- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #6.261
slm arkadaşlar benim hamilelik çok kötü geçiyo ya ne yesem 10 dk sonra lavobadayım hep yatıyorum başımı kaldıramıyorum napacam bilmiyorum kısa zamanda gecer inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıalar iyi akşamlar arabaya sevinirken sabah kayınbabam kalp krizi geçirdi bide deprosyonlu bi hasta dra da gitmiyom evde bunaldık sormayın ya çok fene hasta olmasa tedaviyi kabul eder ama etmiyoda allah korusun ya felç olursa valla benim başıma kalır kayınvlidem var ama ya o ondan önce ölürse mahfolurum sadece bi görümcem var oda nezamana kadar gelir kayın validem bugün dua ediyo iki iyiligin birini versin diye ölürse kurtulur ama felç olursa naparız diyo dahada 65 yaşında
kızlar şimdi geldim dışardan?ne var ne yok?iyimisiniz?kistim düzelmiş,bir tanede çatlıcak yumurtam varmış,pazartesien itibaren sıkı çalış 2.bebek için dedi doktorum.sonra ordan oğlumun kreşinde toplantı vardı oraya gittim,ancak geldim eve,hemen haber vereyim dedim.çok şükür!
Evet canım benim tarafımdanda 4 aydır test edilip onaylandı bu karışım:jeyyar:kızlar bu arada söylemeyi unuttum ..ben bu ay bal+çörekotu+tarçın karışımı kullandımm...galiba ondan benim yumurta kocaman olup catır catır catladııı..tavsiye ediyorumm..pko lulardada çok işe yarıyomuşş...ben bu ay yine denicem ..acayip ovulasyon kanamam olursa karışım gerçekten işe yarıyo dicemm..yani test edip onaylıcamm.:1closedeyes:..kendimi sizler için bi kobay olarak kullanmaya razıyımm..:1ninca:hepinizi seviyorummmmmm:jeyyar:
kızlar şimdi geldim dışardan?ne var ne yok?iyimisiniz?kistim düzelmiş,bir tanede çatlıcak yumurtam varmış,pazartesien itibaren sıkı çalış 2.bebek için dedi doktorum.sonra ordan oğlumun kreşinde toplantı vardı oraya gittim,ancak geldim eve,hemen haber vereyim dedim.çok şükür!
[Kızlar ben çok delüyümm valla yaaa birkeredaha onayladım..Olsunn denemiş oldumm tecrube edinmiş oldum ne yapalım hahaha..
Ben ilk 2 ay klomeni su ile beraber içiyordum yazmıştım.sonra bulantılar başlayınca annem sütle iç dedi .sonraki 2 ayda süt ile içincee son ay 20 klomene ragmen 1 yumoş gelişmiştiii..Sitede arkadaşla başka bir topikte konuşurken süt ile alındığı zaman ilacın etkisi azalırmışş.Gelde şimdi ağlayımmı güleyimmii2 aylık tedavi havaya uçtu desene ballHemde aşılama olduğum aydıı hahaha.sırnaşık şey:roflol:dr söylucemmm evime döndüğümm zaman.haftaya tekrar klomeen başlıcam bakalım su ile deneme yapalım ne olcak..Deneme tahtası oldum resmen.Deneyy ball ehuehu.Ben bir kısır döngüyüm.Hamile kalamamakta bir ayrıcalıktır:jeyyar:/COLOR]kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bALSURATI kaybettiniz el fatiha :roflol:
geçmiş olsun canımm..üzülme yaw kalp krizi geçiren illa felç olacak diye bişey yok...bu sebebten felç olan hiç duymadımm..aklına kötü şeyler getirme...bide arbamı aldınız yazını görmedimm hayırlı olsunn...arabanın içi bebişlerle dolsunnkaydirigubbakcemile3/COLOR][saol canım benim kendi babamda kalp hastası dru ameliyat olmasan felç olabiilirsin demişti o ameliyat oldu ama bu adam dra gitmiyoki gene geçirse gene gitmez hasta dedimya ölüm döşeginde yatsa bile gitmez o bakımdan bunaldım yoksa tedavisini olsa benlik bişe yok
sana bişe sorcaktım sen geçen kanam oldu demiştin ya benim de oldu ilk defa yani yeni evliyken arada bi oluyodu ama 8senedir ilk defa oldu daha da10 güüm var sen dedinya benim manyak hormonlar damı kıskandı naptı kasıklarımda 3 gündür fena agrıyo kanamadan önce de agrıyodu ilşkiye girince de böyle oldu neden acaba gece sen geldin aklıma hemen ayyyyyyyyy biz manyaklaştık yav
[Kızlar ben çok delüyümm valla yaaa birkeredaha onayladım..Olsunn denemiş oldumm tecrube edinmiş oldum ne yapalım hahaha..
Ben ilk 2 ay klomeni su ile beraber içiyordum yazmıştım.sonra bulantılar başlayınca annem sütle iç dedi .sonraki 2 ayda süt ile içincee son ay 20 klomene ragmen 1 yumoş gelişmiştiii..Sitede arkadaşla başka bir topikte konuşurken süt ile alındığı zaman ilacın etkisi azalırmışş.Gelde şimdi ağlayımmı güleyimmii2 aylık tedavi havaya uçtu desene ballHemde aşılama olduğum aydıı hahaha.sırnaşık şey:roflol:dr söylucemmm evime döndüğümm zaman.haftaya tekrar klomeen başlıcam bakalım su ile deneme yapalım ne olcak..Deneme tahtası oldum resmen.Deneyy ball ehuehu.Ben bir kısır döngüyüm.Hamile kalamamakta bir ayrıcalıktır:jeyyar:/COLOR]kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canımm..üzülme yaw kalp krizi geçiren illa felç olacak diye bişey yok...bu sebebten felç olan hiç duymadımm..aklına kötü şeyler getirme...bide arbamı aldınız yazını görmedimm hayırlı olsunn...arabanın içi bebişlerle dolsunnkaydirigubbakcemile3/COLOR][saol canım benim kendi babamda kalp hastası dru ameliyat olmasan felç olabiilirsin demişti o ameliyat oldu ama bu adam dra gitmiyoki gene geçirse gene gitmez hasta dedimya ölüm döşeginde yatsa bile gitmez o bakımdan bunaldım yoksa tedavisini olsa benlik bişe yok
sana bişe sorcaktım sen geçen kanam oldu demiştin ya benim de oldu ilk defa yani yeni evliyken arada bi oluyodu ama 8senedir ilk defa oldu daha da10 güüm var sen dedinya benim manyak hormonlar damı kıskandı naptı kasıklarımda 3 gündür fena agrıyo kanamadan önce de agrıyodu ilşkiye girince de böyle oldu neden acaba gece sen geldin aklıma hemen ayyyyyyyyy biz manyaklaştık yav
burdayımmm...canım benim babamda geçen yaz kalp ameliyatı oldu..bizin dr ameliyat olmazsan ölürsün dedi..adam direkt söyledi yani felç olayından bahsetmemişti...benneyaptımki..kanamaya gelince....kız benim hormonlar gayet güzel calışıyomuşş...ovulasyon kanaması oluyomuş...yumurta çatlayınca kanıyomuşum yanii..hep çatlama gününü yanlış hesaplıyomuşum...yanlış zamanlarda çalışıyomuşumm:roflol::roflol:ama bende ağrı falan olmuyodu...bi daha kanama falan olursa bi dr ye gözük bence...belki sendekide ovulasyon kanamasıdır...o günlerde calışma yaparsın ayolllkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile:jeyyar:
zeynep beni listeden silebilirsin .artık ikinci çocuk hayalim ve idealim bitmiştir.
k
ebrucum maşallah yumoşun güzel büyüdü inşallah bu ay senden güzel haberler alırız....kızlaaarr nasılsınız canlarııımm.Şeniz.hani batuhanım nerdesin sonuç ne hamile misin?:uhm:aayyy merakla açtım valla neti...hakkında hayırlısı olsun bitanem..:Saruboceq:
benim de bi yumoşum 15mm olmuşhihoyyythihoyyyt..dr um p.tesi tekrar çağırdı..drum .belki yumoşum büyürse o gün iğnemi dr um vurur.dr um belki p.tesi 18 mm olur dedi...inşallah bu ay tutar hayırlısıyla..amiiiinnn:Saruboceq:..öptüm canlarıımmmŞeniz...
canım...seni o kadar iyi anlıyorum ki inan ne söyleyeceğimi bilmiyorum ama rabbim inşallah beklemediğin bir anda sürprizini yapar sana ama öyle veda eder gibide yok,bizden ayrılamazsın...