kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım, bende iyi düşünmeye çalışıyorum. Rabbim bana acıyor diyorum. kötü olup yatmak zorunda olsam bize bakacak kimsem yok. kendimi geçtim, bakmam gereken bir oğlum var. Annem istanbulda, bende bursadayım demiştim. birşey olsa kadıncağızın babamıda alıp evini kapatıp gelmesi gerekir

gerçi çok nadiren çookk hafif midem bulanır gibi oluyor ama aman aman birşey yok. benim oğlumda da hiç rahatsız edici bir belirtim olmamıştı. bir kere öğğkk demeden doğurdum. ınşallah sağlıklıdırlar da gerisi boş.
kız oğlundada kusmamışsın daha ne korkuyosun ne güzel işte öööğğğ demeden alacan bebeni kucağına pimpirikli karu seni bak getirtme beni oraya :oklava::oklava:
canım accuk fırçaladım seni umarım darılmazsın cidden değil haaa sevdiğimden yaptım alınmadın demi kız

selam kizlar nabersiniz bakim???

canim ben hamileligimin ilk 3 ayi cok bas agrisi cekmistim normal yani
ama yinede bir doktora görün cünki ona göre ilac veriyorlar

ay ay ay gözün aydin insallah saglikli dünyaya gelir

öpüyorum kizlar sizi

hımmmm ayyy nasıl çektin 3 ay bu ağrıyı salı günü doktora gidince söyleyecem bakalım neder

Son düzenleme:
kız oğlundada kusmamışsın daha ne korkuyosun ne güzel işte öööğğğ demeden alacan bebeni kucağına pimpirikli karu seni bak getirtme beni oraya :oklava::oklava:
canım accuk fırçaladım seni umarım darılmazsın cidden değil haaa sevdiğimden yaptım alınmadın demi kız

hımmmm ayyy nasıl çektin 3 ay bu ağrıyı salı günü doktora gidince söyleyecem bakalım neder

ne alınıcam canım. ama harbiden hastalık hastası oldum iyiden iyiye.delikafadulden

herkes yattı sanırım...canlarıım ben bugün dr a gittim.usg de bebek yok dedi.tedaviye başlıycaz.dr umu değiştirdiğim için yeniden tahlil istedi.hormon tahlilleri verdim,p.tesi sonuçlarımı arayıp söylüycekler,birde adetim için adet söktürücü ilaç verdi dr onu içicem,adet olunca 3. günü gidip tedavime başlıycam..

ooo ben girmeyeli sohbetler koyulaşmış..handefecim canım yaa çok sevindim..ne güzel cinsiyette belli olmuş..oohh oohh nazar değmesin yeğenlerimize:nazar::nazar::nazar: ..yavaş yavaş hepsinin cinsiyetleride belli oldu ne güzel..canım benim..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..gözünüz aydın:1hug:öptüm canlarııımm..a.s...hayırlı geceler, tatlı rüyalar canlarıımm..

bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt
yeni dr eşime istermisin ikiz üçüz olsun demiş ahhhh nerdeeeeeee
sağda şuan bir yumurta solda da birkaç tane bakalım büyüceklermi:sm_confused:

herkes yattı sanırım...canlarıım ben bugün dr a gittim.usg de bebek yok dedi.tedaviye başlıycaz.dr umu değiştirdiğim için yeniden tahlil istedi.hormon tahlilleri verdim,p.tesi sonuçlarımı arayıp söylüycekler,birde adetim için adet söktürücü ilaç verdi dr onu içicem,adet olunca 3. günü gidip tedavime başlıycam..

ooo ben girmeyeli sohbetler koyulaşmış..handefecim canım yaa çok sevindim..ne güzel cinsiyette belli olmuş..oohh oohh nazar değmesin yeğenlerimize:nazar::nazar::nazar: ..yavaş yavaş hepsinin cinsiyetleride belli oldu ne güzel..canım benim..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..gözünüz aydın:1hug:öptüm canlarııımm..a.s...hayırlı geceler, tatlı rüyalar canlarıımm..
canım tedavin hayırlı olsun inşallah hormon sonuçlarında güzel çıkar ve müjdeli haberleri verirsin bizlerekaydirigubbakcemile5
bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt

btrim canım inşallah aşılaman hayırlı olur burdan bizlere hamileyim diye haykırırsın mevlam gönlüne göre versin:CüvCüv: yardım cın olsun inşallah:Saruboceq:

çok sağol zelişcim umarım allahım bende hamileyim topiğine ,müjde bebeğim oldu topiğine yazabilcem mi nasip edere.sağlıkla büyütür koklarım onu:teselli:

ne alınıcam canım. ama harbiden hastalık hastası oldum iyiden iyiye.delikafadulden

hımmmmm sen benden pimpiriklisin anlaşıldı bebişinin kalp atışlarını duyunca rahatlarsın canım kendi kendini dinleme bebişini düşün onuda strese sokma bak ne tekmeler yiyeceksin ondan allah inşallah o günleri bie yaşatır canım

ebrucum tedavin inşallah hayılı olur canım inan böyle kontrol altında olmak daha güzel inşallah bebişin yakın zamanda gelir sana

tatlım umarım aşılaman tutarda sende hamişler listesine girersin doktorunun dediği olur inşallah ikiz olması çok güzel olurdu rabbim gönlüne göre versin inşallah tedavin sonuç verir canım

herkese günaydıııınn,hayırlı pazarlar canlarııımm..zelişcim,fatoşcum çokm saolun canlarıımm..inşallah bu tedaviyle bende hadi bismillah deyip başlıycam yola kaldığım yerden..Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin..amiiinnn..btrcim canım inşallah seninde aşılaman hayırlı sonuç veriri..seninde hamileyim müjdelerini alır halayı dahada kuvvetli çekeriz inşallah...amiiinn..

hepinizi öptüm canlarıııııııııımmm...a.s.

zelıs cım yaa sımdı duydum canım basınız sag olsun Allah sana ve aılesıne sabır versın mekanı cennet olsun
raebzeh tatlım tedavıye baslamana sevındım hayırlısı ıle cok kolay bı tedavı olur canım darıs da benım basıma benımde gıtmem lazım aslında da ıste duruyorum ole
brklc cım asılaman hayırlı olsun Insallah tutarda senı ugrastırmaz fazla bende dusunuyorum asılama yaptırmayı sen yasadıklarını anlatırsan benımde ön bılgım olur tatlım
handefe 2. oglan ha hadı bakalım hayırlısı ama tam kesın degılmıs belkı degısır aman saglıklı olsunda ne olursa olsun gercı ben fena halde kız ıstıyorum ama hayırlısı tabıı
kızlar gecen carsamba gunu oglumun okulundan velı arkadaslarla gezıye gıttık Merkez efendı nın kabrı var zeytınburnunda belkı bılırsınız ıstanbullular heh ıste oraya gıttık ordan Eyyub sultana zıyarete gıttık ve orda dualar ettık ve ben hepınıze de dua ettım Allah kabul eder Insallah dualarımı da hepımızın yuzu guler canlarım valla cok ıcten hepınız ıcın dua ettım

yaa bu arada bende sızden dua ıstıyorum salı gunu ananem amelıyat olcak gogusunde kıste kanser dokuları bulundu onu alıcaklar 1 aydır tahlıller falan baya uzulduk sımdı amelıyat korkuyoruz ıste daha once hıc amelıyat olan yok aılemızde ustelık zor bı durum sımdı 1.derece yakınım oldugu ıcın bızde rısk altındayız bıde bu cıktı dualarınızı eksık etmeyın kımın duası makbul onu Allah bılır o yuzden bırbırımızden dualarımızı esırgemeyelım canlarım ıyıkı varsınız

yaa bu arada bende sızden dua ıstıyorum salı gunu ananem amelıyat olcak gogusunde kıste kanser dokuları bulundu onu alıcaklar 1 aydır tahlıller falan baya uzulduk sımdı amelıyat korkuyoruz ıste daha once hıc amelıyat olan yok aılemızde ustelık zor bı durum sımdı 1.derece yakınım oldugu ıcın bızde rısk altındayız bıde bu cıktı dualarınızı eksık etmeyın kımın duası makbul onu Allah bılır o yuzden bırbırımızden dualarımızı esırgemeyelım canlarım ıyıkı varsınız

canım iyi dileklerin için çok sağol canım annecine acil şifalar diliyorum RABBİM yardımcısı olsun yüreğini ferah tut benim kayın validemde aynı rahatsızlıktan ameliyat oldu göğsü alındı aradan tam 10 sene geçti gayette iyi şimdi .......

mawili gecmis olsun... allah acil sifalar verir insallah.
Kizimin ögretmeninde de ayni durum vardi... simdi oda iyi cok sükür. Gögsü alindi onunda. Gecer Allahin izniyle

selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benimde 2.çocuk istiyoruz ben aşılama ile hamile kaldım fakat 1,5 yaşında kaybettim şimdi tekrar istiyoruz dr ğittik hsg filmi çekti tüpler tıkalı dedi şimdi tüp bebek önerdi nisan ğibi ğidecegiz listeye benide ekleyin allah herkese versin bizlerede versin amin .

Back
X