kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar yarın dr a gidiyorum,yumoşlar büyümüş mü diye..inşallah istenilen büyüklüğe gelmişlerdir de dr çatlatma iğnesi verir..yaaww kızllaaar bu arada bizim ilçeye yeni kadın doğumcu geldi eltim gitmiş de eltime bebek istiyorsan adetliyken ilişkiye girin demiş o zaman şansın daha fazla demiş..yaa gerçekten böyle bişey duydunuz mu?..öptüm canlarııımmm...

kızlar yarın dr a gidiyorum,yumoşlar büyümüş mü diye..inşallah istenilen büyüklüğe gelmişlerdir de dr çatlatma iğnesi verir..yaaww kızllaaar bu arada bizim ilçeye yeni kadın doğumcu geldi eltim gitmiş de eltime bebek istiyorsan adetliyken ilişkiye girin demiş o zaman şansın daha fazla demiş..yaa gerçekten böyle bişey duydunuz mu?..öptüm canlarııımmm...

:1shok: :1shok:Çok saçma bence canım :1shok:Adetliyken yapın diyen doktorun ben:1ninca:
O doktora sorsaymış eltin keşke ....Adetliykenmi yumurtam çatlıyor diyee.Yuhh salak doktor:dilcikar:
Canımmmm hadi inşallahh yumoşşlar büyümüştürrrr.ınşallahh bu ay olucakk iyi çalışın tamammı:jeyyar:hihoyyyt

...eltin yanlış anlamış olmasınn...adetliyken gebe kalma olasılığın sıfır biliyorum...zaten döllenmemişm yumurtayı atmak için adet oluyoruz...yeni yumurta adetin 2.günü oluşmaya başlıyo...büyüyüp catlaması döllenebilecek kaliteye gelmesi biraz zaman alıyo..ondan yumrta geliştirici iğnelere yada haplara adetin 3. yada 5. günü başlıyozz....tabii yinede herşey allahın taktirine kalmışş...bideee adetliyken ilişki fikri bana biraz ters geliyoo....:uhm:

Günaydınn güzell annelerrr :)herkezee hayırlıı cumalarr diliyorum.Rabbim dualarımızıı kabul etsin inşallahh..Dualarımız onun katında kabul olur inşallahh:Saruboceq: :Saruboceq:

Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.Sevgılı Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruZ ya
Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

AMİNNNNN....içimi ferahlattın valla çokk sağollll

Günaydınn güzell annelerrr :)herkezee hayırlıı cumalarr diliyorum.Rabbim dualarımızıı kabul etsin inşallahh..Dualarımız onun katında kabul olur inşallahh:Saruboceq: :Saruboceq:

Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.Sevgılı Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruZ ya
Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aminnnn. canım ne güzel dua etmişsin. Allah kabul eder inşallah.

hespinize hayırlı günler öptüm sizleri

Ben dün akşam hastalandım:(
Zeynepcim beni 6 mayıs diye değiştirirmisin Bugün dr gittim hastalnınca gel demişti p tesi gidicem muayene edip ilaç vercekmiş duruma görede aşılama yaparız dedi . Hayırlısı böyleymiş

canım cümlemizin kucağı boş kalmasın imşallah...evlendiği ilk gün hamile kalıp 2. bebeğe 3 sene uğraşan da var canım..sen eşinle bunları konuş bence

canım akşam yine konuştum,belki hemen olmayacağını,zamana bırakmamızı istedim,olursa olur olmazsada olmaz dedim,yaşlarımızın ilerlediğini daha fazla geçiktirmek istemediğimi geçiktirirsek kardeşinin oğlumuzla arasında çok yaş farkı olacağını falan söyledim kendi üzerinde baskı hissediyor sanırım,oda pek istemeyerek olsada olur dedi,bakalım ne olacak!

canım en azından sen söylemiş oldun.bence o da anlamaya başlamış ki ok demiş yani..
aklıma bi muzurluk geldi valla..desen ki ben denemek için 2 aydır korunmuyorum ama olmadı...dayak yemede sonra aman:))))))) şakaydı canım..bence eşinde anlar yavaş yavaş, kadınlar biraz daha tezcanlıyız bu konularda maalesef...annelik var doğamızda..
sevgiler...

:içelim:Al canım benimm çay yaptımm beraber içelim manzraya karşı:jeyyar:

gıcıkkkkkkkkk :oklava::oklava: çatlat beni çatlattt....ben çalışayım eşşek gibiii:)))
afiyet olsun balımmmmm...ne diyim benim yerime de yudumlaa şööle sıcak sıcakk...

canım bence de çok mantıksız önceki ayın ölü yumurta hücreleri atılırken ne alaka..anlam veremedim valla...bitanem sen dr un dediğinden şaşma bence..inşalah büyümüştür yumoşların ebruşummm
çok öptüm hepinizi ben kaçtım..güzel bir hafta sonu diliyorum herkese..
servis kaçıyooooo..işten atılacam diye beklerken servisten atılacağım sanırım:)))))

a.s.

valla bilemiyom kızlar ..ben tabi dr umun dediğinden şaşmam..eltim deniyosa da bilemem.. adam bizim eltinin aklına sokmuş 3.çocuğu..eltimin ilk kızı sakat doğmuş vefat etmiş kan uyuşmazlığı var kaynımla..yani hamile kalsa 9 ay gözetim altında geçiyo devamlı kontrole gitmesi lazımmış..kadının bi kızı bi oğlu var bütün doğumlarıda sezaryenle yapmış..şimdi korkuyo hamile kalırsam sorun olur mu diye..kızlar gerçekten sezaryenle doğum yapanlarda sadece 3 hak mı veriliyo?öptüm canlarıımm..haa bu arada bu sefer ki ilçeye gelen dr izmirden gelmiş..adını bilmiyorum ama..

canım en azından sen söylemiş oldun.bence o da anlamaya başlamış ki ok demiş yani..
aklıma bi muzurluk geldi valla..desen ki ben denemek için 2 aydır korunmuyorum ama olmadı...dayak yemede sonra aman:))))))) şakaydı canım..bence eşinde anlar yavaş yavaş, kadınlar biraz daha tezcanlıyız bu konularda maalesef...annelik var doğamızda..
sevgiler...

:))))))) hihi bu şakayı yapınca benimkinin yüzünün halini görmek isterdim,:jeyyar:valla ben zaten her konuda tezcanlıyım,nasıl sıkıntı ediyorum bir bilsen!benimkide çok ağırkanlıdır,
:bbo:

:1shok:ya bu doktor nasıl bir doktormuş,ya adetliyken benim bildiğim hamile kalınamaz,zaten ilişkiyede girmek doğru değil o dönemde,kadının vücüdü mikrop kapmaya daha musait oluyor.gerçek doktormu acaba!

:1shok: :1shok:Çok saçma bence canım :1shok:Adetliyken yapın diyen doktorun ben:1ninca:
O doktora sorsaymış eltin keşke ....Adetliykenmi yumurtam çatlıyor diyee.Yuhh salak doktor:dilcikar:
Canımmmm hadi inşallahh yumoşşlar büyümüştürrrr.İnşallahh bu ay olucakk iyi çalışın tamammı:jeyyar:hihoyyyt

çok haklısın canımçocuk sahibi olacagız diye günahamı girelim burda bi yaşlı kadında bana aynısını dedi cevabını verdim hayırlısını versin yüce rabbim napalımolmuyosa kaderimize katlancaz allah yavrularımızı bize bagışlasın o yeter

valla bilemiyom kızlar ..ben tabi dr umun dediğinden şaşmam..eltim deniyosa da bilemem.. adam bizim eltinin aklına sokmuş 3.çocuğu..eltimin ilk kızı sakat doğmuş vefat etmiş kan uyuşmazlığı var kaynımla..yani hamile kalsa 9 ay gözetim altında geçiyo devamlı kontrole gitmesi lazımmış..kadının bi kızı bi oğlu var bütün doğumlarıda sezaryenle yapmış..şimdi korkuyo hamile kalırsam sorun olur mu diye..kızlar gerçekten sezaryenle doğum yapanlarda sadece 3 hak mı veriliyo?öptüm canlarıımm..haa bu arada bu sefer ki ilçeye gelen dr izmirden gelmiş..adını bilmiyorum ama..

bildiğim 3 hak diyolar..ama bizim bi akraba 5 tane doğurdu sezeryenle..kadının üstüne kocası ceket atsa hamiş kalıyookafamçokkarıştı..dr 4. bişey dememiş..ama 5. alalım demişş...çok tehlikeliymiş bide ilerde bisürü sağlık sorununa yol açar demişş...ama ölmekten değil çocuğu aldırırsa öbür tarafta nasıl hesap vereceğinden korktuğu için doğurduu..şimdi turp gibii..

herkeze gunaydın kızlar ......bende tık yok daha bakalım bugun beklıyorum gecen ay 37 .gun olmustu
herkeze sevgıler........

selam kızlar..ne habersiniz bakalım..bende aynı tas aynı gülücük işte...çok moralim bozuk bugün hepinizi öpüyorum canınızıda sıkmak istemiyorum benim derdimle..ama şunu iyice şu aptal kafama soktum bugün..ben aşkım ve oğlum sadece bu kadar bundan sonra..kimse için üzülmeye derde kedere değmezmiş anan baban kardeşin bile olsa bunu iyice anladım..üff hem moralinizi bozmayayım diyorum hemde ne var ne yok dökülüyorum..inanın artık patlama derecesine geldim..bunları yazarken bile bogazım düğümleniyor..

selam kızlar dr dan geldim..sol yumurtalıktaki yumoşum 16 mm olmuş..dr iki gün daha bekle dedi..p.tesi çatlatma iğnesini vurunucam hayırlısıyla..inşallah bu aya hamiş kalırım hayırlısıyla..tabi hayırlısı ne zamansa o zaman versin Rabbim..öptüm canlarıımm.Şeniz.

gülücüğüm bacıımm o ne demek öle bakiimm.:mymeka:.derdini paylaş ki derman bulasın...canım..sıkma canını nerelerdesin uğramıyon pek topiğe..öptüm canım beniiimm..Şeniz

merhaba kızlar hepinize iyi hafta sonları...raebzehçim inşallah yumoşların bu ay sana müjdeli haberler getirir canım..

gülücük neoldu canım kim üzdü seni anlat paylaşalım hep beraber....

selam kızlar dr dan geldim..sol yumurtalıktaki yumoşum 16 mm olmuş..dr iki gün daha bekle dedi..p.tesi çatlatma iğnesini vurunucam hayırlısıyla..inşallah bu aya hamiş kalırım hayırlısıyla..tabi hayırlısı ne zamansa o zaman versin Rabbim..öptüm canlarıımm.Şeniz.

gülücüğüm bacıımm o ne demek öle bakiimm.:mymeka:.derdini paylaş ki derman bulasın...canım..sıkma canını nerelerdesin uğramıyon pek topiğe..öptüm canım beniiimm..Şeniz

RAEBZEHımm maşallahh yumoş büyümüşş yuppii ..Şimdii çatlatıcıdan sonra sana sıkı çalışmak düşüyorrr..:dance::dance:

Back
X