- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #6.281
günaydın kızlar,herkesin anneler günü kutlu olsun hepinizi çok öpüyorum.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi geçmiş olsun canım inşallah iyi haberlerini alırız
slm arkadaşlar benim hamilelik çok kötü geçiyo ya ne yesem 10 dk sonra lavobadayım hep yatıyorum başımı kaldıramıyorum napacam bilmiyorum kısa zamanda gecer inşallah..
ohhhhh yumurta tamamm hihoyyythihoyyythihoyyyt şimdi iş size düşüyoo...bol bol çalışınnnkaydirigubbakcemile inşaallah güzel haaberlerini alcaz bu ayy...
selkie seninde gözün aydın hadi kurtuldun kistlerden inşallah tez zamanda hamile kalırsın canım
![]()
bütün arkadaşlarımın anneler günü kutlu olsun...
betrcim niye böyle yapıyosun canım..lütfen kendinide bizide üzme...bide bakmışsın hiç beklemediğin anda gelmiş meleğin kollarına...sakın aramızdan ayrılma...seni her zaman görmek istiyorum...
kızlar şimdi geldim dışardan?ne var ne yok?iyimisiniz?kistim düzelmiş,bir tanede çatlıcak yumurtam varmış,pazartesien itibaren sıkı çalış 2.bebek için dedi doktorum.sonra ordan oğlumun kreşinde toplantı vardı oraya gittim,ancak geldim eve,hemen haber vereyim dedim.çok şükür!
zeynep beni listeden silebilirsin .artık ikinci çocuk hayalim ve idealim bitmiştir.
k
gözün aydın canım. hadi bakalım top sizde, bol bol çalışın.:jeyyar:
canım, niye karaları bağladın yine? kendinde demişsin. takma kafana, ama benim için bitmiştir de deme. inan Rabbim biliyor en doğru zamanı ve yolluyor meleklerimizi.a.s.
gözün aydın canım. hadi bakalım top sizde, bol bol çalışın.:jeyyar:
canım, niye karaları bağladın yine? kendinde demişsin. takma kafana, ama benim için bitmiştir de deme. inan Rabbim biliyor en doğru zamanı ve yolluyor meleklerimizi.a.s.
selam kızlaaarrr.a.s.a.s..bugün öğleden sonra dr da randevum var..inşallah:Saruboceq: yumurta büyümüştür hemen de iğnemi dr um kendisi vurur hayırlısıyla..amiiinn...duıalarınıza ihtiyacım var canlarıııııımmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..öptüm kızlaaarrr.ŞenizŞenizŞeniz.
Dualarımız Seninle Canım benimm İnşallah herşey güzel gönlüne göre olur :1hug: a.s.a.s.
Bu arada Hepinizeee güzel müjdeli huzurlu sağlık dolu bir hafta diliyorum a.s.a.s.a.s.
selam kızlaaarrr.a.s.a.s..bugün öğleden sonra dr da randevum var..inşallah:Saruboceq: yumurta büyümüştür hemen de iğnemi dr um kendisi vurur hayırlısıyla..amiiinn...duıalarınıza ihtiyacım var canlarıııııımmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..öptüm kızlaaarrr.ŞenizŞenizŞeniz.
kızlar ilk bebekleriniz ne kadarlık ben aslında düşünmüyorum ama eşim istiyor:)
slm kızlar ben uzun süredir giremiyorum memlekete gittim annem bel fıtıgından amiliyet oldu onun yanına gittim geldim bu sefer nete giremiyorum ama neyse girdim.
size iyi bir haber vereyim ben hamileyim darısı sizlere arkadaşlar daha doktora gitmedim ama şimdiden çok kötü bulantım var.
wannacım karalar değil de artık gerçekleri gördüm desem doğru olur.biliyoruzki bir bebeği iki insan ister ve olur.ben tek taraflı çok yoruldum.tamamen durum bu ve durup düşündüm neden ,niçin,kimin için bu kadar üzüntü ve stres
ve şu kararı aldım hayatıma ve kendime çekidüzen vermek .a.s