kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

İnşallah dediğin gibi olur be güzelim inşallah oysa sabah ne kadar ümitliydim ama şimdi bittim

merak etme inşallah allahın izniyle olur sen rabbime güven canım
en kısa zamanda gelir bebişin moralini bozma hemen doktorunda maşşallah çok moralciymiş hasbam

canım yaaa doktorlar senin benim moralini düşünmez sürükler seni peşine öyle olmaması lazım madem bebeklerin kalp atışları 8. haftada duyuluyor onlarda 8 haftada çağırsın bizede yazık olmasın 1 hafta sonra gel deyince bizde ister istemez panik yapıyoz eminimki senin doktorda aynıdır

kızlar ben salı günü gidecem doktora çünkü kızımla doktora gidemiyom hiç durmuyor oralarda babası bakacak salı günü müsait eşim o yüzden benimkisalıya ertelendi

inşallah senin dediğin gibi doktor bana en kötü ihtimali söylemiştir.BEBİŞİM GELİRDE ONU UTANDIRIR.RABBİM İNŞALLAH NASİP EDER BU SEFER İNŞALLAH

dilara 1 bacım sen şu klomenle hamiş kaldım demiştin.neler yaptı doktor ne dedi bana bi yazsana nolursun ya.bende bu ay ilkkez kullandım. kırmızıların 3. günü başlattı beni hapa sonrada dün rahim filmi çekildi tüpler açık bugünde olanları yazmıştım.lütfen bana biraz bilgi ver.lütfen lütfen

inşallah senin dediğin gibi doktor bana en kötü ihtimali söylemiştir.BEBİŞİM GELİRDE ONU UTANDIRIR.RABBİM İNŞALLAH NASİP EDER BU SEFER İNŞALLAH

tabiki en kötü ihtimal başka ne olabilirki zaten
bide iyi ihtimaller var canım onları bakıymda hiç saymıyosun kendini okadar karamsarlığa düşürme tatlım yarın perşembe gecesi hayırlı gece senin için dua edecem tatlım bebişinin bir an önce gelmesi için

Bizi merakta bırakma ama buralarda gelince hemen yaz .Çok güzel haberlerle gelirsin inşallah

ay yazmazmıyım inşallah iyi haberler getiririm
belki kalp atışlarını dyamayız ama en azından kesede bebiş varmı yokmu onu anlarız
ayyy inşallah mutluluğum yarım kalmaz bugünde hiç bulantım olmadı

tabiki en kötü ihtimal başka ne olabilirki zaten
bide iyi ihtimaller var canım onları bakıymda hiç saymıyosun kendini okadar karamsarlığa düşürme tatlım yarın perşembe gecesi hayırlı gece senin için dua edecem tatlım bebişinin bir an önce gelmesi için

Allah senden razı olsun.

wanna cim seni kirmak istemedim gercekten... haklisin insan 3 düsük yasayinca... demek sende de olmus. bende üc düsük yasadim. Allahim insallah bu sefer birsey olmaz bebisine. Rabbim korur onu.

Zelis cim allah rahmet etsin akrabaniz icin. Görüyorsun dimi. Biz anneler ne eziyetle hamile kalmaya calisiyoruz, ne eziyetlerle dogurup büyütüyoruz... ondan sonra böyle... neyse

nasip cim gelelim sana...
dedigim gibi iyiki Tüpler acik tikanik degil. bende de yapacakti bu rahim filmini sonra ben kendimi korkudan cok gerdim rahimin icine sikmaya calistigi ilac yine akti. sonra bana dediki bu ay Klomen i kullan ve bir daha ki ayda yine adet görüp temizlendikten sonra iliskiye girmeden yine gel bu sefer rahim filmini narkozlu yapacaz.
Ben dedigi gibi Klomen i basladim kullanmaya. Adetin 5. gününde basladim 5 gün süreyle hergün bir tane aldim. Ve dedigim gibi o ay Hamile kalmistim. Gerek kalmadi narkozlu rahim filmine.
o zamanlar hemen ilk ayda kaldim ama iste simdi bana fayda vermiyor artik. 2008 de yine kullandim yine hamile kalmak icin. ama olmadi. 2008 de iki defa hamile kalmistim (düsükle sonuclanmisti ama) Agnucaston denen ilac sayesinde. Agnucaston bitkisel bir adet düzenleyicisidir. Doktorum demistiki bununla kalirsin diye. Gercekten de öyle oldu. Ama iste bende sorun haile kaldiktan sonra devam etmemesi.

of ya cok yazdim galiba... affedersinizzzzzzzz

selam kızlar nasılsınız ben biraz üzgünüm bugün bir haberle yıkıldım teyzemin oğlunun oğlu çok yakından tanıyodum onu bursada polisti teröristlerin açtığı ateşle şehit oldu çok üzgünüm ailece çok kötü durumdayız.......................
canım benim başınız saolsun..Allah sabırlar versin..Şehidimizinde şehadeti kabul olsun inşallah..senağlama

selam kızlar nasılsınız ben biraz üzgünüm bugün bir haberle yıkıldım teyzemin oğlunun oğlu çok yakından tanıyodum onu bursada polisti teröristlerin açtığı ateşle şehit oldu çok üzgünüm ailece çok kötü durumdayız.......................

canım ya haberlerde gördüm ben o olayı o an bile lanet okudum böyle pisliklere allahlarından bulsunlar...başınız saolsun canım allah dayanma gücü versin...
yok yazacağım yazmazsam uyuyamayacağım.Bugündoktora gittim ovulasyon takibi yapılıyor ya.İki yumurta var biri çatlar ama diğeri küçük çatlamayabilir dedi.ovitrella iğne verdi.Buraya kadar herşey güzel.Ama dışarıda eşime yumurta çatlamayabilir:tomato:,döllenme olmayabilir,ya da rhime yerleşmeyebilir dedikötükedihüso eeeeeee bu nedemek oluyor şimdi.fisfisfis İşte ben o an bittim.ben ümidimi kaybettim.Sanırım bu ay son denemem olur.Artık normal hayatıma dönmeliyimsenağlama Boşuna uğraşmanın faydası yok.Daha fazla yazamayacağım.Ben az yazdım siz çok anlayın.Neyse herşeyin hayırlısı.Ağlamamak için yazmıyorum artık.Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.Alllah oğluma uzun ömürler versin inşallah.Hepinizide çok öpüyorum

canım dr un olabilecekleri söylemiş eşine aslında can sıkmaktan başka bişey yapmamış...bak canım bende 3 ay klomen kullandım her seferinde yumurtalarım çok güzel oluştu ama hiç birinde hamile kalamadım...ama bebeğim ialçları bıraktıktan 6 ay sonra kendiliğinden geldi...yani allahtan neyin ne zaman geleceği belli olmaz...sakın umudunu yitirme canınıda sıkma...

kızlar yaaa şu benim tsh tahlilim yüksek çıktı dedi doktorpazartesi gelince bir tahlil daha yapacak
nedir bu iş anlamadım bu doktorlar ne yapmaya çalışıyor neden bizleri bu kadar korkutuyorlar
daha önce hamile kalmadan önce gittiğimdede aynı tahlili yapmıştı onada yüksek çıktı demişti ve başka bir tahlil gerekiyor demişti o temiz çıktı şimdi aynı tahlili neden yaptı yine yüksek çıktı diyo başka bi tahlil gerekiyor dedi nedir buyaaaa bugün arkadaşıma gitmiştim arkadaşım 6 aylık hamile ve şu ana kadar sadece bir kere doktora gitti bana diyor fatoş benden sana tavsiye doktora felan gitme doktorlar insanı korkutuyor o tahlil bu tahlil derken bizlerin psikolojisini bozuyorlar aslında haklıda bende şu kalp atışlarını duysam rahat edecem ondan sonra gerçekten fazla sık sık gitmeyecem kızlar inanın takatim kalmadı tahlil sonuçları kan vermeler moral bozuklukları
eminimki pazartesi gittiğimde kalp atışlarını duyamıycam yine bana 1 hafta sonra gel diyecek ve ben o bir haftayıda stresli geçirecem ben kızıma ilk gidişimde 7 haftaklıktı ve kalp atışlarıda yoktu bide taaa 3 aylık gittim herbişeyi vardı çünkü doktor beni 1.5 ay sonra gel demişti şimdi neden doktorlar böyle haftada bir çağırıyorlar anlamadım para peşindelermi nedersiniz kızlar yanlışmı düşünüyorum bize yazık değilmi

canım hamilelerde neden tsh ye bakılıyor anlamadım ilk senden duydum bunu...bende arkadaşına katılıyorum çok kurcalamamak lazım... bu dr lar insanı bazen delirtiyolar korkudan....emin ol bebeğin sapasağlam yatıyordur içerde...

günaydın kızlar
zeynepcim bi banamı baktı bu doktor herkes ilk defa duyuyor
canım yaaa kafam karıştı valla bebişimin kalp atışlarını duysam vallaha bide 3 aylık gidecem doktora ben bu doktorlarla uğraşamam nedir bu beeekaldık doktor kapılarında ayda bikere gitsem yeter yani ben kızıma hamileyken ayda bikere gittim ne biçim zaman bu böyle haftada bir 15 günde bir çağırıyorlar
neyse sabah sabah sinirlendim yine
zeynepcim sen nasılsın bebişin nasıl sen iki buçuk aylıkmı hamilesin yoksa benmi yanlış görüyom

günaydın kızlar
zeynepcim bi banamı baktı bu doktor herkes ilk defa duyuyor
canım yaaa kafam karıştı valla bebişimin kalp atışlarını duysam vallaha bide 3 aylık gidecem doktora ben bu doktorlarla uğraşamam nedir bu beeekaldık doktor kapılarında ayda bikere gitsem yeter yani ben kızıma hamileyken ayda bikere gittim ne biçim zaman bu böyle haftada bir 15 günde bir çağırıyorlar
neyse sabah sabah sinirlendim yine
zeynepcim sen nasılsın bebişin nasıl sen iki buçuk aylıkmı hamilesin yoksa benmi yanlış görüyom

canım 2,5 uğu devirdik haftaya cuma 3 bitiyo benide 2 haftada bir çağırıp duruyo haftaya 2li testimi yapacak ..anca para almayı biliyorlar valla...

zeynepcim yeni adet 18 nisan:teytey:

canım içime doğuyo bu son adetin olacak inşallah bu seferki aşılamanda gelecek meleğin inşallah...

Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
ali -ye ......................................5 Nisan
cerot.........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.......................................10 Nisan
Hatice alpaslan.........................12 Nisan
pelin003....................................12 Nisan
gülücük.....................................15 Nisan
BTRKLC....................................18 Nisan
heja
pınar77
sencerderen
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMİŞLER

krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

evet canım para için ben şahsen şu kalp atışlarını duyayım allahı izniyle sonra ayda bir gidecem
bebk 15 günde bir ultrasona girermi yavvv

Back
X