kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

evet canım belirtileri yaşıyorum ben başta psikolojiktir diye düşündüm ama bu kadarda olmazki dedim erken başladılar inşallah erken bırakırlar beni mide yanması bendede çok şiddetli değil bulanyıda çok şiddetli değil ama baş ağrı beni öldürdü
sabah bulantım daha fazlaydı hiç canım bişey istemedi ama zorla bişeyler yedimde accuk rahatladım
filizcim aslında bunlar geçici şeylerde inşallah bebişlerimizi sağsalim kollarımıza alırız hepsi vız gelir bana canım eminimki sanada vız gelir bu kadar şikayet bizi hamiş kalmak sevincimizden alıkoyamaz çok şükür rabbime bulantıları bile özlemiştim özlersen böyle olur işte olsun ben razıyım[/QUOTE AMA ANNESİ O SENİ ÜZMEK İSTEMİYOR SADECE vücudun değişikliklere alışmaya çalışıyor inan bana salı günü bu rahatsızlıklarının hepsi bitecek eee aneyle bebeğin ilk randevusu aayyyyy orda olup onu görmeyi çok isterdim .Enson yazdıkların çok güzel güzel bayıldım tamamına katılıyorum.....

evet canım belirtileri yaşıyorum ben başta psikolojiktir diye düşündüm ama bu kadarda olmazki dedim erken başladılar inşallah erken bırakırlar beni mide yanması bendede çok şiddetli değil bulanyıda çok şiddetli değil ama baş ağrı beni öldürdü
sabah bulantım daha fazlaydı hiç canım bişey istemedi ama zorla bişeyler yedimde accuk rahatladım
filizcim aslında bunlar geçici şeylerde inşallah bebişlerimizi sağsalim kollarımıza alırız hepsi vız gelir bana canım eminimki sanada vız gelir bu kadar şikayet bizi hamiş kalmak sevincimizden alıkoyamaz çok şükür rabbime bulantıları bile özlemiştim özlersen böyle olur işte olsun ben razıyım[/QUOTE AMA ANNESİ O SENİ ÜZMEK İSTEMİYOR SADECE vücudun değişikliklere alışmaya çalışıyor inan bana salı günü bu rahatsızlıklarının hepsi bitecek eee aneyle bebeğin ilk randevusu aayyyyy orda olup onu görmeyi çok isterdim .Enson yazdıkların çok güzel güzel bayıldım tamamına katılıyorum.....

canım benim çok teşekkür ederim istanbulda olsaydın senide randevumuza davet etmeyi çok isterdik teyzesi

merhaba kizlar nasilsiniz..hamilelerimiz cogalmis gorusmeyeli butun hamilelerimizi tebrik ediyorum rabbim hepinizin kucagina almayi nasip etsin saglikla insaallahhh:nazar::nazar::nazar:.. ee kizlar hamis kalamayanlar sizler nasilsiniz umarim iyidirsiniz canlarim ben 9marttan buyana ignelere devam ediyorum bakalim hayirlisi rabbim hepimizin hayirli dualarini kabul etsin insaaaalllllaaaaahhhhh:Saruboceq:kendinize iyi bakin hepinizi optum a.s.

kızlarrrr size birşey soracağım bilgisi olan varsa yazsın lütfen........................................ ben bu ay klomen kullandım çarşamba günü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldu dünden beri bugün daha yoğun olmak üzere kasıklarımda şişkinlik ve ağrı hissediyorum bugün ilk çalışmamızı yaptık.bakalım hayırlısıbu ağrı neden oluyor bilen varsa yazarsa çok sevinirim..:roflol:şimdi çok güldüm bak işte çünkü çalışmalarımı zı bile buraya yazıyorum ya:))))))))))))))))))ALLAH IM BANADA SİZLEREDE BU AY ÇOK GÜZEL HABERLER VERMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.listedeki bütün bekleynler bu ay hami,şler listesine girsin inşallah:Saruboceq:AMİİİİİİİNN

canım ben 2 kere ovitrella kullandım..ikisindede aynı seninki gibi ağrılar oldu...herhalde iğneden...yumoşları çatlatmak için kasıkları ağrıdan catır catır catlatıyo herhalde...bide benim acayip karnımı şişiriyodu..görenler hamişmisin diye soruyodu....:1shok: iğneden sonra ilişki sırasında acayip canım yanıyoduu:utangac:..dr ye sormuştum normal demiştii...inşallah sende işe yararrr

kızlarr bavul hazırlıyorumm...işim başımdan aşkınn...bide sabah erken kalkcammm....dayanamıyorummm...buraya girip ne var ne yok diyee bakıyorummm...ayyyy sigarayı bile daha kolay bıraktımmmm:delphin: buraya yazı yazmayı bırakamıyorummmmmkaydirigubbakcemile5

kızlarr bavul hazırlıyorumm...işim başımdan aşkınn...bide sabah erken kalkcammm....dayanamıyorummm...buraya girip ne var ne yok diyee bakıyorummm...ayyyy sigarayı bile daha kolay bıraktımmmm:delphin: buraya yazı yazmayı bırakamıyorummmmmkaydirigubbakcemile5

ayyy delisin sen demek bizden ayrılamıyon heeee eee bizde seni özleyecez canım
inşallah kısa zamanda kavuşuruz artık allah yolunuzu açık etsin canım benim

Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
ali -ye ......................................5 Nisan
cerot.........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.......................................10 Nisan
Hatice alpaslan.........................12 Nisan
pelin003....................................12 Nisan
gülücük.....................................15 Nisan
BTRKLC....................................18 Nisan
Batuhanım.................................18 Nisan
çikolata86
heja
pınar77
sencerderen
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMİŞLER

krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

pardon kızlar günaydın demeyi unutmuşum
günaydın günaydın şekerler
ben bu sabah daha iyiyim sanırsam dün sabah baş ağrısı nedeniyle kustum ama bu sabah çok şükür şimdilik baş ağrısı yok ama hafif hafif bulntı var okadarda olsun artık demi kızlar

selam kzlar
ben bugün gelemedim çünkü başım çok ağrıyor hala ağrıyor neden bukadar ağrıdı anlamadım sabaha karşı bi ağrıyla kalktımki sormayın sanki bıçakla deşiyorlar başımı çok kötü oldum hap felanda içemedim acaba tansyonum mu düştü diyerekten tuzlu ayran içitim ne fayda
ilk kusmayıda yaptım sabah karşı berbat bişey başım ağrımasa kusmaya katlanacada baş ağrısına katlanamıyom ensemden başlıyor alnımdan çıkıyo çok keskin bişey aman aman aman allah rahat hamişlikler nasip etsin

geçmiş olsun canım. bende bir yerimden belirti verse diye dört gözle bekliyorum. valla midem bulansın diye dört gözle bekliyorum ama bulanmıyor.:(( bende korkuyorum valla.

canım benimm tüm belirtileri yaşıyorsun yoğun bir şekilde anladığım.. hay allah hepsi birden yordu tabi seni. bende çok gaz oluyorum bide mide yanması ama çok şiddetli değil. ama doktora mutlaka anlat bunları belki seni rahatlatıcı bir ila. valan verir bebişine zarar vermeden.. vardır mutlaka bir çaresi.

yaaa, bende öyle aman aman bir gaz sorunuda yok. hatta hamile kaldığımdan beri daha bir düzene girdi sanki benim bağırsaklar. valla çok korkuyorum ya. neden belirgin bir belirtim yok benim.senağlama

kızlarrrr size birşey soracağım bilgisi olan varsa yazsın lütfen........................................ ben bu ay klomen kullandım çarşamba günü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldu dünden beri bugün daha yoğun olmak üzere kasıklarımda şişkinlik ve ağrı hissediyorum bugün ilk çalışmamızı yaptık.bakalım hayırlısıbu ağrı neden oluyor bilen varsa yazarsa çok sevinirim..:roflol:şimdi çok güldüm bak işte çünkü çalışmalarımı zı bile buraya yazıyorum ya:))))))))))))))))))ALLAH IM BANADA SİZLEREDE BU AY ÇOK GÜZEL HABERLER VERMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.listedeki bütün bekleynler bu ay hami,şler listesine girsin inşallah:Saruboceq:AMİİİİİİİNN

canım bilgim yok ama inşallah en kısa zamanda müjdeli haberi verirsin.

büyük ihtimalle 2. oğlum yolda:))))

gözün aydın canım. sağlıcakla gelsinlerde gerisi boş.

ayyy heycan yaptım şimdi belli oldumu öyle hemen sağlıkla gelsin oğluşun canım...cuma bende gidicem 12 haftalık olucam bakalım benimkide görürmü...% kaç ihtimal erkek dedi canım...

erkekse belki gösterir zeynepcim. benim oğlanda 12. haftada göstermişti kendini. hayırlısı olsun.

hepinize teşekkürlerrrr darısı sizlere sağlıkla inşallah
zeynepcim % demedi ma adam 10 dak görmek için uğraşto.... son dakikada gösterdi bimki:)

wanaacımmm korkma kız bende aman aman çok belirti yok o günü tansiyonum çıkmıştı başıma ağr girdi o yüzden kustum yoksa hamilelikten olduğunu sanmıyorum bak bugün gayet iyiyim hafif hafif bulantılarım oluyor canım benim ablamdada hiç belirti denen bişey olmadı şu an 5 aylık hamile ama hiç bir gün bile bulanmadı midesi tereddütlerini anlaıyorum canım tasalanma sen bebişin seni yormak istemiyor annesi kıyamıyor sana kafana takma bunları kendini strese sokma canım tamammı

wanaacımmm korkma kız bende aman aman çok belirti yok o günü tansiyonum çıkmıştı başıma ağr girdi o yüzden kustum yoksa hamilelikten olduğunu sanmıyorum bak bugün gayet iyiyim hafif hafif bulantılarım oluyor canım benim ablamdada hiç belirti denen bişey olmadı şu an 5 aylık hamile ama hiç bir gün bile bulanmadı midesi tereddütlerini anlaıyorum canım tasalanma sen bebişin seni yormak istemiyor annesi kıyamıyor sana kafana takma bunları kendini strese sokma canım tamammı

canım, bende iyi düşünmeye çalışıyorum. Rabbim bana acıyor diyorum. kötü olup yatmak zorunda olsam bize bakacak kimsem yok. kendimi geçtim, bakmam gereken bir oğlum var. Annem istanbulda, bende bursadayım demiştim. birşey olsa kadıncağızın babamıda alıp evini kapatıp gelmesi gerekir.

gerçi çok nadiren çookk hafif midem bulanır gibi oluyor ama aman aman birşey yok. benim oğlumda da hiç rahatsız edici bir belirtim olmamıştı. bir kere öğğkk demeden doğurdum. ınşallah sağlıklıdırlar da gerisi boş.

Son düzenleme:
bugün yavaş yavaş evi süpürüp sildim azıcık, çok yoruldum valla. toz falanda almadım, banyoda duruyor olduğu gibi. ona rağmen.mirmirmirmir

slm kızlar
zeynepcim benim anavatan ağladı bugün martın 3 falan yazalım tarihi bakalım busefer nasıl gelecek....kötükedihüso

selam kizlar nabersiniz bakim???

sağol canım
ben pazartesi değilde salı gidecem doktora çünkü kızımı bir yere bırakmam lazım babasına bırakacam eşimde salı günü daha müsait işten 2 saatliğine çıkacakda o bakacak kızıma pazartesi çok yoğun oluyorlar
inşallah geçicidir ama sanmıyorum ablamda anlattı bana oda 5aylık hamile oda hamile kaldığı ay çok baş ağrısı çektim diyor ama ablamın bulantısı olmadı benimkiler çok erken başladı baş ağrısıda ilk aylarda oluyormuş adet olamadığım içinmiş ayy bide midem yanıyor gaz çıkarıyom allanım hepside aynı anda bi görsen ruh gibi geziniyom evin içinde şimdi kızım uyuyorda anca gelebildim buraya

canim ben hamileligimin ilk 3 ayi cok bas agrisi cekmistim normal yani
ama yinede bir doktora görün cünki ona göre ilac veriyorlar

büyük ihtimalle 2. oğlum yolda:))))

ay ay ay gözün aydin insallah saglikli dünyaya gelir

öpüyorum kizlar sizi

Back
X