- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #6.241
ya kizlar konu disi ama benim bu cizelge neden cikmiyor ya
bilen varmi acaba
bilen varmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım allah yardımcın olsun inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin....kızlar benim için dua edin ne olur?yarın doktora gidicem inşallah geçmiştir?normale döneyimki olsun 2.de
selam kizlar cumaniz mübarek olsun
size bir sorum olacakti benim
test adete kac gün kala yapildigi zaman dogru sonuc verir ?
sebebide su ben bundan 10 gün önce doktor bana kalcadan bir igne yapti ve iliskiye girmemiz gerektigi söyledi
bizde tabi ona uyduk ve 14 gün sonra test yapmaya gel dedi bana
ve o 14 gün pazartesi doluyor ve doktor randevum var
sizce ultrasonlami bakip olup olmadigi ortaya cikacak yada test mi yapacak ??
nolursunuz beni aydinlatin
ama ignenin türkcede ne oldugunu bilmiyorum acikcasi
simdiden tesekkür ederim hepinize
ayrica yeni gelenlerde hosgelmis
gülücük sende hosgeldin tekrar aramiza güzel haberlerle gelmisin
arabanizida kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin allah
gülersercim sanada sorunsuz bir hamilelik diliyorum
allah tamamini erdirsin insallah
öpüyorum hepinizi
saol canım allah razı olsunhayırlı olsun canım.. rabbim kazasız belasız kullanmanızı nasip eder inşallah....
saol canım inşallah valla 5 senedir gül agacının diine çizerdik ilk önce araba çıktı sonra 2 sene bindik onu sattık bu safer ev aldık evi alınca tekrar arbaya döndük bu arada bebek resmide çiziyom ama hepsi sırayla gerçekleşti bi bebek kalldın ondanda ümüdimi kestimhayırlı olsun hıdırellez benim doğum günümdü umarım benimde dileklerim olur AMİNNNNNNN:CüvCüv:
saol bitanem darısı size eger istiyosanız daha iyisi olsunhayırlı olsun canım alah kazadan beladan saklasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin inşallah sizinde olur bundan önceki zafiraydı ben bilerek jetta istedim belki bilirsin zafiralar 7 kişilik heryere görümcemleride götürmekten bıkmıştımkötü gelinlik yaptım ama napıyım bıktım artık iyi oldu oh canıma degsin otursunlar evde hoş kaynanam sıkışırız enişteni götürmeyiz falan diyo ama nereye kadar adama sen gelme dicen demiSECEMCE Süpeer. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Ben de çok beğeniyorum Jettalarıı. Allah nazarlardan saklasın arkadaşım.
amin canım saolun arkadaşlar valla hem arabaya sevindim hemde sizin böyle içten bişe şekilde dualarınıza hepinizden allah razı olsuncanım hayırlı olsun,kazasız belasız güle güle kullanın.a.s.
slm kızlarr...dün evde gebelik testi buldumm..biraz araştırsam birkaç tane daha bulurumm kaydirigubbakcemile3zamanında alıp alıp bi kenarklara koymuşumkaydirigubbakcemile3..herneyse ziyan olmasın dedim..daha adetime 10 gün var ama test varken dayanamadım yaptımm..2 saat çiş tuttumkaydirigubbakcemile35 dk sonra baktım tabiii negatif..sonra yemek falan yaptımmm...1 saat sonra testi çöpe atayım dedimm...ama ikinci bi çizgi belirmişş..tabiii çok şaşırdımm...sonra internetten araştırdım ...1 saatte çıkan çizgi yanlış olurmuşş..ama olsun yanlış manlış senelerdir ilk defa ikinci çizgiyi gördümmmalkisalkisalkisay ben deliriyorum galiba buna bile sevindimmmmmmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
:roflol::roflol:Ablam hıdırellezz akşamııı arkadaşınınn yazlığna gitti .deniz kenarında kumlara beşikk çizmişş içinde bebesii.birdeee kagıt parçalarından beşik içinede bebek oturtturdum dedii.şaşırdım haberim bile yoktu yapacagından çokkk komik yaaaasırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıalar iyi akşamlar arabaya sevinirken sabah kayınbabam kalp krizi geçirdi bide deprosyonlu bi hasta dra da gitmiyom evde bunaldık sormayın ya çok fene hasta olmasa tedaviyi kabul eder ama etmiyoda allah korusun ya felç olursa valla benim başıma kalır kayınvlidem var ama ya o ondan önce ölürse mahfolurum sadece bi görümcem var oda nezamana kadar gelir kayın validem bugün dua ediyo iki iyiligin birini versin diye ölürse kurtulur ama felç olursa naparız diyo dahada 65 yaşında
balım canım inşallah ablanın çizdiği o dilek gerçekleşir geçen senede benim ablam benim için kağıda bebek çzmiş denize atmıştı ama malesef koskoca 1 yıl geçti bişey yok gerçi hamile kaldım ama bebişim düşmüştü rabbim hepimiz için hayırlı yazılar yazsın inşalah...:roflol::roflol:Ablam hıdırellezz akşamııı arkadaşınınn yazlığna gitti .deniz kenarında kumlara beşikk çizmişş içinde bebesii.birdeee kagıt parçalarından beşik içinede bebek oturtturdum dedii.şaşırdım haberim bile yoktu yapacagından çokkk komik yaaaasırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun rabbim düşündüğünüzü vermesin acil şifalar versin inşallah hasta hizmeti yapmak çok zor ama kayınpederin ilk önce mahremine düşer eşi yada kızının bakması lazım rabbim inşallah elden ayaktan düşürmez....kıalar iyi akşamlar arabaya sevinirken sabah kayınbabam kalp krizi geçirdi bide deprosyonlu bi hasta dra da gitmiyom evde bunaldık sormayın ya çok fene hasta olmasa tedaviyi kabul eder ama etmiyoda allah korusun ya felç olursa valla benim başıma kalır kayınvlidem var ama ya o ondan önce ölürse mahfolurum sadece bi görümcem var oda nezamana kadar gelir kayın validem bugün dua ediyo iki iyiligin birini versin diye ölürse kurtulur ama felç olursa naparız diyo dahada 65 yaşında
günaydıınn kızlaaarrr...ben bugün dr a kontrole gidiyorum..dualarınıza ihtiyacım var..inşallah yumoşlarım büyümüştür de hemen iğneyi vurdur der dr um..amiiinnn..öptüm canlarıııımmm...Şeniz.
batuhanım canım inşallah bugün tekrar pc yi açtığımda senin müjdeli haberlerini görürüm..Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim..Şeniz..amiiiinnn...:Saruboceq:
senemce canım kayınpederine geçmiş olsun.a.s..inşallah hayırlısıyla atlatır...Rabbimyar ve yardımcısı olsun..acil şifalar versin..yani inşallah bişey olmaz ama felç olsa bile kaynanan bakar sana düşürmez bence..ama yinede Rabbim ele ayağa düşürmesin..hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah...:Saruboceq:öptüm canım..Şeniz
kızlar benim için dua edin ne olur?yarın doktora gidicem inşallah geçmiştir?normale döneyimki olsun 2.de
selam kizlar cumaniz mübarek olsun
size bir sorum olacakti benim
test adete kac gün kala yapildigi zaman dogru sonuc verir ?
sebebide su ben bundan 10 gün önce doktor bana kalcadan bir igne yapti ve iliskiye girmemiz gerektigi söyledi
bizde tabi ona uyduk ve 14 gün sonra test yapmaya gel dedi bana
ve o 14 gün pazartesi doluyor ve doktor randevum var
sizce ultrasonlami bakip olup olmadigi ortaya cikacak yada test mi yapacak ??
nolursunuz beni aydinlatin
ama ignenin türkcede ne oldugunu bilmiyorum acikcasi
simdiden tesekkür ederim hepinize
ayrica yeni gelenlerde hosgelmis
gülücük sende hosgeldin tekrar aramiza güzel haberlerle gelmisin
arabanizida kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin allah
gülersercim sanada sorunsuz bir hamilelik diliyorum
allah tamamini erdirsin insallah
öpüyorum hepinizi
kızlar şimdi geldim dışardan?ne var ne yok?iyimisiniz?kistim düzelmiş,bir tanede çatlıcak yumurtam varmış,pazartesien itibaren sıkı çalış 2.bebek için dedi doktorum.sonra ordan oğlumun kreşinde toplantı vardı oraya gittim,ancak geldim eve,hemen haber vereyim dedim.çok şükür!
canım hadi gözün aydın bak 2 tane güzel haberle geldin boş durma sıkı çalış:asigim: bu ay güzel haberler ver bize....
Tatlı Meleklerimize Bizden Anneler Gününüz Kutlu Olsun Kızlar.Hepinizi Çok öpüyoruz..
![]()
biraz erken davrandım 1 hafta sonra belli olur, zannetmiyorum ama...gülesercim canım çok tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin.....annenede çok geçmişler olsun...
pelincim inşallah test yanılmamıştır...
selkie canım inşallah yarın iyi haberler alırsın hayatım...
zühalcim keşke bekleseydin birazdaha test için...umarım sonuç değişir sonradan...
hadi geçmiş olsun canım inşallah iyi haberlerini alırızkızlar şimdi geldim dışardan?ne var ne yok?iyimisiniz?kistim düzelmiş,bir tanede çatlıcak yumurtam varmış,pazartesien itibaren sıkı çalış 2.bebek için dedi doktorum.sonra ordan oğlumun kreşinde toplantı vardı oraya gittim,ancak geldim eve,hemen haber vereyim dedim.çok şükür!