• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

36 yas grubuuuuu selammmm
hehe
bende 21 gun once gelismeyen gebelikten kurtaj oldum. 15 yasşnda bir oglum var fakat tekrar bir bebek sahibi olmayi cok istiyorum..

raebzeh canım balsuratım teşekkür ederim bende iki gündür araştırıyorum buğünde tahlil verdim bu ay yumurtlama olmuşmu diye ama progesteron 0 çıktı yani yumuttanın yusu yok ay bu kadar doktora gittim hiç biri demezmi pkolusun diye nasıl üzülüyorum böyle imiş en baştan tedavi olurdum bide hap kullanmadım korunurken bilseydim hapla korunurdum düzene girerdi kendime çok kızıyorum hepinizi seviyorum iyiki varsınız

canım benim ne demek tabiki burda birbirimize destek olucaz..bildiklerimizi paylaşıcaz..inşallah hayırlısıyla hamiş kalırsın canım benim..öptüm canım.Şeniz.

Günaydııınn kızlaaarrrr...herkese hayırlı bereketli günleeerr..öptüm canlarıııımm..ŞenizŞeniz

Herkeze günaydınn kızlarrr.Hayırlıı sağlık dolu bir gün olmasını yüce rabbimden isrtiyorumm..:Saruboceq:
Zeynepp hiç gelmiyorsunn msnyeee..Ne güzell kouşurdukk öncedenn çokk özledimm ..Siteye geliyon ama bana yazmıyon :(msn çevirimdışısın bazen biliyom:çok üzgünüm::a015:

Herkeze günaydınn kızlarrr.Hayırlıı sağlık dolu bir gün olmasını yüce rabbimden isrtiyorumm..:Saruboceq:
Zeynepp hiç gelmiyorsunn msnyeee..Ne güzell kouşurdukk öncedenn çokk özledimm ..Siteye geliyon ama bana yazmıyon :(msn çevirimdışısın bazen biliyom:çok üzgünüm::a015:

canım benim seni yerim ben inanki hemen öyle girip bi bakıp çıkıyorum evde durmuyorumki hiç hele msnmi hiç açmıyorum aynı şeyleri ablamda söylüyor ama çok fazla bilgisayarın başında oturamıyorum yoruluyorum...yani seninle hiç alakası yok hayatım kıyamam sana...

canım benim seni yerim ben inanki hemen öyle girip bi bakıp çıkıyorum evde durmuyorumki hiç hele msnmi hiç açmıyorum aynı şeyleri ablamda söylüyor ama çok fazla bilgisayarın başında oturamıyorum yoruluyorum...yani seninle hiç alakası yok hayatım kıyamam sana...

:asigim:Senii gidi gezentii yine geziyon demek.Hadi bakalım :)afettim delüm allaha emanet oll canım öpüyorum seniii oğluşunudaŞeniz

36 yas grubuuuuu selammmm
hehe
bende 21 gun once gelismeyen gebelikten kurtaj oldum. 15 yasşnda bir oglum var fakat tekrar bir bebek sahibi olmayi cok istiyorum..

canım ne güzel erkenden anne olmuşsun..benim yaşım da az sayılmaz 34 yaşındayım, kızım 6 yaşında..sizin guruba daha yakınım hani:))

senin hamile olma ihtimalin bize göre daha yüksek canım..en azından tutmuş canım, İnşallah yine tutar..ben daha beta hcg de 0,38 in üzerine çıkamadım:)))

walla guzelim bende hamile kaldım ama bebek gelismedi 8+6 iken aldılar bebegimi. simdi regl olamyi bekliyorum. bugun karnım agrımaya basladı hafif hafif daha 22 gun oldu erken gibi geliyor ama

kızlar ya benim kırmızıların bugün uğraması erekiyordu,ne gelen var ne giden!ya d.k. hapını bırakmamdan dolayımı oldu acaba bu düzensizlık.:uhm:?

Son düzenleme:
selam arkadaslar
zeynepcigim yeni tarihim 18 mayis
öpüyorum hepinizi

Arkadaşlar, benim 2004 doğumlu bir oğlum var. 3 ay uğraştım olmadı, sonra incir kürü, keçiboynuzu kürü, eşime ACE Plus Selenyum + Çinko + Largine vererek bu ay hamile kaldım. Bir önceki bebeğimi düşürdüğüm için bu sefer çok korkuyorum. 13 Nisanda test yaptım hamile olduğumu öğrendim. Yani arkadaşlar olmadığı süreçte üzüntümü tahmin edemezsiniz. Allah isteyen herkese bebişlerini versin. Dularımız bebiş istiyenlerle.

hosgeldin öncelikle aramiza canim
allah ikinci yavrunu sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah

selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,benim 2,5 yaşında bir kızım var,kasım ayı gibi hamile kalmak istiyorum,ve suan yasmin hapı kullanıyorum 5 ay oldu kullanalı,henuz dr.gitmedim.acaba ne zaman bırakmak gerekiyor?ve de 2. bebek düşünen arkadaşların cocukları kaç yasında? ben aslında yapıp yapmamama konusunda kararda veremiyorum:(

hosgeldin canim aramiza
en tez zamanda nasip eder yüce rabbim tekrar insallah

Merhaba Kizlar,

son adet tarihim 28 ocakti 25 subatta hamile oldugumu ogrenmistim. 31 martta kurtaj oldum cunku bebegimin kalbi atmadi gelismedi. 15 yasinda bir oglum var ilk evliligimden, 2. evliligimde de bir bebek sahibi olmak istedim ama olmadi :(
bu ay sonunda regl olup tekrar calismalara baslayacagim. doktorum 3 ay bekle dedi ama ben beklemek istemiyorum ..

cok gecmis olsun canim
bence doktorun bekle dediyse birazcik daha bekle
eminim tez zamanda gelecektir bebeisin

senağlamasenağlamasenağlamabende bıktım artıkk ..bıktım tedavi görmektende..Bebek beklemektende sıkıldımm.İstemiyorum artıkk...Bu her ayki beklentilerle hayatt çekilmez hale geliyorr....Eşim tlf aradı oldunmu diyee evettttt oldum dedim bağırdımm kapat tlf dedimm ağladım bi güzelll senağlama

sakin ümidi kesmek yok
seni cok cok iyi anliyorum
herzaman dedigim gibi 6 sene bekledim beklemek ve hüsrana ugramak ne demektir biliyorum canim
ama yapacak birseyimiz yok
insallah tez zamanda hamis kalirsin ve senden cok biz seviniriz

sakin ümidi kesmek yok
seni cok cok iyi anliyorum
herzaman dedigim gibi 6 sene bekledim beklemek ve hüsrana ugramak ne demektir biliyorum canim
ama yapacak birseyimiz yok
insallah tez zamanda hamis kalirsin ve senden cok biz seviniriz

Adet oldum bitti şimdii gülüyorumm canım.Hayat devam ediyorr.Yeterki sağlımızz iyi olsun bebeği hayırlı zamanda gönderir rabbim bizlere..Rabbi,m en kısa zamanda hepimizin sevincini göstersin bize inşallahhh:Saruboceq:

Adet oldum bitti şimdii gülüyorumm canım.Hayat devam ediyorr.Yeterki sağlımızz iyi olsun bebeği hayırlı zamanda gönderir rabbim bizlere..Rabbi,m en kısa zamanda hepimizin sevincini göstersin bize inşallahhh:Saruboceq:

tabiki bir an umutsuzluga kapiliyoruz ama sonra gecip gidiyor
senin icin dua ediyorum biz birtane olsun sevgisini tattik
allah sana insallah en yakin zamanda tattirir
seni cok cok öpüyorum canim

tabiki bir an umutsuzluga kapiliyoruz ama sonra gecip gidiyor
senin icin dua ediyorum biz birtane olsun sevgisini tattik
allah sana insallah en yakin zamanda tattirir
seni cok cok öpüyorum canim

:Saruboceq:Aminnn canım allah razı olsunn..Bende öpüyorumm mucukkk Ben böyle numune yanınızdaa .:asigim:Ama ne yapayım zeynom başlığı ilk açınca bende girmek sitedim listeyekaydirigubbakcemile3
:dance::dance::dance:Danss zamanııııı hadiyinn kızlarrrdelikafaduldendelikafadulden
sositosositosositosositosositososito

balım benim canım zor beklemek biliyorum.her ay hüsrana uğramak hiçde kolay değil haklısın.ben inanıyorum eninde sonunda hiç ummadığın anda kapını çalacak bebişin göreceksin. Şeniz

balım benim canım zor beklemek biliyorum.her ay hüsrana uğramak hiçde kolay değil haklısın.ben inanıyorum eninde sonunda hiç ummadığın anda kapını çalacak bebişin göreceksin. Şeniz

FUndişimm canum benimm nerlerledesınn senıde göremiyorum msnde:oklava:
İnşallah fundam inşallahh aminnnn :Saruboceq:

hoşgeldin canım aramıza,benimde bu ay ilk denememdi,bende hap kullanıyordum, ne yazıkki olmadı,haptan sonra hemen olmuyormuş,ben yinede çok heveslenmiştim,ama bugün denemelerin sonuçsuz kaldığını öğrendim,

inşallah çok beklemezsin.

seninde çok yeniymiş inşallah sende çok beklemezsin biraz araştırdım ilk ay %25 ikinci ve üçüncü ay%80 e çıkıyor eğer ilk ay hamile kalınırsa ikiz olma ihtimali daha yüksekmiş sabırsızlıkla bekliyorum herşeyin hayırlısı:1rolleyes:

kızlar size bişe sorcam malum benim 2yıldır olmuyoya şimdi tatil dönemi geliyo ailem şehir dışında memlekete gitmek istiyorum olmaz olmaz şimdi tutar oursam hamile beni yollamazlar bişe olur diye bende 2 3ay hap içiyim diyo drumda belki hap kullandırabilirim demişti rahimi düzelne sokuyomuş ne alsam onu bilmiyom bildiginiz hap varmı ben hi kullanmadım kimsenin haberi olmadan içiyim diyom nedersiniz bencil demeyin bana ne olur senede bir kere gönderiyolar başka zaman gidemiyom napıyım bunaldım buralarda kimsem yok ankarada kardeşlerimi çok özledim

Back
X