arkadaşlar bütün gee uyuyamadım ,dün akşam 11 gibi en büyük ablam aradı almanyada yaşıyorlar,ablam ağlıyordu elefonda,ablam ın 17 yaşında oğlu var,oğlunun sevgilisi 2 aylık hamileymiş,oda 17 yaşında,ablam diyor napıam ben şimdi ablam eşinden ayrı bu çocuklarla hep tek başına ilgilendi,eşi sorumsuzun tekiydi,bana dediki;doktoruna sor bu çoçuğu alırmı?bende almaz dedim kızın yaşı çok küçük daha,aslında bu işede karışmak istemiyorum,bir bebeğin canına kıyılmasına ortakıcı olamam,2 sininde hayatı mahvoldu,yiğenim daha kendine bakamıyor,aklı bir karış havada,kızın ailesi evlenecekler diye tutturmuşlar,kız alman bu arada,
kendi kendime bütün gece düşündüm,allahım çoçuk için yanıp tutuşalar var,o kadar çok bebek isteyenler varken neden böylelerine verirsin diye?çoçuğu doğursa kız olan çoçuğa olaçak,bakamazlarki,napıçak ablam şimdi yaa?bütün gee dua ettim?allahım dedim sen isteyenlere çoçuk ver,sana her gün bebek için ellerini açanlara ver ,hayırlı evlatlar ver,böylelerine verme diye,bakamıaklara bebek istemeyenlere verme diye,
çok içim sıkıldı,ablama yardımı olmadığım içinde onu ortada bırakmışım gibi geliyor,olamam ki,ben yardımı olsam bile benim doktorum bunu yapmaz,ablam sen yinede sor doktoruna dedi,ben bunu nasıl sorarım doktoruma prensiplerini bildiğim halde,bana dediki yada düşüreek bir ilaç al yolla ?ben böyle bir şeye ortakı olursam onun günahını nasıl taşırım üstümde?