviyorum

gerçekten öyle.. çok farkılı bir yer burası. iyi ki varsınız

kızlar yaaa ben cevap yazarken zorlanıyorum kullanıcı isimleri bazıları zor yazılıyor şöyle hepimiz ismimizi yazsak olmazmı daha kolay olur zamanla ezberleriz kim kim diye
mesela ben
krispi=ismim fatoş
not almam lazım tabi

aboooo herkes kaçtı başbaşa kaldık filizcim
eee çalışıyosun galiba nasıl gidiyor işler bakalım
birinci çocuğun kaç yaşındaydı kızmı erkekmi

aboooo herkes kaçtı başbaşa kaldık filizcim
eee çalışıyosun galiba nasıl gidiyor işler bakalım
birinci çocuğun kaç yaşındaydı kızmı erkekmi

evet canım başbaşayız sanırım. çalışıyorum 9 yaşında bir kızım var.. allah nasip edersede işte ikinci bebeğim yolda umarım..
sen canım ?

evet canım başbaşayız sanırım. çalışıyorum 9 yaşında bir kızım var.. allah nasip edersede işte ikinci bebeğim yolda umarım..
sen canım ?

oooo sen kızı büyütmüşsüninşallah kardeşide hayırlısıyla doğar canım
benimde bir kızım var 2.5 yaşında 2 yaşından bu yana korunmayı bıraktım henüz nasip olmadı hamilelik inşallah en kısa zamnda benimde kızıma bir kardeş gelir

oooo sen kızı büyütmüşsüninşallah kardeşide hayırlısıyla doğar canım
benimde bir kızım var 2.5 yaşında 2 yaşından bu yana korunmayı bıraktım henüz nasip olmadı hamilelik inşallah en kısa zamnda benimde kızıma bir kardeş gelir

inşallah canımm. fazla ara vermemen güzel aslında. biz çok ara verdik. çalışma hayatı falan derken.. allah en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin sana canım

Back
X