kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam kızlaaarrr.a.s.a.s..bugün öğleden sonra dr da randevum var..inşallah:Saruboceq: yumurta büyümüştür hemen de iğnemi dr um kendisi vurur hayırlısıyla..amiiinn...duıalarınıza ihtiyacım var canlarıııııımmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..öptüm kızlaaarrr.ŞenizŞenizŞeniz.
:teytey:Canımm şimdii belkide yumoşlarını görüyorsundurr:dance:Canımmm inşaşllh güzelce gelişti ve çatlıcakk.Sonrada gelsin çalışmalarr:jeyyar:Sonrada bebek müjdesii alıcaz inşallahh sendenn.Dualarınn seninle canımm Allaha emaneeeet oll:Saruboceq::Saruboceq:
canım bence klomenle 1 yumurta normal..bende hiç bi sorun yok ama gonaphane hap kullandığım zaman 1 bazen 2yumurta oluşuyodu..aşılama yaptırdığım ay gonal f iğne kullanmıştım ozaman 6 yumurta oluşmuştu..senin aşılamayı haplamı yapmışlardı..çünkü iğneyle daha iyi sonuç veriyo biliyorumm...bence inşaallah gerek kalmaz ama bir dahaki aşılamanı iğneyle yaptırr
Canıım ama su ile içtiğim ayy 4 yumoşum olmuştuu..Bence 20 klomene 1 yumoş çok az bende pko var ondan böyleyim.Sağlıklı bir kadın 20 klomen içerse bilmiyorum 5-6 yumoşu olur:jeyyar:naniknanik

ebrucum maşallah yumoşun güzel büyüdü inşallah bu ay senden güzel haberler alırız....

kız allah seni ne etmeye sütle klomen haa.:roflol:..neyse canım zararın neresinden dönersen kardır amman sakın bidaha sütle içiyim deme...

kızzz delüüüümmmmmlaelaelaelaelae:roflol::roflol:durup durupta tam aşılama yaptığın ay mı sütle içip deneme yaptın yaww:mymeka:kız allah iyiyliğini versin emiiii...kaydirigubbakcemile3evet bence de bu sefer suyla iç hapını..demek hapı kullanıcan yeni eve dönücen hee oleeeeyyyhihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:öptüm balıııımmmmm....ŞenizŞeniz

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu ama sürekli okumaya çalışıyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre verir inş. Bu arada ben klomen kullandım sonra iğne vuruldum veee :( bunlara rağmen hastalandım cuma akşamı. Yine olmadı.... Demekki zamanı değilmiş ne yapalım. Dr. eğer hastalanırsan bu sefer film çekeriz demişti inanın hiç gitmek istemiyorum artık yoruldum galiba. Sanırım ben kendi haline bırakıcam..Zeynep cim beni listeye yazma.. şuan listenin başındayım silebilirsin beni. aslında pes etmedim ama bunun için yapmam gerekenleri yaptığımı düşünüyorum. Bundan sonrası Allah'ın taktiri olursa olur olmazsada allah oğluma ömür versin ne yapayım. Hepinizi çok öpüyorum gelişmelerinizi okuyarak takip edicem ...sizleri tanıdığım için çok memnunum. Kimseyle konuşamadıklırımı burda sizlerle paylaştım hakkınızı helal edin. Allah'a emanet olun.Rabbim tüm isteyenlerin kucağını bebişle doldursun......

selam kızlaaarrr.a.s.a.s..bugün öğleden sonra dr da randevum var..inşallah:Saruboceq: yumurta büyümüştür hemen de iğnemi dr um kendisi vurur hayırlısıyla..amiiinn...duıalarınıza ihtiyacım var canlarıııııımmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..öptüm kızlaaarrr.ŞenizŞenizŞeniz.
ebrucum canım güle gle gidip güle güle gelirsin inşallah bu ay herşey senin istediğin gibi olur Rabbim yardımcın olur inşallah...
kızlar ilk bebekleriniz ne kadarlık ben aslında düşünmüyorum ama eşim istiyor:)
canım aramıza hoşgeldin benim oğlum 5 yaşında aynı korunmayı bırakmadan önce bizdede eşim çok istiyordu ben istemiyodum ne oldu şimdi deli gibi istiyorum ama 20 ay oldu hala bekliyorum bence eşini dinle hemen çocuk yapmaya başla...
merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu ama sürekli okumaya çalışıyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre verir inş. Bu arada ben klomen kullandım sonra iğne vuruldum veee :( bunlara rağmen hastalandım cuma akşamı. Yine olmadı.... Demekki zamanı değilmiş ne yapalım. Dr. eğer hastalanırsan bu sefer film çekeriz demişti inanın hiç gitmek istemiyorum artık yoruldum galiba. Sanırım ben kendi haline bırakıcam..Zeynep cim beni listeye yazma.. şuan listenin başındayım silebilirsin beni. aslında pes etmedim ama bunun için yapmam gerekenleri yaptığımı düşünüyorum. Bundan sonrası Allah'ın taktiri olursa olur olmazsada allah oğluma ömür versin ne yapayım. Hepinizi çok öpüyorum gelişmelerinizi okuyarak takip edicem ...sizleri tanıdığım için çok memnunum. Kimseyle konuşamadıklırımı burda sizlerle paylaştım hakkınızı helal edin. Allah'a emanet olun.Rabbim tüm isteyenlerin kucağını bebişle doldursun......

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...Rabbim inşallah en yakın zamanda mucizesini yollar sana....

canım hayırlısı olsun sıkma canını!iyi dileklerin için sağol,allah seninde gönlüne göre versin

Canım hahkında hayırlııs olsun.Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün ınsallh.Allaha emanet ol:Saruboceq:

arkadaslar bana dua edın nolur dr basladım bu gun muayenede bı sorun yok hersey guzel dedı flımımı de goturdum onu da begendı cok onemlı bı sorun yok gıbı hamıle kalabılırsın rahatlıkla dedı kan tahlılı ıstedı hormonlarıma bakacakmıs yarın tekrar gıdıcem ınsallah bu hayırlı gelır de bebegım gelır artık yoruldum ıstıyorum bebek koklamak opmek ıstıyorum nolur sınavımız bıtmıs olsun dr eger stres yapıyosan hıc baslamayalım tedavıye dedı yok dedım artık akıllandım gunlerı bıle takıp etmıyorum dusunmuyorum da eskısı gıbı hırs da yapmıyorum bu dr a ıcımde ısındı esımde bellı etmıyo ama oda cok ıstıyo canım ben hastanedeyken ıs yerını bırakıp oylece yarım saat bıle olsa yanıma gelmıs yanlızım dıye gecenlerde amcasının oglu hanımı hamıleymıs cocuk gelmıs mujde vermıs konusmuslar falan benımkı hıc bana anlatmadı annesınden duydum senın haberın yokmu dedı annesıde galıba ben uzulurum dıye soylemedı unuttum dedı banada cok ınce dusuncelıdır sagolsun canım yaa...... lutfen dualarınıza benı de katın bu dr son olsun

arkadaslar bana dua edın nolur dr basladım bu gun muayenede bı sorun yok hersey guzel dedı flımımı de goturdum onu da begendı cok onemlı bı sorun yok gıbı hamıle kalabılırsın rahatlıkla dedı kan tahlılı ıstedı hormonlarıma bakacakmıs yarın tekrar gıdıcem ınsallah bu hayırlı gelır de bebegım gelır artık yoruldum ıstıyorum bebek koklamak opmek ıstıyorum nolur sınavımız bıtmıs olsun dr eger stres yapıyosan hıc baslamayalım tedavıye dedı yok dedım artık akıllandım gunlerı bıle takıp etmıyorum dusunmuyorum da eskısı gıbı hırs da yapmıyorum bu dr a ıcımde ısındı esımde bellı etmıyo ama oda cok ıstıyo canım ben hastanedeyken ıs yerını bırakıp oylece yarım saat bıle olsa yanıma gelmıs yanlızım dıye gecenlerde amcasının oglu hanımı hamıleymıs cocuk gelmıs mujde vermıs konusmuslar falan benımkı hıc bana anlatmadı annesınden duydum senın haberın yokmu dedı annesıde galıba ben uzulurum dıye soylemedı unuttum dedı banada cok ınce dusuncelıdır sagolsun canım yaa...... lutfen dualarınıza benı de katın bu dr son olsun

canım inşallah bu ay olur,dah fazla beklemezsin,a.s.dr iyi şeylr söylemiş olmasınada çok sevindim,
keşke bu ay hepimiz birden hamile kalsak ne güzel olurdu değilmi?öyle bir düşündümde,hepimiz ard arda hamile haberi veriyormuşuz,çok hoş olurdu!fisfisfis:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.

canım inşallah bu ay olur,dah fazla beklemezsin,a.s.dr iyi şeylr söylemiş olmasınada çok sevindim,
keşke bu ay hepimiz birden hamile kalsak ne güzel olurdu değilmi?öyle bir düşündümde,hepimiz ard arda hamile haberi veriyormuşuz,çok hoş olurdu!fisfisfis:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.

gercekten oyle bısı olsa cok guzel olurdu sevıncden ooluruz herhalde .....ıyı dıleklerın ıcın sagol canım
a.s:içelim:

canim allah gönlüne göre versin benim esimde televizyon seyrederken hamile biri ciktimi hemen kanali degistiriyor cünkü ben ne isim olursa olsun hemen isi birakip seyretmeye gidiyorum ahlar vahlar cekmeye basliyorum bizimki o yüzden caktirmadan hemen degisiyor bu arada benim kizim 12 yasinda kaydirigubbakcemile3

kizlar bende yarından sonra calısmalara baslıycam
adetim 31 gunde bir , 1 mayısta regl oldum sanırım 14 mayıs ile 20 mayıs arası yumurtlarım

Ayyy keşke hepimiz birden hamile olsak ne güzel olurdu gerçekten..:CüvCüv: Bende geçen ayın 20 sinde adet olmuştum,bu ay adet olunca klomene başlayacağım.Bazen çok korkuyorum kızıma olduğu gibi yine geç hamile kalacağım diye..Ne yapalım Allah bizide böyle yaratmış,kimisi hemencecik hamile kalıyor,biz uğraşıyoruz illaki..Aman olsunda geç olsun ne yapalım,hayırlısı olsun..

gercekten oyle bısı olsa cok guzel olurdu sevıncden ooluruz herhalde .....ıyı dıleklerın ıcın sagol canım
a.s:içelim:

Ayyy keşke hepimiz birden hamile olsak ne güzel olurdu gerçekten..:CüvCüv: Bende geçen ayın 20 sinde adet olmuştum,bu ay adet olunca klomene başlayacağım.Bazen çok korkuyorum kızıma olduğu gibi yine geç hamile kalacağım diye..Ne yapalım Allah bizide böyle yaratmış,kimisi hemencecik hamile kalıyor,biz uğraşıyoruz illaki..Aman olsunda geç olsun ne yapalım,hayırlısı olsun..

ben zaten hergün dua ediyorum bu ay hepimiz hamile haberi verelim diye?çok şey mi istiyorum acaba?kızlar az önce internette bebek arabalrına baktım yaklaşık bir saat ,aralarından beğendim falan,bebek yok bişey yok,ben bebek arabası beğeniyorum,kafayı yemeye başladım galiba!-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-delikafaduldendelikafadulden
bende bugün çalışmalara başlıcam,dr öyle dedi,bu ayın 26 sında adet görmem gerekiyor,15 şimde falan çatlar dedi dr yumoş için,siz çalışın dedi bol bol!hadi kızlar bu ay bol çalışalım bebiş haberleri verelim bol bol,:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hadi kızlar çalışmaya devam pes etmek yok!kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
inşallah bize güzel haberler getirirsin bugün bitanem,dualarımız seninle!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

anım hoşgeldin aramıza,benim oğlum var,5 yaşında,geç kaldığımı düşünüyorum 2.için,bençe sende fazla bekleme!

canım beniimmm Allah razı olsun..inşallah sizlerin dualarınızla ikinci bebişime merhaba diycem..amiiiinnn...:Saruboceq:öptüm canım benim..Şenizbu arada resimdeki sensin herhalde ooooo süperiiiiizzz:lepi:kaydirigubbakcemile5
:teytey:Canımm şimdii belkide yumoşlarını görüyorsundurr:dance:Canımmm inşaşllh güzelce gelişti ve çatlıcakk.Sonrada gelsin çalışmalarr:jeyyar:Sonrada bebek müjdesii alıcaz inşallahh sendenn.Dualarınn seninle canımm Allaha emaneeeet oll:Saruboceq::Saruboceq:

Canıım ama su ile içtiğim ayy 4 yumoşum olmuştuu..Bence 20 klomene 1 yumoş çok az bende pko var ondan böyleyim.Sağlıklı bir kadın 20 klomen içerse bilmiyorum 5-6 yumoşu olur:jeyyar:naniknanik

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

balııııımmm canım benimŞeniz çok saol,Allah razı olsun canlarııımm..evet yumoşum büyümüş 19mm olmuşsositososito..bugün akşam saat 8 de çatlatma iğnemi vurundum..hayırlısı bakalım..öptüm balıımm benim...Şeniz
ebrucum canım güle gle gidip güle güle gelirsin inşallah bu ay herşey senin istediğin gibi olur Rabbim yardımcın olur inşallah...

canım aramıza hoşgeldin benim oğlum 5 yaşında aynı korunmayı bırakmadan önce bizdede eşim çok istiyordu ben istemiyodum ne oldu şimdi deli gibi istiyorum ama 20 ay oldu hala bekliyorum bence eşini dinle hemen çocuk yapmaya başla...

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...Rabbim inşallah en yakın zamanda mucizesini yollar sana....

zelişiiimm canım benim Allah razı olsun bacııımm...Şenizcanım benim gerçekten ne güzel dualar etmişsiniz..senağlamaa.s.inanın yanımda olsanız sarılıp öpecem teker teker:1hug:ŞenizŞenizŞeniz

canlarııımm beniiimm..yumoşum 19mm olmuş..dr um çok güzel dedi..sanırım diğer tarafta da yumoş vardı ölçtü ama bişey demedi dr um..bugün saat 8 de çatlatma iğnemi vurundum..babam vurdu iğnemi koldan..o devamlı iğne vuruyo eli alışkın..babama okuda vur iğneyi dedim..besmele çekip vurdu..hayırlısı bakalım..canlarııımm beniiimmm..sizler gibi dostlarım olduğu için çok memnunum...Allah razı olsun hepinizden...Rabbim hepinizin ayrı ayrı gönlünüze göre versin dileklerinizi..amiiiiiiiiinnnnn.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..öptüm canlarıııımmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz

pınar77..................................12 Mayıs
kadus....................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
zühal....................................16 Mayıs
gülücük.................................17 Mayıs
Batuhanım.............................18 Mayıs
çikolata86..............................19 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
selkie....................................26 Mayıs
raebzeh.................................29 Mayıs
zeyn77..................................1 Haziran
zeliş......................................1 Haziran
rosses...................................3 Haziran
mawili...................................10 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)

Hatice alpaslan
diorisimo
umutlu22
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMİŞLER

güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM...

canlarııımm beniiimm..yumoşum 19mm olmuş..dr um çok güzel dedi..sanırım diğer tarafta da yumoş vardı ölçtü ama bişey demedi dr um..bugün saat 8 de çatlatma iğnemi vurundum..babam vurdu iğnemi koldan..o devamlı iğne vuruyo eli alışkın..babama okuda vur iğneyi dedim..besmele çekip vurdu..hayırlısı bakalım..canlarııımm beniiimmm..sizler gibi dostlarım olduğu için çok memnunum...Allah razı olsun hepinizden...Rabbim hepinizin ayrı ayrı gönlünüze göre versin dileklerinizi..amiiiiiiiiinnnnn.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..öptüm canlarıııımmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz[/QUOTE]

canım gözün aydın çooook çalış çooookkk...inşallah yumoşların iyi haber getirir bizlere...

canlarııımm beniiimm..yumoşum 19mm olmuş..dr um çok güzel dedi..sanırım diğer tarafta da yumoş vardı ölçtü ama bişey demedi dr um..bugün saat 8 de çatlatma iğnemi vurundum..babam vurdu iğnemi koldan..o devamlı iğne vuruyo eli alışkın..babama okuda vur iğneyi dedim..besmele çekip vurdu..hayırlısı bakalım..canlarııımm beniiimmm..sizler gibi dostlarım olduğu için çok memnunum...Allah razı olsun hepinizden...Rabbim hepinizin ayrı ayrı gönlünüze göre versin dileklerinizi..amiiiiiiiiinnnnn.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..öptüm canlarıııımmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım gözün aydın çooook çalış çooookkk...inşallah yumoşların iyi haber getirir bizlere...[/QUOTE]

çok saol Zeynep ablacıımm..inşallah bu ay olur hayırlısıyla...dr um yumurta güzel büyümüş dedi..hayırlısı inşallah..öptüm canım ablam..ŞenizŞeniz

canım beniimmm Allah razı olsun..inşallah sizlerin dualarınızla ikinci bebişime merhaba diycem..amiiiinnn...:Saruboceq:öptüm canım benim..Şenizbu arada resimdeki sensin herhalde ooooo süperiiiiizzz:lepi:kaydirigubbakcemile5

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey!eveet ben ve benim kuru oğlum,hiç yemek yemiyor ya napıcam ben onunla bilmem,teşekkürederim çoook...sırnaşık şey şımardım şimdi bak!sırnaşık şey senin yumoşta baya büyümüş ,inşallah olacak bu ay!hadi senden güzel haber bekliyoruz

balııııımmm canım benimŞeniz çok saol,Allah razı olsun canlarııımm..evet yumoşum büyümüş 19mm olmuşsositososito..bugün akşam saat 8 de çatlatma iğnemi vurundum..hayırlısı bakalım..öptüm balıımm benim...Şeniz

zelişiiimm canım benim Allah razı olsun bacııımm...Şenizcanım benim gerçekten ne güzel dualar etmişsiniz..senağlamaa.s.inanın yanımda olsanız sarılıp öpecem teker teker:1hug:ŞenizŞenizŞeniz

...............................

Son düzenleme:
,y,geceler nasılsınız kızlar ben musmulaya yanı dongelde dıyorlar ona aşerıyorum mevsımı nezaman bu meyvenın esimede soyleyemedım mevsımı degılse dıye bılen varmı gecenın bıryarısı canım ıstedı kalktım elma yedım belkı otadı bulurum dıye:sm_confused:

merhaba arkadaşlar bende katılmak istedim aranıza benim uzun ve yorucu bir süreçten sonra aşılama yoluyla bir kızım oldu şimdi 22 aylık
fazla arası geçmeden 2. bir bebek istiyorum çünkü büyüdükleri zaman arkadaş olsunlar birbirlerine istiyorum fazla araları olsun istemiyorum bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum benim hamileliğimin normal yolla olması çok zor ama yinede denemek istiyorum yaz sonuna kadar eğer normal yolla olmazsa aşılama yaptırmak istiyorum ve hiç korunmuyoruz
bilmiyorum bana biraz akıl verin ama 2. bir bebeğide çok istiyorum

Back
X