arkadaşlar şu kan testi var ya hamileliği öğrenmek için yapılan onu ne zaman yaptırırsam belli olur sonuç mesela gelecek olan adetimden önce yaptırsam belli olurmu?ben doğum kontrol ilaçını bu ay bıraktım,
eşimde canımı çok sıkıyor bu aralar,eşim 4-5 gündür bebeği erteleyelim ben işten ayrılacağım seneye yıl başında,ne yapacağımız belli değil diyor,bende çok istiyorum,bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay korunmamı istiyor,bende o yüzden çok dua ediyorum bu ay olsun diye,yoksa 2010 beklemek zorunda kalıcam,oğlumda 2010 okula başlayacak,hem onun okulu hem yeni bebekle zor olacak benim için,o nedenle ben bu sene istiyorum,hem o zmana kadar biraz büyümüş olur diye,ama eşimin bu kararsızlığı beni sinir ediyor,hem onunla beraber karar verdik ben ona göre ilaçı bıraktım,şimdide ben bırakalı kaç gün olmuş benimle korunmadan birlişkte olmuş adam çocuk istemekten vaz geçiyor,ya napıcam ben bu adamla,şeytan diyor ki bu ay olmazsa önümüzdeki ayda korunma,onada korunduğunu söyle,sonra sonuç süpriz olsun ona!