kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

günaydın arkadaşlar, Hepinize Hayırlı Cumalar......

Ebrucum ne güzel dua göndermişsin Allah razı olsun.

hatice ablacım sana da özelden başka bi dua gönderecektim ama mesaj bölümün kapalıydı..Rabbim cümlemizden razı olsun..hayırlı cumalar canım ablacıım...ŞenizŞeniz

canım duan çok güzel bizede kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnn demek düşüyor

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:çok saol hejacım..sen ne zaman dr a gidiyon canım..inşallah bebişin kalp atışını duyarsın canım benim..Allah yardımcın olsun..amiiinn..:nazar:

günaydın kızlar hepinizin cuması mubarek olsun...RABBıM herkesin gönlünden geçeni versin inşallah.....

[/B][/FONT]
kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4
45160999ap6.png

Ooooooo kimleri görüyorumm.Benim kırmızı kart treni yola çıkmış bile kızlarrr yarınn yanımda olurr ...:jeyyar:]Gell canım benimm çok özledim seni zaten bir ay ayrı kalmakk zorduu sensizz..:jeyyar:Kırmızıı kartlarr etrafa saçılıyorrr delikafadulden..Ama bakın ilk vagona benim herşeye rağmenn yüzüm gülüyorr:1rolleyes:Ooooo bizim klomende bacadan çuff çufluyooo hadii git işine nannn toz duman ol bulut ol
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

gııızz Allah iyiliğini versin emiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

noluyo hemen ümidini kestin öylee bakiiimm:mymeka::mymeka:yasakkelime:oklava:bak görecen hafta sonu ahanda böle:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:halaylar çekecez..adet olsanda olmasanda...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delüüüüümmmm

[/B][/FONT]

gııızz Allah iyiliğini versin emiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

noluyo hemen ümidini kestin öylee bakiiimm:mymeka::mymeka:yasakkelime:oklava:bak görecen hafta sonu ahanda böle:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:halaylar çekecez..adet olsanda olmasanda...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delüüüüümmmm

:roflol::roflol:Dur nan azcık tadını çıkaralımm kızma hemen sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Ya Rab!

Şanını bilenlerin kıymeti için Gönül ehlinin himmeti için
Muhabbet badesinden içenlerin kerameti için
Cebrail in emanetteki sıdkı için Azrail in itaatteki hakkı için
Başımızın tacı kur ân için O kur ân a can-ı dilden iman için
Ehl-i aşkın avareliği için Ehl-i gamın biçareliği için
Bizi kendimizle baş başa bırakma . Sensizlik ateşiyle sinelerimizi yakma.
Bizi yanlış pazarlarda dolaştırma. Kapının eşiğinden başlarımızı ayırma.

İlâhi! ..

İmine muhtacız.
Has kullarının ihlâslarına uzağız.
Gerçek âşıklarının hallerine açız.
Hak dostlarının şevklerine ırağız.
Bize âhlakını , bize sevgini, bize hâyanı, bize veranı,
bize takvanı ve bize rızanı lütfeyle
Ey kalpleri eviren çeviren!
Çevir kalplerimizi.
Düzelt hallerimizi.
Sil baştan kur temellerimizi.
Kaldıramayacaklarımızla imtihan etme bizi Ve sensizlik buhranıyla .. helak eyleme hiçbirimizi.
bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine,
Bizlere hayırlı evlatlar ver,öncelikle anneliği hiç tatmamış olanlara
daha sonrada yavrularımıza kardeş isteyen biz kullarına hayırlı,sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et...
Amin..:Saruboceq::Saruboceq:

cumanız hayırlı duanız bereketli olsun Allah(c.c) kabuletsin...:Saruboceq::Saruboceq:.
__________________--------------------------------------------------------------------------------

.

Aminnnnn.... Gönlüne sağlık , Allah kabul etsin

:roflol::roflol:Dur nan azcık tadını çıkaralımm kızma hemen sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ama ben bunu seviyom yaaa:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:ne güzel enseye bi tokat vuruyo..:roflol::roflol::roflol::roflol::dilcikar::dilcikar:

hatice ablacım sana da özelden başka bi dua gönderecektim ama mesaj bölümün kapalıydı..Rabbim cümlemizden razı olsun..hayırlı cumalar canım ablacıım...ŞenizŞeniz

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:çok saol hejacım..sen ne zaman dr a gidiyon canım..inşallah bebişin kalp atışını duyarsın canım benim..Allah yardımcın olsun..amiiinn..:nazar:

canım hayırlısı ile pazartesi gidiyorum bir türlü günler geçmek bilmiyor inşallah hayırlısı ile keseyi görürüm kalp atışını anca bir hafta sonra görürüm bana dua et canım rabbim inşallah tez zamanda sizede yaşatır inşallah benim ilk kızımda da üç sene olsun diye çabalamıştım senide sanırım kızın tedaviyle oldu çok iyi etmişsin erken davranmakla rabbim gönlüne göre versin

kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4
45160999ap6.png

Ooooooo kimleri görüyorumm.Benim kırmızı kart treni yola çıkmış bile kızlarrr yarınn yanımda olurr ...:jeyyar:]Gell canım benimm çok özledim seni zaten bir ay ayrı kalmakk zorduu sensizz..:jeyyar:Kırmızıı kartlarr etrafa saçılıyorrr delikafadulden..Ama bakın ilk vagona benim herşeye rağmenn yüzüm gülüyorr:1rolleyes:Ooooo bizim klomende bacadan çuff çufluyooo hadii git işine nannn toz duman ol bulut ol

canım dur bakalım hemen dereleri görmeden paçaları sıvadın yarın büyük gün ....yarın test yaptırmayı düşünüyonmu balım yoksa bekleyecenmi inşallah kırmızıların gelmez bitanem.....

Merhaba Kizlar,

son adet tarihim 28 ocakti 25 subatta hamile oldugumu ogrenmistim. 31 martta kurtaj oldum cunku bebegimin kalbi atmadi gelismedi. 15 yasinda bir oglum var ilk evliligimden, 2. evliligimde de bir bebek sahibi olmak istedim ama olmadi :(
bu ay sonunda regl olup tekrar calismalara baslayacagim. doktorum 3 ay bekle dedi ama ben beklemek istemiyorum ..

canım hayırlısı ile pazartesi gidiyorum bir türlü günler geçmek bilmiyor inşallah hayırlısı ile keseyi görürüm kalp atışını anca bir hafta sonra görürüm bana dua et canım rabbim inşallah tez zamanda sizede yaşatır inşallah benim ilk kızımda da üç sene olsun diye çabalamıştım senide sanırım kızın tedaviyle oldu çok iyi etmişsin erken davranmakla rabbim gönlüne göre versin

amiiinn canım benim o güzel duaların için Allah razı olsun..inşallah p.tesi güzel haberler veririsin bizlere..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bebişini..amiiiinn..Şeniz

Merhaba Kizlar,

son adet tarihim 28 ocakti 25 subatta hamile oldugumu ogrenmistim. 31 martta kurtaj oldum cunku bebegimin kalbi atmadi gelismedi. 15 yasinda bir oglum var ilk evliligimden, 2. evliligimde de bir bebek sahibi olmak istedim ama olmadi :(
bu ay sonunda regl olup tekrar calismalara baslayacagim. doktorum 3 ay bekle dedi ama ben beklemek istemiyorum ..

esteryacım canım benim yaa inan çok üzüldüm..İnşallah tez zamanda tekrardan hayırlısıyla hamile kalırsın..:Saruboceq::Saruboceq:amiiinn..canım üzme kendini,birini veren Rabbim elbet hayırlısıyla hayırlıs zamanda bi tane daha nasip edecektir..öptüm canım benim..geçmiş olsun tekrardan..a.s.:1hug:

kızlaaaarr sahi iki gün önce rüyamda bi tepsi baklava getirdiler önüme.bir dilim aldım yedim diğerlerini aldılar önümden yememe izin vermediler..ama gerçek yemiş gibiyim sanki hala tadı damağımdacokacimcoookhayırdır inşallah..öptüm canlarıımmmŞenizŞeniz

kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorummm..
acayip yoğunuz bu ara giremiyorum sık sık ama hepsini okuyorum yazdıklarınızın canlarım..

balım kırmızı treni yola çıkarmışsın hemen..sinir oluyorum sana yaaa, dur hele hemen pes etmeee..

ebruşum geçmiş olsun kızına canım, inşallah iyileşir çabucacık..

kendinize iyi bakınnn...

kızlaaaarr sahi iki gün önce rüyamda bi tepsi baklava getirdiler önüme.bir dilim aldım yedim diğerlerini aldılar önümden yememe izin vermediler..ama gerçek yemiş gibiyim sanki hala tadı damağımdacokacimcoookhayırdır inşallah..öptüm canlarıımmmŞenizŞeniz[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/FONT]
:icecream:kaydirigubbakcemile3Bu ay ikimizde baklavaları yemişizz hadi bakalım kaydirigubbakcemile3

balım kırmızı treni yola çıkarmışsın hemen..sinir oluyorum sana yaaa, dur hele hemen pes etmeee..

cerott sen sinir olunca çok hoşuma gidiyo:roflol:Şaka şaka:asigim:kaydirigubbakcemile3

canım dur bakalım hemen dereleri görmeden paçaları sıvadın yarın büyük gün ....yarın test yaptırmayı düşünüyonmu balım yoksa bekleyecenmi inşallah kırmızıların gelmez bitanem.....

:asigim:Tamam zelişim şimdiden haber vereyim dedimm.Yarın köye gidicem allah izin ederse kalamay pazar dönücem.Test yapmayı düşünmüyorumm :delphin:

kızlar hepınızın cuması hayırlı olsun dualarımız kabul gunahlarımız affolsun ınsallah.....kendınıze ıyı bakın ben bu ay sut maydonoz buharı denıcem bakalım baska topıkte gordum tıkalı tuplerde ıse yarıyomus hadı hayırlısı Insallah rabbım verırde buda bahanesı olur nolur yaaaa.......... artık ıyıce umıtlerım tukendı TEDAVISIZ OLMICAK GALIBA BANA YINE DR YOLLARI gorunuyo of of hayırlısı artık herkeze sevgıler canlarım...........

kızlar bende batma felan yok şakur şukur adet oluyomm..senağlama ama bi düşündüm oğluşuma bilmeden hamiş kaldığımda kasıklarımda batma olmuştu..10 aylık evliydim enfeksiyon kaptım sanmıştımm..hee bide acayip güzelleşmiştimm..:1shok:yüzümde tek bi leke sivilce kalmamıştıı...batma yaşayan arkadaşlar dikkat edinn..ne olur ne olmazzzkaydirigubbakcemile5

selam pelin sen afyonlusun heraldee bende afyonluyum ama çanakkalede oturuyorum.memleketimin adını görünce heyecana kapıldım canım bu topikte bi hemşerimin çıkması beni daha çok mutlu etti öptüm canım memleketimin havasanı içine çek benim yerime de .yerimseniben

45160999ap6.png

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

allah iyiliğini versin ,morelim bozuktu düzelttin vallahi bir anda,sabah benim kırmızılardanda birazcık uğradı ve bugün bir dahada gelmediler,hiç böyle erkenden uğramazlardı bana ama,bir garip oldum yani bir hafta daha hiç uğramamaları gerekiyordu,inşallah uğramazlarda bi daha,psikolojik sanırım benim kasık sancıları,korktuğum başıma geldi işte:kızgın:bebiş kaldı sanırım önümüzdeki aya,:emir_bebek: benim adam çaymazsa iyidir,artık cayarsa onu oyuna getireceğim artık yaaa naniknanik

Back
X