kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
Hatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
zühal....................................16 Mayıs
mawili...................................17 Mayıs
Batuhanım.............................18 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
selkie....................................26 Mayıs
raebzeh.................................29 Mayıs
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)

umutlu22
xnazox
crazybaby
zeliş82
zeyn77
rosses
szdiker
çikolata86
esterya
vildangel
gülücük
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip

HAMİŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM...

zeynepcim ben lekelendim iki güne tam olurum sen beni 1 hazirana yaz canim 1no2

evet canlarım,yine hüsransenağlama yine hayal kırıklığısenağlama olmadı olmayacak galiba:çok üzgünüm: bıktım artık her ay acaba hamilemiyim göğüslerim acıyomu acaba bu hamilelik belirtisimi, değilmi, sonra büyük bir hayal kırıklığıyla kırmızıları görüyosun birkaç gün büyük üzüntü sonra yumurtlama günlerini hesaplamalar hep aynı sona ve başa sarmaktan bıktım hiç yaşantımdan zevk alamıyorum hayatımı hep tek bir noktaya odaklamışım .....çok kötüyüm:1no2: yıkıldım omuzlarımda koskocaman bir yük, altından kalkıp mücadele edecek halim yoksenağlama çok yoruldum ben heralde oğluşuma bir kardeş veremiyeceğim :1no2:onu bu dünyada yalnız bırakıcağım ..........:a015:

Son düzenleme:
canım zelişim üzme kendını allahım hayırlısını versın vaktı zamanı var rabbım bılır oyle dusunm mevlam buyuk :teselli:

evet canlarım,yine hüsransenağlama yine hayal kırıklığı senağlamaolmadı olmayacak galiba :çok üzgünüm:bıktım artık her ay acaba hamilemiyim göğüslerim acıyomu acaba bu hamilelik belirtisimi, değilmi, sonra büyük bir hayal kırıklığıyla kırmızıları görüyosun birkaç gün büyük üzüntü sonra yumurtlama günlerini hesaplamalar hep aynı sona ve başa sarmaktan bıktım hiç yaşantımdan zevk alamıyorum hayatımı hep tek bir noktaya BEBEK odaklamışım .....çok kötüyüm yıkıldım omuzlarımda koskocaman bir yük, altından kalkıp mücadele edecek halim yoksenağlama çok yoruldum ben heralde oğluşuma bir kardeş veremiyeceğim :1no2:onu bu dünyada yalnız bırakıcağım ..........:a015:

canımm senin yaşadıklarını her ay bende yaşıyorumm..bu topikteki herkez yaşadı yada yaşıyoo..umudunu kaybetme..bissürü arkadaş hamile kaldı bizde kalırız inşaallah..ben bugün herşeyde bi hayır vardır sözüne bi kere daha inandımm..umudunu kaybetme ..eninde sonunda bebişleri yapcaz.biraz daha zamanımız var demekkii.

zeliscim ne olur umutsuzluga kapılma bak sonucta bir evladın var yine olur insallah . Allah mutlaka onun vaktni tayin etmistir canım

Kizlar bu arada ben simdiye kadar dikkat etmmemistim listede adım hamisler arasinda. Ben hamistim ama 32 gun once kurtaj oldum. Kzilar ya ben napayım esim sperm tahlili yaptırdı kromozom bozuklugu cıktı. normal yolla tekrar hamile kalmam riskli haziran basinda asilama yaptiracagiz . kaliteli spermler secilecek ve asilama yapilacak

canımmm yumurtalar akıllı ama sahibi pek akıllı değillaelaelaelaelaeya 6 aydır kahverengi akıntı geliyo ben kocayı uzaklaştırıyorumm bide hormonlarım kafayı yedi diye deliriyorumm:tomato:ya insan bi dr ye sorar bide 2 ay önce genel bi kontrole gitmiştimm söylememiştimmmmdelikafadulden

ayıp sana!naniknanik

neyse bundan sonra sakın boşlama,bol bol çalış:jeyyar::jeyyar:önümüzdeki ay bekliyoruz senden bebiş haberini haaa!:emir_bebek:şakkıdı

diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
Hatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
zühal....................................16 Mayıs
mawili...................................17 Mayıs
Batuhanım.............................18 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
selkie....................................26 Mayıs
raebzeh.................................29 Mayıs
zeyn77..................................1 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)

umutlu22
xnazox
crazybaby
zeliş82
rosses
szdiker
çikolata86
esterya
vildangel
gülücük
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMıŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM...

evet canlarım,yine hüsransenağlama yine hayal kırıklığısenağlama olmadı olmayacak galiba:çok üzgünüm: bıktım artık her ay acaba hamilemiyim göğüslerim acıyomu acaba bu hamilelik belirtisimi, değilmi, sonra büyük bir hayal kırıklığıyla kırmızıları görüyosun birkaç gün büyük üzüntü sonra yumurtlama günlerini hesaplamalar hep aynı sona ve başa sarmaktan bıktım hiç yaşantımdan zevk alamıyorum hayatımı hep tek bir noktaya odaklamışım .....çok kötüyüm:1no2: yıkıldım omuzlarımda koskocaman bir yük, altından kalkıp mücadele edecek halim yoksenağlama çok yoruldum ben heralde oğluşuma bir kardeş veremiyeceğim :1no2:onu bu dünyada yalnız bırakıcağım ..........:a015:

bitanem ne olur üzülme!:teselli:acaba bu aralar biraz başka şeylerle ilgilensen,oluruna bıraksan herşeyi,kendini toplasan biraz ...geçen ay bende çok ümitliydim,hamile elbiselerine bakıyordum,beşiklere bakıyordum,adetime gün sayıyordum falan,mağazaya alışverşe giriyorum bir pantolon vs.. beğeniyorum,ya hamile kalırsam giyemiem sonrada modası geçer diye düşünüyordum.insan düşündüke birde psikolojik olarak hamilelek belirtileri yaşıyor.,sonra büyük bir hayal kırıklığı bu ay doktoruma gittik adet geçikmesi yaşadığım için,kist olduğunu bir süre olamayabileeğini söyledi,üzüldüğümü farkedince birde fazla bu konuyu kafana takma dedi,takdıkça olmuyor sen dedi sabırlı ol kendinide buna odaklama dedi,,kendiside 1 senenin sonunda tedavi görerek yeni anne oldu!bende aöf ye kayıtlıyım, bu konuyu düşünmemek için sınavlara çalışmaya başladım,yoksa insanın sürekli aklında oluyor,

zelişçim neden böyle yapıyosun hayatım...bak sen böyle davrandıkça bebeğe daha çok uzaklaşıyorsun...bu kadar stresle hamile kalman çok zor...her ay böyle kendini dinlersen vücudun rahat edemezki...bende senin gibi hep takipteydim taki hamile kaldığım ay çok yoğundum hiç düşünmeye vaktim olmamıştı...stres herşeyi bozuyo canım...ne olur biraz daha rahat bırak herşeyi...

zeliscim ne olur umutsuzluga kapılma bak sonucta bir evladın var yine olur insallah . Allah mutlaka onun vaktni tayin etmistir canım

Kizlar bu arada ben simdiye kadar dikkat etmmemistim listede adım hamisler arasinda. Ben hamistim ama 32 gun once kurtaj oldum. Kzilar ya ben napayım esim sperm tahlili yaptırdı kromozom bozuklugu cıktı. normal yolla tekrar hamile kalmam riskli haziran basinda asilama yaptiracagiz . kaliteli spermler secilecek ve asilama yapilacak

canım inşallah herşey yolunda gider...kusura bakma atlamışım liste olayını düzelttim şimdi canım...inşallah sağlıklı bir şekilde yeniden hamile kalabilirsin...

:Saruboceq:

canım üzülme herşeyde bir hayır vardır bak ben hamile kalmıştım ama 5 haftayken düşürdüm çok stres yapyodum tabiki bu bizim elimizde dil bende çok stres yapyorum bebek zaten bekledigin an dil umadıgın an gelir allahım inşalah isteyen herkezin hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder :Saruboceq: canım bende yarın olucam galiba bu ay benimde umutum yok artık bidakiye inşallah çalışmalara devam aglamak yok:lepi:laelaelaelaelae

canım, hepimiz aynı yoldan, aynı duygulardan geçtik. burda hergün birbirimize destek olduk. nasıl atlattık bu günleri sende çok iyi biliyorsun. Rabbim'in izniyle, dualarla atlattık hep. senin de bu müjdeli haberi vereceğin zaman çok yakın. bundan çok eminim ama kendini bu kadar üzersen olmazki. bende kendimi üze üze sadece süreyi uzattım, halbuki düşük bile yapmış olsa hiç takmayan arkadaşlar birkaç ay içinde tekrar hamile kaldı ve çoktan bebeklerini kucaklarına aldılar bile.

canım, hadi biraz bu fikirden uzaklaşacak birşeyler bul kendine. keşke yakın olsak da her gün bir araya gelip birşeyler yapabilsek. üzme kendini ki bebişde rahar rahat gelsin annesi.:1hug:

dün kk ya hiç giremedim, bir sorun vardı herhalde. bugünde canı isterse açıyo, canı istemezse açmıyo. bu yüzden tek tek alıntı yapamıycam arkadaşlar. bana iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim. Rabbim hep güldürsün yüzümüzü inşallah.a.s.

canımm senin yaşadıklarını her ay bende yaşıyorumm..bu topikteki herkez yaşadı yada yaşıyoo..umudunu kaybetme..bissürü arkadaş hamile kaldı bizde kalırız inşaallah..ben bugün herşeyde bi hayır vardır sözüne bi kere daha inandımm..umudunu kaybetme ..eninde sonunda bebişleri yapcaz.biraz daha zamanımız var demekkii.

kizlar bu arada ben simdiye kadar dikkat etmmemistim listede adım hamisler arasinda. Ben hamistim ama 32 gun once kurtaj oldum. Kzilar ya ben napayım esim sperm tahlili yaptırdı kromozom bozuklugu cıktı. Normal yolla tekrar hamile kalmam riskli haziran basinda asilama yaptiracagiz . Kaliteli spermler secilecek ve asilama yapilacak

bitanem ne olur üzülme!:teselli:acaba bu aralar biraz başka şeylerle ilgilensen,oluruna bıraksan herşeyi,kendini toplasan biraz ...geçen ay bende çok ümitliydim,hamile elbiselerine bakıyordum,beşiklere bakıyordum,adetime gün sayıyordum falan,mağazaya alışverşe giriyorum bir pantolon vs.. Beğeniyorum,ya hamile kalırsam giyemiem sonrada modası geçer diye düşünüyordum.insan düşündüke birde psikolojik olarak hamilelek belirtileri yaşıyor.,sonra büyük bir hayal kırıklığı bu ay doktoruma gittik adet geçikmesi yaşadığım için,kist olduğunu bir süre olamayabileeğini söyledi,üzüldüğümü farkedince birde fazla bu konuyu kafana takma dedi,takdıkça olmuyor sen dedi sabırlı ol kendinide buna odaklama dedi,,kendiside 1 senenin sonunda tedavi görerek yeni anne oldu!bende aöf ye kayıtlıyım, bu konuyu düşünmemek için sınavlara çalışmaya başladım,yoksa insanın sürekli aklında oluyor,

[ı]zelişçim neden böyle yapıyosun hayatım...bak sen böyle davrandıkça bebeğe daha çok uzaklaşıyorsun...bu kadar stresle hamile kalman çok zor...her ay böyle kendini dinlersen vücudun rahat edemezki...bende senin gibi hep takipteydim taki hamile kaldığım ay çok yoğundum hiç düşünmeye vaktim olmamıştı...stres herşeyi bozuyo canım...ne olur biraz daha rahat bırak herşeyi...[/ı]

[ı]canım inşallah herşey yolunda gider...kusura bakma atlamışım liste olayını düzelttim şimdi canım...inşallah sağlıklı bir şekilde yeniden hamile kalabilirsin...[/ı]

:saruboceq:

[sıze="2"]canım üzülme herşeyde bir hayır vardır bak ben hamile kalmıştım ama 5 haftayken düşürdüm çok stres yapyodum tabiki bu bizim elimizde dil bende çok stres yapyorum bebek zaten bekledigin an dil umadıgın an gelir allahım inşalah isteyen herkezin hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder :saruboceq: [/sıze]canım bende yarın olucam galiba bu ay benimde umutum yok artık bidakiye inşallah çalışmalara devam aglamak yok:lepi:laelaelaelaelae

canım, hepimiz aynı yoldan, aynı duygulardan geçtik. Burda hergün birbirimize destek olduk. Nasıl atlattık bu günleri sende çok iyi biliyorsun. Rabbim'in izniyle, dualarla atlattık hep. Senin de bu müjdeli haberi vereceğin zaman çok yakın. Bundan çok eminim ama kendini bu kadar üzersen olmazki. Bende kendimi üze üze sadece süreyi uzattım, halbuki düşük bile yapmış olsa hiç takmayan arkadaşlar birkaç ay içinde tekrar hamile kaldı ve çoktan bebeklerini kucaklarına aldılar bile.

Canım, hadi biraz bu fikirden uzaklaşacak birşeyler bul kendine. Keşke yakın olsak da her gün bir araya gelip birşeyler yapabilsek. üzme kendini ki bebişde rahar rahat gelsin annesi.:1hug:

[sıze="2"]arkadaşlar sitede bir kaç gündür sorun var,bugünde gidip geliyo tek tek alıntı yapamadım ...hepinizden allah razı olsun bu ay çok ümitliydim kırmızıları görünce çok kötü oldum hala daha kendime gelmiş değilim yinede rabbime şükürler olsun bir tane yavrum var rabbim ona uzun ömürler versin....tam 20 ay oldu inşallah daha çok beklemem hepinizi çok seviyorum çok öptüm sizi...[/sıze]

zelişiiimmmm canım beniiiimmm..üzülme nolur ..kaç gündür nete giremiyorum sanırım bi sorun var..meraktan çatladım..canım benim yaaa..bu üzüntüleri aynen bende yaşadım,sadece o
üzülme bana kaldı inan adet geldide bitti bile..hayırlısı olsun canım benim...öptüm zelişim..

kızlar bende dr a gittim..hapın dozunu çıkardı..günde iki tane içicem..bakalım bu ay tutacak mı?öptüm canlarııııımmm...

zelişcim canım boyle yaparsan bizde üzülyos umitlerimizi hiç bizaman yitirmicen alla en tez zamanda inş bizlere ikinci çocuklarımızı nasip eder amin canım benim kızımdan 2 sene sonra kürtaj oldum 2 ay öncede düşük yaptım genede umidimi yitirmiyorum ama sıkıntıda yapyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yola devamkaydirigubbakcemile4

zelişiiimmmm canım beniiiimmm..üzülme nolur ..kaç gündür nete giremiyorum sanırım bi sorun var..meraktan çatladım..canım benim yaaa..bu üzüntüleri aynen bende yaşadım,sadece o
üzülme bana kaldı inan adet geldide bitti bile..hayırlısı olsun canım benim...öptüm zelişim..

kızlar bende dr a gittim..hapın dozunu çıkardı..günde iki tane içicem..bakalım bu ay tutacak mı?öptüm canlarııııımmm...

zelişcim canım boyle yaparsan bizde üzülyos umitlerimizi hiç bizaman yitirmicen alla en tez zamanda inş bizlere ikinci çocuklarımızı nasip eder amin canım benim kızımdan 2 sene sonra kürtaj oldum 2 ay öncede düşük yaptım genede umidimi yitirmiyorum ama sıkıntıda yapyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yola devamkaydirigubbakcemile4

sağolun kızlar rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin ...napabilirimki :çok üzgünüm:

Merhaba Kızlar...

Zelişim Cansın Can akıtma o güzel gözyaşlarını Allahı çok büyük olacak birtanem çok düşünme nolursun bak olayın en zor yanı düşünmemek bunu başaınca bak gör ne olacak
:CüvCüv:

Raebzeh canım hadi hayırlısıı inşallah herşey güzel olacak

Bende yarın bir doktora daha gidiyorum lütfen benim içinde dua edin bakalım ne diyecekler nasıl yönlendirecekler ne derlerse o olur artık..Sadece ve sadece hayırlısı diliyorum Rabbimden..

Hepinizide çok çok öperim güzel bir haftamız olsun inşallah.. a.s. a.s.

Merhaba Kızlar...

Zelişim Cansın Can akıtma o güzel gözyaşlarını Allahı çok büyük olacak birtanem çok düşünme nolursun bak olayın en zor yanı düşünmemek bunu başaınca bak gör ne olacak
:CüvCüv:

Raebzeh canım hadi hayırlısıı inşallah herşey güzel olacak

Bende yarın bir doktora daha gidiyorum lütfen benim içinde dua edin bakalım ne diyecekler nasıl yönlendirecekler ne derlerse o olur artık..Sadece ve sadece hayırlısı diliyorum Rabbimden..

Hepinizide çok çok öperim güzel bir haftamız olsun inşallah.. a.s. a.s.

nazlıcım canım iyi dileklerin için çok sağol canım inşallah bundan sonra elimden geldiği kadar takmamaya çalışacam....canım seninde inşallah rabbim hayırlı haberler almanı nasip eder allah yardımcın olsun inşallah herşey çok güzel çıkacak....Şeniz

nazlıcım hakkında hayırlısı olsun canım benim..inşallah güzel haberler alıcaz senden yarın..dualarımız seninle canım..Rabbim yar ve yardımcın olsun..amiiiinn...

Back
X