kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kesem haftama uyumlu gayet güzel gelişmiş. ancak içinde net birşey göremedik. sadece 4mm belirti var o olabilir dedi. birde ultrasonda 5+5 çıktım, onunda etkisi olabilir. haftaya pazartesi yine gidicem.

içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ben ne zaman doktora gidip göbek atarak çıkıcam Rabbim.:çok üzgünüm:

wanaacım canım seni çok iyi anlıyorum ama inan biz biraz yersiz panik yapıyoruz
benim kızımı ben 7 haftalıkken giitmiştim ilk kontrole ve hala kalp atışı kendisi yoktu sadece kese vardı aslında tam 8 haftalık gitmek lazım ama buna hiç birimiz sabredemeyiz canım merak etme hele bi 7 haftalık olsun bak kendisinide görecen kalp atışınıda azcık sabır canım birbirimize destek verip atlatacaz şu stresli günlerimizi
üleyyynnn hamile kamak bi dertkeseyi görmek bşdert bebeği görmek ayrı dert kalpğ atışını duymak başka dert beee nedir bu bizim çilemiz haaaa bide ilerde tahlillerimiz sonuçları offff offff daha ne günler bekliyor bizi şimdiden yelkenleri suya indirirsek ozamanlara takatimiz kalmaz tatlım o yüzden accuk sabırlı olmak zorundayız

canım dur bakalım hemen yelkenleri suya indirme hem bak doktorun küçükte olsa bişeycik görmüş sen gönlünü ferah tut hem kendini hemde bebişini üzme :1hug:

yelkenler suya indirmedim canım. aslında herşey hemen olsun istiyoruz ya ondan yani sabırsızlığımızdan oluyor herşey. sabırla beklemekten başka birşey zaten gelmez elimizden değil mi. öptüm canım.

wanaacım canım seni çok iyi anlıyorum ama inan biz biraz yersiz panik yapıyoruz
benim kızımı ben 7 haftalıkken giitmiştim ilk kontrole ve hala kalp atışı kendisi yoktu sadece kese vardı aslında tam 8 haftalık gitmek lazım ama buna hiç birimiz sabredemeyiz canım merak etme hele bi 7 haftalık olsun bak kendisinide görecen kalp atışınıda azcık sabır canım birbirimize destek verip atlatacaz şu stresli günlerimizi
üleyyynnn hamile kamak bi dertkeseyi görmek bşdert bebeği görmek ayrı dert kalpğ atışını duymak başka dert beee nedir bu bizim çilemiz haaaa bide ilerde tahlillerimiz sonuçları offff offff daha ne günler bekliyor bizi şimdiden yelkenleri suya indirirsek ozamanlara takatimiz kalmaz tatlım o yüzden accuk sabırlı olmak zorundayız

canım bende oğlumda artık kaçıncı haftada gittiysem hem oğlumu hemde kalp atışını görmüştüm. hep öyle oluyor sandığım için aksi birşey olunca insan panik oluyor.

aslında yurt dışında ilk ultrasona 12. haftadan önce çağırmıyorlar. ondan sonra da doğurana kadar en fazla iki kez falan daha giriyorsun ultrasona. bize bak hamile kalır kalmaz doktora alıyoruz soluğu sonra da herşeyi hemen görmek istiyoruz.

hep diyorum, Rabbim aklımı almadan şu bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

nasip canım belki de gittin rahim filmini çektirmeye ama ben yine de yazayım canım..hiç korktuğum kadar acı duymadım ben kendi adıma söyleyecek olursam..tamamen ağrısız denilmez ama anlatıldığı kadar kötü diil canım..umarım sende de kolay geçer..
sevgiler..

çok saolun korktuğum kadar yokmuş gerçekten

@nasip
simdi belki gitmissindir bile... insallah agrisiz gecirirsin rahim filmini.

çok teşekkür ederim gerçektende korktuğum kadar yokmuşdelikafadulden.Birde şükür ALLAH ıma ki tüplerim açık:a015::lepi:
yarında ovulasyon takibi başlayacak bakalım hayırlısı inşallah:Saruboceq:

kesem haftama uyumlu gayet güzel gelişmiş. ancak içinde net birşey göremedik. sadece 4mm belirti var o olabilir dedi. birde ultrasonda 5+5 çıktım, onunda etkisi olabilir. haftaya pazartesi yine gidicem.

içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ben ne zaman doktora gidip göbek atarak çıkıcam Rabbim.:çok üzgünüm:

hayatım ben ilk gittiğimde 5+5 tim sadece kese vardı sonra 6+6 gittim kalp atışını duyduk...kesen güzelse sakın dert etme kalp atışınıda duyacaksın canım...sende istanbuldasın hangi hastaneye gidiyosun...

yelkenler suya indirmedim canım. aslında herşey hemen olsun istiyoruz ya ondan yani sabırsızlığımızdan oluyor herşey. sabırla beklemekten başka birşey zaten gelmez elimizden değil mi. öptüm canım.

canım bende oğlumda artık kaçıncı haftada gittiysem hem oğlumu hemde kalp atışını görmüştüm. hep öyle oluyor sandığım için aksi birşey olunca insan panik oluyor.

aslında yurt dışında ilk ultrasona 12. haftadan önce çağırmıyorlar. ondan sonra da doğurana kadar en fazla iki kez falan daha giriyorsun ultrasona. bize bak hamile kalır kalmaz doktora alıyoruz soluğu sonra da herşeyi hemen görmek istiyoruz.

hep diyorum, Rabbim aklımı almadan şu bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
arkadaşım kendini bu kadar kasma neolur bu hamileligide fazla takma kafana 4 veya 5aydan sonra hamileyim bende gerinerek inşallah niye diyeceksin ya ben kendime 2 hamileligimi çok istemiştim çok üstüne düşmüştüm yani hiç agzımdan düşürmüyodum hamile kalıncada korktum bu sefer hani bişeyi çok isteyince sevinince sonunda işler hep ters gidiyoya yani bende öyle oluyo hergün allaha dua ederdim allahım ben bunu çok istedim ama hayırlısıysa sen tamamına erdir diye inana buseferde ona takmıştım ve nitekim tabi sonlandı demekkki hayırlısını istemek lazımmış ve üstünede fazla düşmemek bi aklında biraz olsun çıkar ve dualarınıda eksik etme yüce mevlam hakkımızda hayırlısıysa tamamına erdirir inlşallah eli ayagı düzgün saglıklı sıhhatli anasına babasına hayırlı bi evlat olur inşallah hepimizin temennisi bu zaten

nasipcim gözün aydın canım bak bir sorun yokmuş inşallah hamişlik haberinide böyle güzl güzel alırız canım

amin amin canım inşallah bizim doktorlarda çok sık çağırıyorlar nedense öyle bir hafta sonra gell deyince insan panik oluyor tabi aslında doktorlarında bu konuda daha rahat hareket etmeleri gerekir bizi panik yapan onlar ama napalım bizde süt dökmüş kedi gibi onların ağzına bakıyoz yeterki bebişlerimiz iyi olsunda herşey vız gelir diyoruz ne parası ne pulu hiç bişey gözümüze gelmiyor
hayatım ben ilk gittiğimde 5+5 tim sadece kese vardı sonra 6+6 gittim kalp atışını duyduk...kesen güzelse sakın dert etme kalp atışınıda duyacaksın canım...sende istanbuldasın hangi hastaneye gidiyosun...

ağzımdan lafı aldın bende onu soracaktım

herkese günaydııınn...wannacım canım hemen koyuverme kendini..göreceksin Allahın izniyle bebişini..biraz nazlım seninki..dert etme canım..dualarımız seninle..öptüm canım..

nasipcim senin adına sevindşm canım..bak ne güzel tüplerin açıkmış..tedaviyle sende gelecek ay bize müjdeni vereceksin inşallah..öptüm canım...

nassınız gııızzlaaaarr...öptüm hepinizi ..

günaydın kızlarrrrrrrrr

krispi wanna pazartesi günü üçümüzde doktor kontrolünden iyi ve mutlu haberlerle döneceğiz inşallah ve burda heyecanla paylaşacağız... içimizi ferah tutalım ....

günaydın kızlar
filizcim evet yaaa pazartesi çok yoğunmuş inşallah üçümüzde hayırlı haberlerle döneriz kızlar
ben bugün en yakın arkadaşıma gidecem onun henüz haberi yok hamile olduğumdan süpriz yapacam ona çok şaşıracak oda hamile onunki 6 aylık bense daha 1 aylık yaaaa
inşallah bizde 6 ayları görürüz filizcim senin takvimin yokmu ben bilsem sana yapardım ama yapmasını bilmiyom banada başka topikten arkadaş yaptı

günaydın kızlar
filizcim evet yaaa pazartesi çok yoğunmuş inşallah üçümüzde hayırlı haberlerle döneriz kızlar
ben bugün en yakın arkadaşıma gidecem onun henüz haberi yok hamile olduğumdan süpriz yapacam ona çok şaşıracak oda hamile onunki 6 aylık bense daha 1 aylık yaaaa
inşallah bizde 6 ayları görürüz filizcim senin takvimin yokmu ben bilsem sana yapardım ama yapmasını bilmiyom banada başka topikten arkadaş yaptı

yok canım yaa bilmiyorum da yapmasını :çok üzgünüm:

yok canım yaa bilmiyorum da yapmasını :çok üzgünüm:

canım google ,ye gebelik takvim çizelgesi yaz ordan nasıl yapıldığı görünüyor ama ben anlamadım çünkü ingilizce yazıyor benim ingilizcem yok türkçeyi zor konuşuyom kaldı ingilizcesi
belki sen anlarsın heee bi bak istersen

çok teşekkür ederim gerçektende korktuğum kadar yokmuşdelikafadulden.Birde şükür ALLAH ıma ki tüplerim açık:a015::lepi:
yarında ovulasyon takibi başlayacak bakalım hayırlısı inşallah:Saruboceq:
canım gözün aydın kolay geçmiş rahim filmin...herşeyden önce tüplerinin açık olması çok güzel canım....MAAŞALLAH diyeyim..

herkese günaydııınn...wannacım canım hemen koyuverme kendini..göreceksin Allahın izniyle bebişini..biraz nazlım seninki..dert etme canım..dualarımız seninle..öptüm canım..

nasipcim senin adına sevindşm canım..bak ne güzel tüplerin açıkmış..tedaviyle sende gelecek ay bize müjdeni vereceksin inşallah..öptüm canım...

nassınız gııızzlaaaarr...öptüm hepinizi ..

raebzehhhh..napıyon bacımmm...gitmedin dimi dr a canım..haber ver merakta bırakma bizi.
çok öptümmmm

nasip cim o rahim filmini bende de cekeceklerdi 9 yil önce kizim dogmadan. ama ona gerek kalmadi ve o ay Klomen ile hamile kalmistim :-) Aaaaahh aaah Keske zaman i geri cevirebilseydik...
Allaha sükür Tüplerin tikanik degil. Burda bir arkadas var onda tikanik ti. ve Tüpleri actirmak cok aciyormus. O gün zaten yürüyemiyormussun artik.

wanna cim canim ya üzme kendini stress te yapma kendine. Hamileligine zarar. Düsünsene simdi bu topik te sadece senin yerinde olmak isteyen o kadar cok kisi varki... Sen bu zor asamadan gectin. Sükret ve icini ferah tut... bu da hayirlisiyla gecer...

Back
X