kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

cerotcuuuum iyiyim bacıım valla daha gitmedim dr a..bu hafta sonu gidecem adetten de daha gelen giden yok.ağrım sızım yok,gebelikte yok..bu durumum hiç normal değil ama hayırlısı.zaten bu sefer başka bi dr a gidecem,kendi dr uma değil..1,5 ay ı geçti valla ne yapacam bilmiyom..hayırlısıyla dr a gitseydim ...sen nasılsın bacııım..öptüm canım benim..a.s.

wannacım , filizcim , fatoşcum demek hepinizin kontrolü aynı gün...ooo maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar:..ne güzel canlarıım benim..hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah..öptüm canlarıımm..a.s.

Son düzenleme:
cerotcuuuum iyiyim bacıım valla daha gitmedim dr a..bu hafta sonu gidecem adetten de daha gelen giden yok.ağrım sızım yok,gebelikte yok..bu durumum hiç normal değil ama hayırlısı.zaten bu sefer başka bi dr a gidecem,kendi dr uma değil..15 ay ı geçti valla ne yapacam bilmiyom..hayırlısıyla dr a gitseydim ...sen nasılsın bacııım..öptüm canım benim..a.s.

wannacım , filizcim , fatoşcum demek hepinizin kontrolü aynı gün...ooo maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar:..ne güzel canlarıım benim..hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah..öptüm canlarıımm..a.s.

canımm çok sağoll.. bakalım iyi haberler vermek dileğiyle inşallah.. desteğin için çok teşşekürler tatlım..a.s.

cerotcuuuum iyiyim bacıım valla daha gitmedim dr a..bu hafta sonu gidecem adetten de daha gelen giden yok.ağrım sızım yok,gebelikte yok..bu durumum hiç normal değil ama hayırlısı.zaten bu sefer başka bi dr a gidecem,kendi dr uma değil..1,5 ay ı geçti valla ne yapacam bilmiyom..hayırlısıyla dr a gitseydim ...sen nasılsın bacııım..öptüm canım benim..a.s.

canım bende gün sayıyorum işte bildiğin gibi..24 ünde 2. aşılamam olacak canım. aşılama topiklerinde pozitif sonuçları okuyup moral bulma yolundayım şu aralar...:))) git ihmail etme kontrolünü ok.
sevgiler canım..çok öptümm..

canım bende gün sayıyorum işte bildiğin gibi..24 ünde 2. aşılamam olacak canım. aşılama topiklerinde pozitif sonuçları okuyup moral bulma yolundayım şu aralar...:))) git ihmail etme kontrolünü ok.
sevgiler canım..çok öptümm..

inşallah hakkında hayırlısı olsun canım benim..inşallah bu sefer pozitif sonucu görürüsün.. ben de öpüyorum canım..a.s.:1hug:

handefecim canım selam..göremedim seni bugün hiç..bugün biraz durgun gibi topik dimi..
efe nin küçüklük resmi dimi buu...Maaşallah canım çok şekermiş oğluşun..

evet canım ya
burda efe 1 yaşındaydı yakışıklı ama dimi minik bebeğim benim büyüdüde abi oluyo:)allah hepimize tekrar nasip etsin böle bebişlerimizin resimlerine bakmayı evet bugün baya durgun bazen bakıyorum sayfalar dolusu bazende tek sayfada takılıyo olsun herkes ii olsunda

evet canım ya
burda efe 1 yaşındaydı yakışıklı ama dimi minik bebeğim benim büyüdüde abi oluyo:)allah hepimize tekrar nasip etsin böle bebişlerimizin resimlerine bakmayı evet bugün baya durgun bazen bakıyorum sayfalar dolusu bazende tek sayfada takılıyo olsun herkes ii olsunda

oğlunda pek yakışıklı imiş bayıldımmm

cerot,raebzeh,krispi,zynp.zeynep dilara1 ve diğer arkadaşlar ilginize çok teşekkkürler.İyiki varsınız!:içelim:Her ne yaşasam size yazıyorum.İyiki bu topik i bulmuşum.Ben sizin topik listesinin uğuruna inanıyorum.Birgün burada yazılı listedekilerin hepside hamiş olup sevinçlerini paylaşacaklar:emir_bebek:.Bende inşallah.:Saruboceq:sabah gözümü açıyorum sizlerin yeni yazıları var mı diye bakıyorum:1shok:.Birde gece yatmadan.yani ilaç gibi oldunuz bana sabah tok karnına 1 akşam yatarken 1.:icecream:wanna ,filiz,fatoş ne mutlu hepinizin de kontrolleri aynı gün.İnşallah hayırlısıyla hepinizde çok güzel haberler vereceksiniz bize.Allah ım hepimizede hayırlı ,sağlıklı eli ayağı düzgün,aklı fikri yerinde,anaya babaya ,vatana millete hayırlı evlatlar verir inşallah.Allah ilk çocuklarımızada sağlıklı,uzun ömürler versin inşallah.Hepinizide kocaman öpüyorumŞeniz

hayatım ben ilk gittiğimde 5+5 tim sadece kese vardı sonra 6+6 gittim kalp atışını duyduk...kesen güzelse sakın dert etme kalp atışınıda duyacaksın canım...sende istanbuldasın hangi hastaneye gidiyosun...

canım, inşallah duyarız Rabbim'in izniyle. benim bilgilerde istanbul yazdığına bakmayın. aceleyle kayıt olurken rastgele yapmışım, aslında bursadayım ben. keşke doktor konusunda yardımcı olabilseydik birbirimize.

arkadaşım kendini bu kadar kasma neolur bu hamileligide fazla takma kafana 4 veya 5aydan sonra hamileyim bende gerinerek inşallah niye diyeceksin ya ben kendime 2 hamileligimi çok istemiştim çok üstüne düşmüştüm yani hiç agzımdan düşürmüyodum hamile kalıncada korktum bu sefer hani bişeyi çok isteyince sevinince sonunda işler hep ters gidiyoya yani bende öyle oluyo hergün allaha dua ederdim allahım ben bunu çok istedim ama hayırlısıysa sen tamamına erdir diye inana buseferde ona takmıştım ve nitekim tabi sonlandı demekkki hayırlısını istemek lazımmış ve üstünede fazla düşmemek bi aklında biraz olsun çıkar ve dualarınıda eksik etme yüce mevlam hakkımızda hayırlısıysa tamamına erdirir inlşallah eli ayagı düzgün saglıklı sıhhatli anasına babasına hayırlı bi evlat olur inşallah hepimizin temennisi bu zaten

canım kasmamak eldemi. sürekli yüreğim ağzımda geziyorum. ne yapsam aklımdan çıkmıyor. Rabbim unutturacak dert tasa vermesin inşallah.

herkese günaydııınn...wannacım canım hemen koyuverme kendini..göreceksin Allahın izniyle bebişini..biraz nazlım seninki..dert etme canım..dualarımız seninle..öptüm canım..

nasipcim senin adına sevindşm canım..bak ne güzel tüplerin açıkmış..tedaviyle sende gelecek ay bize müjdeni vereceksin inşallah..öptüm canım...

nassınız gııızzlaaaarr...öptüm hepinizi ..

Amin canım. hayırlısıyla görsemde gelip şurda göbek atsam.

günaydın kızlarrrrrrrrr

krispi wanna pazartesi günü üçümüzde doktor kontrolünden iyi ve mutlu haberlerle döneceğiz inşallah ve burda heyecanla paylaşacağız... içimizi ferah tutalım ....

Amin canım. pazartesi sevinç gözyaşları dökeriz inşallah.

nasip cim o rahim filmini bende de cekeceklerdi 9 yil önce kizim dogmadan. ama ona gerek kalmadi ve o ay Klomen ile hamile kalmistim :-) Aaaaahh aaah Keske zaman i geri cevirebilseydik...
Allaha sükür Tüplerin tikanik degil. Burda bir arkadas var onda tikanik ti. ve Tüpleri actirmak cok aciyormus. O gün zaten yürüyemiyormussun artik.

wanna cim canim ya üzme kendini stress te yapma kendine. Hamileligine zarar. Düsünsene simdi bu topik te sadece senin yerinde olmak isteyen o kadar cok kisi varki... Sen bu zor asamadan gectin. Sükret ve icini ferah tut... bu da hayirlisiyla gecer...

canım, insan 3 tane kaybedince ister istemez diken üstünde oluyor. vallahi ohh hamileyim diye sevinemedim daha. Rabbim hepinize nasip etsin. hepiniz dualarımdasınız.

cerot,raebzeh,krispi,zynp.zeynep dilara1 ve diğer arkadaşlar ilginize çok teşekkkürler.İyiki varsınız!:içelim:Her ne yaşasam size yazıyorum.İyiki bu topik i bulmuşum.Ben sizin topik listesinin uğuruna inanıyorum.Birgün burada yazılı listedekilerin hepside hamiş olup sevinçlerini paylaşacaklar:emir_bebek:.Bende inşallah.:Saruboceq:sabah gözümü açıyorum sizlerin yeni yazıları var mı diye bakıyorum:1shok:.Birde gece yatmadan.yani ilaç gibi oldunuz bana sabah tok karnına 1 akşam yatarken 1.:icecream:wanna ,filiz,fatoş ne mutlu hepinizin de kontrolleri aynı gün.İnşallah hayırlısıyla hepinizde çok güzel haberler vereceksiniz bize.Allah ım hepimizede hayırlı ,sağlıklı eli ayağı düzgün,aklı fikri yerinde,anaya babaya ,vatana millete hayırlı evlatlar verir inşallah.Allah ilk çocuklarımızada sağlıklı,uzun ömürler versin inşallah.Hepinizide kocaman öpüyorumŞeniz

Amin canım. Rabbim isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin inşallah.

sanada geçmiş olsun. bebişin hemen gelsin inşallah.

ben biraz yaşlandım galiba kızlar şu pc yi daha doğru düzgün kullanmasını öğrenemedim.Yanışlıklarımın kusuruna bakmayın.Eh nede olsa en büyüğünüz benim sanırım:)

ben biraz yaşlandım galiba kızlar şu pc yi daha doğru düzgün kullanmasını öğrenemedim.Yanışlıklarımın kusuruna bakmayın.Eh nede olsa en büyüğünüz benim sanırım:)

ne yaşlanması canım. bende sana yetişiyorum. önümüzdeki ay 35 oluyrum. zaman ne kadar acımasız, o kadar çabuk geçiyor ki maalesef.:çok üzgünüm:

Back
X