kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kizlar moralim cok bozuldu simdi test yaptim tek cizgi cikti ama günüme daha 4 gün var iki gündür gögüs uclarim acayip sizliyor heralde bunlar kendimizi kandirmaca hayirlisi olsun bakalim
kesin sonuç adet gününden 5-10 gün sonra çıkyor ben ilk bebeğime hamileyken sürekli test yaptım çıkmadı nasıl oldu anlamadım 2.bebeğimde adet gününden 5gün sonra çıktı ilk bebeğimde hastaneye gittim orada hamile olduğumu öğrendim malesef ertesi gün düşük yaptım en garantilisi kan testi bence

Selam kızlarr herkeze hayırlıı günler diliyorumm..Rabbim hepimizee bugünde sağlık,sıhhat ve huzur versin inşallah:Saruboceq:Kızlar artık ayrılık vakti geldii ..Yarın Ailemin yanına bursaya gidiyorum allah izin ederse..1 Ay yokum buralarda ve sizlerii çok özlüycemmmmmmmm..İnşallahh geldiğimde bomba gibi dönerim diye dua ediyorum..Klomenin sayesinde 4 aydr iyice bir dengem bozuldu duygu değişimleri yaşadım..bu tatil bana iyi gelicek inşallahh vücudum güzelce dinlenicek inşallahh..:Saruboceq:Tedavide olan arkadaşlarr Allah yar ve yardımcınız olsunn.Allahım tedavide olanlara kolaylıklar versinn.Ve hayırlı zamanda evlatlarını göndersin inşallahh..Sizlerii sefiyorumm ..İsmini sayamadım herkezin hepinizee kucak dolusu sevgilerr.Kendinize iyi bakın ..Allaha emanet olalım hepimiz..İnşallahh döndüğümde pembe köşedekii hamiş listesinin çoğalmış olduğunu görücemm...by :a015:

iyi tatiller canımm...biraz dinlenn..kafanıda dinlemiş olursun hemm..:icecream: :kahve:

Balsurat canım güle güle git güle güle gel a.s. a.s.

Canlarım bende dünden beri ağlıyordum şu ikili test sonuçlarım yüzünden amniyosentez vs denildi riskli durum görüldüğü için ama 16 haftalıkken olacakmış..Sizden ricam bizim için dua edin teyzeleri araştırıyorum bilgileniyorum bugün içim daha rahat inşallah hayırlı haberler veririz ama şu 3 haftanın geçip testi olup sonrada sonuçları beklememiz lazım.Hayırlı Allahtan..Hepinizi öpüyoruz a.s.

canım içini ferah tutmaya çalış allahın izniyle iyi çıkar inşallah sonuçlar...

selkıe naptı ablanlar merak ettım senden sonra hemen teyzeme gıttım ve senın ablanın durumunu anlattım onunda 17 yasında oglu var ve bıraz ası genc bıde kız arkadası var dıkkatlı olsun ogluyla konussun dıye odü patladı basımıza gelırse naparız dıye kız arkadası ıle mesajlarını okumus bıgun tesadufen ınanamamıs okuduklarına dıyo ben kac yıllık evlıyım kocama daha ole seyler belkı hıc soylemedım neler neler yazmıs kız e bızımkı de karsılık vermıs sımdı konuscak ogluyla bı yolunu bulup da valla kucukken cocukların sorunları hıc bısıymıs meger bulug cagları feleket zor teyzem de yengemde kan kusuyolar onun oglu da 15 yasında mahvoldular resmen sımdı ıkısıde psıkologa goturecekler belkı cozum olur dıye Allah yardım etsın....... ayy cenem dustu gıtmem lazım okula bı bakıp cıkacaktım guya ama gıdemıyom hadı herkese ıyı gunler...........................

canım benim ilgin için sağol,dün gitmişlerdi aldırmak için ama almanyada ilk önce psikologla görüştürüp çocukları kürtajdan vaz geçirmeye çalışıyorlarmış,ona sokmuşlar hem kızı hem bizimkini,şükür ikiside diretmiş biz istemiyoruz diye,psikoloğdan raporu almışlar,bugünde kürtaja gideceklerdi,daha ne oldu bilmiyorum,bugün ablamla görüşemedim,şimdiki gençler bi değişik çok rahatlar:oklava:,birde çok asiler bu yaşlarda,biz bu yaşlardayken izinsiz dışarı çıkamazdık,birde gittiğimiz yerler telefonla kontrol edilirdi,benimde oğlum var ve bir 10 sene sonra ergenlik çağına girecek ,şimdiden korkar oldum onun o dönemlerinden.Allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi,
yolu molu yok açık açık konuşmak lazım böyle şeyleri çocuklarla ima ettiğimiz zaman anlamıyorlar,benim ablam imalı olarak çok söylemişti ama anlammamış bizimki!:oklava:

Allah razı olsun kızlar esteryacım 33 yaşındayım canım ben 2, bebeğim olacak kan değerlerinden dolayı riskli çıktı 100 2 yani 1/50 testleri yaptıracağım ama amniyosentez vs 16 haftamı beklemem gerekiyor.....Şimdi daha iyiyim ama ara ara yokluyor gözyaşları elimde değil içimi ferah tutuyorum az önce ablamla konuştum oda birşey olmayack diyor annemde oğluşum babasıda herkez herkez kendi içimde ferah ama anlarsınız beni elimde değil düşünmemek endişelenmemek İnşallah zelişim raebzeh canlarım Rabbim duyacak sesimizi :Saruboceq: :Saruboceq:

canım benim takma kafana dicem ama boş bende bunlarda korkuyom 31 yaşındayım ama inşallah yüce rabbim korkularımızı boşa çıkartır benim bi ablam vardı 35 yaşındaydı ondanda amniyo setez yaptılar allaha şükür bişe çıkmadı inşallah sendede çıkmaz hakkında hayırlısı neyse o olsun

Canlarım bende dünden beri ağlıyordum şu ikili test sonuçlarım yüzünden amniyosentez vs denildi riskli durum görüldüğü için ama 16 haftalıkken olacakmış..Sizden ricam bizim için dua edin teyzeleri araştırıyorum bilgileniyorum bugün içim daha rahat inşallah hayırlı haberler veririz ama şu 3 haftanın geçip testi olup sonrada sonuçları beklememiz lazım.Hayırlı Allahtan..Hepinizi öpüyoruz a.s.

nazlıcım sakın boşyere ağlayıp hem kendini hem bebeğini üzme canım...benim çevremde o kadar çok kişide risk çıktıki hepsininde amniyosentezi temiz çıktı...kötü çıkana rastlamadım..hastaneler birazda yaştan dolayı böyle çıkartıyolar sonuçları gibime geliyo...amniyosentezle para kapmak için...arkadaşlarımın hepside doğurdu çocukların maşallahları var..o yüzden strese girme bak sendede bişey çıkmayacak...

canım benim moralini bozma.haklısın elde değil.benimde 2li test günüm yaklaştı.stresten uyku girmiyor gözüme.ama bende çok kişiden bunu duydum ve temiz çıktı amniyosentez.hatta amniyosentezde sorun çıkıp inatla ben doğurucam kabulüm herşekilde bebiğim diyip doğum yapan ve tosuncuk gibi bebekleri olan tanıdıklar var.geçen gün bir komşum anlattı amniyosentez sonucu kötü çıkmış birinin ama kadın aldırmıycam demiş.doktorlar ısrar etmiş ama oda ısrarla doğurucam demiş.kadın doğurmuş ve çocuk şuanda 9aylık ve dünya tatlısı bir çocuk dedi.inşallah senin benim hepimizn sağlıcakla doğacak bebekleri.
Selam kızlarr herkeze hayırlıı günler diliyorumm..Rabbim hepimizee bugünde sağlık,sıhhat ve huzur versin inşallah:Saruboceq:Kızlar artık ayrılık vakti geldii ..Yarın Ailemin yanına bursaya gidiyorum allah izin ederse..1 Ay yokum buralarda ve sizlerii çok özlüycemmmmmmmm..İnşallahh geldiğimde bomba gibi dönerim diye dua ediyorum..Klomenin sayesinde 4 aydr iyice bir dengem bozuldu duygu değişimleri yaşadım..bu tatil bana iyi gelicek inşallahh vücudum güzelce dinlenicek inşallahh..:Saruboceq:Tedavide olan arkadaşlarr Allah yar ve yardımcınız olsunn.Allahım tedavide olanlara kolaylıklar versinn.Ve hayırlı zamanda evlatlarını göndersin inşallahh..Sizlerii sefiyorumm ..İsmini sayamadım herkezin hepinizee kucak dolusu sevgilerr.Kendinize iyi bakın ..Allaha emanet olalım hepimiz..İnşallahh döndüğümde pembe köşedekii hamiş listesinin çoğalmış olduğunu görücemm...by :a015:

balııııııııım tatlım güle güle canım.gez dolaş kafanı dinle enerji dolu bomba gibi gel emi?
seni çoook ösliycem.öptüm.
Şeniz

iyigeceler kızlar benım mıgdem cok kotu sabahları basımı kaldıramıyorum usume gelıyor bulantı kusma oluyorum kızımda var uyumak yatmak ıstıyorum ama kız uyutmuyor doktora telefon actık hıcbır ılac kullanmasın kraker maden suyu ıcsın demıs yıyorum kreker fayda etmıyor tekrar cıkartıyorum dogrudurust bısey yıyemıyorum kızımlada ılgılenemıyorum napcam bılmıyorum ama sukur allahıma yınede

Son düzenleme:
canım benim moralini bozma.haklısın elde değil.benimde 2li test günüm yaklaştı.stresten uyku girmiyor gözüme.ama bende çok kişiden bunu duydum ve temiz çıktı amniyosentez.hatta amniyosentezde sorun çıkıp inatla ben doğurucam kabulüm herşekilde bebiğim diyip doğum yapan ve tosuncuk gibi bebekleri olan tanıdıklar var.geçen gün bir komşum anlattı amniyosentez sonucu kötü çıkmış birinin ama kadın aldırmıycam demiş.doktorlar ısrar etmiş ama oda ısrarla doğurucam demiş.kadın doğurmuş ve çocuk şuanda 9aylık ve dünya tatlısı bir çocuk dedi.inşallah senin benim hepimizn sağlıcakla doğacak bebekleri.

balııııııııım tatlım güle güle canım.gez dolaş kafanı dinle enerji dolu bomba gibi gel emi?
Şeniz

iyi tatiller canımm...biraz dinlenn..kafanıda dinlemiş olursun hemm..:icecream: :kahve:

balım hayırlısıyla git gel canım...kafanı boşalt mutlu bir şekilde gel aramıza...seni artık üzgün görmek istemiyorum...

balsuratttttttt sana ıyı yolculuklar hayırla gıt hayırla gel........ kız kocayı bırakıp nası gıdıcen 1 ay ayy ben hıc duramıyorum aglaya aglaya kor oluyorum ılk 3 gun ayy canım benım Allah ayırmasın kımseyıde benıde kocısden sevgıler.............

ballı balsuratım güle güle git güle güle gel canımcım..sen yokken manzaranı ödünç alabilir miyim diyecektim amaa:)) çok şey istedim dimi...öpüyorum seniiii

ebruşum geçmiş olsun kayıpederine ve kayınvalidene..Allah şifa versin canım..onlara şifa, sana bebek versin:)))

Sağolasınız kızlarrr allaha emanet olun sizlerdeee.:a015::asigim:

iyigeceler kızlar benım mıgdem cok kotu sabahları basımı kaldıramıyorum usume gelıyor bulantı kusma oluyorum kızımda var uyumak yatmak ıstıyorum ama kız uyutmuyor doktora telefon actık hıcbır ılac kullanmasın kraker maden suyu ıcsın demıs yıyorum kreker fayda etmıyor tekrar cıkartıyorum dogrudurust bısey yıyemıyorum kızımlada ılgılenemıyorum napcam bılmıyorum ama sukur allahıma yınede

canım sık dişini biraz...hamişlik bahara denk geldiya sıkıntıların biraz daha fazla olur...kraker olarak çubuk kraker ye o daha iyi bastırıyoo..

günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum
balkafa cnm güle güle git hayırlı yolculuklar

Şeniz

canım içini ferah tutmaya çalış allahın izniyle iyi çıkar inşallah sonuçlar...

canım benim takma kafana dicem ama boş bende bunlarda korkuyom 31 yaşındayım ama inşallah yüce rabbim korkularımızı boşa çıkartır benim bi ablam vardı 35 yaşındaydı ondanda amniyo setez yaptılar allaha şükür bişe çıkmadı inşallah sendede çıkmaz hakkında hayırlısı neyse o olsun

nazlıcım sakın boşyere ağlayıp hem kendini hem bebeğini üzme canım...benim çevremde o kadar çok kişide risk çıktıki hepsininde amniyosentezi temiz çıktı...kötü çıkana rastlamadım..hastaneler birazda yaştan dolayı böyle çıkartıyolar sonuçları gibime geliyo...amniyosentezle para kapmak için...arkadaşlarımın hepside doğurdu çocukların maşallahları var..o yüzden strese girme bak sendede bişey çıkmayacak...

İşte bu yazılanların herbiri umut oluyor canlarım dünden veri doktor araştırılıyor konuşmak için önümde dua etmek için bayağı bir zaman var yazdıklarınızın hepsine hak veriyorum ..Zaman zaman içim çok ama çok acıyor tarifsiz büyük bir korku Rabbim korktuklarımıza uğratmasın hiç birimizi..

Hepinizin güzel yüteğine çok ama çok teşekkür ederim.İyiki varsınız..:1hug: a.s.İnşallah bizdede birşey çıkmayacak henüz 3 haftamız var hakkımızda herşeyin hayırlısı :Saruboceq::Saruboceq:Allahım bebişlerimize sağlık ve ömür nasip etsin..:Saruboceq:

Balsuratım güle güle git tatlım.Hayırlı haberlerle dönmek nasip olsun Şeniz

Back
X