- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #4.921
raebzeh canım saolasın..Daha iyileri sizlerin olsun inşallah..ne yapalım kendiliğinde gelirse bebiş gelsin yok gelmezse ancak 3sene sonra deneyebiliriz herhalde tüp bebeği..amannn gün doğmadan neler doğuyor..evide öyle 10 senelik krediyle almıştık ama 4 senede bitirdik çok şükürki..belki buda öyle olur..nasip herşey nasip..
canim öncelikle ahyirli olsun yeni arabaniz
kazasiz belasiz kulanmak nasip etsin insallah
bebegede gelince dedigin gibi cabucak biter borcunda bebegine sira gelir
yada en dogal yolla olurda beklemene hic gerek kalmaz insallah
kızlar bugün birazda üzgünüm hani şehit olan polis akrabam vardı ya onlarında 5 yaşında oğluşları vardı uzun zamandır ikinci bebişi istiyolardı olmuyodu dün öğrendim karısı cenaze zamanı şüpheleniyodu gününü geçiyodu hamileymiş şu adaletsiz dünyaya bak bir çocuğu olacağını öğrenemeden göçüp gitti rabbime birkez daha yalvarıyorum herşeyin hayırlısını versin uzun ömürler versin geriside olur inşallah...
canim n asip iste yapilabilecek birsey yok malesef
insallah o bebegiyle biraz olsun aciusi hafifler
ne diyelim allah o evlatlarina uzun ömür versin
günaydın kızlar bugün ense kalınlığı ölçümü ve ikili testim vardı..ense kalınlığım 1,2 mm çıktı...dr gayet iyi olduğunu söyledi.....
gelelim cinsiyet meselesine yalvar yakar dr a baktırdım bayağı inceledi veeee kıza benziyo dedi...ama daha çok erken olduğunuda belirtti..ama kapıdan çıkarkende kolay kolay yalınmam dedi...inşallah yanılmaz çok mutluyum...oğluma birde kız kardeş gelecek inşallah...
ay ay gözün aydin cnim insallah birtanede cimcime severiz uzaktanda olsa
insallah dogru görmüstür sag saglim kucagina alirsin insallah
bende aranıza katılabilirmiyim,sonunda bende nisan da allah nasip ederse 2. bebeğime hamile kalmaya karar verdim bakalım ne olacak?allah herkesin gönlüne göre versin inşallah!
son reglim 26 mart,
tabiki ne demek hosgeldin aramiza
insallah en yakin zamanda hamile kalabilirsin sende
ilk bebegin kac yasinda acaba ????
kizlar arada girebiliyorum sadece
hepinizi öpüyorum