kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

hadi geçmiş olsun canım inşallah iyi haberlerini alırız

slm arkadaşlar benim hamilelik çok kötü geçiyo ya ne yesem 10 dk sonra lavobadayım hep yatıyorum başımı kaldıramıyorum napacam bilmiyorum kısa zamanda gecer inşallah..

canım zamanla azalıağını düşünüyorum bu sıkıntılarının,ilk zamanlarda olailiyor böyle,bol bol dinlen,dr görüş belki sana bunun için bir ilaç verebilir,

ohhhhh yumurta tamamm hihoyyythihoyyythihoyyyt şimdi iş size düşüyoo...bol bol çalışınnnkaydirigubbakcemile inşaallah güzel haaberlerini alcaz bu ayy...

Canım çokk güzel hadii hayırlısı olsun yumoşlar gelişmişşşimdi sıradaa allahım ol demesii kaldıı.inşllahh bu ay gelicek bebeğin:Saruboceq:[/QUOTE]

selkie seninde gözün aydın hadi kurtuldun kistlerden inşallah tez zamanda hamile kalırsın canım

annekart21.jpg

bütün arkadaşlarımın anneler günü kutlu olsun...

kızlar teşekkürederim,inşallah olacak bu ay,benimkini çok çalıştırıcam bu ay kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
inşallah olur yaaa,

kızlar anneler gününüzü kutlarım,annelerinizinde ellerinden öpün benim için.ben annemden uzaktayım şimdi yanımda olmasını isterdim,telefonla aradım kutladım ama ona bir buket çiçek verip ellerinden öpmeyi çok isterdim,

betrcim niye böyle yapıyosun canım..lütfen kendinide bizide üzme...bide bakmışsın hiç beklemediğin anda gelmiş meleğin kollarına...sakın aramızdan ayrılma...seni her zaman görmek istiyorum...

çok sağol zeynepcim tüm duam ve temennim benim de bu umarım herşey dilediğim gibi olur.senağlama

hepimizin anneler günü kutlu olsun...allah herkeze bu duyguyu yaşatsın...hiç çocuğu olmayanlara allah sabır versin ve en kısa sürede onlarada bu duyguyu sevinçi yaşatsınn..

kızlar şimdi geldim dışardan?ne var ne yok?iyimisiniz?kistim düzelmiş,bir tanede çatlıcak yumurtam varmış,pazartesien itibaren sıkı çalış 2.bebek için dedi doktorum.sonra ordan oğlumun kreşinde toplantı vardı oraya gittim,ancak geldim eve,hemen haber vereyim dedim.çok şükür!

gözün aydın canım. hadi bakalım top sizde, bol bol çalışın.:jeyyar:

zeynep beni listeden silebilirsin .artık ikinci çocuk hayalim ve idealim bitmiştir.
k

canım, niye karaları bağladın yine? kendinde demişsin. takma kafana, ama benim için bitmiştir de deme. inan Rabbim biliyor en doğru zamanı ve yolluyor meleklerimizi.a.s.

hepinizin anneler gününü kutluyorum arkadaslar
benim icin dua eden arkadaslardanda allah razi olsun
bakalim yarin ne olacak
ama syk giremedigim icin biraz gec haber verebilirim
kusura bakmazsiniz insallah
öpüyorum hepinizi

gözün aydın canım. hadi bakalım top sizde, bol bol çalışın.:jeyyar:

canım, niye karaları bağladın yine? kendinde demişsin. takma kafana, ama benim için bitmiştir de deme. inan Rabbim biliyor en doğru zamanı ve yolluyor meleklerimizi.a.s.

wannacım karalar değil de artık gerçekleri gördüm desem doğru olur.biliyoruzki bir bebeği iki insan ister ve olur.ben tek taraflı çok yoruldum.tamamen durum bu ve durup düşündüm neden ,niçin,kimin için bu kadar üzüntü ve stres :kızgın:
ve şu kararı aldım hayatıma ve kendime çekidüzen vermek .a.s

kızlaaarrr hepinizin anneler günü kutlu olsun canlarııımmm..a.s.a.s..Rabbim yavrularımızı bizlere,bizleri yavrularımıza bağışlasın..amiiiiinn...öptüm canlarıııımmmŞenizŞenizŞeniz:nazar:...

kzlar biraz geç kaldım ama hepinizin anneler günü kutlu olsun rabbim anneligi tamak isteyen herkesede nasip edsin inşallah
bugün anca girebildim kayınbaba gene hastalandı akşama kadar herkez yalvardı adam ölüyo gene dr gitmiyo perişan oldduk bugün hiç güzel bi anneler günü degildi

selam kızlaaarrr.a.s.a.s..bugün öğleden sonra dr da randevum var..inşallah:Saruboceq: yumurta büyümüştür hemen de iğnemi dr um kendisi vurur hayırlısıyla..amiiinn...duıalarınıza ihtiyacım var canlarıııııımmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..öptüm kızlaaarrr.ŞenizŞenizŞeniz.

selam kızlaaarrr.a.s.a.s..bugün öğleden sonra dr da randevum var..inşallah:Saruboceq: yumurta büyümüştür hemen de iğnemi dr um kendisi vurur hayırlısıyla..amiiinn...duıalarınıza ihtiyacım var canlarıııııımmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..öptüm kızlaaarrr.ŞenizŞenizŞeniz.

Dualarımız Seninle Canım benimm İnşallah herşey güzel gönlüne göre olur :1hug: a.s.a.s.

Bu arada Hepinizeee güzel müjdeli huzurlu sağlık dolu bir hafta diliyorum a.s.a.s.a.s.

Dualarımız Seninle Canım benimm İnşallah herşey güzel gönlüne göre olur :1hug: a.s.a.s.

Bu arada Hepinizeee güzel müjdeli huzurlu sağlık dolu bir hafta diliyorum a.s.a.s.a.s.

nazlıcııımm canım benim Allah razı olsun iyi dileklerin için.Şeniz.Rabbim seninde gönlüne göre versinbitanemkaydirigubbakcemile3,hayırlı kolay doğumlar nasip etsin:nazar:,bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah..amiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:öptüm canım beniiimm..ŞenizŞeniz

yaprak su canım hoşgeldin..a.s.:1hug:canım benim kızım 2,5 yaşında tedaviyle hamile kaldığım için erken istedim 2.bebişi..arkadaşlarımın çocukları büyükler en küçüğü benim kızım..senin bebeğin ne kadarlık:uhm:öptüm canım..ŞenizŞeniz

inşallah bize güzel haberler getirirsin bugün bitanem,dualarımız seninle!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ilk bebekleriniz ne kadarlık ben aslında düşünmüyorum ama eşim istiyor:)

anım hoşgeldin aramıza,benim oğlum var,5 yaşında,geç kaldığımı düşünüyorum 2.için,bençe sende fazla bekleme!

slm kızlar ben uzun süredir giremiyorum memlekete gittim annem bel fıtıgından amiliyet oldu onun yanına gittim geldim bu sefer nete giremiyorum ama neyse girdim.

size iyi bir haber vereyim ben hamileyim darısı sizlere arkadaşlar daha doktora gitmedim ama şimdiden çok kötü bulantım var.

hoşgeldin canım tebrik ederim allah kucagına almayı nasıp etsin:Saruboceq:darısı bizim başımıza:Saruboceq:

wannacım karalar değil de artık gerçekleri gördüm desem doğru olur.biliyoruzki bir bebeği iki insan ister ve olur.ben tek taraflı çok yoruldum.tamamen durum bu ve durup düşündüm neden ,niçin,kimin için bu kadar üzüntü ve stres :kızgın:
ve şu kararı aldım hayatıma ve kendime çekidüzen vermek .a.s

canım, tek taraflı olmuyor derken eşinin destek olmadığını söylüyorsan inan yalnız değilsin. bende kaç senedir olsun diye herşeyi yapıp, gece gündüz dua ederken, eşim illede olsun diye ters taklalar atmıyordu. Rabbim yazmışsa, hayırlısıysa olur diyodu sadece. biliyormusun, hala benimle doktora gelmedi bile. ama hiç umurumda değil. benim küçük adamım, oğluşum her kontrole benden önce hazırlanıp geliyor benle. buda bana yetiyor.a.s

sen sakince ve rahat bir şekilde iyice düşün. hatta eşinle iyice tüm detaylarla konuş canım. biz onlardan çok farklı düşünüyoruz. belki senin açından görmesini sağlayabilirsin. ama asla kendine sıkıntı verme tatlım.a.s.

Back
X